Találatok a következő kifejezésre: Van olyan akinek nincs előváladéka (3 db)

Kinek mekkora az esélye a teherbe esésre, ha csak megszakítással védekezik? Tudom, h az előváladékban is lehetnek termékeny ondósejtek, de hallottam olyat, hogy van, akinek nincs előváladéka.

Néhány ismer?söm meg rendszeresen meséli, h sokáig csak így védekezett a barátjával/bn?jével, és semmi nem lett. Személyes tapasztalatokra vagyok kiváncsi, nem kioktatásra,h ezt nem szabad stb!

Legjobb válasz: ondó= spermiumok+prosztata váladéka + ondóholyag váladéka. olyan nincs hogy elõváladék...szerintem... Illetve ezek nélkül nem létezik ondó sem.

ondó= spermiumok+prosztata váladéka + ondóholyag váladéka. olyan nincs hogy elõváladék...szerintem... Illetve ezek nélkül nem létezik ondó sem.
Személyes tapasztalat: szar dolog a megszakítás, már csak azért is, mert iszonyatosan lerontja az egésznek az élvezeti értékét, fõleg, ha épp azelõtt kell megtorpanni, hogy a kedvesnek, már majdnem jó lenne. Egészségügyileg sem tesz jót. Egyszer-kétszer "használtuk" (azért az idézõjel, mert ez NEM védekezés, csak szerencsejáték), amikor nagyon beindultunk egymásra, és épp nem volt óvszer, de egy balesetet követõen (amibõl szerencsére nem lett semmi) végleg le is szoktunk róla, és azóta mindig gondoskodunk róla, hogy legyen bõven óvszertartalék. Ha már csak két-három van, akkor mindig veszünk egy újabb dobozzal.
Hát a barátnõm gyógyszeret szedett.Aztán elvettem feleségül.Akkor már csak megszakítással védekeztünk egy ideig mert nem lett volna gond ha jön a baba.És hát 1 hónapon belül teherbe esett úgy hogy megszakítással csináltuk.Most meg újra gyógyszer mert egyenlõre elég egy gyerkõc.Majd pár év mulva újra.Szerintem elég könnyen teherbe lehet esni úgy is, ha magunkból indulok ki.
22.57-nek.Van elõváladék és tartalmaz kevés ondósejtet amitõl teherbe lehet esni csak kissebb az esélye de benne van a pakliban ez tényleg lutri összejöhet a k kölök.Találjatok más megoldást.
Én is így "védekeztem"...és nem azért, mert nem lett volna gumi vagy allergiás lett volna valamelyikünk (ami még egészen elfogadható indok), hanem egész egyszerûen, mert úgy tartotta kedvünk. :) Aztán lefagyott az arcunkról a mosoly, amikor is (nekem az volt a 2. alkalom) 4 napja késett...aztán jött a para, meg az agyalás, hogy mi van, ha teherbe estem??.. Csináltunk 2 tesztet és szerencsére negatív lett mindkettõ... De ez tényleg csak a szerencse volt.. Nem szabad ezzel viccelni, nem jó játék..
"Én is így "védekeztem"...és nem azért, mert nem lett volna gumi vagy allergiás lett volna valamelyikünk (ami még egészen elfogadható indok), hanem egész egyszerûen, mert úgy tartotta kedvünk. :) " hát ez aztán mosolyogni való...és ha baba lett volna gondolom abortusz...azon is így mosolyogtál volna? Hihetetlen:)
Hét én ezt nem tudom:s Én mindig gumi nélkül csinálom.. és már nem is egyszer belém mentek..de sosem lettem terhes.:D hála az istennek:d
Személyes tapasztalat: 8 éves a lányom, õ is megszakításnál fogant!!
annyi a tapasztalatom, h 2 baratnom is igy lett terhes. azok, akik igy csinálják, nincsenek tisztában egy abortusz következményeivel. és itt most azokra gondolok, akik foggal - körömmel hadakoznak 1 gyerek ellen. kérem szépen.. ha vki nem akar gyereket, akkor nem esélyeket számolgat, hanem normalisan védekezik.
Nincs.
Ilyenrõl még nem hallottam (ami persze még nem jelenti azt, hogy nincs). Túl rövid aktus esetén megeshet, hogy nem jelenik meg az elõváladék. Amúgy meg miért fontos ez? :)
Nem kötelezõ, hogy rögtön ki is csöppenjen. Általában érezni lehet... már, ha valami más nem nyomja el az érzést :-()
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat....amúgy azért fontos..mert a barátommal együtt voltunk és mielõtt elment kihúzta ...és kérdeztem de az elõváladék?és õ azt mondta neki nem volt....
Szerintem is van, csak nem tud róla, nem érzi. Nálunk is én mondtam a páromnak, hogy van, és meg volt gyõzõdve róla, hogy neki nincs. Van akinek kevesebb, van akinek több.És lehet, hogy van akinek nincs, de szerintem akkor is van, csak nem érzékeli. De ha így védekeztek, pont ezért gyorsan keressetek más módszert, mert ez halottnak a csók!!. Gondolom nem kell egy nem várt baba..
Nekem pl. nem nagyon van. Csak ritkán, akkor is nagyon kevés. Ez persze nem jelenti azt, hogy ez 100%-os spermiumvédelmet jelentene...
Aha, így már értem. Úgy tartják, hogy a legtöbb férfinál csak pár csepp termelõdik az elõváladékból, de valóban tartalmazhat hímivar sejteket, szóval vigyázni kell...
Persze, úgy hívják hogy eunuch.

Valóban vannak olyan férfiak, akiknek nincs előváladékuk abszolút?

Páromnak például nincs. De akkor is ódzkodom a megszakítástól, csak az óvszert nem bírom, csíp, meg minden... nem szedhetek hormonális fogamzásgátlót mert elég súlyos migrénem van és agyvérzésem lehet tőle - nőgyógyász mondta. Szóval párom igyekszik mindent elkövetni, hogy a kishaverok dolgát megnehezítse... elv. nem szeretik a forró vizet, és nem lesznek túl életképesek a minden napos puttonyürítéstől sem... plusz, hogy nincs előváladéka sem... Nagyon szeretnék végre úgy szeretkezni vele, hogy nem az aktus hangulatát rombolva menet közben kapjuk fel a gumit, hogy ne szenvedjem végig... És félni sem akarok tovább, hogy úr isten, az előváladékból (ami elv nincs) mennyi agyonkínzott kishaver jut be a célba... Nagyon nem jönne jól egy baba, még nem fejeztem be a szakmát és nem akarok nagymamám nyakára szülni... Aki tud jó, tényleg megbízható egyéb fogamzásgátlási módszert, az írjon.. (nagyimmal ilyenről nem tudok beszélgetni...) És kérlek benneteket, ne cikizzetek ki, hogy ilyen-olyan felelőtlen vagyok, hónapok óta keresem a megoldást... bár akkor sem a helyes utat járom.. Köszönöm a válaszokat előre is!!!

Legjobb válasz: helyi fogamzásgátlót próbáltátok? az 4-5 órán át hat

helyi fogamzásgátlót próbáltátok? az 4-5 órán át hat
Kedves 22F! Te honnan tudod, hogy nincs elõváladékod? Talán [email protected]és közben végig figyeled a nemi szervedet? Illetve te éreznél a kezeddel 1 csepp nedvességet is? Csak mert 1 csepp is elõváladék, annyitól is teherbe lehet esni. De nyugodtan hidd csak, hogy neked nincs... Te teszed nevetségessé magad :) )
Szerintem meg téged teszlek nevetségessé, hogy megcáfolom a butaságodat, amit a biológia könyvbõl nyaltál be. Igen, egy csepp nedvességet simán észrevennék. De mondom: kiverheted, hogy megbizonyosodj. (feltéve ha lány vagy)
Nyilván az egyetemen is hamis dolgokat tanítanak. Ajajajjj, szerintem legyél te a professzor!
Húú most nagyon vered a nyáladat, hogy benyalod amit az egyetemen mondanak. Igen is el kell fogadni, hogy sokan vagyunk, és sok félék. Innentõl kár vitatkozni, én szavam a tiéd ellen. Nem tudsz semmit sem bizonyítani, még elméletben sem. Én tudom bizonyítani az igazamat, de csak gyakorlatban. Ennyi.
Nõgyógyásznál ezek szerint voltál már. Az nem jutott eszedbe, hogy esetleg megkérdezd a lehetõségekrõl??? Egyébként én is a spemicideket javaslom, de csak a megszakítás MELLÉ, nem helyette. Ugyanis önmagukban nem épp megbízhatóak (bár a megszakításnál még azok is jobbak....)
Kedves utolsó! A Pearl Index szerint a spermicid megbízhatóbb, mint az óvszer.
utolsó: MIVAN? így néz ki a pearl index: Spermicidek 5-20 Méhszájsapka 7-11 Óvszer 3-4 a számok az egy év alatt teherbe esett nõk számát mutatják. attól, hogy a sorrendben elõrébb írták, még látható, hogy óvszernél 3-4 nõ esik teherbe, spermicidnél meg 5-20. tanulj meg táblázatot olvasni.
elõzõ vagyok: a spermicid PESSZÁRIUMMAL a megbízhatóbb, vagy legalábbis az óvszerrel kb azonos hatásfokú
Drága 22F! Köszönöm az ajánlatot, nagyon kedves, de sajnos vissza kell, hogy utasítsalak! Tipikus az a kõparaszt fajta vagy, aki meg van gyõzõdve a saját hülyeségérõl és mások véleményét nem fogadja el.. Attól, hogy nem látod, még lehet, hogy van. (: Egyébként ejakuláció nélkül is távozhat belõled spermium sõt, távozik is, amit szintén nem látsz mert ugye mikroszkopikus. De nem baj, remélem te is a megszakításos módszert alkalmazod, aztán majd rájössz. Saját hibáiból tanul az ember ugyebár. (:
Sajnálom hogy kõparaszt vagyok, amiért te nem vagy képes kilépni az inercia rendszeredbõl! Nem mondhatsz olyant, amirõl nem gyõzõdtél meg. Különben hiteltelen leszel. Ma reggel kivertem, és direkt megfigyeltem hogy mi van, és mi nincs. Elõnedv nem jött, csak közvetlenül az ejakuláció elõtt (3-4 csepp, híg, enyhén fehéres folyadék). És képzeld, 3 barátnõm is volt, akivel hosszú távon megszakításos módszert alkalmaztam. Egyik sem esett teherbe. Most kiabálhatsz megint; kígyót-békát (meg hogy terméketlen vagyok), de ezt sem tudod bizonyítani. Tehát el kéne kezdeni gondolkodni is, és nem mindent beszopni amit mondanak neked. Tudod, régen még beöntés, kivéreztetés, forró olaj, és ördögûzés voltak a "jól bevált", kornak megfelelõ gyógymódok. Az óta az evolúció és az emberek intelligenciája is változott. Remélem, hogy az egészségügyi ellátás aktív oldalához soha nem lesz közöd!
hát én pont azt nem szopnám be senkitõl, hogy nincs elõváladéka :D ennyire nem tudok szerelmes lenni, hogy ezt elhiggyem bárkinek xD ezekszerint neked maszturbációkor tök száraz a farkad? kellemetlen lehet.
Utolsónak üzenem, hogy -szigorúan a tudatlanságának ellensúlyozása érdekében- tudományos alapon felajánlom, hogy leszophat, vagy kiverheti a farkamat, hogy õ is rájöjjön: Igen is van olyan férfi, akinek nincs elõváladéka, például én. 22F
Az hogy nincs elõváladéka, olyan nincs. Minden férfinak van, az egy dolog, hogy maszturbálás közben nem veszik észre.. Felelõtlenek vagytok, a megszakításos módszer eleve egy nagy [email protected]ág, és még egyszer mondom felelõtlenség! Ha már szeretkezel tessék felelõsségteljesen csinálni, 100%, hogy van olyan védekezési módszer ami mindkettõtöknek megfelel. Nem kell beletörõdni, addig kell keresni, akár orvosról orvosra járni, amíg nem találtok valamit! X hónap múlva meg sírtok, hogy jaaaj, terhes vagyok..
Sztem te meg az evolucio fogalmaval sem vagy tisztaban. Embereknel mar amugy sincs, csak kevesbe civilizalt helyeken, ahova nem er el annyira az orvostudomany keze. Szal innentol kezdve en azert gyanakodnek..:D
Nincs elovaladeka, na persze. Ezt el ne hidd!!! Mi az, hogy ne szenvedjen a gumitol???? Te nem fogsz szenvedni a terhessegtol?? A pasid nagyon az ujja kore csavart teged. Tulsagosan sokmindent megengedsz es elhiszel neki -.-
A kérdező hozzászólása: Én szenvedek a gumitól, de neki se jó. szeretném ha nem csípne a szerszáma szeretkezés közben, és hogy Õ is élvezze az aktust. nem csavart az ujjai köré. köszöntem a válaszod. Elsõnek: helyi? mint a krémek, kúpok? nem tudok róluk sokat... nem irritálnak, nem hangulatromboló, megbízható? (Köszönöm a válaszod :) )
Szia! Tényleg vannak olyan pasik, akiknek nincs elõváladékuk. Például nekem sincs. Nekem ejakulációkor jön az egész egyben, vagyis elsõ spricceléssel általában az elõnedv jön ki (átlátszó, enyhén fehéres, és híg), aztán 2-3 izomtónusnál a "lényeg" is távozik. Én örülök neki, hogy nem szivárog a farkam. 22F
Különben van, hogy a pasik lövellnek egyet, utána érzik az orgazmust. Na akkor meg tényleg nagyon benézted... Amúgy anatómiailag nincs olyan, hogy valakinek ne legyen elõváladéka. Van, csak vagy kevés, vagy te nem vetted még észre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Utolsó: Akkor benéztem, valóban. De bízom benne, hogy matyizás közben azért csak-csak észreveszi illetve rájön a saját testének mûködésére.
megint az elsõ vagyok. a helyi fogazásgátkót dm-ben gyógyszertárban lehet kapni és szex elõtt egy 10-15 percel kell a hüvelybe dugni
az elõváladék kijöttét nem veszi észre a pasi, mert nem érzi. az akár már a farok felállásától kezdve ürülhet szépen lassan. (amikor a pasi makkja nem száraz, hanem kissé nedves, az is maga az elõváladék). minden pasinak van. amúgy van egy maybe-baby nevû eszköz, ami elég drága dolog, de hatékonynak mondják és nagyon nagyon megbízhatónak. neten olvass utána.
azt, hogy nincs neki elõváladéka, csak azért mondja, mert 1. azt sem tudja, mi az 2. hogy csinálhassa veled gumi nélkül, mert te elhiszed neki.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: Jesszus :D Neki ez hol lenne érdeke? :D Amúgy kétlem, hogy huszonegy évesen nem tudja mi az... :D
Meglepodnel, mennyi embernek vannak rola teves elkepzelesei... A leggyakoribb az, hogy a nedves majkkra azt gondoljak, magatol nedves, pedig nem, mert az elovaladek miatt.
Nem kell mindenkit hülyének nézni ideológiai-biológia szempontok miatt! Nekem például -mint mondtam- tutira nincs. Vagyis csak ejakulációkor jön ki. A makkom -ha maszturbálok- egyáltalán nem lesz nedves. ÉLLJEN AZ EVOLÚCIÓ :D
Száraz hát! SZerintem az lehet kellemetlen és undorító, hogy tapad a nedvességtõl.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!