Találatok a következő kifejezésre: Van olyan akinek nincs (564 db)

Van olyan akinek nincs tehetsége a zongorázáshoz?

Legjobb válasz: Ezt hogy érted? Persze hogy van, de az is meg tud tanulni zongorázni, csak lassabban, és nem olyan jól, mint mondjuk aki zongoramûvésznek született.

Ezt hogy érted? Persze hogy van, de az is meg tud tanulni zongorázni, csak lassabban, és nem olyan jól, mint mondjuk aki zongoramûvésznek született.
Senki nem születik zongoramûvésznek. Van akinek jobb hallása van, ritmusérzéke, és ezzel 20-30 év gyakorlással mûvészi szintre küzdi magát. Olyan is elõfordul, hogy valaki botfülû, és nem képes zenét kicsalni a hangszerbõl. Bár szerintem ez ritka, és inkább önbizalomhiányból, vagy idegességbõl fakadhat. Sokszor az emberek eldöntik, hogy botfülûek, és ha zenére akarják tanítani õket, sem hajlandók lemondani errõl az elõfeltevésükrõl és meg sem próbálnak jól játszani. Elvileg bárki megtanulhat mondjuk egy óra ketyegésére számolva teljesen racionális alapokon játszani, bár az nehéz lehet, mint pl. egy autistának az érzelmek világában eligazodni.

Az ovuteszt mindenkinél úgy működik, hogy először csak halványan pozi, majd napról napra erősebb, végül még a kontrollcsíknál is erősebb a vonal színe? Vagy van olyan, akinek nincs folyamat, egyszercsak erősen pozi lesz, aztán kész?

Legjobb válasz: Nekem mindig halvany volt a 2. csik, delutan csinaltam meg mindig. Ugyanolyan halvany volt, mint mindig. Aztan masnap reggel kivancsisagbol csinaltam egyet es olyan eros lett a 2.csik, hogy majd leugrott a tesztrol:)) Du. is csinaltam egyet, az nem lett annyira eros mar, es onnan halvanyodott:) tudom, hogy elvileg delutan kell vegezni, de nekem akkor abban a honapban a reggeli volt ilyen eros:) Azota 35 hetes vagyok:)

Nekem mindig halvany volt a 2. csik, delutan csinaltam meg mindig. Ugyanolyan halvany volt, mint mindig. Aztan masnap reggel kivancsisagbol csinaltam egyet es olyan eros lett a 2.csik, hogy majd leugrott a tesztrol:) ) Du. is csinaltam egyet, az nem lett annyira eros mar, es onnan halvanyodott:) tudom, hogy elvileg delutan kell vegezni, de nekem akkor abban a honapban a reggeli volt ilyen eros:) Azota 35 hetes vagyok:)
A kérdező hozzászólása: Értem. Hát, azért naponta több tesztet nem szeretnék csinálni, mert anyagi csõd lenne, fõleg, ha a pozitív teszt ellenére nem jön össze a baba :) Bár, amilyen bolond vagyok, simán el tudom képzelni, hogy annyira megörülök egy halovány pozitívnak, hogy napi 3at is csinálok akár :D Gratulálok neked! :) Mennyi idõ után sikerült teherbe esned?
En mindig vateran rendeltem:) 30 db volt kb 2500 ft :) ) Elso voltam.
Ez normális jelenség. De csak az számít pozitívnak, ahol a tesztcsík szinte olyan erõs, mint a kontroll, vagy erõsebb! Ha sokkal halványabb, mint a kontroll, az negatív!!
Utolsó vagyok. Nézd: http://babatervezok.otthona.net/lh_es_ovulacios_tesztek.html A lap közepétõl kicsit lejjebb van egy tesztsor is, ott a 17-18. a pozi, a többi, ahol csak halvány a csík, az nem!
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy normális, nem ezért tettem fel a kérdésemet :) Arra lettem volna kíváncsi, hogy ha pl. valaki minden nap tesztel, akkor minden esetben látszik-e a folyamat (halvány - erõsödõ - erõs - halványodó - halvány), vagy elõfordulhat olyan is, hogy nincs semmi halványság, egyszercsak egyik napról a másikra erõs pozitívat mutat az ovuteszt mindenféle elõzmény nélkül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a linket, ez egy jó példa arra, hogy hogyan látszik a folyamat, amit az elõzõ hozzászólásomban említettem.
Ja értem) Szerintem a teszt érzékenységétõl függ. Ha érzékeny a teszt, akkor sokkal elhúzódóbb a dolog, ha viszont nem olyan érzékeny, akkor simán lehet, hogy csak hirtelen pozi lesz:) Szerintem:DDD
itt mindenki hülye?
itt? mindenki.
Nincs mert én vagyok a morcos kismalac.
Barát? Van pár osztálytársam, de van mikor inkább ellenségek mint barátok.
egy van.
Nekem például nincsen, mikor kisebb voltam volt sok, aztán sulit váltottam.Az új suliba nem volt olyan igazán, akivel barátira vehettem volna a figurát, mindenhol csak haverok voltak és vannak a mai napig is.Egyetemen is csak haverok vannak, amivel igazából szinte semmit nem érek, elég felszínes a kapcsolat velük.Igazából nincs olyan, akivel valóban közös hangon lennénk és még nyitna is felém, mert mindenki elvan a saját maga által kialakított kis világában és engem nem akarnak beengedni.Pedig jószívû vagyok, mindenben segítek nekik ha kell, ha hívnak valamerre szívesen megyek velük és még sorolhatnám.Továbbá akik legutoljára barátoknak hittem, azokat pedig elsodorta mellõlem az élet, az egyiknek meghalt az apukája és teljesen magába fordult akkor, majd utána hiába próbáltam bármit, le sem szart, a barátnõje ugyanez volt körülbelül, és még volt egy srác, aki meg lezüllött az életében, börtönbe is került stb.Ezek után pedig semmi, barátnõ se jött még össze soha, így a teljes "szarban" vagyok már sok év óta.
nekem nincs egy se. miért? mert degenerált pszichopata vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Te se vagy valami okos kéredzõ.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ háromnak nem, de utolsó neked köszönöm, mivel komolyan kérdeztem és te normálisan válaszoltál. Miért nincsenek barátaid? Azon kívül, hogy egy kutya jobb.
Van egy kutyám.Jobb mint egy barát.Bár sörözni nem lehet vele..De csajozásnál nagyon is jó szárnysegéd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a rendes válaszokat, de persze sajnálom is. Jelenleg én is így vagyok, nagyon magányosan és nem nagyon tudom, hogy miért, mindenkit elveszítettem, kit ezért, kit azért és nagyon rossz. Sok kérdést olvastam itt, hogy mit csináljak egyedül Karácsonykor és ehhez hasonlók, ezért tettem fel a kérdést, hogy tényleg van e olyan, akinek egyetlen barátja sincs, ezek szerint van, rajtam kívül is.

A Touragoo műanyag etetőszékkel van olyan aki nincs megelégedve, és ha igen miért? Egyébként pozitívumokat is várok!

http://www.babyoutlet.hu/viewer.aspx?productid=28580&groupid..

Legjobb válasz: Én is csak jót tudok róla mondani. Mondjuk még csak pár hete használjuk. Szintén nem tud még ülni a fiam, és teljesen hátradöntve használjuk. Én nem bántam meg, hogy ezt vettük meg. De nézd meg a brendon oldalán is, mert mindig más szín van akciózva. Pl a brendonban is ez a narancssárga 23 ezer, de pl a kék (amit mi is vettünk) most 18 ezer volt.

Én is csak jót tudok róla mondani. Mondjuk még csak pár hete használjuk. Szintén nem tud még ülni a fiam, és teljesen hátradöntve használjuk. Én nem bántam meg, hogy ezt vettük meg. De nézd meg a brendon oldalán is, mert mindig más szín van akciózva. Pl a brendonban is ez a narancssárga 23 ezer, de pl a kék (amit mi is vettünk) most 18 ezer volt.
Szia!Nekünk is ilyen van 2 hónapja vettük, mi szeretjük.Van mikor evés közben elalszik a a babám olyankor hátra szoktam dönteni.Egyébként meg jól elvan benne, ha olyan dolgom van én akkor is ebbe rakom(pl:leszaladok a szeméttel), mert tudom, hogy biztonságban van benne, a tálcájára rakom a játékokat és fél-egy órát is el van mint a befõtt.
Most akciós a Brendonban, a barátnõm vette a múlt héten, gyönyörû világoskék-barna színben. Szuperül néz ki és kényelmes, az összes funkciót tudja amit kell! (magasítható, dönthetõ, fixálható kerék, stb.) http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/28578?storetype=w..
Igen, állítható! :) az elõzõ kérdésedre is én válaszoltam! :) Üdv: Bea
Azt még mondjátok meg, hogy a a tálca távolsága állítható-e elõre-hátra, mert valaki panaszkodott, hogy vagy nem fér be a baba a tálcától, mert túl nagy, vagy nem éri el a tálcát.
Nekünk ugyan ez van, és nagyon meg vagyok vele elégedve.A babám még nem tud ülni, de nagyon elvan benne(3 fokozatban dönthetõ), már ha meglátja hogy veszem elõ, tudja hogy enni fog kapni, fülig ér a szája.Én csak dicsérni tudom.
Köszönöm, pont arra válaszoltál, amit kérdezni akartam. A 4 hónapos kisfiam most 68 cm, tehát nem fog lelógni a lába. Bocsi az idétlen kérdésekért, de a képekbõl nem látszanak a méretek, és az sem, mennyire lehet max. ledönteni az ülõrészt, egy üzletben (nem volt touragoo) azt javasolták, hogy inkább pihenõszéket vegyünk, az jobban való ilyen kicsiknek. Arra azonban nem akarok kidobni pénzt. Szóval, megyünk a brendonba, és megvesszük ezt. Még egyszer köszönöm. Kinga
Szia! A lábtartó az üléssel együtt mozog. Egybe van az egész, tehát ahogy az ülést döntöd, úgy emelkedik vele a lábtartó is. Nem igazán értem mit akartál kérdezni, de külön nem lehet állítani a lábtartót. Sem a magasságát, sem a dõlés szögét. Hány centi a babád? Csak viszonyításképp: az én fiam 65 centi, és ha beleültetem (magától még nem tud ülni, így teljesen hátradöntve használjuk széket), csak akkor ér túl a lába az ülés szélén, ha teljesen kinyújtja a lábát. Bea
Szia Bea, köszönöm, hogy ennyit segítesz, még a lábtartóról kérdezném, hogy együtt állítható-e az üléssel, és ha nem akkor a még nem ülõ babának nem lóg le a lába? Nincs "kifeszítve"? A miénk elég hosszú és félek, hogy etetés közben a lábát tartanom kell.
Köszönöm!!!
Az egész dönthetõ, nem csak a háttámla. Nekünk a kék színû van!
Tudja-e valaki, hogy ennek a Touragoo etetõszéknek az egész ülõkagylója billenthetõ, vagy csak a háttámlája dönthetõ? Erre gondoltam: http://brendon.hu/Products/ViewDetails/28579?storetype=webst.. Azt hiszem ugyanaz, mint a kék.
Nyugodtan vedd meg, mert nagyon jó!Én is 1 hónapja vettem meg a keresztelõre a kislányomnak, aki 4 hós, és már szépen ül benne, igaz a leghátsóra van döntve neki.Semmi hátrányát nem tapasztaltam.
A kérdező hozzászólása: Én is mokka színût szeretnék, néztem Brendonban, sajna most nem akciós, de keresztelõi ajándék lesz, úgyhogy meg kell venni ennyiért:) Köszi mindenkinek!!
Utolsó vagyok, mi is a brendonban vettük, kéket akartuk az akció miatt, de nekünk nem tetszett így a mokka színû mellett döntöttünk, a kék még szeptember végéig 17.990.Ft.
Szia Kinga! Nincs mit, örülök, hogy tudtam segíteni! :) Bea
Nem marketing szakember vagy véletlen?:D
A kérdező hozzászólása: Nem. De gondolom nem is vagy érintett a dologban....
De, csak épp nem vagyok a közeledben és kicsit fiatalabb is vagyok, a többi stimmelne :)
A kérdező hozzászólása: #3. Nem vagyok marketinges, de szeretem meggondolni elõre azt is, mit is írok. Hasonlóan fogalmazok elég sûrûn. Merre vagy amúgy, hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: #3 Elnézésedet kérem, csak tudod sokan csak kötekedni, komolytalankodva reagálnak egy-egy kérdéshez.
23 vagyok és Debrecen mellett lakok, én is hasonló gondokkal küzdök, igazából haverok/barátok vannak viszont még nálam is fiatalabbak, némelyik túlzottan is és már kezdem úgy érezni, mint mikor valaki kinõ egy cipõt :D hogy kényelmetlen a helyzet, egyre jobban távolodik az érdeklõdésünk én meg már nem vagyok gyerek nem érdekelnek a hülyeségeik, se a tinidiszkók világa így már lassan szórakozni se járok velük sehova, nem várhatok arra, hogy majd felnõnek hozzám. Viszont új barátokat meg nehezemre sik szerezni, mert nem vagyok az a túl nyitott típus...
A kérdező hozzászólása: #6. Nekem is nehéz barátokat találni, és nagy nehézséget okoz például egy fõiskola elvégzése is. Nagyon nyomasztó is.
És egyre sz*rabb, mert folyamatosan lejjebb csúszol ebben az állapotban, nekem pl. míg barátnõm volt felse tûnt, meg nem is érdekelt, hogy mennyire vagyok "egyedül" de sajnos már az sincs jó ideje és mivel nem járok sehova ilyen szempontból is nehezebb ismerkedni
A kérdező hozzászólása: #8. Igen sajnos, sokáig nem léptem, így az elmúlt 1 évben kezdtem sokkal jobban törekedni rá, hogy legyenek. Jó lenne már a pozitív változás.

Van itt olyan akinek nincs tv-je? Vagy ismertek olyan embereket? Na nem azért mert nem tehetné meg hanem elvbõl! Többi lent.

Arra lennék kíváncsi hogy miben változott meg az életetek nektek vagy ismerõseiteknek és mióta nincs tv-tek? Én szerintem kirakom mert már nagyon elegem van ebbõl a folyamatos népbutításból.Mit csináltok tv nézés helyett? Tudom hogy rengeteg hasznos dolgot lehet csak kíváncsi vagyok.És hogy milyen nemûek vagytok és hány évesek? Én 30-as férfi.Meg hogy a környezetetek mit mondott erre? Habár ez már tök mellékes dolog, mert igazából semmi közük hozzá.

Legjobb válasz: Sok ismerõsöm akinek nincs tv-je, baromi büszkék is rá, utána megnézik ugyanazt a neten, ami a tv-ben is megy.

Sok ismerõsöm akinek nincs tv-je, baromi büszkék is rá, utána megnézik ugyanazt a neten, ami a tv-ben is megy.
Nekem nincs, és sok ismerõsömnek se. De pl a tesóméknak sincs, viszont folyton néznek valamit (sorozat, szappanopera, sitcom) a gépen. Helyette: neten megnézem, ami érdekel... Aztán olvasok, rejtvényt fejtek, de társasjátékozhatsz is a barátaiddal, kártya, sakk, dominó, kirakó. bármi. Lányoknak kötés, varrás, horgolás, esetleg hobbiból fõzés...tanulj nyelvet, járj sportolni, van egy csomó hobbi...amúgy, sose voltam tévés, nem dõltem le elé soha, csak úgy.
Elõzõ vagyok: szóval, nem azért nincs, mert nem tehetem meg, meg nem is elvbõl, hanem mert teljesen felesleges.
Háhá:D Elsõ:D Ugyan ilyen idiótákkal vagyok kirakva, veri a mellét, h neki nincs tv-je, õ a hatalmas értelmiségi, helyette viszont a neten néz utána meg minden szerinte gyökérség alá kommentel, mert ugye ez sokkal értelmesebb tevékenység:D De õ nem néz tv-t:D Egyébként hiába a rinya, jó nagyképernyõs hd tv-n jó a filmet nézni:) És igen, szándékosan értettem félre;)
Nekem is azért nincs, mert felesleges. Le tudom magam foglalni mással, ami érdekel megnézem/elolvasom neten, sorozatokat nem nézek. Helyette... általában gépezek, vagy olvasok, fõzök, barátokkal vagyok. De alapból is ezt csinálnám, tehát ez nem mondható helyettesítésnek.
Nekünk sokáig nem volt tévénk, anyóséktól kaptunk végül egyet, de leginkább letöltött filmeket/sorozatokat nézünk rajta. Néha szoktam 1-1 sorozat miatt bekapcsolni ha úgyis a szobában vagyok, de híradót, realityt nem nézek, esetleg kapcsolgatás közben akadok meg valahol egy kis idõre.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Van TV készülékem, és DVD-zni is szoktam (mostanában eléggé "rákaptam", elõtte évekig kb. be sem kapcsoltam, most így gyakorlom az idegen nyelveket), de maguk a TV adók nincsenek is beprogramozva rajta, semmi. Tehát csak és kizárólag saját lemezeket nézek, TV adást sosem. Neten sem. Illetve az rtl-now.de-n néha a Cobra 11-et, de ezen kívül tényleg semmit. Szóval: TV-m ugyan van, de szó szerint fogalmam sincs, milyen mûsorok mennek, kik és mik a "celebek", milyen éneklõs- meg valóságshow-k vannak... Fõleg, hogy ezekrõl olvasni sem vagyok hajlandó. Középiskolában eléggé gúnyoltak emiatt, akkor épp valamelyik ilyen "bekamerázzuk a lakást és kukkolunk"-dolog volt a menõ... Még a 2000-es évek elején... Én hozzá sem tudtam szólni soha a témához, pedig az osztálytársaim folyton errõl beszéltek. Most, hogy felnõttek vagyunk, és dogozunk, ez már nem is téma, szóval semmi gondot nem okoz a tudatlanságom.
Van TV-m, de monitorként üzemel. Azért nem nézek TV-t, mert mindig csak ismétlések mennek, illetve csak magyar szinkronos filmek. Nem beszélve, hogy a DVD minõséget sem súrolják a filmek... A magyar celebmûsorok (vagy külföldi) se érdekel. Kb. ez az 5-6. év, hogy nem néztem semmilyen TV csatornát itthon. Helyette letöltök filmeket/mûsorokat amik érdekelnek, eredeti nyelven. Nem beszélve arról, hogy a játékok is jobban néznek ki TV-n... :) Illetve még szoktam TV helyett photoshop-olni, videót vágni vagy gitározni. 19/F

Van itt olyan, akinek nincs fogadott orvosa/szülésznője a János kórházban?

Sajnos, eddig mind csak fogadott dokis kismamival találkoztam. Egyre gázabbnak érzem, hogy nekem nem lesz, sajnos nem tehetjük meg. Mik a tapasztalatok a terhesgondozáson+szülésen? Normálisan fognak bánni velem?

Legjobb válasz: Én ott szültem fogadott orvossal kétszer is, de többször láttam olyan kismamát, akinek nem volt fogadott orvosa és szülés után olyanokkal feküdtem egy szobában, akik ügyeletesnél szültek. Nem panaszkodott senki. Szerintem jó dokik vannak a Jánosban. Szülésznõt nem fogadtam, ügyeletes volt mindkettõ, és mindkettõ nagyon szuper volt.

Én ott szültem fogadott orvossal kétszer is, de többször láttam olyan kismamát, akinek nem volt fogadott orvosa és szülés után olyanokkal feküdtem egy szobában, akik ügyeletesnél szültek. Nem panaszkodott senki. Szerintem jó dokik vannak a Jánosban. Szülésznõt nem fogadtam, ügyeletes volt mindkettõ, és mindkettõ nagyon szuper volt.
Nekem sem volt fogadott orvosom a Jánosban (Szfváron volt, de végül nem ott szültem), de az a doki, akinél a Jánosban szültem (Dr. Szentiványi Zoltán) sokkal rendesebb és normálisabb volt, mint a fehérvári fogadott dokim.
Én 26 hetes kismama vagyok, és a Jánosba járok terhesgondozásra, ott is fogok szülni. Nincs fogadott senkim sem :) Nekem tökéletesen megfelel az ellátás, de én nem vagyok paramami. Tudnod kell, hogy azért van ám különbség az sztk-s és a magán foglalkozás között. Én egyszerûen nem igénylem az ennél nagyobb odafigyelést.

Nincs párkapcsolatom, nincs életkedvem se, ki se mozdulok a lakásból. Van olyan, aki egyedül él és boldog?

Legjobb válasz: Nekem sincs párkapcsolatom, életkedvem viszont annál több! A kettõ abszolút nem függ össze! Fogadd meg a fenti tippeket és határozd el magad! Ha akarsz, tudsz változtatni az életeden! A rossz hír az, hogy könnyebb az embernek sajnálni magát, mint tenni valamit, hogy másként legyen.. sok sikert kívánok! Higgy magadban és kövesd az álmaid, kizárt hogy nincsenek, vagy nem voltak régen. És ha nyitott vagy, elõbb utóbb párod is lesz, de hidd el, a boldogsághoz nem egy másik ember kell, az már csak a hab a tortán! Magadnak kell azzá válnod, ami valóban lenni akarsz! Hajrá!

Gyere kapj egy kabátot, elugrunk egy squash partira. :) (Csak Pest környéke játszik, mániákusok kíméljenek Van egy tervem, hogy építek egy óriási dinamót, amit az unatkozó és neurotikus emberek kihasználatlan energiéja fog hajtani. A mûszaki része még nem teljesen szabadalomképes, de úgy számítom, ha bejön akkor képes lesz fedezni az emberiség energiaszükségletének 80%-át.
Nekem sincs párkapcsolatom, életkedvem viszont annál több! A kettõ abszolút nem függ össze! Fogadd meg a fenti tippeket és határozd el magad! Ha akarsz, tudsz változtatni az életeden! A rossz hír az, hogy könnyebb az embernek sajnálni magát, mint tenni valamit, hogy másként legyen.. sok sikert kívánok! Higgy magadban és kövesd az álmaid, kizárt hogy nincsenek, vagy nem voltak régen. És ha nyitott vagy, elõbb utóbb párod is lesz, de hidd el, a boldogsághoz nem egy másik ember kell, az már csak a hab a tortán! Magadnak kell azzá válnod, ami valóban lenni akarsz! Hajrá!
Mit gyötröd magad? Fogj egy fényképezõgépet, riány vmi vízpart vagy mezõ! Vigyél egy kutyát is, a legjobb társ! Nem kér pénzt, és nem ugat vissza!
Indulj el visszafelé a gondolatmenetedben! -Mozdulj ki! -Lesz életkedved. -Lesz párkapcsolatod:) Sok sikert!:)
Merre laksz? Én is hasonlóan érzek.Nagyon szenvedek tõle.
Szia. Ma 10 milliószoros nap van! Kívánj magadnak egy igazi párt! Ismeretlenül is SZERETÜNK TÉGED! DEnisz
ez a hozzá állás nem valami vonzó ilyen nõvel én nem jönnék össze aki ennyire elhagyja magát csak mert nincs mellette senki
A kérdező hozzászólása: Mindig is ilyen voltam, lehet hogy kapcsolatfüggõség.Lehetõségem lenne hogy menjek, van kocsim is, de én is úgy vagyok vele, hogy ha egyedül megyek, rosszabb a dolog, nem értem miért.Ezt az önsajnálatot kellene abbahagynom, mert nagyon bele tudok merülni.
A kérdező hozzászólása: 19: Vonzó vagy nem vonzó, most ezt érzem, nem fogok magamnak hazudni.
Tényleg abba kellene hagyni az önsajnálatot, mert sajna pont emiatt nem kapod meg, amit szeretnél! Az ember képes arra, hogy elérje a céljait az életben, ha igazán akarja és megtesz érte mindent! Ez bármire igaz! Abból amit írsz az jön le, hogy neked az a legfontosabb az életedben, hogy legyen egy párod. Ezzel nincs semmi baj! Én speciel boldog vagyok egyedül, de nem vagyunk egyformák. Azt is elhiszem, hogy igazán akarod, viszont nem teszel meg érte mindent, ezért nem is fogod megkapni, vagy ha igen, akkor nagyon szeretnek odafenn! :) Én szurkolok neked, de ne hagyd el magad és ne add fel, ha nem sikerül rögtön! Le kell lépnem, ha akarsz beszélgetni, írj privit! :) hajrá
Jó ieje egyedül élek és csak így érzem jól magam. Már el sem tudnám képzelni másképp.
Egyenlõre még egy elmebajos családtagommal élek(nem szülõ, de olyan mintha itt se lenne, gyakorlatilag nem is találkozunk és nem is beszélünk), de nemsokára teljesen egyedül fogok lakni.Már alig várom!!!!! Nagyon jól elvagyok egyedül, bár tény, hogy vannak barátaim is, akikkel néha elmegyek ide-oda.Nincs párkapcsolatom, de nem is vágyok most rá.Illetve persze vágyok, de tudom, hogy nincs/nem lenne olyan, aki 100%-kig megfelelne.Még egy csomó mindent el szeretnék érni az életben.Gyakorlatilag boldog lennék, ha lenne egy jólfizetõ állásom, ahol nem csak ígérgetnek és egy kocsim.Szóval most csak elvagyok.
szia!bocs, ha zavarok.mi lett veled azóta?van már párod?még mindig egyedül érzed magad?
A kérdező hozzászólása: Szia:) Nagyon kedves vagy, köszi:)
Én egyedül vagyok, és teljesen jól érzem magam így is! Irigylem a problémádat, komolyan. 30N
Sajnos nagyon ismerõs a helyzet. Most is itton ülök, és nagyon szívesen elmennék valahova valakivel, de nincs kivel. Ha egyedül megyek meg csak még magányosabban érzem magam. Nem rég volt szakításom, és itt sírok hogy most miért nincs itt, miért nem tudok hozzábujni, és sajnos ha a barátiammal vagyok is ezt érzem. Szerintem, neked ahogy nekem is, önértékelési problémád van...és sajnos ezen magunkban kéne változtatni, mert ha lesz is párkapcsolatunk, annyira a mindenünk lesz az illetõ hogy padlóra kerülünk ha otthagy :/ De nem tudom, hogy mit lehetne ez ellen tenni. Nem tudom hogy viselik el ezt mások..
Ha csak akkor érzed magad egésznek, ha párkapcsolatban vagy, akkor valószínûleg a párkapcsolatod se lesz boldog. Ez nagyon kapcsolatfüggõségnek tûnik és az uralkodó típusú férfiaknak szokott jó radarja lenni az ilyen nõk levadászására.
Az baj.Pedig annyi minden van még a világon a pasikon kívül, amiben az ember örömét lelheti.
Így biztosan nem lesz párkapcsolatod, ha ki sem mozdulsz a lakásból! Ha én egyedül élhetnék, qrva boldog lennék! Jó, ez a hír, ez most egy rossz kapcsolatból megy feléd.
Jaja, mozdulj ki. Nekem sincs se életkedvem, se barátnõm, 6-kor vizsgázok, de utána gyorsan lezuhanyzok, felkapok valami ruhát és megyek. Megesz a vizsgaidõszak teljesen.
iratkozz be valami nyelvtanfolyamra, vagy szedd össze a haverokat, menjetek el bulizni. ha folyton otthon poshadsz, akkor esélyt sem adsz arra, h megismerkedj valakivel, aki szimpi és lehet belõle valami. nem feltétlenül a párkapcsolat a boldogság alapja. egyedül is lehetsz boldog, de magányosan soha.
A kérdező hozzászólása: Nõ vagyok, és már nem járok bulizni.Eddig mûködött hogy elmentem a természetbe, vagy egy tóhoz sétálgatni, de már nincs kedvem ehhez se, ez nem vidít fel.Ha nincs mellettem valaki aki szeret, akkor elveszett vagyok.
Akkor tényleg marad a kutyás megoldás.Szerezz be egyet, sétáljatok sokat!Tényleg a legjobb társ a világon:)
Az a valaki, aki szeret, kizárólag csak a párod lehet? Úgy értem, barátaid nincsenek? Vagy vannak, de az õ szeretetük nem elég? Ne haragudj, csak azért kérdem, mert szeretném érteni a problémát!
A kérdező hozzászólása: Van kutyám, egymáson fekszünk mindig, mert õ is lusta, hasonlít rám úgy látszik:)
Ha egyedül nem vagy legalább picit boldog, párkapcsolatban sem leszel az. Enyém a világ legtökéletesebb férfija, akivel nagyon szeretjük egymást, és mégsem vagyok igazán boldog, mert jelenleg nem tudok mit kezdeni magammal. A belsõ béke szerintem mindennél fontosabb, azt már csak kiegészíteni tudja egy megfelelõ társ, de helyettesíteni nem.
A kérdező hozzászólása: Nincsenek igazából barátaim, de az ilyen szeretet nem tudja pótolni ami nekem kell.Csak akkor vagyok egész, ha a szeretet párkapcsolatban kapom meg.
Akkor tegyél azért, hogy legyen párkapcsolatod! Én pl. neten ismertem meg a võlegényem, több, mint 6 éve. Hajrá! Ebben a helyzetben aztén tényleg nincs lehetetlen, csak tehetetlen! 22/L
viktoria111 ! Én egyedül érzem magam!

Van olyan aki annak ellenére, hogy nincs szabadideje, a BME-n szeretne maradni?

Vagy hogy csináltok magatoknak sz.id?t anélkül, hogy a károtokra válna?

Legjobb válasz: Igen, én. De amúgy még rajtam kívül úgy 13000 ember így van ezzel. Szabadidõm nekem sincs sok sõt a nullához tart, de mérnök akarok lenni. Én is éreztem már úgy, hogy feladom, de hova mennék? A gazdaság nem érdekel, a bölcsészet nem nekem való. Mehetnék az eltére mondjuk fizika tanárnak, na remek... Egyszerûen ez érdekel, inkább lemondok pár buliról, mint h egész életemben vmi olyat csináljak, amit nem szeretek. Szabadidõt csinálni már nehezebb... én pl azt találtam ki, hogy meghajtom a vizsgaidõszak elejét, vizsgázom kari elõtt, és akkor utána lesz egy hosszabb szünetem. Am melyik kar? Mert azért attól is függ...

Igen, én. De amúgy még rajtam kívül úgy 13000 ember így van ezzel. Szabadidõm nekem sincs sok sõt a nullához tart, de mérnök akarok lenni. Én is éreztem már úgy, hogy feladom, de hova mennék? A gazdaság nem érdekel, a bölcsészet nem nekem való. Mehetnék az eltére mondjuk fizika tanárnak, na remek... Egyszerûen ez érdekel, inkább lemondok pár buliról, mint h egész életemben vmi olyat csináljak, amit nem szeretek. Szabadidõt csinálni már nehezebb... én pl azt találtam ki, hogy meghajtom a vizsgaidõszak elejét, vizsgázom kari elõtt, és akkor utána lesz egy hosszabb szünetem. Am melyik kar? Mert azért attól is függ...
A kérdező hozzászólása: VIK :)
Akkor nulla szabadidõd lesz, vagy pár plusz éved.:)
Elsõ vagyok. Hát a vik az tényleg szívás:D 2 ismerõsöm csinálja, de õk oda meg vissza vannak, hogy milyen érdekes meg jó, amit tanulnak. Tény, hogy kell hozzá egy csöpp fanatizmus, lehet, hogy belõled ez hiányzik XD
A kérdező hozzászólása: A kérdésembõl pont azt lehet leszûrni, hogy ez a negatívum ellenére maradni szeretnék. Köszönöm a válaszokat.

"Nincs cinágybűnözés, ez csak a Jobbik médiafogás. " Van olyan aki ezzel egyet ért? Mi a véleményetek a cigányokról?

Legjobb válasz: Természetesen ez egy média fogás cigánybûnözés nincs csak cigány bûnözõ, de van magyar, román, ukrán stb. bûnözõ is.

Természetesen ez egy média fogás cigánybûnözés nincs csak cigány bûnözõ, de van magyar, román, ukrán stb. bûnözõ is.
"terrorizmus = arabbûnözösés (a ma aktív terrorszervezetek nagy része a muszlim/arab világból jött) " Ez is hazugság. A terrorizmus kifejezetten zsidó mûfaj, más népekre nem jellemzõ.
"Az 58%-ossal maximálisan egyetértek mindenben, " Akkor cummantsd le neki a farkát.
"Nem szeretem sem a cigányokat, sem a jobbikosokat. Egyik csoport sem tud rendesen magyarul." Ne és? Magyarországon még a hozzád hasonló tanulatlan paraszt is tud érvényesülni. Nem kell itt tudni magyarul.
Nem kell megijedni a cigánybûnözés szótól. Ez egy létezõ fogalom volt, régen hivatalosan is használták. Moldova is ír róla a rendõrökrõl szóló könyvében. A '80 - as években Tonhauser László szakosodott az ilyen bûncselekmények elleni küzdelemre. Egy bizonyos etnikai csoporthoz köthetõ bûnelkövetési módok, nincs ebben semmi. Ha azt a szót kimondom, mafia, mindenki az olaszokra gondol (jóllehet ma már van orosz, kínai, japán, mindenféle mafia), mégsem gyûlöli senki emiatt az olaszokat, sõt. Ki kell mondani, a bûncselekmény típusok egy része a cigányokra jellemzõ. Ez nem rasszizmus. (Amúgy meg mindenki tudja ezt ebben az országban, aki már nem gyerek).
"Magyarországon még a hozzád hasonló tanulatlan paraszt is tud érvényesülni." Csak két egyetemi diplomám van. Tényleg tanulatlan vagyok ;)
"Ki kell mondani, a bûncselekmény típusok egy része a cigányokra jellemzõ." És ha kimondjuk, hirtelen elszégyellik magukat és nem fognak bûnözni? Vagy mi fog megváltozni?
21. Arról biztos hallottál, ha egy problémát meg kell oldani, elõször fel kell azt ismerni, nevén nevezni, megérteni az okait. Nem vagyok szociológus, de azt tudom, hogy ma Magyarországon a döntõ többség tudja, amit tud a cigányokról. Vidéken keserû tapasztalatok árán szembesülnek az emberek a cigánybûnözéssel, s ennek a cigányság nem kis része maga is áldozata. Az eddigi szõnyeg alá söprõs technika nem nagyon vált be, azt láthatjuk.
Utolsó: mindenki tudja, hogy melyik térségekben, melyik falvakban a legmagasabb a bûnözés (elég csak ezt megnézni: [link] ). Az egyes településeken azt is lehet tudni, melyik családok tagjaival szokott baj lenni. Az emberek többsége elõítéletes a cigányokkal szemben, összekapcsolja velük a bûnözést, ha cigány ül mellé a buszra, jobban figyel a táskájára stb. Úgy tesz a Jobbik, mintha õk fedezték volna fel, hogy a cigányság egy jelentõs rétege gyakran termel ki bûnözõket, pedig ez régóta a köztudatban van, csak épp nem próbált senki vele szavazatot szerezni. "mondjuk ki, nem szabad a szõnyeg alá söpörni" stb. ez mind csak duma. Ha kimondja pl. egy rendõri vezetõ, vagy tévés köcsög, hogy "van cigánybûnözés", elmondjam, mi fog változni? Az ég világon semmi, csak annyi, hogy a Jobbik kérkedhet, hogy ugye, mi megmondtuk, és begyûjthet vele pár szavazatot (=több képviselõjük tömheti a zsebét a parlamentben). De attól még a bûnözõk ugyanúgy bûnözni fognak, nem lesz több rendõr, nem lesznek jobb bûnmegelõzési módszerek, az emberek nem fognak tudni hatékonyabban vigyázni magukra és az értékeikre. A bûnözés ellen meg rendõri és bûnmegelõzõ eszközökkel kell fellépni, nem azzal, hogy kimondjuk, hogy milyen származásúak az elkövetõk. Ilyen eszközökre szívesen látnék már valamilyen javaslatot. Mielõtt bedobod az érpataki modellt: abban pl. egy szó nem esik az emberek származásáról. Akkor meg miért fontos folyton cigánybûnözõzni? Csak nem azért, hogy a meglévõ cigányellenes érzelmekre építve hizlalják a szavazóbázisukat?
Büntetõjogilag természetesen nincs ilyen fogalom. Ergo nem létezik.
Cigány bûnözés hazánkban nincs ez a náci fasiszta nemzetellenes szélsõjobb kitalációja, ugyanis hazánkban az összes bûnözési arányt a cigányaink még a 0, 1 százalékát se teszi ki.Hazánkban évente 70-80, gyilkosság van, abból esetleg egyet követ a cigány. A legnagyobb bûnözést a közpénzünk rablását a politikusaink követik el.
A Kádár rendszerben minden cigány dolgozott épp úgy mint a nagy többségi. de a tsz-ekbõl minden nagy többségi lopott, lopták a terményt, gázolajat, állatállományt, az építõiparból gyárainkból, szinte mindent loptak a nagy többségiek, csak a cigányaink nem loptak, aztán jött a rendszerváltás, már lopni nem tudtak akkor meg a politikusaink lopták a közvagyont és ez gazdasági válsághoz vezetett.A cigányokról a véleményem igazi dolgos emberek akik éh bérekért is keményen dolgozik. Adjuk vissza az elrabolt munka lehetõségeket és romák az igazi magyarság képviselõi.
"Ugyanígy van magyarbûnözés is: például bankrablást, adócsalást, nagy értékû állami lenyúlások (Hunvald, Szabadi, Tocsik stb.) pl. itthon jellemzõen nem cigányok, vagy ukránok, vagy ázsiaiak, hanem a többséghez tartozók által elkövetett bûnelkövetési formák. " Szerintem ne hazudjál, mert egy idõ után már senki sem fog hinni neked.
"Az a véleményem róluk, hogy nem ide valók." Ezt már én is mondtam. Mindet vissza kell hajtani Indiába!
"de van magyar, román, ukrán stb. bûnözõ is." Van mi? Egyet mutass már!
Én a Jobbiktól már évek óta nem hallottam a cigánybûnözést. Az a véleményem róluk, hogy nem ide valók.
A cigányokról az a véleményem, hogy nem Magyarországra, illetve nem Európába valók. Cigánybûnözés viszont van, vannak akik megtapasztalják, vannak akik nem.
Az mellé költöztetnék egy szakajtó cigányt aki ezt állítja. Kíváncsi lennék 1 hét múlva változna-e a véleménye?
Cigánybûnözés = olyan bûncselekmények, ahol az elkövetõk között magasabb a cigányok aránya. Ilyenek kétségkívül vannak (kisebb értékû lopások, fémlopás stb. ilyenek). Ugyanígy van magyarbûnözés is: például bankrablást, adócsalást, nagy értékû állami lenyúlások (Hunvald, Szabadi, Tocsik stb.) pl. itthon jellemzõen nem cigányok, vagy ukránok, vagy ázsiaiak, hanem a többséghez tartozók által elkövetett bûnelkövetési formák. A logikát folytatva (magyar viszonylatban): prostik futtatása, benzin- és cigicsempészet = ukránbûnözés. hamis áruval való kereskedelem = kínaibûnözés sorozatgyilkosság = Magyarországon nem tudunk cigány, vagy más kisebbségi sorozatgyilkosról, ezért ezt is nevezhetjük magyarbûnözésnek. Emellett a magyar sorozatgyilkosok között erõsen felülprezentáltak a nõk (már a többi ország sorozatgyilkosaihoz képest), tehát a sorozatgyilkosság egyben nõbûnözés is. [link] Nemzetközi viszonylatban: terrorizmus = arabbûnözösés (a ma aktív terrorszervezetek nagy része a muszlim/arab világból jött) pedofília = papbûnözés maffia-bûncselekmények = olaszbûnözés nemi erõszak = világviszonylatban Kenyában a legmagasabb a nemi erõszakok száma, tehát globálisan nevezhetjük kenyaibûnözésnek. Európában viszont Svédország a "piacvezetõ", tehát ha csak Európáról beszélünk, a nemi erõszakot svédbûnözésnek nevezhetjük.
Utolsó de ha most ilyen kategóriába soroljuk ezeket a büntetéseket vmit elérünk vele? ez nem megoldás csak arra jó h tudjanak az emberek vmin veszekedni illetve h a jobbik istenítése mert kimeri mondani, de mit mer kimondani? semmit mert semmi értelme az egésznek h cigánybûnözés.
cinágy bunozes rol nem hallottam. cigany bunozes van, pedig bennem is van... de eppugy van magyar is... csak ugye szeretunk altalanositani.... altalanos velemeny nincs, ugyanugy utalom en is a lehuzos, tukmalos, csalo, hazug ciganyt, mint a magyart es akarmilyent. a beszukolt nezetueket sem szeretem...
Amúgy ha Emerson van Eenennaam Magyarországon élõ holland bevándorló lop kábelt, az is cigánybûnözésnek számít?
Az 58%-ossal maximálisan egyetértek mindenben, kivéve ebben: "Európában viszont Svédország a "piacvezetõ", tehát ha csak Európáról beszélünk, a nemi erõszakot svédbûnözésnek nevezhetjük." Ez nem azért van, mert a svédek (vagy az oda bevándorolók) nem tisztelik a nõk szabad partnerválasztáshoz való jogát, hanem azért mert náluk más a nemi erõszak elbírálása. Ha egyszer megerõszakol valakit valaki az mindenhol egyeset, viszont ha valaki módszeresen fogva tart valaki és két néven át napi kétszer közösül valakivel, az nálunk az 1440/1442 rendbeli bûncselekmény, de alapvetõen egy eset. Míg a svédeknél, minden egyes eset külön számít, így olyan súllyal van a bûnügyi statisztikákban megjelenítve, mintha 1440/1442 ember egyszer erõszakolt volna meg egy másikat. Ezért maradjunk a kenyaibûnözésnél, nehogy ledegradáljuk árja fajtársainkat, azzal hogy a mocskos majmokkal említjük õket egy napon. ...... Zárójeles megjegyzés: Annak aki nem jött volna rá eddig, természetesen nem lett ez komolyan gondolva, csak rá lett világítva arra, hogy miért kapitális baromság a különbözõ bûnözési formákat társadalmi sztereotípiák és statisztikai részeredmények alapján lebontani. Bûnözés van és kész, annak minden ágával szemben határozottan fel kell lépni.
Nem szeretem sem a cigányokat, sem a jobbikosokat. Egyik csoport sem tud rendesen magyarul.
"Amúgy ha Emerson van Eenennaam Magyarországon élõ holland bevándorló lop kábelt, az is cigánybûnözésnek számít?" Emerson van Eenennaam nevû holland állampolgár nem fog neked kábelt lopni Magyarországon, ebben biztos lehetsz.
A gond csak annyi, hogy Jobbik kb 20 éve van cigánybûnözés meg 500 éve. Innentõl hihetõ is, hogy a Jobbik médiafogása...
A cigányokat nem hagytuk soha integrálódni, amikor integrálódás jelei kibontakoznak gyorsan törvényesen szegregáljuk, elveszünk tõlük a munkát! atrocitás sorozatokat hajtunk rajtuk végre.cigány iskolát óvodát hozunk létre, az iskolázást szabotáljuk, mégis mennyi diplomás roma jön létre csodálatos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!