Találatok a következő kifejezésre: Van olyan ami a (8805 db)

ez eredeti, a bekarikázott r is ezt mutatja :)
Amelyiken nincs "R" az nem eredeti :D De ki veszi észre, hogy egy kis betû hiányzik? :)
A kérdező hozzászólása: És akk a Hervis hamisítványokat árulna?
Nem az nam igaz, csak valamelyiken nincs "R".Mert a converse oldalán is vannak olyan cipõk amelyiken van R és valamelyiken nincs, pedig az a converse oldalán volt szval tuti eredeti!:D

Mit esztek ma és holnap? Van olyat amit a hagyomány szerint nem lehet?

Legjobb válasz: Ma : kaszinótojás,baconbe tekert sült máj ,lencse saláta ,füstölt sajtos kifli ,fasirt golyók, virsli. Holnap: korhely leves ,lencse saláta ,kolbász ,hurka ,kenyér. Úgy tudom ,hogy jan 1-én csak olyat lehet enni ami elõre túr mert az hozza a szerencsét. ilyen a disznó.

Ma : kaszinótojás, baconbe tekert sült máj , lencse saláta , füstölt sajtos kifli , fasirt golyók, virsli. Holnap: korhely leves , lencse saláta , kolbász , hurka , kenyér. Úgy tudom , hogy jan 1-én csak olyat lehet enni ami elõre túr mert az hozza a szerencsét. ilyen a disznó.
Én a hagyomány szerint azt eszek, amit találok itthon.
Minden földi jó, húsos hidegtálak(kiemelném a fügével töltött baconba tekert szûzpecsenyét ) saláták, lencse, majd virsli, sós és édes aprósütik. Nem babonából, de most tényleg nem lesz semmi szárnyas aprójószág terítéken. Holnap henyélés és romeltakarítás, kajára rá sem bírok gondolni, már most.Szóval, ami marad XD)

35+5 hetes kismama vagyok! Nektek is van olyan amikor a pici kifeszíti magát deformálttá változtatja a hasatokat!? Nekem az nagyon fáj! Olyankor egy pár másodpercig nem tudok mozdulni amíg feszíti magát! Nektek?

Legjobb válasz: szia, Igen, nekem is nagyon sokszor csinálta a csajszim...húú de rossz volt. Volt, hogy levegõt sem tudtam venni. Volt amikor egy tányért simán meg tudtam volna állítani a hasam tetején, álltó helyemben, nem fekve, olyan laposra feszítette a hasamat.

szia, Igen, nekem is nagyon sokszor csinálta a csajszim...húú de rossz volt. Volt, hogy levegõt sem tudtam venni. Volt amikor egy tányért simán meg tudtam volna állítani a hasam tetején, álltó helyemben, nem fekve, olyan laposra feszítette a hasamat.
én 33 hetes vagyok, de bizony mar nekem is van ilyen. a ferjemnek nagyon tetszik, picit megnyomja, probalja kitalalni melyik testresze. par "nyomkodas" utan a pici tobbnyire helyet valtoztat. bevallom oszinten, nekem ez édes fajdalom, mert ekkor mindig tudom, hogy jol van. és szerintem sokat segit a ferjemnek is, hogy felfogja, hogy tenyleg gyerekunk lesz, mert benne egyaltalan nem tombolnak a hormonok. igazabol csak egyszer hagytam, hogy ugyanazon a két helyen rugdosson orakon keresztul, na, az nagyon fajt. (autoval utaztunk ugy masfel oran at, de en nem birom az autot, ajulashataron voltam, ugyhogy akkor akar meg is szulhettem volna, akkor is félkómás állapotban lettem volna) simogasd odébb, a 37. hetig meg van helye mozogni, meg beszelj vele...és tedd oda a kezed, ha nem is megy odebb, kevesbe faj
szia en 35 hetes kismama vagyok ez az elso babam en is tapasztaltam hasonlokat de ez nekem nem fajt. altalaban a jobb oldalba szokott huzodni.furcsa erzes de simogatassal hejre igazodik.
Szio, mi 34 hetesek vagyunk...nekem is felfoghatatlan erzes volt mikor eloszor ereztem ezt a nyujtozkodast, de annnyira boldogga tesz, megha fajdalmas is neha:EDES TEHER... Sok egeszseget nektek... A simi nalunk is segit!!!:)
Nagyon ritka az ilyen
általában diplomás továbbképzéseket nem fizetnek. 1-2 millió forint egy bsc diplomáig idõben, és 3 év. olcsóbb nekik ha olyat vesznek fel, aki már mindezzel rendelkezik
Van, fõleg az állami szférában. A piaci szférában régebben inkább rövidebb tanfolyamokat finanszíroztak az amúgy is fizetendõ "szakképzési hozzájárulás" terhére, de ennek lehetõségét eléggé megnyirbálta a kormányzat, úgyhogy ma már ez is ritka.
Állami szférában dolgozom.... ha egyetemi diplomát szeretnék a szakomon annyiban "finanszírozza" a munkáltatóm, ohgy hozzájárul elmenjek... és amikor suli van nem osztanak be de minden ilyen napot le kell dolgozni, vagy saját szabadság terhére mehetek.
Hát ha külön pénzzel nem is, de elengedheti az oktatásra, de ezért tanulmányi szerzõdést szoktak írni vele, h a végzettség megszerzése után mondjuk 5 évig még náluk gályázik...

Van olyan amit a Firefox tud, de a Google Chrome nem?

Legjobb válasz: Azt hittem tényleg érdekel az amit kérdeztél,már majdnem írtam valamit, de: "Gagyi firefox meg egy lassú elavult korcs". Ilyen színvonalra nincs értelme lesüllyedni.

Azt hittem tényleg érdekel az amit kérdeztél, már majdnem írtam valamit, de: "Gagyi firefox meg egy lassú elavult korcs". Ilyen színvonalra nincs értelme lesüllyedni.
- Normális (!) AdBlock Plus. - Szebb felhasználói felület. - Régebbi, kiforrottabb. - Nagyobb a támogatottsága (pl. Microsoft, Felvi.hu) - Sokkal több kiegészítõ - Testre szabhatóbb, több beállítási lehetõség - Külön keresõmezõ - Google kémkedés a böngészõn keresztül kizárva - Felhasználói szemmel nem lassabb a Chrome-nál, ez csak legenda - Normális download manager (letöltésvezérlõ) támogatás - Direct2D-vel simított betûtípusok, olvashatóbb (Vista és 7 alatt) mint a Chrome. Elég?
firfoxal tudsz rtlmost-on nézelõdni, chrome-al nem, de javítsatok ha tévedek, de most mi a gond kérdezõ? ha haragszol a firefoxra senkit nem érdekel ha mást használsz.
Mostantól MIND kémkedik, mert a Google keresõje van mindegyikben. És most a Google MINDEN szolgáltatását összekapcsolja! Ha akarod, ha nem, kémkednek.
A kérdező hozzászólása: A chrome-ban az nem tetszik, hogy túlságosan fapados. Testreszabni csak minimálisan lehet. És persze még ott van az a probléma is hogy állandóan jelentéseket küld a google-nak. Több bajom nincs vele. Nagyjából ugyanolyan gyors mint a ff. Az adblock mindkettõn jól mûködik és sok hasznos kiegészítõ van.
A kérdező hozzászólása: Már nagyon sok mindent tudok errõl a témáról. :D Azt a hozzászólást már majdnem fél évvel ezelõtt írtam , azóta már más a belátásom. És 2012 januárjába nem volt ilyen jó a firefox mint most. Firefox elõnyei: testreszabható, gyors, sok kiegészítõ, szinkronizálás(sync), adblock plus, kompatibilis=a legtöbb weboldal támogatja Hátrányai: A kiegészítõk sokszor nem kompatibilisek az új verzióva, több memóriát fogyaszt
Nem csak a "Gagyi firefox meg egy lassú elavult korcs" mondat volt árulkodó a vegytisztán provokatív szándékról. Az elsõ válaszoló teljesen korrekten és részletesen kiterjedõ választ adott, majd a zárására, elég-e ennyi, jött a kérdezõ fanboy-os, beszûkûlt csõlátása: NEM. Az ilyen "szakértõket" úgysem tudod észérvvel meggyõzni, mert már nekifutásból csak kritizálni akarnak. Kérdést feltenni, és tisztességest választ várni viszont így alapjaiban okafogyott, meddõ elvárás. Adott két külön böngészõ, más-más tulajdonságokkal. Ha neked a Chrome jobban tetszik, még nem kéne lemenni focidrukker színvonalra, pártolhatsz valamit úgy is, ha nem "gagyi korcs"-ozol, mert ezzel csak annyit árulsz el, lövésed sincs a szakszerû összehasonlításhoz.
ehhez hasonló plugin-t nem lehet készíteni chrome-ra: https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/video-downloadhe..
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó , érdekel a téma , úgyhogy csak írjál
A kérdező hozzászólása: nem
chromban nincs RSS olvasás sem
Nekem szépen fut, de: Van benne reklámblokkoló (Adblock Plus) magyar szûrõvel. Van benne NoScript és WOT. Java Quick Starter és Java Console letiltva. És használok Ccleanert.
A kérdező hozzászólása: rtl most jól mûködik a chrome-al.bármit meglehet nézni. Gagyi firefox meg egy lassú elavult korcs aminek a negyediktõl az össszes verziója ugyanaz.
A kérdező hozzászólása: A támogatottságról még annyit, hogy elvileg a chrome-t már többen használják mint a ff-ot és ugye minél többen használják annál jobban fogják támogatni. (persze amennyiben ezek az adatok megfelelnek a valóságnak) http://gs.statcounter.com/

Orrkarikában van olyan amire a golyót nem összepattintjuk hanem csavarhatós?

Fontos lenne mert folyton kipattanik a golyó bel?le, pöttyöt vagy mást meg nem szeretnék, csak golyós karikát. Próbáltam összébb húzni de akkor is. Létezik ilyen?

Legjobb válasz: Nincs. Csak patkó, 2 golyós. Az csavarós viszont. Hogy tetted am bele a pattintósat? O_o :/ Nekem nem sikerül...

Nincs. Csak patkó, 2 golyós. Az csavarós viszont. Hogy tetted am bele a pattintósat? O_o :/ Nekem nem sikerül...
A kérdező hozzászólása: Uh:( Azért köszi.. Amúgy nekem is a piercer tette be, de miután kipottyant mindig a barátom.

Hogy tudnám leszoktatni, a 4 hónapos kislányomat a hisztizésröl? Van olyan, amikor a kezembe van, és akkor is hisztizik!

Legjobb válasz: Pelus tiszta, nem éhes, nem szomjas, nem fázik, anyja közel van, ha ez mind megvan, akkor majd leszokik magától. Nem szabad idegeskedni.

Pelus tiszta, nem éhes, nem szomjas, nem fázik, anyja közel van, ha ez mind megvan, akkor majd leszokik magától. Nem szabad idegeskedni.
négyhónapos kisgyereket elég nehéz leszoktatni a hisztirõl.Azt kell csinálni, amit az elõttem szóló mkndott

Van olyan, amikor a barátnőd teljesen "szűk"? Pedig rendesen fel van izgulva és nedves is, de nagyon szűk. Mitől lehet ez? És mit lehet csinálni ellene?

Van amikor nehezen tud csak behatolni a párom annyira sz?k vagyok,pedig kell?en fel vagyok izgulva és jó nedves is vagyok. Ilyenkor sokkal hamarabb elmegy,szóval nekem ez nem túl jó.Mit csináljak,hogy ne legyen ilyen nagyon sz?k?:S

Legjobb válasz: Hát elõször foglalkozzon veled. Juttasson el a csúcsra orálisan, utána meg nem baj, ha hamar elmegy.

Hát elõször foglalkozzon veled. Juttasson el a csúcsra orálisan, utána meg nem baj, ha hamar elmegy.
A kérdező hozzászólása: Foglalkozik velem rendesen, el is élvezek, de vágyok ilyenkor is a hosszabb szexre, nem szeretem a 7-8perces meneteket...:S
neked ilyen az adottságod. esetleg szakítsátok meg a szeretkezést is néha orális közjátékokkal, úgy 5-6 percenként (ha sikerül :-P )
sztem azért lehetsz szük mert ráparázol...izgulsz és "feszitesz"...lazits :) velem is volt ilyen (néha most is van) 21 L
Szia! Hasznalhattok sikositot is, vezessetek be izgalmas elojatekot, ujjalljon meg teged 2 ujjal is ha jo vastag ujjai vannak a pasinak:D, de ha vekony akkor 3ujjal:D...probaljon a pasi lassan behatolni de elore ne melyre, csak lassankan, egy kicsit bennebb majd bennebb bennebb es bennebb s majd ugy jo lessz szerintem. sok sikert:) ne izgul;j menni fog

Ha van táptalaj, szerintetek kell folyékony táp is? Kb.3 hónapja telepítettem a növényeket. Egy tõ van olyan ami a levelein veszi a tápot.

Legjobb válasz: Mindegyik növény egész testfelületén képes felvenni a tápanyagokat. Egy profito azért jól jön ilyenkor is. Fõleg ha vannak halak.

Mindegyik növény egész testfelületén képes felvenni a tápanyagokat. Egy profito azért jól jön ilyenkor is. Fõleg ha vannak halak.
A kérdező hozzászólása: köszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!