Találatok a következő kifejezésre: Van olyan ami 12 éveseknek (12 db)

Hohy kérjek anyukámtól olyan toppot amibe van egy kis szivacs? Van valaki akki 12 éves és ö már meg kérte? Esetleg le irná hogy hogy volt? Lécci normális válaszoat irjatok!

Legjobb válasz: Kínaiban láttam ilyet a multkor, jól néz ki. Ne félj az anyukádnak szólni, hisz az anyád:D Anya! Szeretnék egy új topot, már kinéztem egyet, megveszed nekem? Ez így nem jó?

Kínaiban láttam ilyet a multkor, jól néz ki. Ne félj az anyukádnak szólni, hisz az anyád:D Anya! Szeretnék egy új topot, már kinéztem egyet, megveszed nekem? Ez így nem jó?
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Van olyan társkereső ami 12 éveseknek van?

Legjobb válasz: Szerintem ne kimondottan társkeresõ oldalon próbálkozz, mert az ilyenek hemzsegnek a pedofiloktól meg a kamu-emberkéktõl. A legésszerûbb dolog "offline" ismerkedni. Feltéve hogy te sem vagy több 14 évesnél :D

Szerintem ne kimondottan társkeresõ oldalon próbálkozz, mert az ilyenek hemzsegnek a pedofiloktól meg a kamu-emberkéktõl. A legésszerûbb dolog "offline" ismerkedni. Feltéve hogy te sem vagy több 14 évesnél :D
http://www.hotdog.hu igaz nem kifejzetten társkeresõ, de itt is lehet ismerkedni.
ööö... régen a teveclub.hu-n pasiztam:D de lehet, hogy azóta ott már nincs társkeresõ
Esetleg chat.hu De szerintem türelem, rózsát terem, 12 évesen még nincsen szükség ilyesmire. Elvégre nem késel le semmirõl.
12 évesen még a hugommal babáztam.Amúgy a chat.u-t nem ajánlanám.
Eeeeehh...a barbie babad mogott van a plussmacid alatt.. 12 evesen minek akarsz te tarsat? Komolyan kezdem azt erezni, h 10 ev mulva a 6 evesek fognak olyanokat kerdezni, hogy gaz ha meg nem volt 6 evesen baratom? Ciki ha nem talalok tarskeresot..? Szep jovo.
Szerintem te még nagyon fiatal vagy a társkereséshez! Inkább ismerkedj a sulidban vagy chatelj, barátkozz! De én a társkeresést még nem ajánlanám!
És mi még csodálkozunk, hogy a pedofilok szabadon tevékenykedhetnek.Még csak erõszakoskodni sem kell...
Kislány te igy hamar ki fogsz égni, s 20 évesen majd még álmodni sem mersz egy komoly kapcsolatról. Ilyen korán nem szabad elkezdeni. Próbáld mással tölteni az idõt tánc, barátnõk, séta , bicikli stb.
12 évesen társkeresö???Mi lessz 5 év múlva???Inkább a babáza´son járna az eszed, vagy a tanuláson, nem a társkeresön.12 e´vesen inkább ja´tszál a barátnökkel, bicikli, stb....neked lessz jobb.Hidd el.Ráe´rsz még a fiúza´ssal.
wwww.tinirandi.hu
Elhiszem hogy szeretnél 12 évesen pasit.Én is így voltam...11 évesen keztem :Pén akkor a Teveclubon chat-eltem csak meg szûnt :'( de nézd meg az ebnevelde.hu-t ott is van chat ;)
keress iwiwen és ird meg neki h tetcik én is igy csináltam 12L
honfoglalo.hu<--- megye: nem: kor: bemutatkozás: mondjuk it keresgélj
Persze hogy van. A babádnak megnyomod a hasát, és akkor mondja hogy , , Szeretlek"
És mibe akarnád nézni azt a társkeresõt, a micimacis plüss laptopodba, vagy a mesecsatornán?
http://www.kurvaleszek.hu, ...kis görcs még inkább barbizzon.
am 18 vagyok csávó
Ez a világ egyre torzabb a 10 évesek tágitanának meg agyba fõbe.... komolyan egy 6-7 . es scaj mit akar iylenkor az élettõl? ezt már nem cak neked hanem midnenkinek irom.Nézz micimackót meg ilyenek tanulj .alapozd a jövõd hogy jó suluba vegyenek át:S Ami régen gyermekrajzfilm volt az ma rajzolt pornórajzfilm meg animal . :( ezt átvitt értelemben is értem. Ha netán lsz gyerekem nem to mmi lesz addigra:S:S
jaj istenem:S:S megint élõ péld a mai fiatalságra. Nem vagy 50 éves 5 gyerekes elvált asszony. Majd jön magától az a kis srác akivel csókolózhatsz egyet. De sztem egyelõre max enyit jah és babázz:D:D
No várjunk csak! Egyáltalán lány a kérdés kiírója? Amúgy 12 éves korban egyáltalán minek társat keresni? Házasodni akarsz? Ha nem, akkor szimplán haverkodj diszkókban, billiárdszalonban, iskolában, szakkörökön (már ha van még olyan:-)) De hogy a kérdésedre válaszoljak, 12 évvel ezelõtt volt egy olyan klub, ami úgy mûködött, hogy "hobbi és szabadidõpartnerklub"-ként hirdette magát. Itt mindenki nyithatott egy adatlapot, hogy milyen társaságot keres. Ez nem kimondottan társkeresõ volt, hanem olyan magányos, vagy éppen a meglévõnél nagyobb társaságra vágyó embereket hozott össze. Sok közös kirándulás, kertiparti, billiárd, strandprogram stb stb volt. Én is járkáltam közéjük, igaz, nem társkeresési céllal, csak egy laza kötetlen társaságot keresve. Ezt HEPI KLUB-nak hívták, azóta õk már nincsenek, de valószínûnek tartom, hogy hasonlók mûködnek még.
Figylej, megértem, hogy ilyenkor már mindenkinek a pasikon jár az esze (annál is inkább megértelek, mert nekem is ez volt a top téma), de azért a társkeresõ még nagyon korai. Inkább a környezetedbõl nézz pasit magadnak, a társkeresõn nagyon áttudnak vágni, pl.: az osztálytársaid már kevésbé;) sok sikert és sok jó pasit kívánok!!!
úr isten neked hol jár az eszed? inkább foglalkozz a tanulással!hidd el még nem maradsz le semmirõl és ezt nem sértésbõl írom
Igazuk van az elõttem szólóknak! Nyilván romlik a világ és a sok marhaság a tv-ben meg a suliban elhiteti a fiatal GYERMEKEKKEL, hogy jaj, de ciki, ha 12 évesen még nincs pasija... bezzeg másnak már 21 volt.. Ne törõdj vele, pl az én idõm 2éve jött el, most vagyok 20, túl vagyok egy hosszú kapcsolaton és ismét szerelmes:D És úgy érzem, most kezdõdik csak minden és ez jó:) http://www.honfoglalo.hu-t ajánlanám, ha neten akarsz beszélgetni másokkal, de NAGYON VIGYÁZZ!!
Majd 2-3 év múlva... De a te dolgod. Ha aztán meg nem jött be a chat.hu akkor bõghetsz hello kitty-vel a kezedben. Ja és , ha nagyon társalogni akarsz akkor. Apu / Anyu ! Dumáljunk már egy kicsit.
nem olvastam végig a kérdéseket de Ez a válasz 85%-ban hasznosnak tûnik. A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: 2008-01-22 15:27 Sajnos igazad van. azért felpontoztalak :D

Lehet-e? 12 éves fiú vagyok és szeretnék olyan kontaktlencsét amibe ilyen különleges minta van, apám is megengedte de szabad már nekem?

Legjobb válasz: Kontaktlencse csak 14 éves kor felett ajánlott. De egy ismerõsöm 12 múlt, és már hord - mondjuk õ csak sportoláshoz, mert egyébként szemüveges. És mi lenne az a "különleges minta"? Mert ha mondjuk kígyószemekkel jelensz meg az utcán/suliban, sztem körberöhögnek.

Kontaktlencse csak 14 éves kor felett ajánlott. De egy ismerõsöm 12 múlt, és már hord - mondjuk õ csak sportoláshoz, mert egyébként szemüveges. És mi lenne az a "különleges minta"? Mert ha mondjuk kígyószemekkel jelensz meg az utcán/suliban, sztem körberöhögnek.
Még nem lehet, majd 14 évesen, bár az osztálytársam 13 évesen már hordott folyamatosan, talán csak akkor vette ki amikor aludt. Nem tudom sokat számít-e az a 1-2 év. Mennyetek el szemészetre, hogy lehet-e baj belõle.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!

500000 Ft-ig van olyan autó ami max 12-13 éves, van benne klíma, ABS és fedélzeti computer?

Legjobb válasz: Én tavasszal vettem a melós autómat. 350 ezerre sikerült lealkudni, mire minden rendben lett, kb. 450-500 lett, Klímás, van ABS, van computer és egész baráti a fogyasztása. Persze nem mindenki szereti ezeket: http://www.hasznaltauto.hu/talalatilista/auto/SPAEYWQDG0GHFW..

Én tavasszal vettem a melós autómat. 350 ezerre sikerült lealkudni, mire minden rendben lett, kb. 450-500 lett, Klímás, van ABS, van computer és egész baráti a fogyasztása. Persze nem mindenki szereti ezeket: http://www.hasznaltauto.hu/talalatilista/auto/SPAEYWQDG0GHFW..
Elõször tanulj meg helyesen írni. *ilyen
Hol találsz? Hol kerested? Használd már a Googlet...
napikisfiu.com
A kérdező hozzászólása: köszi az utolsó 2 válaszolónak!1. válaszoló attól hogy egy hibát ejtettem mert siettem az még nem jelenti azt hogy írástudatlan vok !!! :P
azért egy kicsit nagyobb hiba volt ez mint, ha csak siettél volna... am meg társkeresõ oldal? Ez most komoly??!! xD behalok ^^ 17/emoboy

Tudtok olyan filmeket amibe 12-13 éves gyerekek vannak?

Legjobb válasz: Emil és a detektívek Pál utcai fiúk

Emil és a detektívek Pál utcai fiúk
Legyetek jók, ha tudtok! (State buoni... se potete, 1983)http://www.filmkatalogus.hu/Legyetek-jok-ha-tudtok--f9689
Amerikai pite összes Buliszerviz összes

Fiuk! A suliban van egy lány aki nagyon tetszik nekem de nem merem megszólítani barátok vagyunk szoktunk beszélgetnin de nem igazán találok olyan témát ami közös és nem tudom hogy bejövök e neki mindketten 12 évesek vagyunk. Hogyan kéne hozzáfognom?

Legjobb válasz: Ha haverok vagytok akkor no problem. Elõsszöris RELAX!!! nem veszíthetsz semmit. próbálj meg vele közös hangot találni pl. ha sportol valamit beszéljetek arról, vagy kérdezd meg mi a kedvenc zenéje és beszéljetek arról. Ha már összespanolódtatok rendesen, akkor kérdezd meg hogy lenne e kedve találkozni veled sulin kívül is.

Ha haverok vagytok akkor no problem. Elõsszöris RELAX!!! nem veszíthetsz semmit. próbálj meg vele közös hangot találni pl. ha sportol valamit beszéljetek arról, vagy kérdezd meg mi a kedvenc zenéje és beszéljetek arról. Ha már összespanolódtatok rendesen, akkor kérdezd meg hogy lenne e kedve találkozni veled sulin kívül is.
kezdetnek meg kéne gyõzni hogy mikor találkoztok ugy köszönjetek hogy ölelés ! am meg ha barátok vagytok lépni kell mert nehogy benne maradj a sokat emlegetett barát zónában !!:D
Bújócska, egymás kifestése, szépítkezés, stb.

Ki Tudna ajánlani egy olyan verset szavalóversenyre, egy 12 éves lánynak ami komoly is, de azért van benne több csattanó is?

Csattanó = vicces rész

Legjobb válasz: Viccesnek ugyan nem vicces, de drámai lehet, fõleg egy kislánytól. Kosztolányi Dezsõ: Akarsz-e játszani Klasszikus, de nagyon jó. Nem is annyira gyötrelmesen hosszú.

Viccesnek ugyan nem vicces, de drámai lehet, fõleg egy kislánytól. Kosztolányi Dezsõ: Akarsz-e játszani Klasszikus, de nagyon jó. Nem is annyira gyötrelmesen hosszú.
A kérdező hozzászólása: Ez a vers szerintem túl komoly egy kicsit viccesebb kéne!Ha valaki tud, lécci írjon!
Petõfi Sándor: Szeget szeggel

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!