Találatok a következő kifejezésre: Van olyan amelyik nem utálja a (2 db)

Van olyan macskatípus, amelyik nem utálja a vizet?

Legjobb válasz: Igen, a Török van-macska. Akár még úszni is szeret. Azt nem tudom, nálunk beszerezhetõ-e ez a fajta.

Igen, a Török van-macska. Akár még úszni is szeret. Azt nem tudom, nálunk beszerezhetõ-e ez a fajta.
a nagymacskafélék között több is:)
Igaz, például a jaguár.
A Maine Coon kimondottan szeret vízben lenni. A kertben van neki egy kis medence ott szokott pancsolni.
az én cicám egyszerû házimacska kiskorától érdeklia víz amikor ahaz hoztuk elsõ dolga az volt h felölte a vizes tálat és beéefeküdta vízbe azta ha folyika csapbóla víz fut és már ugrikodaxD nagyon aranyos de azért néha idegesítõ mikor tányérokat tör xD

Olyan könyvet (vagy filmet) keresek amelyik arról szól hogy van egy srác aki szerelmes egy nőbe és a nő pedig utálja vagy semmibe nézi állandóan lerázza őt? Tehát ahol nem happy end van meg rózsaszín felhők?

Legjobb válasz: Hát, én csak olyat tudok, aminek happy and a vége... Jane Austen: Büszkeség és balítélet. Csak a végére a lány is beleszeret, mert megismeri a fiú igazi arcát.

Hát, én csak olyat tudok, aminek happy and a vége... Jane Austen: Büszkeség és balítélet. Csak a végére a lány is beleszeret, mert megismeri a fiú igazi arcát.
A kérdező hozzászólása: köszi, megnézem ;)
Öööö, nem teljesen happy end: Lev Tolsztoj: Anna Karenina (bár nem tudom, hogy ott ez-e a konkrét szitu, de ez nem teljesen happy end) Ja és kissé nagyon hosszú, de szerintem megéri elolvasni. A romantikus ororsz írók nagyon nagyokat alkottak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!