Találatok a következő kifejezésre: Van olyan amely minden (145 db)

Vajon a házi pókok között van olyan amelyik csíp? Egyáltalán honnan jönnek ezek? Én mindig felporszívózom őket, mégis folyton ott vannak!

Legjobb válasz: Van olyan amelyik csíp, talán mindegyik, nem tudom, mert nem jellemzõ rájuk. Nem támadnak. Van úgy, hogy alvás közben mégis megcsípik az embert, na az szépen meg tud dagadni. Kintrõl jönnek be. Lehet, hogy csak bébi formában, aztán bent szépen elbújnak, és megnõnek. De van, hogy méretesebb példány érkezik egy ajtónyitásnál. Folyamatos takarítás az ellenszerük, fõleg az eldugott sarkokban, zegzugokban.

Van olyan amelyik csíp, talán mindegyik, nem tudom, mert nem jellemzõ rájuk. Nem támadnak. Van úgy, hogy alvás közben mégis megcsípik az embert, na az szépen meg tud dagadni. Kintrõl jönnek be. Lehet, hogy csak bébi formában, aztán bent szépen elbújnak, és megnõnek. De van, hogy méretesebb példány érkezik egy ajtónyitásnál. Folyamatos takarítás az ellenszerük, fõleg az eldugott sarkokban, zegzugokban.
Nagyon ritka az a pók ami csíp! Miért csípnének az ember nem tápláléka és a bõre túl erõa.
A darázsnak sem tápláléka az ember, mégis megcsípi...
A kérdező hozzászólása: Úgy utálom ezeket a pókokat! Nem lehet kapni valami pókirtó szert, amit elhelyezek néhány helyen, és folyamatosan döglenek tõle?
Ha erre gondolsz http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://zeblog.mds-epitesz.. ez tutira nem csíp, mert nincs is mérge. Viszont az állandó jelenléte azt jelenti, hogy nedves a lakás.

Üdv! Miért van az, hogy valamelyik narancsban minden fakkban van 1-2 mag, de van olyan, amelyikben egyáltalán nincs? Ezek ilyen mesterségesen felnevelt magtalan narancsok lehetnek?

Nyomassátok a válaszokat, kíváncsi vagyok!!!

Legjobb válasz: Én azt gondolom laikus ésszel, mert a biológiához nem értek, a növénybiológiához meg fõleg nem, hogy többféle narancsfajta létezik, még akkor is, ha hasonlóan néznek ki. Hiszen nézz csak meg egy zöldségest egyszer, mennyiféle narancs van kitéve különbözõ nevekkel és különbözõ árakkal, pedig látszólag egyformák. Tehát külön termeszteni se kell a magnélkülit, mert szerintem alapból van olyan is. De ez csak az én véleményem.

Én azt gondolom laikus ésszel, mert a biológiához nem értek, a növénybiológiához meg fõleg nem, hogy többféle narancsfajta létezik, még akkor is, ha hasonlóan néznek ki. Hiszen nézz csak meg egy zöldségest egyszer, mennyiféle narancs van kitéve különbözõ nevekkel és különbözõ árakkal, pedig látszólag egyformák. Tehát külön termeszteni se kell a magnélkülit, mert szerintem alapból van olyan is. De ez csak az én véleményem.
Szerintem is más a fajtája. Csak tudod, ha kiírják egy ládára, hogy ebben magos narancs van, a másikban meg magtalan, akkor hülyék lesznek az emberek a magost megvenni, és a bolt nyakán marad. Így behálózzák õket, és minden hálóba kerül néhány magos, hogy fogyjon a készlet. Ha megnézed, az elõre hálózottak közt van mindig egy-két éretlenebb, vagy túlérett is, amit ha válogatós rendszerben árulnak, bizony nem viszi el senki. 25/N

Ismertek olyan sorozatokat amelyek vannak olyan jók mint a Supernatural?

most végzem ki lassan a 7. évadát és nem tudom mit nézhetnék utána. egyetlen dolog lenne fontos hogy több évadja legyen már kiadva mert az a legjobb ha nem kell hétről-hétre várni egy részre.

Legjobb válasz: sons of anarchy shameless(amerikai,vagy angol verzió) nurse jackie the big c dr house

sons of anarchy shameless(amerikai, vagy angol verzió) nurse jackie the big c dr house
Azért nehéz kérdés, mert nem nagyon van ilyen sorozat, ebbõl az egybõl megnem lehet teljesen következtetni az ízlésedrõl. Buffy(Az eleje gagyi, de ki lehet azt még hagyni) Angel Misfits Kaliforgia Ments meg
A kérdező hozzászólása: köszi

Minden óvszer be van vonva spermicid anyaggal? Van olyan, amelyiknek semmiféle sperma-károsító hatása nincs?

Legjobb válasz: Szerintem alapból nincsenek bevonva, csak amire rá is van írva.

Szerintem alapból nincsenek bevonva, csak amire rá is van írva.
Én már találkoztam olyannal, ami nem volt bevonva.:(
a vakolat csak fed, es nem ciki az a par pattanas, ebben a korban mindenkinek van, tehat az apolt
A kérdező hozzászólása: Értem. ( Megmarad a kérdés csak pluszban szeretném azt is megkérdezni, hogy azért ahhoz, hogy egészséges legyen a bõr kell használni rendszeresen arcradírt és hidratálót, a tonikok és pórustisztítók mellett? )
2. kérdésedre: én szoktam. de amúgy egy alapozós púderes arc mért nem lehet ápolt?
A kérdező hozzászólása: Én nem azt mondtam, hogy az nem ápolt. Csak úgy kérdeztem, hogy egy ÁPOLT, de kicsit pattanásos stb... :D Na tehát az ápoltat arra értettem, hogy ha nincs rajta semmi más csak simán ápolva van.
Ápolt pattanásos arcbõrrõl nem nagyon hallottam még..most ezt nem kötöszködésbõl írom :) nekem is pattanásos és én olyankor nem érzem ápoltnak pedig tisztítom rendszeresen..használok alapozót és púdert de nem úgy néz ki rajtam mint a vakolat :) egy vékony réteg is tud jól fednu :D 17/L
A kérdező hozzászólása: Értelek. Attól még lehet egy arc szép, ha pattanásos. :) Na mindegy. Kipróbáltam az alapozót és púdert, ami nekem nem igazán megy, abban sem érzem túl jól magam. Úgy döntöttem hogy visszatérek a sima tiszta arcbõrre. Mivel a pattanásaimat már most is kordában tudom tartani ( ami azt jelenti, hogy csak apróbb pattijaim vannak illetve néha kijön egy-egy nagy ) ezért csak egy bõrradírt fogok venni és egy hidratálót. :) ... Úgy gondolom ráérek majd pár év múlva sminkelni magam. :D

A PG53 ovulációs teszten kívül van más olyan amelyik minden napra használható? Nekem az nem vált be.

Legjobb válasz: Nincs! Vizeletes ovutesztek vannak ami 5 db kb 2000ft- akkor vagy bejön az 5 nap alatt vagy venni kellmég egy csomagot.Elég drága, de én már ezt vettem a végén és elég volt 2 doboz, aztán amikor pozitív lett akkor már a pg53-on is láttam amit kell.

Nincs! Vizeletes ovutesztek vannak ami 5 db kb 2000ft- akkor vagy bejön az 5 nap alatt vagy venni kellmég egy csomagot.Elég drága, de én már ezt vettem a végén és elég volt 2 doboz, aztán amikor pozitív lett akkor már a pg53-on is láttam amit kell.
Szerintem vegyél a Babát Tervezõk Otthona shopjában vegyél. Ott sokkal olcsóbb. Nem tudom, hogy mikor lenne a következõ peteérésed, mert most szabadság miatt május 31-ig zárva van. Ha addig még belefér, akkor rendelj onnan, és megbízható, mert biztosan megkapod a küldeményt! http://babatervezok.otthona.net/
Nekem sem vált be!Szerintem dobd ki azt a vacakot. Én is azt fogom tenni.

Van olyan ROM amelyik MINDEN Alcatel telefonra felmegy? (2.3)

Legjobb válasz: Van olyan hengerfej, ami MINDEN Opelre felmegy?

Van olyan hengerfej, ami MINDEN Opelre felmegy?
Van. Az más kérdés, hogy el is indul-e...
Szóljatok, ha mégis van! Van egy Alcatelem, elég öreg, tán 4 éves, úgy 3200-ért vettem (nem akcióban!), szeretném fejleszteni egy ilyen univerzális ROMmal, örülnék neki....
Fiu! Fiu! Jönni ide, van minden. Óco cipõ, szabadidõ, mindenrom. Öccáz lenni. De kettõ kilencáz! Venni meg, nekem nem kell, jo? jo? kettõ kilencáz! Venni meg! Óco!
A kérdező hozzászólása: jaj gyerekek..nem gondotam volna hogy ilyen bunkok is lehetnek az emberek. Nem hiszem el hogy nem lehetett volna észre venni hogy a ROM alapból ANDROIDOS telefonra megy fel! Olyan ROM kell ami pl.: Alcatel ot-985 ra felmegy...
Akkor rakasd rá azt, de azt hiszem lesz kérdése utána a kedves kérdezõnek és várja majd válaszod....
Nem azért, de a kérdésedet csak egy féleképpen lehet értelmezni: Olyan ROM-ot keresel, amit bármeilyen Androidos Alcatelre fel lehet rakni. NA ILYEN NINCS. Az, hogy ROM csak Androidnál van, az nettó baromság. Látszik, hogy még magát a ROM jelentését sem ismered, különben tudnád, hogy ez nem egy Android specifikus dolog, és akkor nem írnál ekkora baromságokat sem.

Van olyan program amely automatikusan telepít minden drivert a géphez?

Ha van mi a neve?

Legjobb válasz: Én csak olyanról tudok, amely automatikusan megkeresi a legfrissebb drivereket, a letöltést neked kell elindítani, de a program tölti le, a telepítést is neked kell elindítani, de a program telepíti. A program neve Driver Genius Professional.

Én csak olyanról tudok, amely automatikusan megkeresi a legfrissebb drivereket, a letöltést neked kell elindítani, de a program tölti le, a telepítést is neked kell elindítani, de a program telepíti. A program neve Driver Genius Professional.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) )

Van olyan szteroid, amelynek viszonylag enyhék a mellékhatásai? Vagy tényleg minden kokszos egyszerűen csak bevállalja e kockázatokat? Kérem, csak azok válaszoljanak, akik értenek is hozzá, fikázások meg ilyenek nem kellenek.

Vannak az agyatlanok, akik nem tudják, mit esznek, de eszik, és vannak azok, akik igen komolyan utánanéznek, tudatosan csinálják, esetleg orvosi kontroll is van. Ha valaki igazán odafigyel, előre kiszámíthatóan egészséges maradhat, vagy hiába figyel oda akármennyire, egy kis esély mindenképp van a maradandó károsodásra?

Legjobb válasz: Teljes mértékben egyet értek az elõzõ válaszolóval. Az általa felsorolt szteroidok valóban elég drágák, de ha a kockázatot nézed hogy mennyivel kisebb mint egy szemét napozimnál vagy danabolnál(dianabolnál) akkor már mindjárt nem olyan sok az érte. Enyhébb mellékhatású még a Stanazolol(winstrol) de ez sem valami hû de nagyon olcsó. Mindenképpen szuris legyen szerintem mert kevésbé hat a belsõ szervekre mint a tabis...

Teljes mértékben egyet értek az elõzõ válaszolóval. Az általa felsorolt szteroidok valóban elég drágák, de ha a kockázatot nézed hogy mennyivel kisebb mint egy szemét napozimnál vagy danabolnál(dianabolnál) akkor már mindjárt nem olyan sok az érte. Enyhébb mellékhatású még a Stanazolol(winstrol) de ez sem valami hû de nagyon olcsó. Mindenképpen szuris legyen szerintem mert kevésbé hat a belsõ szervekre mint a tabis...
a nemi mûködessel leginkább akkor lesz probléma ha hamis cuccot veszel és valami olcsó androgénnel vagy tesztoszteronnal helyettesítik. ÉS azért valljuk be nem sértésképpen de ha itt kérdezgetsz a szteroidokról nem hinném, hogy rendelkezel olyan kapcsolatokkal hogy eredeti cuccot kapj, amugy meg magában enyhe szteroidokat nem használ senki mert nincs értelme nem hoz szinte semmi tömeget, de utána naturálban nehezebb tömeget épiteni. A gyenge szereket erõs szerekkel kombinálják, hogy ne legyen vizes a forma. MAgába nem igazán szoktak, max más sportokban (pl uszás, futás, küzdõsport) az izomtömegre alig látható hatása lesz.
ezt nehéz megmondani ez is egyén függõ mint ahogy írtam sok minden más is. a két szer nem nagy tömeg építõ cucc de amit megszerzel vele annak nagyobb mennyisége is megmarad mint az olcsó vizesítõ cuccoknak pl: dianabol Persze nagyon fontos a kúra után a hormonrendszer optimalizálása mert ha ez nem történik meg akkor nem csak az új izom de még a régi is lemehet a saját tesztoszteron termelés megszûnése miatt
A kérdező hozzászólása: Egy ilyen enyhébb kúra végén mi marad meg? Ha feltételezzük, hogy az edzés és a kaja is rendben marad.
igen sajnos minden szertõl probléma lehet a nemi mûködéssel de ez nagyrészt egyén függõ ez a két szer nem annyira libidó gyilkos de a problémát nem lehet sajnos kizárni. A két szer tényleg nagyon drága primóból hetente kell 300mg ami három ampulla egy ampulla olyan 1200-1300ft körül van tehát egy hétre való cucc 3600ft és ez 8-10 héten keresztül 36000ft és akkor még elég gyenge cucc is ráadásul nem beszélve hogy az ilyen drága cucokat nagyon hamisítják!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Ezektõl a gyengébb hatásúaktól, amiket írtatok, lehet-e probléma a nemi mûködéssel? Írtad, hogy nem érek el vele többet, mint amit naturál is elérnék: tehát csak gyorsít rajta egy kicsit?
egyetértek clintel abszolút , tényleg kihagytam hogy a két szernek nincs olyan nagy hatása az izomépítésre mint a többi máj és vese gyilkos szernek. Sajnos a legerõsebb cuccoknak vannak a legerõsebb mellékhatásai pl: Trenbolon
deca meg winstrol nincs már.
deca és a boldenone de talán még a winstrol kimaradt a sorból injektálhatók és nem károsítják a májat és ezeket mind a rák és aids gyógyászatban használják test roborálásra van aki élete végéig kapja.
na most azt azért hozzá kellene tenni, hogy pont amiatt mert enyhék a mellékhatásai a hatásai is enyhék, azaz egyiktõl sem fogsz annyit fejlõdni amennyit simán ne érnél el.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. :) számomra hasznosak

Tudtok egy olyan oldalt amelyikbe mind benne van? olyan csunya vagy hogy.. olyan parazst vagy hogy.. kösszönöm

Legjobb válasz: http://taplo.hu/aranykopesek/gyerek-aranykopesek http://taplo.hu/cimke/paraszt itt vannak:)

A kérdező hozzászólása: kössz a kommentet
szerintem a taplo.hu olyan:)
basszus! :S Most nézem, ez az oldal megváltozott:S Meg is feledkezdtem róla:S Régen külön volt így minden kategóriákra szedve:O :)
szerintem csináltál egy oldal :::pl akkora p vagy hogy a fagyitis kenyérrel eszed (nem rátok mondom csak pl volt)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!