Találatok a következő kifejezésre: Van olyan amely minden féle formátumu (1 db)

Van olyan videószerkeztő/vágó amely minden féle formátumu videót beolvas és vágni is lehet?

Az se baj ha párat nem olvas be de az a fontos, hogy az FLV formátumut beolvassa!

Legjobb válasz: szerintem jobban jársz, hakeresel egy videóvágót ami tetszik, meg keresek egy konvertert flv-hez.

szerintem jobban jársz, hakeresel egy videóvágót ami tetszik, meg keresek egy konvertert flv-hez.
Az FLV problémás formátum több szempontból is. Ha mindenképp konvertálás nélkül szeretnél vele dolgozni, akkor a TMPEGenc-et javaslom, ez megnyitja az FLV-t de a vágó része nem olyan jó, mint mondjuk egy Premiere vagy Sony Vegas. Alapfunkciókra (videó elejét-végét levágni, vagy részeket belõle kiszedni) megfelelõ, de komolyabb vágásra alkalmatlan. Premiere-hez létezik FLV import plugin, de fizetõs, és nem is olcsó ahhoz képest amit tud: http://www.flvsoft.com/flv_importer/purchase.html - ezzel simán be tudod importálni Premiere-be az FLV-t, a megszokott módon mintha csak egy AVI-val tennéd. Amit leginkább javaslok az az, hogy konvertáld át az FLV-t DV AVI formátumba, azt bármelyik amatõr vagy profi videószerkesztõvel probléma nélkül használhatod, és a legkevésbé gépigényes szerkesztés/renderelés úgy érhetõ el, hogy a direkt ezt az egyszerû vágásra kitalált formátumot használod.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Just Dance 4 című játékhoz milyen Wii-t vegyek?

2

Bűncselekménynek számít számítógépes vírusok terjesztése?

3

League of Legends mi lehet a baja?

Játék közben néha-néha bevillan vagy az egész, vagy csak néhány része a képnek, kb mintha fel akarna ugrani egy ablak vagy hasonló.Próbálkoztam újratelepítéssel nem oldódott meg. Mi lehet a gond?

2

Milyen konvertáló programot kéne használnom?

Dvix 4.0/5.0-öt enged elvileg a DVD lejátszóm.

6

Van olyan program amivel ha bescannelek egy word-ben írt dokumentumot akkor a képfáljt felismeri és átkonvertálja, tehát wordben tudom szerkeszteni?

3

Hogyan tölthetek le egy videót mp4 formában? Bővebben lenn!

Van egy videó, hivatalosan film. Le szeretném tölteni, de szinte egyik letöltő program vagy oldal se támogatja. Akinek lehetséges, hogy lenne rá válasza az kérem üzenjen nekem! Előre is köszönöm és nagyon sürgős lenne!!!

2

Miért nem megy a Sims 3?

Win7 64biten telepítettem. Indításkor azt írtja a játék hogy nem ismeri fel a videókártyát, ezután pedig az egész game szürke, a menü kivételével ill., egy két fekete megjelenéssel, meg felhővel, de igazán semmi sem látszik. Egy másik sims3-nál ugyanez a baj. Újratelepítettem a drivert, de változatlan. Sims 2 tökéletesen fut, valamint ETS2, Extreme trucker, GTA-k, minden csak a sims3-ra írja ki. Gt210 1gb dd3-as kártya van a gépben, és erősebb játékok is gond nélkül mennek.

0

Wondows 8 - Zene - Metro app?

hogyan tudom elintézni hogy ne kelljen az összes zenémet bemásolni a zene mappába hanem mondjuk egy merevlemezről olvassa be őket?

4

Egy játékhoz kell a "0x00000050". Honnan tudom letölteni?

2

Hogy kell beállitani allapértelmezett böngészőnek a explorelt?

Windows 8

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!