Találatok a következő kifejezésre: Van olyan ami 12 (46 db)

Miért van olyan érzésem hogy kiverés közbe amikor már majdnem elélveztem olyan érzésem van mintha jönne ki a pisi de nem jön semmi. Mit tegyek? 12/F

Mit kéne tennem???

Legjobb válasz: 12 évesen nem ezzel kéne foglalkoznod....inkább menj játszani a barátaiddal.

12 évesen nem ezzel kéne foglalkoznod....inkább menj játszani a barátaiddal.
Elsõre ne hallgass, az õ gyereke lesz az, aki - ha rajta múlik - még 20 évesen sem fogja tudni, mi mire való odalenn. Teljesen okés, h elkezdtél maszturbálni, és ez az érzés is normális. Az ondóváladék és a pisi a húgycsõbõl ürül, csak mikor merevedésed lesz, akkor az ondó jön, a vizelet nem tud.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ de ha még az sperma se jön az nem baj?vagy majd jön az is?
Majd jön, ebben a korban még alig ürül váladék. A pisit egy izom ilyenkor elzárja, ezért az nem fog jönni semmiképp.
nyugi, minden csaj attól, fél, hogy... :)

Valamelyik gyártónak van olyan normál ATX háza, ami fekvő és nem magasabb, mint 12 cm?

légyszives csak konkrét dolgot. keresni én is tudok, meg is teszem, csak ez nem egy könnyen kereshet? paraméter. el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: 12 centis nem nagyon van szerintem,de 18-20 centisben már tuti h kapsz....12 az nagyon kicsi....laptop méret...

12 centis nem nagyon van szerintem, de 18-20 centisben már tuti h kapsz....12 az nagyon kicsi....laptop méret...
A kérdező hozzászólása: egyik sem. jelenleg az asztal oldalán van a gép egy tartón, normál házba. de nincs igazán jó helyen, mert útban van, meg van egy 1, 5 éves kislányom, akit baromira érdekel. (a nem szabad csak addig mûködik, amíg ott vagyunk) az asztalra nem tudom felrakni, mert nem férnénk el tõle. viszont azt asztal mögött lenne neki hely, 12 cm. nem is lenne útban, a gyerek sem férne hozzá, a szellõzést meg tudnám oldani, az nem gond, csak kellene egy ház, ami befér. a linkeket köszönöm, de az elsõ az mini-itx, azt kenhetem a hajamra, a második szerintem magas, de még keresem az adatlapját.
van már egy konkrét konfigod, vagy egy új gépet vennél? HTPC-nek kell vagy egyszerû asztalinak?
vagy:(itt nemírja a magaságát)http://szamitastechnika.vatera.hu/szamitogep_alkatresz_kiege..
itt van kibelezve :) ) csak a táp???? http://szamitastechnika.vatera.hu/szamitogep_alkatresz_kiege..
A kérdező hozzászólása: igen, valami ilyesmi kellene, csak nem találok belezetten eladót.
valami ilyesmire gondoltam az elõbb: http://shopping1.hp.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/WW-USS..
a HP gyárt olyan desktopokat amik 8cm magasak(irodai gépek semmi nincs benne és bõvíthetelen, alaplapi grafikus vezérlõvel stb)1 irodában láttam õket kb 2 éve, szinte csak Net-re és word-re használják :)
A kérdező hozzászólása: "Márkás számítógép gyártók is low profil kártyával, vagy PCI elfodorító adapterrel oldják meg." az nem lenne baj, mert maguk a kártyák beleférnének, a fém rögrítõsínt meg ki tudnám cserélni alacsonyabbra, csak házat nem szeretnék építeni. nagyon nem mindegy, hogy egy létezõ házat kellene pici átszabnom, pontos rögzítési helyekkel, vagy nulláról kellene terveznem és legyártanom egy házat.
Ha picit belegondolsz, egy PCI -os kártya hátlapjának mérete pont 12 cm, így a ház csak nagyobb lehet. Márkás számítógép gyártók is low profil kártyával, vagy PCI elfodorító adapterrel oldják meg.
nem tudom mennyire komoly munkákhoz használod a gépet, illetve hogy mennyire komoly a konfigurációd. de így látatlanban azt mondanám, hogy ha már öregecske a gép, és nem dolgozol rajta, csak net megy, film meg office, akkor elgondolkodhatnál egy mini pc-n, Intel Atom vagy AMD Brazos alapún, azt könnyû bárhova elhelyezni, és a teljesítménye is jó egy multimédiás gépnek.

Hogyan tudok legegyszerűbben beindítani egy ATX tápot ha nem akarom alaplapra kötni? Vannak olyan dolgaim amik 12 voltosak és szeretném őket használni de nem tudom hogyan! A táp nagyon jól működik csak nem tudom hogyan kapcsoljam be önmagában

Legjobb válasz: A 20 vagy 24 pólusú csatlakozón találsz egy zöld színû vezetéket ezt bármelyik fekete színûvel összekötve beindul a táp, ha adsz neki 230V-ot. A Zöld vezetéken +5V van, nem fog megrázni ne félj, a fekete pedig a közös pontja a kimenõ tápoknak. a 12V pedig nem pontosan 12V, általában 11-12.5V között változik a terheléstõl függõen.

A 20 vagy 24 pólusú csatlakozón találsz egy zöld színû vezetéket ezt bármelyik fekete színûvel összekötve beindul a táp, ha adsz neki 230V-ot. A Zöld vezetéken +5V van, nem fog megrázni ne félj, a fekete pedig a közös pontja a kimenõ tápoknak. a 12V pedig nem pontosan 12V, általában 11-12.5V között változik a terheléstõl függõen.
Miket hajtanál meg róla? Egyébként régi (AT) tápoknak van külön bekapcsoló gombjuk. Vegyél olyat, vagy csinálj egyet.
Vigyázz! Ha a kimenetet (5V, 12V) nem terheled le indításkor, akkor "megfut" a táp, és akkor kuka!
A kérdező hozzászólása: Kösz bevált! Minek nekem AT táp ha van ATX?! Na ez jó nagy hülyeség! Beindítottam üresen, semmi baja sem lett!!! Már bocs!


Van olyan baba, aki 10-12 hónaposan még nem azt eszi, amit a szülei?

Legjobb válasz: persze, hogy van. nem is értem a kérdést. enyém sem ette még ebben a korban. ez egy hülyeség, hogy az 1 éves babának "azt kell enni, amit mi".

persze, hogy van. nem is értem a kérdést. enyém sem ette még ebben a korban. ez egy hülyeség, hogy az 1 éves babának "azt kell enni, amit mi".
Az én lányom most másfél éves, és gyakran fõzök neki külön. Sokkal több fõzeléket igényel, mint a nagyok. Ráadásul az Õ ételeit a mai napig parmezánsajttal dúsítom. 1 éves kora körül már gyakran evett velünk, ha nem fõztem nagyon durvát. Pl. még most sem adok neki rakott kelt, babfõzeléket, hasonlókat.
Még egy baba csatlakozna! A fiam két hét múlva lesz 1 éves, de még mindig külön fõzök neki. Egyrészt mert úgy gondolom nincs szüksége "felnõtt" kajákra, még ha enyhén is van fûszerezve, másrészt mi az ízletes-fûszeres kajákat szeretjük, tehát elõszeretettel használok borsot, erõsebb fûszereket. Örülök, hogy azért vagyunk még akik nem a saját kajánkkal tömjük a gyerekünket, néha már volt olyan érzésem is itt a kérdéseket olvasva, hogy valami "különleges állatfajnak" minõsülünk, amiért még nem adunk pörköltet a gyereknek...
Még 15 hónaposan is külön kellett fõzni neki. Most hirtelen (már betöltötte a 16. hónapot) elkezdte enni a miénket, már nem kell turmixolni, nem is ízlik már neki a régi turmixolt, külön fõzött fõzelékei.
11 honapos, de fel sem merul, hogy azt egye amit mi!
1 éves a kislányom és õ sem eszi még azt amit mi, mondjuk õ nagyon válogatós is és nagyon keveset eszik, de nem gondolom , h attól, h betöltötte az 1 évet akkor ugyanazt kellene neki enni. Fõzök még külön is neki.
A lányom 1 éves, karácsony óta fõzök magunknak olyat amit õ is megehet. De ha valami fûszeresebbre vágyunk neki külön fõzök, általában cékla fõzeléket, mert ez a kedvence. A most 3 éves fiam kb 15 hós kora óta eszi azt amit mi, kedvence a kicsit csípõs gulyásleves, a fûszeresebb ételek.
Van. Egy évesen kezdtem fõzni (mikor õ egy éves elmúlt) magunknak is. Azóta több fõzeléket eszünk, de ha tényleg olyasmi van, amit inkább nem adok neki, akkor külön csinálok neki valamit. A fõzeléket is különszedem, mert a tejtõl megy a hasa, rizstejjel csinálom az övét. A milánóit nem gombával, hanem cukkínivel csinálom, így abból már evett korábban is turmixolva. Nagyjából olyanokat próbálok csinálni, amit õ is eszik, de még sokszor botmixerezek. Most jönnek a rágófogai. 14 hónapos.
Az enyém 10 hónapos, még nem azt eszi, amit mi.
Szia. Jovo honapban lesz egy eves a lanyom, de nem eszi azt amit mi. Ferjem sosem eszik levest vagy fozeleket, igy magunknak ugy "kell" foznom, hogy a ferjem is megegye. A lanyomnak mindig so es cukor nelkuli eteleket adok. Van aki szerint szukseguk van sora es cukorra van aki szerint nincs.En meg jo sokaig kulon tervezem neki a fozest, mert mi nem bababarat eteleket eszunk. Most is eleg hasfajos meg es szivesen eszi a babas eteleket. Jo husban a vedono szerit ne valtoztassak ha nekunk igy jo. Persze van rendes eteleket kap, csak neki kulon elkeszitve (turos teszta, sajtos tejfolos teszta, husleves, fozelekel, zoldseges tesztak stb)

Hol van a Bpest 12. kerületben olyan tanfolyam, ahol a Youtube-ra oktatják a feltöltést? Szakmámban még mindig aktivan dolgozó nyugdíjas vagyok. Ezzel is segiteni szeretném a magyar kultúra hozzáférhetőségét, amit a mai TV-műsorok már alig tesznek.

Legjobb válasz: Itt egy iskola, õk indítanak videó OKJ tanfolyamot, közte az is ott van ami neked kell. http://www.polifilm.hu/szakkepzes.html Csak még ezer más dolog is: Matkócsik András - filmesztétika, filmtörténet, filmtechnika Dimitrov Györgyné - videotechnika Szita Miklós - gyártásszervezés, speciális filmjog, munkavédelem Perczel Kristóf - televíziós mûsorszerkesztés Medgyesi Gabriella - dramaturgia Merza Gábor + szakértõk - vizsgakozultáció Mester Ákos - filmklub-filmesztétika Kende Júlia - utómunka technika, montázs elmélet Gyakorlatvezetõk: Mester Ákos - stúdiógyakorlat Pálfi Viktor - világításgyakorlat Matkócsik András - kameragyakorlat Merza Gábor - rendezési gyakorlat

Itt egy iskola, õk indítanak videó OKJ tanfolyamot, közte az is ott van ami neked kell. http://www.polifilm.hu/szakkepzes.html Csak még ezer más dolog is: Matkócsik András - filmesztétika, filmtörténet, filmtechnika Dimitrov Györgyné - videotechnika Szita Miklós - gyártásszervezés, speciális filmjog, munkavédelem Perczel Kristóf - televíziós mûsorszerkesztés Medgyesi Gabriella - dramaturgia Merza Gábor + szakértõk - vizsgakozultáció Mester Ákos - filmklub-filmesztétika Kende Júlia - utómunka technika, montázs elmélet Gyakorlatvezetõk: Mester Ákos - stúdiógyakorlat Pálfi Viktor - világításgyakorlat Matkócsik András - kameragyakorlat Merza Gábor - rendezési gyakorlat
ezt szerintem nem okatatják sehol sem. az ember regisztrál az oldalra³ belép jobb felül van egy menüpont ami a regisztrált nevét mutatja. afelé viszi az ember az egeret, ott elõjön egy legördülõ menü. kiválasztja a "my videos" menüpontot majd jobb oldalt lát olyat, hogy "new" felé viszi az egeret és arra kattint, hogy "video upload" majd mégegyszer meg kell nyomni az upload video gombot és kiválasztani a megfelelõ file-t amit az ember fel akar tölteni. szerintem a kérdés az az, hogy hol van olyan tanfolyam, ahol videók szerkesztését tanítják. az ennek az egész folyamatnak a nehezebbik része. tudom, mert én is csinálom és egy 3-5 perces igényes videónak az elkészítése több óra. feltölteni csak pár kattintás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Feltölteni a Youtuben levõ anyagokat már tudom. Vagyis: amit ott már feltöltöttek azt át tudom tölteni a magam nick-jére. De én videotape-n levõ VHS-anyagokat szeretnék feltölteni: ehhez azonban olyan ismeretekre (és eszközökre) van szükségem, amihez hozzáértõ vélemény szükséges. Ilyen tanfolyamot szerintem sokan keresnének, de senkinek nem jutott még eszébe ilyent inditani.
Tanfolyamot többnyire olyan dolgokról indítanak, aminél a megtanulható komponens legalább egy 30-40 órányi tudásanyagot kitesz. A videodigitalizáláshoz nem igazán kell tudás, csak egy eszköz, amit annak leírásából könnyû elsajátítani, nagyjából a "benyomod és kész" szintjén mozog. Ha videóügyi munkás akarsz lenni, akkor video vágó OKJ képzés létezik, de erre szerintem nincs szükség ahhoz, hogy digitalizálj. Viszonzt egy kütyü mindneképp kéne.
Kedves Kérdezõ! Szerintem ezt nem oktatják így külön sehol sem.De ha regisztrál a youtube.com oldalon, akkor a saját felhasználónevével és jelszavával be tud lépni, és ott belül biztosan van olyan opció, olyan gomb amivel a számítógéprõl fel lehet tölteni a tartalmakat.Nem lehet egy bonyolult, próbálja meg!Érdekességként mondom hogy az újabb kamerákat, telefonokat sokszor ellátják egy youtube gombbal, aminek a segítségével azonnal fel lehet rakni õket a youtube videómegosztó portálra.Sok szerencsét kívánok!
A kérdező hozzászólása: Már regisztáltam a Youtube-n, fel is töltöttem pár videót azok küzöl, amelyeket már feltöltött valaki. Mégis van némelyikkel problémám , mert némelyiket konvertálni kell. Nos ehhez nem értek ! Ezt mindenképpen segitséggel merem csak felvállalni, hisz a saját anyaghoz, - amit szinténcsak fel szeretnék tölteni - kell valaki, aki már otthonos ebben a témában. Nem merek látatlanban beruházni ehhez szükséges eszközöket, ehhez mindenképen kell egy segítõ is. Ezért szeretném, ha lenne egy tanfolyam, ahol ezt nem "szivességbõl" teszi meg nekem valaki. De eddig konkrét segítõ nem jelentkezett még. Se tanfolyam, se segítõ !
A kérdező hozzászólása: Kedvesek vagytok, hogy profi iskolát ajánlotok ! Ez azonban nem nekem való több okból sem: - nem akarok profi televiziós lenni - ugysem vennétek fel munkába, ha elvégezném is, lévén 75 éves vagyok! - csak a Youtube-n való ismeretek érdekelnek. Mást keresek . Mást, aki csak Youtube - feltöltés témában ad ismereteket.

12 hete szültem, első gyerek, hüvelyi úton, rövid, de intenzív szülés volt (2 óra).6 hétig véreztem utána. Kb 3 hete enyhén görcsölget, mintha meg akarna jönni, főleg szopi közben/után. Van olyan nap, amikor jön is 1-2 csepp vér. Ez normális?

A 6 hetes kontrollon a doki azt mondta, minden ok. Kérlek írjátok meg a véleményeteket!

Legjobb válasz: Szia! Húzódik vissza a méhed ez azért van! A szoptatás meg valami hormont termel, ami segíti a méhösszehúzódást, azért érzed ezt! Nekem is volt, néha még úgy is éreztem, mintha belülrõl rángatna valami:-)

Szia! Húzódik vissza a méhed ez azért van! A szoptatás meg valami hormont termel, ami segíti a méhösszehúzódást, azért érzed ezt! Nekem is volt, néha még úgy is éreztem, mintha belülrõl rángatna valami:-)

500000 Ft-ig van olyan autó ami max 12-13 éves, van benne klíma, ABS és fedélzeti computer?

Legjobb válasz: Én tavasszal vettem a melós autómat. 350 ezerre sikerült lealkudni, mire minden rendben lett, kb. 450-500 lett, Klímás, van ABS, van computer és egész baráti a fogyasztása. Persze nem mindenki szereti ezeket: http://www.hasznaltauto.hu/talalatilista/auto/SPAEYWQDG0GHFW..

Én tavasszal vettem a melós autómat. 350 ezerre sikerült lealkudni, mire minden rendben lett, kb. 450-500 lett, Klímás, van ABS, van computer és egész baráti a fogyasztása. Persze nem mindenki szereti ezeket: http://www.hasznaltauto.hu/talalatilista/auto/SPAEYWQDG0GHFW..

Mi a véleményetek a Zanussi mosogatógépekről. Ezekbe van esetleg féltöltetes program? Mi jelöli ha tud a gép ilyet? Van olyan 12 személyes mosogató gép (esetleg más gyártóktól) ami féltöltetes programmal is rendelkezik?

(sajnos itt a neten nem nagyon láttam a leírásokban ilyet)

Legjobb válasz: Egy csomó mosogatógépben van féltöltet program. Válogass ezek között: http://www.google.hu/search?q=mosogat%C3%B3g%C3%A9p+f%C3%A9l..

Egy csomó mosogatógépben van féltöltet program. Válogass ezek között: http://www.google.hu/search?q=mosogat%C3%B3g%C3%A9p+f%C3%A9l..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!