Találatok a következő kifejezésre: Van olyan amely az (416 db)

Fotó szerkesztő programok között van olyan, amelyik az ugynevezett villógokat a kép kiégéseit megjeleníti?

Legjobb válasz: Adobe Photoshop Lightroom. A kiégést és bebukást is jelzi külön is, egyszerre is (Develop módban a hisztogramnál).

Adobe Photoshop Lightroom. A kiégést és bebukást is jelzi külön is, egyszerre is (Develop módban a hisztogramnál).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, beszerzem a programot.

Miféle kiadók vannak? Van olyan, amelyik csak egy műfajra koncentrál? Meg úgy egyáltalán, hogy működik ez az egész?

Hamarosan elkészülök egy (humoros) fantasy regénnyel. Ez életem első regénye és szeretném kiadatni. Csak az a probléma, hogy még csak 15 éves vagyok, és semmit sem tudok a könyvkiadásról. Tapasztalt (vagy csak sokat tudó) emberek ismertetőit várom! :) Köszönöm, előre is!

Legjobb válasz: Szerintem vannak olyan kiadók amely csak fantasy-ra koncentrál, de én mondjuk egy ismertebb könyvkiadóra akarnék könyvet (libri,agave,ciceró)

Szerintem vannak olyan kiadók amely csak fantasy-ra koncentrál, de én mondjuk egy ismertebb könyvkiadóra akarnék könyvet (libri, agave, ciceró)
A Delta Vision-t vagy a Könyvmolyképzõt tudom ajánlani (bár utóbbiak pillanatnyilag nem fogadnak kéziratot), ha Magyarországon játszódik a történet magyar szereplõkkel, akkor az Agave is szóba jöhet.
Látta már valaki? Mielött ilyesmin gondolkoznál szerintem még egyszer végig kéne olvasnod a mûved, hogy egy kicsit javítgasad. Egyébként a könyvmolyképzõ, estleg az agave jöhet szóba, pont úgy ahogy a kettes írta. De lehet, hogy a korod miatt nem fognak veled szóba állni.
Egy könyv kiadása nem kevés költséggel jár. Nem elég lektorálni, tördelni, kinyomtatni, meg kell szervezni a marketingjét is, ha nem akarnak bukni rajta. A mai kiélezett gazdasági helyzetben egyetlen kiadó sem szívesen vállal kockázatot egy ismeretlen íróval. Mindazonáltal mint tudjuk, a remény hal meg utoljára. A kéziratodat küldd el minden nagyobb kiadónak word formátumban, aztán rendezkedj be a várakozásra. Általában 3-4 hónap az elbírálás. Ha ez a megoldás nem tetszik, priviben tudok ajánlani egy korrekt magán kiadót is. Meg ha gondolod, elküldheted nekem is a kéziratot, szívesen átnézem, és tanáccsal is szolgálhatok.
A teljes kéziratot ne küldd el soha senkinek, még kiadónak sem. Onnantól kezdve akár meg is jelentethetik más néven, és elég nehéz bizonyítani utólag, hogy valójában a te mûved. Mindig csak részleteket küldj, amolyan "kóstolót", hogy mire számíthatnak, de amint kiadod a kezedbõl az egészet, szerzõdést kell írnotok.

Üdv! Miért van az, hogy valamelyik narancsban minden fakkban van 1-2 mag, de van olyan, amelyikben egyáltalán nincs? Ezek ilyen mesterségesen felnevelt magtalan narancsok lehetnek?

Nyomassátok a válaszokat, kíváncsi vagyok!!!

Legjobb válasz: Én azt gondolom laikus ésszel, mert a biológiához nem értek, a növénybiológiához meg fõleg nem, hogy többféle narancsfajta létezik, még akkor is, ha hasonlóan néznek ki. Hiszen nézz csak meg egy zöldségest egyszer, mennyiféle narancs van kitéve különbözõ nevekkel és különbözõ árakkal, pedig látszólag egyformák. Tehát külön termeszteni se kell a magnélkülit, mert szerintem alapból van olyan is. De ez csak az én véleményem.

Én azt gondolom laikus ésszel, mert a biológiához nem értek, a növénybiológiához meg fõleg nem, hogy többféle narancsfajta létezik, még akkor is, ha hasonlóan néznek ki. Hiszen nézz csak meg egy zöldségest egyszer, mennyiféle narancs van kitéve különbözõ nevekkel és különbözõ árakkal, pedig látszólag egyformák. Tehát külön termeszteni se kell a magnélkülit, mert szerintem alapból van olyan is. De ez csak az én véleményem.
Szerintem is más a fajtája. Csak tudod, ha kiírják egy ládára, hogy ebben magos narancs van, a másikban meg magtalan, akkor hülyék lesznek az emberek a magost megvenni, és a bolt nyakán marad. Így behálózzák õket, és minden hálóba kerül néhány magos, hogy fogyjon a készlet. Ha megnézed, az elõre hálózottak közt van mindig egy-két éretlenebb, vagy túlérett is, amit ha válogatós rendszerben árulnak, bizony nem viszi el senki. 25/N

Mik a tapasztalatok az olyan cégekkel, akik pl.3 hónapos lekötésre 15% kamatot igérnek? Tudom, hogy a nagyrészük csalás, de van olyan amelyik nem?

Egy pénzügyi bûncselekményekre szakosodott rendõrhadnagy nekem kapásból azt mondta, hogy piramis játék és ilyen nincs, mindegyik csalás, de én nehezen akarom elhinni. Szerintetek?

Legjobb válasz: http://kiszamolo.hu/a-balek-soha-nem-fogy-el-avagy-future-re.. A balek soha nem fogy el... Nem hiszem el hogy az emberek átverése tényleg ilyen jövedelmezõ lenne, de ezt most a kérdezõ is tanúsítja. Miért nem hiszed el hogy mind átverés? Nem értem. Az emberek ilyen ostobák, hogy újra és újra behúzzák õket a csõbe? Miért nem tudod elhinni, hogy ami sokkal több a banki kamatoknál és egyben biztonságosnak is mondja magát, az nem biztonságos?

http://kiszamolo.hu/a-balek-soha-nem-fogy-el-avagy-future-re.. A balek soha nem fogy el... Nem hiszem el hogy az emberek átverése tényleg ilyen jövedelmezõ lenne, de ezt most a kérdezõ is tanúsítja. Miért nem hiszed el hogy mind átverés? Nem értem. Az emberek ilyen ostobák, hogy újra és újra behúzzák õket a csõbe? Miért nem tudod elhinni, hogy ami sokkal több a banki kamatoknál és egyben biztonságosnak is mondja magát, az nem biztonságos?
az ígéret és a jogi garancia között azért van különbség. Ha Nekem adsz 1.000.000.000 Ft-ot, akkor akár 1000%-is ígérek Neked naponta... :) másik: szerinted ha van ilyen jó lehetõség, akkor a nagybefektetõk már nem tették volna már bele a pénzüket?? kérdés: miért pont a Te pénzed kell nekik? harmadik: egyébként elõfordulhat. Ha valahol a világon van hiperinfláció, ahol az alapkamat éves szinten 1000%, akkor egye-fene én is kigazdálkodok belõle ennyit :)
Ket lehetoseg van. Telejsen legalis befektetesi forma, ekkor csak szimplan hatalmas kockazatot kell vallanod. lehet 3 honap utan a penzed felet sem kapod vissza vagy egy fillert sem. Masodik lehetoseg, hogy piramis jatek, ott persze azzal a szoveggel jonnek hogy 0% kockazat. Persze az elejen beszallok szepen meg is kapjak a hozamot es johiret keltik a cegnek, mivel nekik bejott...
A harmadik lehetõség az hogy profi tradereknél fektetsz be, akik meg tudják csinálni ezt a profitot, persze annak aki vállalja a kockázatot. Õk sem fognak fix 15%-ot ígérni, de jó eséllyel elérik ezt. Én ismerek ilyet, de itt nincs ilyen hogy le van kötve a pénz, akkor nyúlsz hozzá amikor akarsz.
Megint egy befektetõket, balekokat keresõ kérdésnek álcázott hirdetés! Már tele van ezekkel a f-om! Miért kell heti 5-6 ilyent kiírni? Nem jönnek a balekok? Privátban jöhet a részletesebb infó, oldalcímeddel is, nagylelkû leszek elmondom mit alakítsál át rajta, hogy jövedelmezõbb legyen a balekkeresésed...
A kérdező hozzászólása: Kedves elõzõ. Ebben annyi a hirdetés mint benned az értelem. Ezenkívül elég silány marketing a csalás és piramisjáték cimkével ellátni a "hirdetésemet", majd még azt is odaírni, hogy egy rendõrhadnagy szerint az ilyen ügyletek mind bûncselekmények/átverések. Nekem meg az ilyen agyatlan rosszindulatú emberszerûségekbõl van elegem mint te. Tapasztalatokat várok, nem ostoba megalapozatlan vádaskodást. A többieknek köszönöm a válaszokat, várom a további tapasztalatokat, akinek van az ossza meg legyenszives. Köszönöm.
Nos hát a barátnõm, aki megbízott ezekben a csalókban, egy évvel ezelõtt befektetett pénzt egy ilyen cégnél, azóta azt hiszi fantasztikus üzletet csinált, mert micsoda kamatok vannak, közben egyötödét kapta még csak vissza a pénzének, amit eredetileg berakott. Agymosás!!!
én olyan dolgokat mérlegelnék , hogy mi az ami kitermel ekkora hasznot legálisan, ez mennyire biztonságos és miért csak nevesincs cégek tudnak ilyet. Személy szerint én nem mennék bele ilyen tuti üzletbe.
kb 300M Ft-tól lehetséges éves szinten 10-12%... ez a max. amit én garantáltan tudok. egyébként meg felejtõs az ilyen történet.
nincs. biztos hogy megnõ
http://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6z%C3%B6ns%C3%A9ges_%C3%A.. Megnõ.A szomszédod adta, aki azt mondta, hogy nem nõ meg?Mert akkor átvert azért, hogy lepasszolhassa õket.
A sárga és vörösfülû ékszerteki is megnõhet akár 30-40centisre! Ha tényleg ékszertekid van akkor megnõnek, persze nem 2-3év alatt.
A kérdező hozzászólása: Igen a szomszed adta:) Meg soha nem volt tekink 4 eves kisfiam nagyon orult neki.Es en is.Nagyon szepek.KOsz a valaszt.Nem baj ha megno...

Miért van az hogy az egyik kémiai elem -259, 13 °C-on olvad, a másik -272, 2°C-on, aztán van olyan amelyik -189, 35 °C-on, de miért?

meg lehet ezt magyarázni? a volfrám pedig 5555 °C-on forr ,de miért? tudom hogy az egyik gáz,nemesfém, alkálifém bla bla bla, de miért ennyi pont annyi és annyi °C-on váltják a halmazállapotukat?

Legjobb válasz: Ez a részecskék közötti mésodlagos kötõerõktõl függ,úgy mint diszperziós-,dipól-dipól- és H-híd kötés.

Ez a részecskék közötti mésodlagos kötõerõktõl függ, úgy mint diszperziós-, dipól-dipól- és H-híd kötés.
Pontosítanék, másodlagos. :)
A kérdező hozzászólása: köszi

Még sose ittam alkoholt de van olyan amelyik édes? Melyik lenne az? Melyik a legédesebb?

Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: A likõrök között vannak ilyenek: csokilikõr, tojáslikõr.

A likõrök között vannak ilyenek: csokilikõr, tojáslikõr.
az almás és karamellás berentzen is az és nagyon finom szerintem ezek tuti jók na meg persze a likörök =)
Jó, én lány vagyok és krémlikör párti:) azért fõleg a bailey1s:) Forrócsokit is imádom xd meg édesszájú lévén sztem ez nem csoda hogy ezt irtam_:) ))))
cherry garrone. Iszonyúédes, és nincs is sok alkoholtartalma
Sangria, Citromos Gösser, Bacardi Breezer meg ilyenek. De koktélozással is kisérletezgethetsz. Bailey's-t egyszer ittam de nem nagyon jött be, de hát ez magán vélemény.
Martini Bianco, nyamm! Esetleg tokaji aszu vagy szamorodni, ha valami gyengebbel akarsz kezdeni. Edes pezsgo es Bomba keverve sem rossz. Na meg a vodka keverve Red Bullal, bar ez utobbi nagyon utos. (latszik, hogy 9 honapos terhes vagyok, ehes diszno makkal almodik) :) Barmit is valasztasz, vigyazz magadra! Jo szorakozast! :)
mega bacardi breezer, citromos sör:D
A kérdező hozzászólása: köszi az utolsónak:D de azért kérdeztem h mit igyak elõszõr mert azt tudom h nem egy szilvapálinkával kéne kezdeni mivel az erõs.:D szval..:D
ne már, a bailey's csak forrócsoki :) )) igyál tokaji aszút, vagy hárslevelût. azok finomak és édesek. de mondjuk egy alkoholnak nem az a legfontosabb jellemzõje hogy édes... ha az édes italokat szereted, igyál kölyökpezsgõt XD
édes martini legjobb =) de a likõrök sem rosszak :)
Pina Colada az irto ées és tré is, ne probáld ki xd Ha tudtam volna, annyibol inkább bailey'st vettem volna xd
A kérdező hozzászólása: Ksznm a gyors válaszokat! :)
Legjobb a Baileys és a Carolines:) krémlíkõr mind a kettõ, a Bailey's édesebb:)
Tojás-, csoki-, mogyoró- illetve mandulalikõrök, édes Martini, édes borok.
kókuszlikõr ananászlével meggylikõr pezsgõ
Egyértelmû a válasz a rum:P az a legédesebb:P

Van olyan weboldal az interneten amelyik rendesen meg tud tanitani egy nyelvre?

Eddig csak olyant láttam,ami az ábécét sorolja fel,meg nyelvtani szabályokat ír le,de olyat,hogy hogyan mondunk szavakat(sok kérdés szokott lenni ebben a kategóriában is ezzel kapcsolatban) vagy hogyan fogalmazunk meg mondatokat

Legjobb válasz: Ugyan én nem használom(sajnos),de nekem ezt ajánlották. http://livemocha.com/

Ugyan én nem használom(sajnos), de nekem ezt ajánlották. http://livemocha.com/
Nem nagyon van ilyen. Egy nyelvvel könyvtárakat lehet megtölteni, van róla mindenféle könyv, írás-helyesírás, kiejtés, nyelvtan, szavak, kifejezések, párbeszédek, szövegek, hallás utáni értés gyakoroltatása, fogalmazás, fordítások stb. Ezek mindegyike nem fér fel egyetlen weboldalra. Weboldalak inkább résztémákra mennek rá, így több weboldalt kell összeválogatni mindenféle területrõl. Könyveknél is ez van, nincs olyan könyv, amiben minden benne van.

Van olyan program az interneten amellyel úgymond "ideális munkahelyet" kereshetek?

úgy értem hogy pl. beírom hogy mit szeretek csinálni és kiadja a lehet?ségeket.

Legjobb válasz: Csak írd be a neved, s megtudod! http://www.milegyek.extra.hu/

Csak írd be a neved, s megtudod! http://www.milegyek.extra.hu/
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen. bár a program szerint nekem egy táncosnak kéne lennem egy melegbárban, nem igazán szeretném megfogadni a tanácsát :D komolyan kérdeztem hogy kb milyen foglalkozás közül választhatnék az általam kedvelt tevékenységek közül
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!