Találatok a következő kifejezésre: Van olyan amely minden féle formátumu (1 db)

Van olyan videószerkeztő/vágó amely minden féle formátumu videót beolvas és vágni is lehet?

Az se baj ha párat nem olvas be de az a fontos, hogy az FLV formátumut beolvassa!

Legjobb válasz: szerintem jobban jársz, hakeresel egy videóvágót ami tetszik, meg keresek egy konvertert flv-hez.

szerintem jobban jársz, hakeresel egy videóvágót ami tetszik, meg keresek egy konvertert flv-hez.
Az FLV problémás formátum több szempontból is. Ha mindenképp konvertálás nélkül szeretnél vele dolgozni, akkor a TMPEGenc-et javaslom, ez megnyitja az FLV-t de a vágó része nem olyan jó, mint mondjuk egy Premiere vagy Sony Vegas. Alapfunkciókra (videó elejét-végét levágni, vagy részeket belõle kiszedni) megfelelõ, de komolyabb vágásra alkalmatlan. Premiere-hez létezik FLV import plugin, de fizetõs, és nem is olcsó ahhoz képest amit tud: http://www.flvsoft.com/flv_importer/purchase.html - ezzel simán be tudod importálni Premiere-be az FLV-t, a megszokott módon mintha csak egy AVI-val tennéd. Amit leginkább javaslok az az, hogy konvertáld át az FLV-t DV AVI formátumba, azt bármelyik amatõr vagy profi videószerkesztõvel probléma nélkül használhatod, és a legkevésbé gépigényes szerkesztés/renderelés úgy érhetõ el, hogy a direkt ezt az egyszerû vágásra kitalált formátumot használod.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Előtelepített windows 8 újratelepítése és az ezzel járó partíciós dolgok és egyebekben tudnátok segíteni?

Milyen programmal lehet egy előtelepített eredeti windows 8 operációs rendszert particionálni? Úgy kaptam a laptopot hogy egy C meghajtó van rajta a többi rejtett partíció ( windows 8 oprendszernek stb... )
Tehát van valami olyan program, amivel ez biztonságos megoldható?
Laptopom: 1 hetes HP Pavilion Sleekbook 15-B002sh

4

Battlefield 4 mi a hiba? Többi lent

Letöltöttem a játékot , de a windows 7 kiírta hogy nem lett normálisan feltelepítve , Belépek a játékba és abban a zárt épületben elkezdenek világítani ilyen neon lámpák minden féle színben és elvakít xD
Mi a gond ? Mit lehet tenni ?

2

Windows XP SP3 van a gépemen eddig mindig tökéletessen működött semmi lassulás nem volt egyszer csak észre vehetően elkezdett akadozni ujra telepitettem leformáztam a particiot de hiába ugyan olyan lassu és már a netet se adja be mi lehet a baj?

7

Stubbs the Zombie játékban, néha eltünik a karakterem néha meg látszik mért van ez?

A gépigényem magasan az ajánlott fölött van szoval azzal nem lehet gond a videokártyám is elvigleg támogatja, windows 7 használok a játék hiba nélkül elindul, még is a karakterem fojton eltünik, majd ismét látszik játék közben, ezt mi okozza, van ötletetek vagy volt már hasonlo problémátok ?

3

Egy samp szerverben kérnék segitséget, hogy lehetne hosztositani, hogy a haverokkal fel lehessen menni, hamachi nélkül ingyen?

7 haverommal akarunk játszani,de max 5-en mehetnek fel hamachin,és megcsináltam hogy a lanmode0-át 1-re de azt csak akkor látják ha azon a neten vannak,és mi igy összesen 8-an szeretnénk felmenni a szerverre,hamachi nélkül ingyen

2

Erről mi a véleményetek?

http://steam-wallet.com/index.php?id=280295

1

Tudtok nekem olyan programot mondani amivel két részre lehet osztani egy fáljt?

egy fáljt szeretnék feltölteni internetes megosztóra de túl nagy ahhoz engedélyezze a feltöltést ezért kéne darabolni a fáljt

2

SeeMTA (GTA San Andreas) szerveren nem tudtok pénzszerzési lehetőséget?

Sziasztok!
Már pár hónapja SeeMTA-zok.Folyton dolgozok és azon gondolkozok hogy többieknek honnan van több 100 Millió forintjuk?Aki SeeMTA-zik nem tud valami jó pénzszerzési lehetőséget?Frakcióba sehova nem vesznek fel mert csak 14éves vok! :S

5

SNagy szükségem lenne szabadon letölthető excel kimutatásokra, mint pl. a chandoo. Org vagy az exceldashboardschool.com oldalakon található cuccokra. Tudnátok segíteni? Szétgugliztam magam, de csak ezt a két szinvonalas oldalt találtam.

1

Sony Vegas pro 12-ben csináltam videót, de amikor kész a videó és megnézem, gyors benne a zene, miért?

Ez életem első alkotása, amikor a sonyban hallgatom még meg a zenét, tökéletes, de miután rámentem arra, hogy "render as" és elkészült a videó, gyors lett benne a zene :w mi a lehet a baj és hogyan lehet orvosolni?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!