Találatok a következő kifejezésre: Van olyan amelyik egy nagyobb (7 db)

Van olyan sportmelltartó, amelyik egy nagyobb mellet is meg bír tartani pl futásnál vagy tenisznél? Ha igen melyik márkának van ilyenje?

Legjobb válasz: triumph. szuper jók vannak. nekem 75E kell szóval tudom, mit jelent nagy mellel élni.

triumph. szuper jók vannak. nekem 75E kell szóval tudom, mit jelent nagy mellel élni.
Nekem Adidas és Nike is van. Egy kedves ismerõsömtõl tanultam, hogy mindíg kettõt vegyek fel. Az elsõ tart, a második "leszorít" egy kicsit. Szóval nem mocorognak kényelmetlenül mozgás közben.
Igen a kettõ a tuti... Ha kettõt veszel nem fog zavarni sportolás közben. Szinte mind1 hol veszel Nike, Adidas, Jessica... ha bemész egy Hervisbe sok jót találhatsz és annyira nem dúrva áron mint a Nike. Abból vehetsz kettõt és emg van oldva.:)
ha windows 7-ed van akkor csak asztal jobb katt képfelbontás és ott látod hogy hány monitort használsz

Van olyan program, amely segítségével egy videóból kisebb részleteket tudok kivágni, majd ezeket a részletekből 1 nagyobb videót tudnék csinálni?

A Windows Movie Maker elég rossz minőségben menti a videó fájlokat sajnos, ezért kellene más program.

Legjobb válasz: Van olyan program.

Van olyan program.
A kérdező hozzászólása: Hatalmas segítség volt, köszönöm
AviDemux pl. Kijelölöd a kezdõ kulcskuckát, majd a végsõt, beállítod a kívánt konténert (általában legjobb, ha ugyanaz, mint ami volt, általában avi) és elmenteni más néven. Összeillesztésnél megnyitod az elsõ részt, majd File menü Append parancsával a többit, aztán kiválasztod a konténert és elmented más néven. Ha át akarod kódolni, akkor a videónál és az audiónál kiválasztod a kívánt kodeket (pl. xvid) és a konténert (pl. avi) és elmented más néven.


Olyan lábad lesz tõle, besz.rsz. :DD

Lehetséges az, hogy egy sovány külsejű nő karatéval legyőz nála jóval nagyobb súlycsoportú férfiakat? Vannak olyan pontok a testen, amelyek eltalálására irányulnak az ütések és rúgások?

Gondolok itt a Linda filmsorozatra. Olvastam, hogy Görbe Nóra a filmsorozat elkészítésének kezdetekor valóban zöldöves karatés volt.

Legjobb válasz: A defendo-t nem ismerem még hallomásból sem :-(, de szeretnék egy jó küzdõsportot megtanulni. Kick-boxra gondoltam, de utánanézek a defendonak.

Kung fu-nak van ága, amit kifejezetten nõknek fejlesztett ki egy nõi kung fu mester.
A kérdező hozzászólása: A defendo-t nem ismerem még hallomásból sem :-(, de szeretnék egy jó küzdõsportot megtanulni. Kick-boxra gondoltam, de utánanézek a defendonak.
Krav magára van szükséged.
Az elõzõ vagyok. Egyébként én azt mondom, hogy nyugodtan kezdj bele akármilyen harcmûvészetbe.:) Én személy szerint Taekwondozom, és a sok tévhittel ellentétben, ez egy nagyon jó harcmûvészet és igenis megtanulsz mindent, ami az önvédelemhez kell.:) Meg még a Hapkido is nagyon jó, az meg kifejezetten az önvédelemre specializálódik, és ez is koreai harcmûvészet, mint a Taekwondo.:)
nem a hüllõre, hanem a tükörtartó botra.
vagy egy viperára...
vagy Wing Tsunra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
Görbe Nóra Taekwondos volt, nem Karatés.:) Csak akkoriban a Taekwondo nem volt annyira elterjedt, mint a Karate, ezért mondták inkább azt, hogy Karatés.:) Amúgy pl. a mesterét is ismerem.:) Egyébként persze.:) A gyorsaság pl. sokkal többet ér, mint a töménytelen mennyiségû és súlyú izomzat. Nézd csak meg Bruce Lee-t, nem volt egy hatalmas darab ember, de hihetetlenül gyors volt!!! Amúgy ezeket a bizonyos pontokat bármilyen harcmûvészeti edzésen megtanítják, ez alap.:) Na meg a lányoknak elõnye az is, hogy sokkal lazábbak, azért az is számít.:) Egyébként tapasztalatból beszélek, ugyanis rengetegszer volt olyan, hogy nálam jóval nagyobb darab emberrel (magasságra is, meg súlyra is) kerültem össze akár versenyen, akár edzésen és nem okozot problémát.;)
A kérdező hozzászólása: Köszi, mindjárt megnézem. Annyféle küzdõsport van, hogy nehéz választani közülük. Pláne ha még olyanok is vannak, amikrõl nem hallottam....
itt van.ez a kurzus kimondottan csajoknak van. http://www.cosmopolitan.hu/rw_cikk/szepseg/dieta_es_mozgas/e..
A kérdező hozzászólása: Krav maga? Errõl se hallottam, szégyellem is magam. Én is csaj vagyok egyébként és szegedi. A defendo-t még mindig keresgetem a google-ban, kíváncsi vagyok rá.
Már csak azért is gondoltam, mert a karate nagy hagyományõrzõ és sunyi, vagy aljas technikákat nem tanítanak, pedig egy nõnek pont ezek kellenek, hogy a testi adottságait ellensúlyozza.Pl ujjak feszítése, tökönrúgás, lefejelés, szemkinyomás, a környezet tárgyainak használata-minek verekedj, ha ott egy pezsgõsüveg amit használhatsz-stb.Ezeket nem láttam karate edzésen.
Én most szeptemberben kezdtem a Krav Magát, nagyon jó és ahova járok van egy csaj is.
A karate nem a legjobb példa, de egy önvédelemben, pl defendoban, vagy hasonlóban jártas nõ, sikeresen veheti fel a harcot bárkivel utcán.
Tökön rúgom és elszaladok:) ez az én technikám:P
Vond ki az összesbõl azokat amikben nincs 9-es.
16 27 38 49 50 61 72 83 94
16, 27, 38, 49, 50, 61, 72, 83, 94 számold össze :p
A kérdező hozzászólása: Persze-persze, azt tettem és nekem is 9 lett, de egy versenyfeladatban oldottam, és állítólag csak 8 van?! Nem értem miért, ezért próbáltam együtt gondolkodni. Így nem lettem okosabb, de köszi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!