Találatok a következő kifejezésre: Van olyan amelyet magas (5 db)

Van olyan cipő amelyik magasít de mégse nehéz benne járni?

Lakadalomba kellene menjek és magassarkút szeretnék mert alacsony vagyok..de kérdés az hogy milyen hogy ne legyen fájdalmas és még táncolni is tudjak benne:)

Legjobb válasz: Creepert mondtam volna, de megláttam, hogy lakodalomra kell :D A platformos magassarkúk kényelmesebbek elvileg (még nem volt rajtam :))

Creepert mondtam volna, de megláttam, hogy lakodalomra kell :D A platformos magassarkúk kényelmesebbek elvileg (még nem volt rajtam :) )
sztem ezek a vastag talpú cipõk kényelmesebbek... :) 2-es voltam...
Ék talpú cipõ!:) Nagyon kényelmes benne menni, nekem ilyen a téli csizmám, de persze balerina fazonban is vannak. Az elsõ 1-2 alkalomnál még fájt benne a lábam, de amint bejártam, hihetetlen kényelmes lett, és még magasít is!

Van olyan potencianövelő, amelyet magas vérnyomásúak is használhatnak?

Legjobb válasz: Tuti,hogy létezik, gyogynövényboltba utána tudsz kérdezni.

Tuti, hogy létezik, gyogynövényboltba utána tudsz kérdezni.

Létezik olyan honlap, ahol van egy olyan kalkulátor amelyikbe beírom, hogy milyen magas vagyok, meg a főbb paramétereimet és megmutatja, h körvonalaiban milyen vagyok?

Legjobb válasz: Magasság nincs benne, de lehet, hogy ilyenre gondolsz. http://www.hazipatika.com/services/weightloss/whr

Magasság nincs benne, de lehet, hogy ilyenre gondolsz. http://www.hazipatika.com/services/weightloss/whr
:DD Annyira nem ellenõriztem!:) ))
A tükör miért nem jó?
mindmegette.hu
Szerintem ilyen nem létezik, max angol kulcsszavakkal keress, de tuti nem találsz semmit. 00:50 Az Ön derék/csípõ hányadosa: 0, 73 Ez azt jelenti, hogy Ön a KÖRTE típusú testalkatúak közé tartozik. 3 sorral alatta: A legtöbb ember a 0, 7-0, 8 közötti hányadossal rendelkezõ HOMOKÓRA formájú hölgyeket vonzóbbnak tartja, mint az ettõl eltérõeket. Azért vannak még érdekes dolgok a neten :) ))


Van még olyan ország ahol a magas házak lebontásánál nem robbanóanyagot használnak, hanem azt a darut amelynek a végén egy nagy vasgolyó van?

Legjobb válasz: nem országtól függ, hanem az épület szerkezetétõl és a környezettõl. Vasbetont golyózni nem tudsz. csak könnyûszerkezetes vagy hagyonányos tégla épületet.

nem országtól függ, hanem az épület szerkezetétõl és a környezettõl. Vasbetont golyózni nem tudsz. csak könnyûszerkezetes vagy hagyonányos tégla épületet.
meg gondold el, hogy egy magasabb házat nekiállnál golyóval szétverni, mi történne. Nyugdíj miatt már nem kéne aggódnod, de a szomszédság se nézne ki túl jól utána.
hello hát én ajánlanák egy technics SA-GX 130D erõsitõt pont jó hozzá .maximálisan a legjobb hozzá.
Ne add össze a teljesítményt, a mags hsz sávszûrõn keresztül nem kap max 1 wattot reálisan, theát kb 60 wattos max a dobozod, feltéve, hogy nem hazudott a hangszóró gyártója!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!