Találatok a következő kifejezésre: Van olyan amely minden féle formátumu (1 db)

Van olyan videószerkeztő/vágó amely minden féle formátumu videót beolvas és vágni is lehet?

Az se baj ha párat nem olvas be de az a fontos, hogy az FLV formátumut beolvassa!

Legjobb válasz: szerintem jobban jársz, hakeresel egy videóvágót ami tetszik, meg keresek egy konvertert flv-hez.

szerintem jobban jársz, hakeresel egy videóvágót ami tetszik, meg keresek egy konvertert flv-hez.
Az FLV problémás formátum több szempontból is. Ha mindenképp konvertálás nélkül szeretnél vele dolgozni, akkor a TMPEGenc-et javaslom, ez megnyitja az FLV-t de a vágó része nem olyan jó, mint mondjuk egy Premiere vagy Sony Vegas. Alapfunkciókra (videó elejét-végét levágni, vagy részeket belõle kiszedni) megfelelõ, de komolyabb vágásra alkalmatlan. Premiere-hez létezik FLV import plugin, de fizetõs, és nem is olcsó ahhoz képest amit tud: http://www.flvsoft.com/flv_importer/purchase.html - ezzel simán be tudod importálni Premiere-be az FLV-t, a megszokott módon mintha csak egy AVI-val tennéd. Amit leginkább javaslok az az, hogy konvertáld át az FLV-t DV AVI formátumba, azt bármelyik amatõr vagy profi videószerkesztõvel probléma nélkül használhatod, és a legkevésbé gépigényes szerkesztés/renderelés úgy érhetõ el, hogy a direkt ezt az egyszerû vágásra kitalált formátumot használod.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan tudnám elővarázsolni a DOS-t újraindítás, F8, csökkentett mód parancssorral után (Administrator cmd. Exe ablak), hogy azon keresztül beléphessek Admin felhasználói fiókba?

Windows 7 Ultimate és Home Premium op rendszerben újraindítás és F8 után "csökkentett mód parancsorral" opciót választva elkezd felfutni a rendszer de nem jön elő a DOS, hanem a normál bejelentkező oldalt hozza elő csökkentett módban.

1

Létezik Minecrafthoz Orbán Viktor skin?

Sehol nem találtam ilyen skin-t, de legalább Gyurcsány, vagy Matolcsi vagy valami hasonló skin van Minecrafthoz?

4

Hogyan lehet ezt megcsinálni?

Van egy dreambox DM500S klónom, rajta gemini 4.7 cccam 2.2.1 Meg lehet oldani, hogy csak azokat bugetokat kérje le (mentse le), amikhez van kódolás (vagy pedig nincs kód)? Azért kérdezem, mert ha lekérek mindent a UPC DIRECT-ről, akkor az pár száz adás, amiből ötödére nincs kódolás.

0

Assassin's Creed Uplay?

Kaptam a videókártyához promóciós játékokat és az AC-t nem tudom letölteni.A Splinter Cell [...]-t letudtam valahogy szedni,adott valamilyen kódot és azzal engedte de ennél meg semmi.Van ez az Uplay nevű kliens és ott kellene valamit csinálni.Kérlek segítsetek

0

Hogy tehetném jobbá az ilyen tipusú videóimat?

Tudom mik a hiányosságaim

1

Cyberlink Powerdirector 11 probléma!?

Win xp van egy laptopon rajta van a powerdirector és amikor belemegyek a pi menü be amikor szöveget szerkesztek! ez volt az 1. a 2-es renderelés után nincs benne a szöveg a videóba! mit csináljak? e a legújabb patch fent is van!

0

Miért nem tudom frissíteni a directx-et? Ezt írja ki: a cabinet file necessary for installation cannot be trusted. Please verify the cryptographic services are enabled and the cabinet file certificate is valid

Mi a teendő?

0

Honnan lehet letölteni ingyen egy magyar Linuxot?

Mindegy hogy melyik fajtáját. Amúgy szerintetek melyik a legjobb?

6

Hogyan kell visszaállítani Samsung Galaxy S Advance telefonomon, hogy Gmail bejövő e-mail esetén kapjak értesítést a telefonomra?

Megváltoztattam a jelszavamat, és azóta nem kapok értesítést a telefonomra.

0

Megtudná mondani valaki, hogy mi lehet a baj a Sony Vegas-al?

Amikor beteszem a videót csak a videó anyagot rakja bele, a hangot nem. Utoljára indexképet szerkesztettem egy videónak és .jpeg-ben mentettem le, azóta nem jó. Itt egy kép erről: <[link] ez mind behúzás után van. Ott a videó, de a hang nincs :/ aki tudja légyszíves segítsen, nagyon fontos lenne, köszönöm.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!