Találatok a következő kifejezésre: Van olyan amelyiken fel (59 db)

A csiklóm nagyon mirigyes, olyan, mintha megduzzadtak volna. Van olyan, amelyik fél borsó nagyságú. Nem pattanás. Mi lehet ez?

Csak 1 partnerem van évek óta

Legjobb válasz: Nem váj, nem viszket, de a legnagyobb kemény. Igazából már megszoktam, ez a nagyobb már lassan 1 éve megvan, de egyre mirigyesebb a környéke és kezdekmegijedni

A kérdező hozzászólása: Nem váj, nem viszket, de a legnagyobb kemény. Igazából már megszoktam, ez a nagyobb már lassan 1 éve megvan, de egyre mirigyesebb a környéke és kezdekmegijedni
A kérdező hozzászólása: o és eleinte próbáltam kinyomni, kiszúrni tûvel, de csak vérzett
irány a doki...
Doki a legbiztosabb, iylesmivel nem érdemes szórakozni.

Mennyire veszélyes a kígyók, siklók tartása? Főleg a szalmonella miatt félek. Mit lehet ellene tenni? Van olyan amelyik nem terjeszti? Milyen fajtát vegyek? Mi kell a terráriumba?

Legjobb válasz: A szalmonellát elméletileg terjeszthetik, gyakorlatilag nem szokott semmi baja sem lenni a hüllõtartóknak. Ha kezet mosol kígyózás után és nem nyalogatod az állatot, akkor még csak kockázatot sem vállalsz.

A szalmonellát elméletileg terjeszthetik, gyakorlatilag nem szokott semmi baja sem lenni a hüllõtartóknak. Ha kezet mosol kígyózás után és nem nyalogatod az állatot, akkor még csak kockázatot sem vállalsz.
Egyálatlán nem veszélyes a tartásuk (persze ha nem mérges vagy nagyobb óriáskígyót veszel.) Ajánlani tudom ezek közül a kígyók közül bármeiket! :D A terrárium berendezése attól függ hogy az adott állat milyen éghajlaton él :) -gabonasikló -bikasikló -patkánysiklók -királysiklók -Szivárványos boa -királypiton -afrikai házisikló :) )
A kérdező hozzászólása: Ezek közül melyik a "legszelídebb" ? Már ha egy kígyó annak mondható? Te melyikeket ajánlanád? Melyiknek mekkora ketrec kéne? Remélem nem gond hogy ennyit kérdezek mert tudom hogy a neten is irják de hátha van személyes tapasztalatod is.
Én a Brazíliai szivárványos boát vagy a királypitont ajánlanám, mind a kettõ elég kezes.A királypiton mellett szól még az is, hogy nagyjából csak másfél méteres lesz. Ketrec a kígyók számára nem megfelelõ, terráriumban kell tartani õket. A mi boánk terráriuma 120x50x45, de királypitonnak elég kisebb is, mert a boa jó két méteres lesz.
Mindegyik nagyon kezessé válhat amennyiben eleget veszed kézbe.(2. vagyok) nekem királypitonom van, nagyon kezes mivel mindennap kézbeveszem, szép színezete van, nyugodt természetû, és ha veszélyben érzi magát akkorsem harap hanem labdává gömbölyödik. :) Az õ terráriumában aljzatként fenyõkéreg zúzalék van.egy itató-fürfõ tálkása is van + búvóhely :) a terráriumon kívül pedig egy Infralámpa :)
ja és a terkó mérete ha már kérdezted..150x45x50
Elefanten, Geox
Én a Dechatlonban vettem neki tavaly és az idén is ott fogok. De a Brendonban is vettem Nike-t szerintem az sem rossz.


A te kutyád is fél a viztől? Van olyan módszer, amivel leszoktathatom a kutyáimat a viztől való félelmükről? Létezik olyan kutya, amelyik egyáltalán nem fél a viztől?

Legjobb válasz: Tavaly mikor még kölyök volt a kutyum (Jack Russel terrier) nem tudtuk beimádkozni a vízbe, idén viszont magától ment bele. Tegnap kb 3 órát úszkált a Dunában. Próbáljátok úgy, hogy bementek a vízbe és hátha utánatok megy.

Tavaly mikor még kölyök volt a kutyum (Jack Russel terrier) nem tudtuk beimádkozni a vízbe, idén viszont magától ment bele. Tegnap kb 3 órát úszkált a Dunában. Próbáljátok úgy, hogy bementek a vízbe és hátha utánatok megy.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, azt elfelejtettem megemliteni, hogy az én kutyám is bemegy a vizbe (igaz csak az egyik), de ha öntözöm a füvet vagy ha meg szeretném õket fürdetni, akkor elbújnak és semmivel sem tudom õket elõcsalogatni. Köszi a választ
Szerintem ez tipusfüggõ, egyik kutyám imádja a pancsit, míg a másik remegve elbújik a slagtól.

Van olyan mobiltelefon amelyiken fel tudom venni a beszélgetést?

Legjobb válasz: igen, az enyém Nokia 6131, és fel lehet venni vele a telefonbeszélgetést :)

igen, az enyém Nokia 6131, és fel lehet venni vele a telefonbeszélgetést :)
sonyericsson w300i szintén :) kitûnõ minõség!!! hivás közben lehet elinditani.
Ez engem is érdekelne. SE-n hogy lehet, mit kell nyomni hívás közben?
Beszélgetés közben, Egyebek majd legalul Felvétel. de ahhoz, hogy ezt legálisan megtedd meg kell kérdezned a beszélgetõpartnered.
Legtöbb Nokia telo mostmár rendelkezik hangrögzítési lehetõséggel. Ezalatt értem a diktafon funkciót, valamint a telefonbeszélgetések rögzítését is.
a legtöbb 2005 után gyártott teló képes erre. nekem még az 1000éves SE k310i-m is képes volt rá :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat
Nekem Nokia 6070 van és én nem találtam benne beszélgetés-felvételt, tényleg nincs benne ??? Pedig elég új teló. Illetve van egy SE Z530i és abba se találtam.... :(
pcn hogy lehetne?

Van olyan program amellyel fel tudom venni ahogy pl játszok pc-n?

Olyanra gondolok mint amilyet a Youtube videófeltöltõk is használnak.

Legjobb válasz: Igen ezek is számítanak, de legfõképpen a Gyakori kérdések keresõjét ajánlom. Kb. 20 ezer játékfelvevõs kérdés van már itt !

Igen ezek is számítanak, de legfõképpen a Gyakori kérdések keresõjét ajánlom. Kb. 20 ezer játékfelvevõs kérdés van már itt !
Ne fáradj, begépeltem helyetted: [link]
És ne felejtsd el megkérdezni, hogy mi az oka a több száz megás AVI-fájloknak. Kispofa75 örülni fog!
#3: :DDDDD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket de nem erre számitottam , konkrét programot akartam.
Szerencséd hogy már bennem van néhány sör, így nem tollak le. Fraps, Mirillis action!. Ezekkel próbálkozz !
Tudod mit? Most így utólag nézz utána tegnap 16:28 guglieredményének, mit találtál volna, ha nem vagy lusta rámenni a linkre.
> konkrét programot akartam És ezért te semmit nem vagy hajlandó tenni? HÁROM kattintással eljutottál volna "konkrét program"-hoz a guglis linkemrõl. A felvétel gombot is majd mi kattintsuk neked?
Szilvás buktát, mert azt szeretem!
Tartsd seedben amíg csak tudod. Lehet egy fél év múlva majd valaki vinné, és akkor nõni fog az arány. A torrentezésnek a minél tovább való megosztás a életben tartója, nem pedig annak kivárása hogy végre mikor állíthasd le.
Ezzel nem lehet mit csinálni, tartsd még bent a kliensben és kész.
de ha nagyon kell az a hely, akkor már nyugodtan törölheted(úgyis betartottad a szabályokat), meg amúgy is sokan vannak, fõleg azok, akiknek lassú a nete, hogy nem tudják feles arányig feltölteni, mert van egy csomó torrentezõ, aki tízszeres-húszsoros arányig is visszatöltenek egy-egy torrentet

Dioptriás napszeműveget (távollátáshoz) fel kell íratni orvossal? A fényre sötétedő jobb, vagy van olyan is amelyik folyamatosan sötét?

Legjobb válasz: A fenyre sotetedo praktikus. Nekem allandoan sotet van... Nem irattam en semmit. Megcsinaltak a szalonban es pont.

A fenyre sotetedo praktikus. Nekem allandoan sotet van... Nem irattam en semmit. Megcsinaltak a szalonban es pont.
Nekem volt fényre sötétedõ szemövegem, de vezetésnél nem rajongtam érte, mert például vezetés közben nem barnult eléggé (hiszen árnyékban volt az autó belsejében). Ha pedig bementem valahová, gyakran levettem, mert percekig világosodott csak ki. Ennek ellenére sokszor kellemes, hogy csak egy szemüvegra kell figyelni.
Nekem is fényre sötétedõ van - de én szeretem vezetés közben használni :) Fõleg télen praktikusabb sztem, mikor vakít a hó - nekem sokkal elviselhetõbb...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!