Találatok a következő kifejezésre: Van olyan akinek olyan alacsony (57 db)

Van olyan pasi akinek alacsony a libidója?

Illetve mennyi az ideális nekik? Pl heti 2-3x,vagy1x.

Legjobb válasz: Igen, a férjemnek 2 hetente 1 együttlét , 48 éves :((( Bár nem tudom, hányszor csinálja magának. Szeretõje nincs.

Igen, a férjemnek 2 hetente 1 együttlét , 48 éves :((( Bár nem tudom, hányszor csinálja magának. Szeretõje nincs.
Biztos van ilyen, és azt is mondják, hogy a kor elõrehaladtával ez csökken. Mármint a libidó. Én mondjuk nem ezt tapasztalom, az utóbbi idõben inkább nõtt, napi egyszer minimum kell szexelnem (vagy kivernem), de jobb ha többször... F40+
A kérdező hozzászólása: Csak mert a férjemnek hetente 2x-3x elég, és nem tudom miért, valahogy furcsának tartom.Pedig csak 30körüli.
Hetente 2x3x az jó, ha már több éve vagytok házasok, és gondolom, valamit dolgozik is mellette.
Mondjuk a sok munka és a stressz csökkentheti a libidót. Nagyon jó erre a sport, mert az remek stresszoldó, és az meghozhatja a szexuális vágyat.
Szerintem nem a libidó itt a kérdés, hanem inkább maga a változatosság. Nem tudom, hogy milyen a szexuális életetek, de ha kezd ellaposodni, rutinossá válni, akkor bizony csökken az együttlétek száma is.
Én 24 évesen havi 1el is beérem. Szóval nyertem.
Nekem változó van, amikor naponta 2szer is igénylem, van amikor egy héten egyszer is elég.
A kérdező hozzászólása: Változatos a szexuális életünk, és dolgozik is mellette.

Van itt olyan alacsony, csúnya fiú, aki nem bírta tovább, hogy egy lánynak sem kell és inkább elment prostizni?

Legjobb válasz: nincs, itt csak gép elõtt ülõ, rinyáló, lúzer alacsony fiúk vannak, akik nyafogással töltik az idejüket ahelyett, hogy pozitív felfogással élnének, kihoznák magukból a legtöbbet stb. Rengeteg alacsony fiút látok barátnõvel. de õk nem itt nyínak folyton

nincs, itt csak gép elõtt ülõ, rinyáló, lúzer alacsony fiúk vannak, akik nyafogással töltik az idejüket ahelyett, hogy pozitív felfogással élnének, kihoznák magukból a legtöbbet stb. Rengeteg alacsony fiút látok barátnõvel. de õk nem itt nyínak folyton
de mi az hogy elment prostihoz? hogy egyszer?
nincs
én ismerek egy nagyon csúnya fiút, de még nem ment el prostihoz.

Lányok! Van olyan köztetek, akiket valamiért jobban vonzzák az alacsony, vékony, aranyos fiúk, akiket mindenki fiatalabbnak néz általában?

Csak, mert volt pár furcsa tapasztalásom, és szeretném tudni, tényleg igaz-e.

Legjobb válasz: A vékony aranyossal talán nem is lenne gondjuk de az alacsonnyal ,azzal igen. Én is alacsony vagyok (172cm) hidd el, nem egy nyerõ "adottság" az biztos. A mai nõk majdnem akkorák, vagy magasabbak mint én, és ekkor még nem beszéltünk a magassarkú-mániájukról... a 155 cm-esek meg simán jönnek a 180 cm-as faszi dumával, meg a fake-védelmi dumájukkal. A kérdésre a válasz: van néhány, de nagyon kevés.. sajnos

A vékony aranyossal talán nem is lenne gondjuk de az alacsonnyal , azzal igen. Én is alacsony vagyok (172cm) hidd el, nem egy nyerõ "adottság" az biztos. A mai nõk majdnem akkorák, vagy magasabbak mint én, és ekkor még nem beszéltünk a magassarkú-mániájukról... a 155 cm-esek meg simán jönnek a 180 cm-as faszi dumával, meg a fake-védelmi dumájukkal. A kérdésre a válasz: van néhány, de nagyon kevés.. sajnos
persze! a kis hisztériákat akik SP meg justine bibber rajongók, meg akik az olyan srácokat szeretik akik hajsütõvel járnak szünetekben a wc-re....
A kérdező hozzászólása: ma 21:40 én nem olyan típus vagyok, nincs is hosszú hajam :D
engem pont hogy taszítanak, nekem a sármos, magasabb pasik jönnek be.de ízlések és pofonok.és persze már nem vagyok tinédzser sem.
Nekem pont egy ilyen fiú tetszik most, pont olyan, mint amilyennek leírtad. Nem az a lényeg, hanem az, hogy megfogjon. Minél többet beszélgetünk, annál jobban kedvelem. Aranyos, kedves srácnak tûnik, komolynak tûnik, persze csak jó értelemben.
Engem nem vonz egyáltalán, akármilyen kedves is.Nem tudja helyettesíteni a biztonságra való igényemet, amit egy erõs férfi mellett érezhetek.(Most ne az izomagyú, üresfejû vadállatokra asszociáljatok, kérlek!)
Engem nem vonzanak...
nekem bejönnek az olyan srácok:D de nem vagyok hisztéria és Justin bieber meg Sp rajongó-.- utálom azokat a homárokat. én inkább a Dubstepért a rappért és a minimalért vagyok oda 

Igaz hogy ha egy alacsony lánynak alacsony barátnői vannak akkor már nem is látszik olyan alacsonynak, mert kb majdnem akkora mint a barátnői?

Valamint 155 centi vagyok 15 évesen és 40 kg. Ez normális?

Legjobb válasz: Szerintem normális...

Szerintem normális...
Szerintem a barátság nem a magasságtól függ. Én 154 centi vagyok, 4 barátnõm van, akiknek a magassága 160-175 centi között mozog. A súlyod normális.
A kérdező hozzászólása: utolsó! mennyi idõs vagy?
23 éves vagyok.

Van itt olyan alacsony, vékony pasi, aki igazi PUA és nagyon jól tud csajozni? De olyan alacsony, vékony alkatú srác, akinek megy a csajozás? Ha igen, tudnátok nekem segíteni, hasznos tanácsokat adni?

Én nem tudom elhinni, hogy egy 170cm alatti, vasággyal 40kg-ós srácnak lehet barátn?je és tud csajozni úgy igazán, ezért kéne egy kis támogatás, ösztönzés, ha mégis lenne ilyen srác( amit én kétlek, mert a lányok hatalmas igényeinek lehetetlen megfelelni, ha nem vagy magas és testes vagy izmos legalább). Én csak 165cm vagyok és alig haladom meg az 50kg-ót. Ilyen testben átok élni is amúgy. Persze ritka, aki ilyen peches. A többség legalább 175-180cm és jóval súlyosabb fiúként.

Legjobb válasz: Kétlem, h létezne ilyen. A lányok mind a magas srácokra buknak, 175 cm alatt esélyed sincs sajnos.

... most már, helyesebben, Kedves 8-as Válaszoló... :)
Kétlem, h létezne ilyen. A lányok mind a magas srácokra buknak, 175 cm alatt esélyed sincs sajnos.
Én én alkalmos vagyok rá.!!! 170cm, kb 47kg.. Na??
Bocs, most félig megcáfolom a gondolatmeneted, mert nekem például a 165 is magas, a 180 pedig már túlságosan az. Én pl. az alacsony fiúkra bukok /nem én egyedül a világon/, és bár tényleg elõny, hogyha legalább egy kicsit izmos vagy, az sem baj, ha nem. Ismerek olyan 160 alatti srácot, aki nem igazán izmos, de arányos testalkatú és egy csajozógép. Miért? Mert olyan kis közvetlen, aranyos, magabiztos és elhiszi, hogy van keresnivalója a csajoknál. Az elsõ percben levesz a lábadról, pedig õszintén szólva még kicsit rondának is mondható, legalábbis a nagy átlag annak tartja. Mégis az elõbb felsorolt tulajdonságok miatt imádják a lányok. A kisugárzás a legfontosabb, ha így állsz hozzá, persze hogy nem vagy sikeres :) Sok szerencsét, próbálj meg magabiztos lenni és ne törj le ha elsõre, másodikra xedikre nem megy a dolog. Egyszer csak szembejön a megfelelõ alany, ez tapasztalat XD 16/L
Én is elég alacsony vagyok és nem mondanám magam valami testesnek ettõl függetlenül már sok barátnõm volt. Mi lenne ha ahelyett, hogy itt lógsz a gép elõtt elmennél valahova és beszélgetnél pár csajjal? Talán segítene a helyzeten...
Ki jön el velem? bp
mire v alkalmas?
Azt kérte támogassam. XDDDDDD CSAK VICCELTEM!!!!!
Szia! Az izomtalanságra a gyógyír a gyúrás és tömegnövelõ, na és persze a rendszeresség! A magaságoddal nem tudsz mit kezdeni, de...! Gondolj bele, hogy mennyi alacsony nõ van a világon, biztos találsz számodra ideális partnert! Legyen önbizalmad, ez a legfontosabb! Gondolj arra, hogy kis ember nagy bottal jár! Lol. Remélem tudtam segíteni
Ezredszer is leírom: hiába van sok alacsony nõ, ha õk is mind magas pasira vágynak.
hány éves vagy?
Kedves elõzõ, a PUA azt jelent: pick-up-artist. A közhiedelemmel és a névvel ellentétben azok a férfiak, akik nem csupán "felszedni" akarják a nõket, hanem az ismerkedés mûvészetét szeretnék a lehetõ legmagasabb szintre emelni, fõként önmaguk fejlesztése révén (vonzó életstílus, magabiztosság, kitûzött célok, szociális dinamika no és persze a nõi lélek rejtelmeinek megismerésén keresztül).
Pick Up Artist,
Lehet nagyon öreg vagyok (33) de mi az a PUA????
Én 168 magas vagyok és 70 kiló (mondjuk inkább izom, mint háj), és sosem volt gondom a csajozással. Jó, persze így a csajoknak legalább a felénél esélyem sincs...De az alacsony lányok cukibbak szóval nekünk ennyibõl jobb:D
168/58 vagyok és már volt barátnõm. A személyiségeden múlik sok minden, és az, hogy pozitív legyen a kisugárzásod.
Ismizünk?Írj privit, puszcsi 18L 188cm/162kg
Én PVA vagyok.
volt egy ilyen ismerõsöm, minden barátnõje magasabb volt. Mondjuk õrült is volt nem csak alacsony és gebe.De ez végülis elõnyére vált bárkivel szemben megvédte a csaját, és eléggé gavallér is volt. szóval nem lehetetlen a helyzeted, csak problémás.

Alacsony lányok, ti járnátok hozzátok hasonló alacsony 165-170centi körüli fiúval? Van olyan lány, aki szereti az alacsony fiúkat?

Legjobb válasz: Volt 170 centi magas barátom. Majdnem egymagasak voltunk. Én 168 vagyok. Sõt, volt egy nálam alacsonyabb is, de vele nem volt komoly viszonyom.

Volt 170 centi magas barátom. Majdnem egymagasak voltunk. Én 168 vagyok. Sõt, volt egy nálam alacsonyabb is, de vele nem volt komoly viszonyom.
Nekem ezzel semmi problémám nincs. Legalább nem kell a nyakamat szegnem, ha a szemébe akarok nézni.
Én 168 cm vagyok, de amíg a srác nem alacsonyabb nálam nagyon durván, addig nem zavar, nem a magassága számít (persze az sem utolsó). De ha kb. 165 cm-nél magasabb, akkor oké :) 18/L
Én 160 vagyok, szóval nem okozna problémát.
Én ugyan nem vagyok alacsony (169 cm), de a barátom is "csak" 172, így általában, mivel nem hordok teljesen lapos cipõket, egyforma magasak vagyunk (sõt, sokszor én vagyok a magasabb). Nem ez a fontos... Hanem az, hogy elképesztõen jól megértjük egymást. (Bár azt hozzátenném, hogy jó kiállású, ápolt srác.) Imádom.:)
"Alacsony lányok, ti járnátok hozzátok hasonló alacsony 165-170centi körüli fiúval?" Elsõ vagyok ismét. Csak úgy lábjegyzetben: szerintem egy 165-170 centi magas lány már nem alacsony. Nem is magas mondjuk.
upsz elment befejezetlenül *még mindig nem a magasság számít higgyétek már el végre!
nem nehezebb nálam magasabbnak (158) lenni, így még ha ragaszkodnék is a nálam magasabbhoz, akkor se esne ki sok pasi a körbõl volt 170 alatti barátom, és volt nálam alacsonyabb is aki tetszett Mert MÉG MINDIG
Persze.:) Én 160 cm vagyok. A lényeg, hogy akkora legyen mint én, vagy magasabb.:) Na meg persze a személyisége a fontos, de azért mutassunk is jól együtt.:) Egyébként hány éves vagy?:D
Nincs!!!

Van olyan fiú akinek bejönnek az alacsony lányok kb : a 150 cm-es alacsony lányok?

én pont ilyen vagyok és a fiuk nem csajnak néznek hanem valami kislánynak . Pedig már 17 éves vagyok . önbizalmam is elveszett már és ugy gondolom soha nem lesz kapcsolatom

Legjobb válasz: 150 cm magas vagy? az már erõs ember, én akkora voltam 5.-ben...

150 cm magas vagy? az már erõs ember, én akkora voltam 5.-ben...
Imádom az alacsony lányokat!
Nekem csak az a kikötésem, hogy magasabb ne legyen nálam (185) amúgy meg szeretem õket :D
Nekem igazából volt már nagyon alacsony lány, és nagyon magas lány is aki tetszett. Nekem a magasságnál sokkal fontosabb, hogy csinos, kedves, aranyos stb. legyen. 16/f Ne másoknak próbálj meg megfelelni, hanem önmagadnak.
Nekem sem jönnek be az alacsony lányok.
Van ilyen ismerõsöm és khm... nagyon is tetszik. :D Bár ahogy eddig észrevettem ez nagyon nem kölcsönös. xD
Imádom a pici csajokat, a gyengéim ;-)
A férfiak 80-90%-a vonzónak tartja. Mit sírsz?
Bejönnek de inkább 155-160 körüliek.
Biztos van ilyen fiú, de nem én. Pont inkább a magas 170+ lányokat szeretem.
Nekem csak az alacsonyak jönnek be, max 170 ig, de már az is magas, inkább 165.
Nekem az alacsonyabb lányok jönnek be, mert én is viszonylag alacsony vagyok. Képet esetleg küldesz privátban? :) 19/F
Nekem nem, bocsi.
nekem igen. privibe mutatsz magadról 1 képet?
nekem bejönnek..szóval ha van kedved ismerkedni vagy akkor nyugodtan írhatsz..kiváncsi vagyok rád :)
Nekem csak az alacsonyak jönnek be. Önbizalom! Mindig legyen önbizalmad! 16/F
A kérdező hozzászólása: :) óh köszönöm a válaszokat
A kérdező hozzászólása: pf..
Én szeretem õket, bár a 193 centimmel hülyén mutatnánk :D
Egy pici lany mellett, meg egy atlagos pasi is Tarzannak tunik. Viszont egy benga no mellett mar csak egy kispocs. En a pici, aranyos, kiscsajokat szeretem.
Kedvenc.. :-)
Menj haza Darwin, részeg vagy!
Ez úgy hangzik, mintha te tervezted volna a 2-es metrón az új szerelvényeket.
Persze, mert az egy külön faj, mi?
Az alacsony srácokat lombikokban tenyésztik a rákemberek egy titkos katonai bázison, hogy a folyamatos kérdéseikkel bomlasszák a gyakorikérdéseket, és azon keresztül a társadalmat, de ne áruld el senkinek, hogy beavattalak ebbe az évszázados titokba.
Logika: Magas embernek lehet alacsony fia. Van 50 pár, születik 3 gyereke páronként. 150 gyerek. ebbõl 50 alacsony, õk kihalnak megmarad a 100 gyerek, felnõnek, alkotnak újabb 50 párt. Tehát ha így gondolkoznál, ahogy a kérdésben leírtad, és minden alacsony ember kihalna, akkor sem halnának ki.
Ekkora retardáltságot se olvastam ma még... :D
Gondolom valamelyik faluban laksz ahol kevés ember él ezért nem láttál még alacsony fiút barátnõvel...
nem pontosan akkor lesz valaki alacsony, ha olyan adott géneket örököl
Nem, ez azt jelenti, hogy ezt a hibás gént még mindig nem sikerült kiszûrni és felszámolni, hogy ne szülessenek ilyen retardáltak, mint te. Most bolfog vagy?
#8 :DDDDDD
Vagy éppen azt jelenti, hogy az alacsony termet egy csomó környezetben éppen elõnyös? Például ma is pilótának, harckocsizónak, katonai búvárnak csak alacsony embereket vesznek be, ha búvár, pilóta vagy harckocsizó akarsz lenni a magas termet éppen hogy hátrányos. Ezen kívül egy alacsony ember kevesebb kaját fogyaszt, ami mostanában, amikor fuldoklunk a fölös élelmiszerben nem nagy cucc, de nagy elõny, ha vadászatból és/vagy gyûjtögetésbõl akarsz megélni, mert ha kevesebbel beéri, könnyen lehet, hogy egy ötven kilós pigmeus túléli azt az éhínséget, amibe a százötven kilós norvég belehal.

Van közületek olyan, aki alacsony progeszteron szinttel lett terhes? Mit kapott rá?

Mikor derült ki,hogy alacsony a progeszteron szint?Mi most szeretnénk babát,lehet ez a gond nálam,hogy mindíg megjön a mensim.Szerintem nem tud megtapadni a baba,és talán azért van mert lehet alacsony a progeszteron szintem:(Még nem tudom,hogy ez lehet a probléma,mert nem volt még vérvételem erre a célra.

Legjobb válasz: Szia! Én vagyok az, aki írogat neked ezzel kapcsolatban. A teherbeesés témakörben már válaszoltam neked. Nézdd meg. Teherbe lehet esni alacsony progi szinttel is,de nem biztos,h megmarad a baba. Fontos rá a gyógyszer! 19+6 hetes km

Szia! Én vagyok az, aki írogat neked ezzel kapcsolatban. A teherbeesés témakörben már válaszoltam neked. Nézdd meg. Teherbe lehet esni alacsony progi szinttel is, de nem biztos, h megmarad a baba. Fontos rá a gyógyszer! 19+6 hetes km
Szerintem akkor ha van esély rá hogy terhes vagy esetleg, akkor most kéne csak igazán a barátcserje, mivel ha alacsony a progeszteronod akkor a baba nem tapad meg, mert a sárgatesthormon kevés. Ha még most elkezded ártani nem ártasz az tuti, viszont ha elmarad a mensi, és pozitiv lesz a teszt, azonnal térj át az Utrogestan hüvelykapszulára.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!Holnap megyek nõdokihoz, remélem nem lesz késõ.Még csak most vagyok a luteáls fázisom felénél, remélem ad a doki valami jó tanácsot.Vagy esetleg Duphastont ilyenkor nem írna ki?Kötelezõ ahhoz vérvizsgálat?
Én a helyedben még nem szedném a Duphastont, mert ha meg mégsem vagy terhes, akkor nem jön meg tõle a menstruáció, összezavar csak mindent. Azt csak akkor ha már biztos hogy terhes vagy. Kérdezd meg azért a dokidat, de én attól függetlenül, hogy õ mit mond a helyedben elkezdeném a barátcserjét. A dokik lehet hogy nem hisznek az ilyen gyógynövényes dolgokban, de nekem csak ez vált be.....
A kérdező hozzászólása: Ma voltam nõdokinál, aki a vérzésre annyit állapított meg, hogy leesett a hormonszintem, és azonnal felírt napi 2*1 duphastont amit 10 napig kell szednem.De ha +lesz ateszt, vissza kell mennem, mert ír mást. Ez a bogyó hormon tartamú, és segíti a beágyazódást, vagyis a baba megtapadást.Azért véreztem, mert a leesett hormonszint miatt levált egy pici méhnyálkahártya. A hõm 3 napja 37.De én erre nem adok. Majd kiderül.... De azért már nyugodtabb vagyok:)
Ird meg majd légyszi az eredményt, ha pozitiv lesz a teszt. Kiváncsi vagyok. Drukkolok!!
A kérdező hozzászólása: Csütörtökre terveztem, hogy teztelek, ha addig nem jön meg. Köszi az érdeklõdést, kedves Tõled!
Szija! Elég régi a kérdés, de érdeklõdnék, hogy sikerült azóta a baba? Nekem is sajnos alacsony a progeszteron szintem, és nekem ez az elsõ barátcserjés hónapom. Te is szedted végül a cserjét?
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Nagyon kedves Vagy!:) Most 4-én lesz 3 hónapos a kislányom:Natasa Dominika:) A gond az volt, hogy nagyon rágörcsölünk a babára.De A Duphaston sokat segített a progiszintemre. Sok sikert, és kívánom, hogy mielõbb babázhass te is!!!! Julcsi
köszönöm, hogy írtál, és gratulálok a kislányotokhoz:) Akkor nem reménytelen alacsony progi szinttel is babás lenni-ezt jó hallani:) Kitartóan szedem a Premens barátcserjét, és remélem meghozza az eredményt:) Már mi sem görcsölünk rá így 1 év után.... Sok boldogságot kívánok!!!! és köszönöm a jókívánságodat, én is bízom benne;)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Épp most lógok a neten, hogy mi a különbség a PreMens vagy barátcserje? Premens=barátcserjekivonat? Még nemvagyok vele tisztában:( Ha most holnap vennék, azzal ártanék, ha esetleg terhes lennék--még csak az 5-ik dpo-n vagyok. Válaszoljatok lécci!
Nekünk is ugy volt hogy elõször a páromat vizsgálaták, mivel addig téged nem tömnek gyógyszerekkel, amig lehet hogy nem is nálad van a hiba. De én attól már elkezdtem szedni a barátcserjét, nem vártam meg a hosszadalmas vizsgálatokat. Sokat utána olvastam (akár itt is beirhatod a keresõbe), és csak jót olvastam róla. Szóval, szerintem, ne késlekedj, a köv. ciklus 1. napjától már szedjed! Hidd el ártani nem árt, és ha progeszteronhiányod van valóban, akkor meg segithet is.
Mi lombikosok vagyunk.Én az elsõ 12 hétben UTROGESTANT szedtem, ami progesteron hormon.Szerintem ettõl, hogy alacsony eza szinted, ettõl még teherbe lehet esni, ennek a hormonnak a terhesség elsõ 12 hetében van jelentõssége, mert a babák ebbõl a hormonból táplálkoznak.
Mi 4 évig próbálkoztunk.Alacsony a progi szintem.Bromot szedtem 1 évig.Az se segítet igazán.Aztán július végén utolsó próbálkozáskét elkezdtem szedni a barátcserje kapszulát.És már 13 hetes terhes vagyok.!!!Most hagyom abba az utrogestant.
duphastont!
Szia! Én is hosszas próbálkozás után (alacsony volt a progeszteron szintem) elkezdtem szedni a barátcserje kapszulát. Ez segitett!!! Az elsõ doboz beszedése után már nem jött meg a mensesem! Most már 27 hetes vagyok! Amint viszont megtudod hogy terhes vagy, válts át barátcserjérõl Utrogestanra a 12. hétig!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, hogy válaszoltatok:) Azt, hogy kiderüljön mi is a probléma, azt hormonvizsgálattal kell megállapítani.Azt sajnos nem írtátok meg--ami számomra NAGYON fontos lenne--ha most kiderülne mégis ez a gond, akkor ha holnap elmennék a dokihoz, és csináltat egy vérvételt, akkor nem késõ még ebben a ciklusban a kezelése?Lekéstem már róla?Vagy meg kell várni a köv.ciklust?
Arefam, azt mondta a dokim jobb mint a duphaston, amugy a ennek nem tervezett baba volt, hatrahajlo mehem miatt azt mondtak nehezen fogok teherbe esni, ezt szedtem pecsetelo verzes miatt, es kovetkezo honapban varandos lettem:) most vagy 5 honapos terhes:) amugy erdelyi kismama vagyok.Sok szerencset!
Progeszteron szint mérése miatt vérvételt csináltatni csak a 21. napon érdemes, mert csak akkor kapsz valós eredményt. De a barátcserjét már mától elkezdheted szedni, ártani nem árt, hiszen gyógynövény....semmi bajod nem lesz tõle. Én is magamtól szedtem, az orvos nem tudott róla. Már annyi mindent kipróbáltam, és már ugy voltam vele hogy ha ártani nem árt, akkor hátha jó lesz. A helyedben még ma vennék.
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat! Hát ma elmentem a dokihoz, hogy esetleg csinál-e egy vizsgálatot mert ma vagyok a 20-ik cn-on.Gondoltam holnap megcsináljuk... Erre közli, hgy nem nálam kell kezdeni a vizsgálatokat, hanem a páromnál. MOST NEM ÉRTEM:( Mindíg az elsõ vizsgálatokat a férfinél kell kezdeni?Hogy is van ez?
Szerintem úgy kéne, hogy míg téged vizsgálnak, közbe õt is kivizsgálnák.Nekünk így volt. 2. vagyok.
A kérdező hozzászólása: Én köszi neked!:) Tudom, kicsit nehéz, de hidd el:HA arra sem gondolsz, hogy kisbabát szeretnél, meglátod NA PONT AKKOR FOG + LENNI A TESZTED!Amúgy mi két naponta szeretkeztünk, és nem is gondoltunk arra, hogy most muszáj, hogy legyen gyerek!De azért néha szóba jött, de csak havonta egyszer, mikor a mikulás beköszönt, és ennyi. Amúgy nekem ami bevált terhességi teszt az a KÉK CSÍK nevezetû.Na az sosem csapott be!Amit nem ajánlok, az a Maria Romed, és a Medilab!Az esküszöm még apának is pozit mutatott volna:) Sok sikert!És NO PARA! Szia Julcsi

Van olyan lány, akit izgatnak az alacsony, kis tömegű, bájos arcú, cuki, aranyos fiúk? Ha igen, miért izgatnak, mi izgat bennük, szoktatok fantáziálni ilyen fiúkról, ha meglátjátok őket?

Legjobb válasz: Nekem a barátom alacsony vékony nagyon bájos arcú. Imádom és nagyon jó vele együtt lenni lassan immár 9 hónapja.

Nekem a barátom alacsony vékony nagyon bájos arcú. Imádom és nagyon jó vele együtt lenni lassan immár 9 hónapja.
Biztos hogy vannak ilyen lányok hisz akkor már régebben.kihalt volna az ilyen génállomány, de amig szaporodnak, lesznek. Engem idegesit ha egy férfi az 1.70-et sem üti meg. Mifelénk " besültnek " hívják az ilyen tulajdonsággal bíró egyéneket. Arrol nem is beszelve hogy én is 1, 73 vagyok...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!