Találatok a következő kifejezésre: Van olyan akinek olyan alacsony (62 db)

Van itt olyan akinek gyermekének alacsony iga és igg szintje volt? Kinek mit tanácsolt az orvos és segíthet valami?

18 hónapos kisfiam iga szintje 16 mg/dl, igg szintje pedig 326 mg/dl, egy éves korától kap immunerõsítõket, isoprinosint és broncho vaxom kúrát, az értékei csak romlottak. Állandóan náthás és köhög, nagyobb betegségei eddig nem voltak. Félõ, hogy bármit elkaphat? Három hónap múlva ismét kap egy broncho vaxom kúrát. Többet nem tudunk tenni érte?

Legjobb válasz: Szerintem nem,valószínüleg kinövi,kérdés,hogy mikor.Ismerõsöm fiának is alacsony,õ nem is tudott oviba járni,és a sulit is magán tanulóként kezdte.Számíts rá,hogy az ovi nem lesz neki jó megoldás 3 évesen.

Szerintem nem, valószínüleg kinövi, kérdés, hogy mikor.Ismerõsöm fiának is alacsony, õ nem is tudott oviba járni, és a sulit is magán tanulóként kezdte.Számíts rá, hogy az ovi nem lesz neki jó megoldás 3 évesen.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, már úgy tervezzük, hogy bölcsibe semmiképpen nem fog menni, ovit meg majd az orvos eldönti, de ha kicsit se javul akkor marad itthon. Õ a legfontosabb !!! Köszi a választ!!
Lehet csak akkor fog kiderülni, ha már elkezdi az ovit, de ha mégsem bírja akkor majd halaszt 1 vagy két évet. Nekünk teljesen rendben volt az eredménye, mégis mindent össze szedett, és állandóan beteg volt, így én is kivettem a bölcsibõl.

Milf nõknél mennyi esélye van olyan férfinak aki alacsony és a pénisze is kicsi?

170 cm magas

Legjobb válasz: sok. csak vigyázz a gyerekükkel

sok. csak vigyázz a gyerekükkel
Hm...igen, szerintem is, egy komolyabb Hölgy (nagy H -val) nem ilyen szókincset használ. Méret:...akkor a kb. 17 -18 cm már nem átlagos ezek szerint...?
A milf kifejezés csak az olcsó pornókban szerepel. Az érettebb nõknél ilyen szókinccsel biztos nem lesz esélyed.
ha pénzed, akkor semmi gond ezekkel a méretekkel.
Mi az a milf?
A térkép nem különíti el a valódi mérés és az önbevallás adatait :-) A különbség, tehát bemondásra - mérésre kb. 3-4 cm. A 14 cm-del az európai átlag fölött vagy. (Nem a Gyik átlag fölött, mert az önbevallás).
A belinkelt statisztika alapján a magyar és a francia férfiak a legynagyobb [email protected] a világon! Azért kár. Szerintem, aki milfként emleget egy 30 feletti nõt, annak már szivacsosra lyuggatta a pornó az agyát, úgyhogy nem a péniszmérete miatt nem fognak vele komolyabban kezdeni.
39 N Nálam semmi 10 centivel magasabb vagyok. És a hossz nem mérvadó.... a vastagság hmmm na az lényegesebb. ...no meg hogy hogy használod....
Ha pénzed van, azzal jól tudsz kompenzálni!
Úristen! Az átmérõjét adta meg! :-)
Sok spenótot kell enni.Attól megnõ és jo vastag lesz mint popey karja
Ez nagyon bizonytalan mérés. Ezen túl, nem hiszem, hogy egy szerelmes nõnek hiányozhat 15mm. 60mm plusz, lehet fájdalmas, azt megértem.
Nem éppen. [link]
14 cm valamivel átlag fölött...
Jó eséllyel indulsz hidd el, a péniszed teljesen átlagos, ki lehet elégíteni vele egy nõt, nyugi és vannak kisebb nõk is akik 170 cm alatt vannak, ugyhogy ne aggódj....:) 38/n
A jó milf nõk (mondjuk a milf alapból azt jelenti) szerintem válogatósabbak már, mint a fiatalabb lányok. 35 éves korukig meg is tehetik, hiszen szerintem kevés férfi van, akit ne kaphatnának meg. Egyéjszakásnál meg az számít. Komoly kapcsolatra meg már egzisztencia kell.
Szerintem a 19cm a teljesen átlagos felülrõl mérve. Alulról mérve az 22cm. Szerintem ez az átlagos. Mondjuk én magas vagyok 194cm és meglehetõsen jó szituált. Viszont szerintem azzal kéne törõdnöd, hogy fogj egyetlen korban hozzád illõ lányt és próbálj vele kialakítani egy szeretetkapcsolatot. A nõ pont olyan mint egy autó, nem a mennyiség számít hanem a minõség. Ne hagyd, hogy átmossák az agyad. Tökéletesen alkalmas arra a adottságod, hogy évek alatt találj valamilyen lányt akinek elég vagy, és szeretni is tud. Arra is alkalmas vagy, hogy családod legyen. Viszont ha másra vágysz nem tudlak sajnálni, csak szánni.

Van olyan pasi akinek alacsony a libidója?

Illetve mennyi az ideális nekik? Pl heti 2-3x,vagy1x.

Legjobb válasz: Igen, a férjemnek 2 hetente 1 együttlét , 48 éves :((( Bár nem tudom, hányszor csinálja magának. Szeretõje nincs.

Igen, a férjemnek 2 hetente 1 együttlét , 48 éves :((( Bár nem tudom, hányszor csinálja magának. Szeretõje nincs.
Biztos van ilyen, és azt is mondják, hogy a kor elõrehaladtával ez csökken. Mármint a libidó. Én mondjuk nem ezt tapasztalom, az utóbbi idõben inkább nõtt, napi egyszer minimum kell szexelnem (vagy kivernem), de jobb ha többször... F40+
A kérdező hozzászólása: Csak mert a férjemnek hetente 2x-3x elég, és nem tudom miért, valahogy furcsának tartom.Pedig csak 30körüli.
Hetente 2x3x az jó, ha már több éve vagytok házasok, és gondolom, valamit dolgozik is mellette.
Mondjuk a sok munka és a stressz csökkentheti a libidót. Nagyon jó erre a sport, mert az remek stresszoldó, és az meghozhatja a szexuális vágyat.
Szerintem nem a libidó itt a kérdés, hanem inkább maga a változatosság. Nem tudom, hogy milyen a szexuális életetek, de ha kezd ellaposodni, rutinossá válni, akkor bizony csökken az együttlétek száma is.
Én 24 évesen havi 1el is beérem. Szóval nyertem.
Nekem változó van, amikor naponta 2szer is igénylem, van amikor egy héten egyszer is elég.
A kérdező hozzászólása: Változatos a szexuális életünk, és dolgozik is mellette.

Van itt olyan alacsony, csúnya fiú, aki nem bírta tovább, hogy egy lánynak sem kell és inkább elment prostizni?

Legjobb válasz: nincs, itt csak gép elõtt ülõ, rinyáló, lúzer alacsony fiúk vannak, akik nyafogással töltik az idejüket ahelyett, hogy pozitív felfogással élnének, kihoznák magukból a legtöbbet stb. Rengeteg alacsony fiút látok barátnõvel. de õk nem itt nyínak folyton

nincs, itt csak gép elõtt ülõ, rinyáló, lúzer alacsony fiúk vannak, akik nyafogással töltik az idejüket ahelyett, hogy pozitív felfogással élnének, kihoznák magukból a legtöbbet stb. Rengeteg alacsony fiút látok barátnõvel. de õk nem itt nyínak folyton
de mi az hogy elment prostihoz? hogy egyszer?
nincs
én ismerek egy nagyon csúnya fiút, de még nem ment el prostihoz.

Lányok! Van olyan köztetek, akiket valamiért jobban vonzzák az alacsony, vékony, aranyos fiúk, akiket mindenki fiatalabbnak néz általában?

Csak, mert volt pár furcsa tapasztalásom, és szeretném tudni, tényleg igaz-e.

Legjobb válasz: A vékony aranyossal talán nem is lenne gondjuk de az alacsonnyal ,azzal igen. Én is alacsony vagyok (172cm) hidd el, nem egy nyerõ "adottság" az biztos. A mai nõk majdnem akkorák, vagy magasabbak mint én, és ekkor még nem beszéltünk a magassarkú-mániájukról... a 155 cm-esek meg simán jönnek a 180 cm-as faszi dumával, meg a fake-védelmi dumájukkal. A kérdésre a válasz: van néhány, de nagyon kevés.. sajnos

A vékony aranyossal talán nem is lenne gondjuk de az alacsonnyal , azzal igen. Én is alacsony vagyok (172cm) hidd el, nem egy nyerõ "adottság" az biztos. A mai nõk majdnem akkorák, vagy magasabbak mint én, és ekkor még nem beszéltünk a magassarkú-mániájukról... a 155 cm-esek meg simán jönnek a 180 cm-as faszi dumával, meg a fake-védelmi dumájukkal. A kérdésre a válasz: van néhány, de nagyon kevés.. sajnos
persze! a kis hisztériákat akik SP meg justine bibber rajongók, meg akik az olyan srácokat szeretik akik hajsütõvel járnak szünetekben a wc-re....
A kérdező hozzászólása: ma 21:40 én nem olyan típus vagyok, nincs is hosszú hajam :D
engem pont hogy taszítanak, nekem a sármos, magasabb pasik jönnek be.de ízlések és pofonok.és persze már nem vagyok tinédzser sem.
Nekem pont egy ilyen fiú tetszik most, pont olyan, mint amilyennek leírtad. Nem az a lényeg, hanem az, hogy megfogjon. Minél többet beszélgetünk, annál jobban kedvelem. Aranyos, kedves srácnak tûnik, komolynak tûnik, persze csak jó értelemben.
Engem nem vonz egyáltalán, akármilyen kedves is.Nem tudja helyettesíteni a biztonságra való igényemet, amit egy erõs férfi mellett érezhetek.(Most ne az izomagyú, üresfejû vadállatokra asszociáljatok, kérlek!)
Engem nem vonzanak...
nekem bejönnek az olyan srácok:D de nem vagyok hisztéria és Justin bieber meg Sp rajongó-.- utálom azokat a homárokat. én inkább a Dubstepért a rappért és a minimalért vagyok oda 

Igaz hogy ha egy alacsony lánynak alacsony barátnői vannak akkor már nem is látszik olyan alacsonynak, mert kb majdnem akkora mint a barátnői?

Valamint 155 centi vagyok 15 évesen és 40 kg. Ez normális?

Legjobb válasz: Szerintem normális...

Szerintem normális...
Szerintem a barátság nem a magasságtól függ. Én 154 centi vagyok, 4 barátnõm van, akiknek a magassága 160-175 centi között mozog. A súlyod normális.
A kérdező hozzászólása: utolsó! mennyi idõs vagy?
23 éves vagyok.

Van itt olyan alacsony, vékony pasi, aki igazi PUA és nagyon jól tud csajozni? De olyan alacsony, vékony alkatú srác, akinek megy a csajozás? Ha igen, tudnátok nekem segíteni, hasznos tanácsokat adni?

Én nem tudom elhinni, hogy egy 170cm alatti, vasággyal 40kg-ós srácnak lehet barátn?je és tud csajozni úgy igazán, ezért kéne egy kis támogatás, ösztönzés, ha mégis lenne ilyen srác( amit én kétlek, mert a lányok hatalmas igényeinek lehetetlen megfelelni, ha nem vagy magas és testes vagy izmos legalább). Én csak 165cm vagyok és alig haladom meg az 50kg-ót. Ilyen testben átok élni is amúgy. Persze ritka, aki ilyen peches. A többség legalább 175-180cm és jóval súlyosabb fiúként.

Legjobb válasz: Kétlem, h létezne ilyen. A lányok mind a magas srácokra buknak, 175 cm alatt esélyed sincs sajnos.

... most már, helyesebben, Kedves 8-as Válaszoló... :)
Kétlem, h létezne ilyen. A lányok mind a magas srácokra buknak, 175 cm alatt esélyed sincs sajnos.
Én én alkalmos vagyok rá.!!! 170cm, kb 47kg.. Na??
Bocs, most félig megcáfolom a gondolatmeneted, mert nekem például a 165 is magas, a 180 pedig már túlságosan az. Én pl. az alacsony fiúkra bukok /nem én egyedül a világon/, és bár tényleg elõny, hogyha legalább egy kicsit izmos vagy, az sem baj, ha nem. Ismerek olyan 160 alatti srácot, aki nem igazán izmos, de arányos testalkatú és egy csajozógép. Miért? Mert olyan kis közvetlen, aranyos, magabiztos és elhiszi, hogy van keresnivalója a csajoknál. Az elsõ percben levesz a lábadról, pedig õszintén szólva még kicsit rondának is mondható, legalábbis a nagy átlag annak tartja. Mégis az elõbb felsorolt tulajdonságok miatt imádják a lányok. A kisugárzás a legfontosabb, ha így állsz hozzá, persze hogy nem vagy sikeres :) Sok szerencsét, próbálj meg magabiztos lenni és ne törj le ha elsõre, másodikra xedikre nem megy a dolog. Egyszer csak szembejön a megfelelõ alany, ez tapasztalat XD 16/L
Én is elég alacsony vagyok és nem mondanám magam valami testesnek ettõl függetlenül már sok barátnõm volt. Mi lenne ha ahelyett, hogy itt lógsz a gép elõtt elmennél valahova és beszélgetnél pár csajjal? Talán segítene a helyzeten...
Ki jön el velem? bp
mire v alkalmas?
Azt kérte támogassam. XDDDDDD CSAK VICCELTEM!!!!!
Szia! Az izomtalanságra a gyógyír a gyúrás és tömegnövelõ, na és persze a rendszeresség! A magaságoddal nem tudsz mit kezdeni, de...! Gondolj bele, hogy mennyi alacsony nõ van a világon, biztos találsz számodra ideális partnert! Legyen önbizalmad, ez a legfontosabb! Gondolj arra, hogy kis ember nagy bottal jár! Lol. Remélem tudtam segíteni
Ezredszer is leírom: hiába van sok alacsony nõ, ha õk is mind magas pasira vágynak.
hány éves vagy?
Kedves elõzõ, a PUA azt jelent: pick-up-artist. A közhiedelemmel és a névvel ellentétben azok a férfiak, akik nem csupán "felszedni" akarják a nõket, hanem az ismerkedés mûvészetét szeretnék a lehetõ legmagasabb szintre emelni, fõként önmaguk fejlesztése révén (vonzó életstílus, magabiztosság, kitûzött célok, szociális dinamika no és persze a nõi lélek rejtelmeinek megismerésén keresztül).
Pick Up Artist,
Lehet nagyon öreg vagyok (33) de mi az a PUA????
Én 168 magas vagyok és 70 kiló (mondjuk inkább izom, mint háj), és sosem volt gondom a csajozással. Jó, persze így a csajoknak legalább a felénél esélyem sincs...De az alacsony lányok cukibbak szóval nekünk ennyibõl jobb:D
168/58 vagyok és már volt barátnõm. A személyiségeden múlik sok minden, és az, hogy pozitív legyen a kisugárzásod.
Ismizünk?Írj privit, puszcsi 18L 188cm/162kg
Én PVA vagyok.
volt egy ilyen ismerõsöm, minden barátnõje magasabb volt. Mondjuk õrült is volt nem csak alacsony és gebe.De ez végülis elõnyére vált bárkivel szemben megvédte a csaját, és eléggé gavallér is volt. szóval nem lehetetlen a helyzeted, csak problémás.

Alacsony lányok, ti járnátok hozzátok hasonló alacsony 165-170centi körüli fiúval? Van olyan lány, aki szereti az alacsony fiúkat?

Legjobb válasz: Volt 170 centi magas barátom. Majdnem egymagasak voltunk. Én 168 vagyok. Sõt, volt egy nálam alacsonyabb is, de vele nem volt komoly viszonyom.

Volt 170 centi magas barátom. Majdnem egymagasak voltunk. Én 168 vagyok. Sõt, volt egy nálam alacsonyabb is, de vele nem volt komoly viszonyom.
Nekem ezzel semmi problémám nincs. Legalább nem kell a nyakamat szegnem, ha a szemébe akarok nézni.
Én 168 cm vagyok, de amíg a srác nem alacsonyabb nálam nagyon durván, addig nem zavar, nem a magassága számít (persze az sem utolsó). De ha kb. 165 cm-nél magasabb, akkor oké :) 18/L
Én 160 vagyok, szóval nem okozna problémát.
Én ugyan nem vagyok alacsony (169 cm), de a barátom is "csak" 172, így általában, mivel nem hordok teljesen lapos cipõket, egyforma magasak vagyunk (sõt, sokszor én vagyok a magasabb). Nem ez a fontos... Hanem az, hogy elképesztõen jól megértjük egymást. (Bár azt hozzátenném, hogy jó kiállású, ápolt srác.) Imádom.:)
"Alacsony lányok, ti járnátok hozzátok hasonló alacsony 165-170centi körüli fiúval?" Elsõ vagyok ismét. Csak úgy lábjegyzetben: szerintem egy 165-170 centi magas lány már nem alacsony. Nem is magas mondjuk.
upsz elment befejezetlenül *még mindig nem a magasság számít higgyétek már el végre!
nem nehezebb nálam magasabbnak (158) lenni, így még ha ragaszkodnék is a nálam magasabbhoz, akkor se esne ki sok pasi a körbõl volt 170 alatti barátom, és volt nálam alacsonyabb is aki tetszett Mert MÉG MINDIG
Persze.:) Én 160 cm vagyok. A lényeg, hogy akkora legyen mint én, vagy magasabb.:) Na meg persze a személyisége a fontos, de azért mutassunk is jól együtt.:) Egyébként hány éves vagy?:D
Nincs!!!

Van olyan fiú akinek bejönnek az alacsony lányok kb : a 150 cm-es alacsony lányok?

én pont ilyen vagyok és a fiuk nem csajnak néznek hanem valami kislánynak . Pedig már 17 éves vagyok . önbizalmam is elveszett már és ugy gondolom soha nem lesz kapcsolatom

Legjobb válasz: 150 cm magas vagy? az már erõs ember, én akkora voltam 5.-ben...

150 cm magas vagy? az már erõs ember, én akkora voltam 5.-ben...
Imádom az alacsony lányokat!
Nekem csak az a kikötésem, hogy magasabb ne legyen nálam (185) amúgy meg szeretem õket :D
Nekem igazából volt már nagyon alacsony lány, és nagyon magas lány is aki tetszett. Nekem a magasságnál sokkal fontosabb, hogy csinos, kedves, aranyos stb. legyen. 16/f Ne másoknak próbálj meg megfelelni, hanem önmagadnak.
Nekem sem jönnek be az alacsony lányok.
Van ilyen ismerõsöm és khm... nagyon is tetszik. :D Bár ahogy eddig észrevettem ez nagyon nem kölcsönös. xD
Imádom a pici csajokat, a gyengéim ;-)
A férfiak 80-90%-a vonzónak tartja. Mit sírsz?
Bejönnek de inkább 155-160 körüliek.
Biztos van ilyen fiú, de nem én. Pont inkább a magas 170+ lányokat szeretem.
Nekem csak az alacsonyak jönnek be, max 170 ig, de már az is magas, inkább 165.
Nekem az alacsonyabb lányok jönnek be, mert én is viszonylag alacsony vagyok. Képet esetleg küldesz privátban? :) 19/F
Nekem nem, bocsi.
nekem igen. privibe mutatsz magadról 1 képet?
nekem bejönnek..szóval ha van kedved ismerkedni vagy akkor nyugodtan írhatsz..kiváncsi vagyok rád :)
Nekem csak az alacsonyak jönnek be. Önbizalom! Mindig legyen önbizalmad! 16/F
A kérdező hozzászólása: :) óh köszönöm a válaszokat
A kérdező hozzászólása: pf..
Én szeretem õket, bár a 193 centimmel hülyén mutatnánk :D
Egy pici lany mellett, meg egy atlagos pasi is Tarzannak tunik. Viszont egy benga no mellett mar csak egy kispocs. En a pici, aranyos, kiscsajokat szeretem.
Kedvenc.. :-)
Menj haza Darwin, részeg vagy!
Ez úgy hangzik, mintha te tervezted volna a 2-es metrón az új szerelvényeket.
Persze, mert az egy külön faj, mi?
Az alacsony srácokat lombikokban tenyésztik a rákemberek egy titkos katonai bázison, hogy a folyamatos kérdéseikkel bomlasszák a gyakorikérdéseket, és azon keresztül a társadalmat, de ne áruld el senkinek, hogy beavattalak ebbe az évszázados titokba.
Logika: Magas embernek lehet alacsony fia. Van 50 pár, születik 3 gyereke páronként. 150 gyerek. ebbõl 50 alacsony, õk kihalnak megmarad a 100 gyerek, felnõnek, alkotnak újabb 50 párt. Tehát ha így gondolkoznál, ahogy a kérdésben leírtad, és minden alacsony ember kihalna, akkor sem halnának ki.
Ekkora retardáltságot se olvastam ma még... :D
Gondolom valamelyik faluban laksz ahol kevés ember él ezért nem láttál még alacsony fiút barátnõvel...
nem pontosan akkor lesz valaki alacsony, ha olyan adott géneket örököl
Nem, ez azt jelenti, hogy ezt a hibás gént még mindig nem sikerült kiszûrni és felszámolni, hogy ne szülessenek ilyen retardáltak, mint te. Most bolfog vagy?
#8 :DDDDDD
Vagy éppen azt jelenti, hogy az alacsony termet egy csomó környezetben éppen elõnyös? Például ma is pilótának, harckocsizónak, katonai búvárnak csak alacsony embereket vesznek be, ha búvár, pilóta vagy harckocsizó akarsz lenni a magas termet éppen hogy hátrányos. Ezen kívül egy alacsony ember kevesebb kaját fogyaszt, ami mostanában, amikor fuldoklunk a fölös élelmiszerben nem nagy cucc, de nagy elõny, ha vadászatból és/vagy gyûjtögetésbõl akarsz megélni, mert ha kevesebbel beéri, könnyen lehet, hogy egy ötven kilós pigmeus túléli azt az éhínséget, amibe a százötven kilós norvég belehal.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!