Találatok a következő kifejezésre: Van olyan aki szexisnek (8 db)

Van olyan, aki szexisnek találja a kövérebb nőket?

Esetleg volt/van valakinek kövérebb barátn?je? Hozzá hasoló pl.:

Legjobb válasz: Nekem volt ducibb csajom de nem ennyire. Olyan 80 kiló körüli volt de nekem bejött.

Nekem volt ducibb csajom de nem ennyire. Olyan 80 kiló körüli volt de nekem bejött.
hát... biztos van mert a kövér nõket is megdugják, de pl. én rosszúl vagyok tõlük! :D
Nekem spec. tetszenek az ilyen típusú nõk, bár hasonló barátnõm még nem, futó kapcsolatom viszont volt egy "hasonló" hölggyel. Elég jó volt vele. :D 25/F
Ha szép lenn az arca jó lenne, de nem szép.
Nálam attól függ mennyire molett. A picit husibb lányokat jobban szeretem mint a vékonyakat, de ha már nem molett, hanem kövér az már nem jön be.
Igen, én is jobban szeretem az olyan lányokat, akiken van mit fogni. F.
igen
Már láttam itt ilyen kérdést, és most is azt fogom felelni, mint anno: IGEN! :) Ugyanúgy lehet szexis egy duci lány is mint egy karcsú, csak akkor van gond, ha önértékelési problémái vannak, nincs magabiztossága, és ez a szexben is könnyen negatív élményeket okozhat. Xtiahn/19F
Van, ha tényleg szexis. És nem egy szétfolyó, zsíros arcú, hajú, igénytelenül öltözködõ, magára nem adó nõ. Vékony, molett, magas, alacsony egyaránt lehet faszállító kamion, és bányarém egyaránt. Tehát ha ad magára, elfogadja önmagát olyannak amilyennek, nõies, akkor mindenképp.
van
nem
nem
Én nem
emberfüggõ, itt nem fogsz normális választ találni, 80%-ban azt mondják nem, tippelj
bocsi, de nem
neeeeeem!!!!!!
Én nagyon!
Kép?

Van olyan nő, aki szexisnek találja a férfitangákat?

Legjobb válasz: Ismertem olyat,skinek baromira tesztett,ha a pasije sztríppel neki egy tanga marad a végén,amit õ vesz le... Nekem személy szerint nem tetszik,és tudom,h a Kedvesemnek se,innentõl kezdve meg sem fordul a fejemben,h hogyan állna rajta.

Ismertem olyat, skinek baromira tesztett, ha a pasije sztríppel neki egy tanga marad a végén, amit õ vesz le... Nekem személy szerint nem tetszik, és tudom, h a Kedvesemnek se, innentõl kezdve meg sem fordul a fejemben, h hogyan állna rajta.
Biztos van, de szerintem undoritó és egyáltalán nem férfias!
Huh, nekem ez elég bizarr, de biztosan van, akinek tetszik!
Ritkaság az ilyen. Nekem sem tetszik.
Akkor én megtöröm a sort és kiváltom sokatok undorát, de nekem semmi bajom nincs vele. Akinek tetszik és jólesik, miért ne hordhatná. Engem is csak a páromon hat meg, más pasik seggét nem nézegetem. De miért ne? Ez olyan, hogy ha a férfi részeg, az normális, ha a nõ, akkor az undorító?... A mai világban nincsenek ilyen megkülönböztetések. Lassan több pasi van a szoliban , mint nõ.. meg a kozmetikusnál...
jézusom, hogy egy tanga bugyi milyen felháborodást vált ki.nem is gondoltam volna. egyébként szerintem semmi bajom nem volna vele, ha egyszer a párom meglepne azzal, hogy felveszi. ugy látszik van aki, lehányná a párját.én asszem beindulnék tole! dehát emberek és emberek!!!!
van olyan ferfi aki sexisnek tartja a teljes feneket takaro altalam mamibugyinak vagy 200 literesnek nevezett bugyit, es van olyan no akinek tetszik a ferfitanga, foleg ha egy jo testu pasin van.sosem lattam chippendale showt jegeralsoban vagy fecskeben
hová nem süllyedünk még? miniszoknyát is kéne ráadni a pasikra:) ez persze csak a nemtetszésem hangja! és nem is találkoztam még olyen nõvel sem, akinek ez tetszik.
Szerintem a férfitangákat inkább a meleg férfiak szórakoztatására találták ki, nem a nõk kedvéért...
nekem tetszik!!! én magam vásároltam a páromnak egy viccesebb darabot, és nagyon szexi benne!:)
Van olyan férfi, aki szexisnek talál egy nõt egy férfi gatyában? :) Ahogy a férfiak is szeretik a nõies nõket, úgy a csajszik is a férfias férfikat kedvelik. Ez így van rendjén! Nos, mennyire férfias egy pasi, ha tanga van rajta??? Szerintem semennyire! Én egyszer emiatt szakítottam egy pasival. Úgy gondolta "meglep" azzal, hogy felvesz egy fekete tangát, de amikor megláttam benne, elõször sírtam a röhögéstõl, aztán úgy kiábrándultam belõle, hogy sajnos szakításhoz vezetett a dolog. Nem tartom normálisnak, de ha valaki erre izgol, áldásom rá, nem ítélem el, hiszen sokfélék vagyunk.
Szerintem nagyon sexy szép formás férfipopón!Az én pasim is nagyon sexy és kivánatos benne!!nyam-nyam!
Ha egy nõ szereti a szerepjátékokat, valószínûleg a tanga sem lesz ellenére, persze megfelelõ alkalommal a megfelelõ darab. Egyébként én nem tartom kifejezetten szexinek, de volt olyan hogy ajánlottam egy pasinak, azt vegyen ha valaha találkozunk, mert olyan hihetetlenül izmos feneket vétek lenne eltakarni. Van akinek jól áll, van akinek nem, és van akinek tetszik, van akinek nem. Egyébként nem a melegeknek találták ki, mert a melegeknek sem kedveli a párján kifejezetten nagyobb százaléka mint a nõknek, csak a meleg pasik nem félnek hogy melegnek nézik õket egy tangában... Egyszerûen kevéssé elfogadott, de nemsoká bejön ez is a divatba!
hát én biztos meglepdnék rajta, de végülis ha már odáig fajulnak a dolgok, hogy lássam akkor úgysem marad sokáig rajta...;)
nem tudom nekem nem tetszik

Vannak olyan lányok, akik szeretik a száras bugyit, és esetleg a rózsaszínű is a kedvencük? Szerintem nagyon szexis.

Nem a hagyományos bundabugyira gondoltam, de az sem rossz!

Legjobb válasz: rózsaszín tud szexi lenni, és a száras. fõleg, ha jó alakja van hozzá a csajnak!

rózsaszín tud szexi lenni, és a száras. fõleg, ha jó alakja van hozzá a csajnak!
Na és a szaros bugyi?

Van olyan férfi aki szexisnek talál egy játékban megrajzolt nőt?

azaz azért játszik vele, mert jó csajok vannak benne, pl mortal combat ben a Kitana karaktere

Legjobb válasz: hentai játékok. sok értelmük nincs viszont jók bennük a csajok.

hentai játékok. sok értelmük nincs viszont jók bennük a csajok.
atyaégistene,
Ahhoz, hogy kiverje, ahhoz igen, ahhoz pornót néznek. De ne hülyéskedj már, barátom szeret számítógépes játékokkal játszani, és meg is beszélem vele, és tudom h tetszenek neki még ha rajzok is, sõt, animékben is úgy meg tudják rajzolni õket, hogy ejajj... persze, hogy tetszik nekik. :-)
Jóhogy Aionban néha olyan csajok vannak h ki is rázom rájuk :D
A fiúknak készült játékokban szexis nõk vannak. Akár megrajzolva vagy a hozzá forgatott kis videókban. Szexisnek is tartják õket. De ettõl függetlenül, szerintem elég kevesek játszanak csak azért egy játékkal. Az csak még élvezetesebbé teszi a számukra.
Én szerepjátékokban pl. mindig nõt kezdek, mert jobb nézni. Ettõl függetlenül nem tud felizgatni és nem is tudnék beleesni.
Mert mint mondtam, nem azért nézi... ez csak a hab a tortán egy amúgy jó sorozathoz, filmhez, animéhoz, játékhoz, bármihez. Te nem nézel szívesen helyes hapsikat? És az elõbb felsoroltakban akad mindenben jó hapi, még akár csak megrajzolt is. :D Aranyosak, elnézem õket (és nem nem pucéran :D) de ennyi. Barátom is szintúgy. Amúgy ha van olyan játék, amivel azért játszik srác, mert jó nõ van benne, akkor az a Tomb Raider :D azok miatt a hatalmas cickók miatt :D
Miért barátod ki verte Ash-re vagy Brok-ra? Vagy annyira rosz volt hogy be próbálkozott Pikachunál? xd
A kérdező hozzászólása: barátom azt mondja h nem fog ráizgulni, vagy belézúgni egy pixel nõbe/-re éntõlem nézhet pornót is, de akkor ha rákérdezek ne tagadja le, mert én sem teszem, és legalább ne menjen a szexuális életünk rovására
A kérdező hozzászólása: de ha olyat akar nézni, akkor mért nem néz pornót valaki, vagy mért nem szexel eleget, vagy mért nem masztizik ?
Blood elfek elég jók :) De nem ezért játszom vele...
A kérdező hozzászólása: csak nem izgul fel egy pasi egy rajzra
A kérdező hozzászólása: ha szexis nõket akarnának nézni akkor inkább pornót néznének gondolom vagy meztelen fotókat igazi nõkrõl nem?
A kérdező hozzászólása: hát a tomb raider az piskóta ehhez képest, ez mortal combat, ebben jóbb cicik vannak és jobb szerkók, nem is egy nõi karakter, egyik Sonya, másik Kitana, meg van egy másik szebben megrajzolt játék, ahol tényleg jó a mozgás és a grafika, annak a nevére nem emlékszem, de a csaj az Zafira volt, félig meddig keleties beütésû, legalábbis a ruhája, lágy mozgása, ami egy igazi nõnél már elég szexi tud lenni, keveredik a harc a tánccal és erotikával, nagyon gyönyörû sokat láttató ruhában plusz legyezõ. bár azzal rég játszott, talán meg sincs neki már, egyszer kitette azt a képet háttérnek róla, de tényleg szép volt a rajz, szép színek is bár egy élõ nõ sokkal jobb mint egy rajz, vagy egy gumi baba, ebbe beleértve az igazi de mégis mû (szilikon) nõket bár embere válogatja, akit ez nem zavar, az vagy belsõéért szereti a nõt, vagy csak szexre kell neki bár barátom eléggé a játékra szokott koncentrálni, jobb mintha igazi nõkrõl nézne pornót, bár az sem megcsalás, és ez nem azt jelenti h kevés vagyok neki, ezt õ is megmondta, csak az esne szarul ha velem ritkán szexel, pedig lenne rá módja, meg sem próbálná, és amellett izgatná magát másra, szal az nagyon zavarna, mintha engem helyettesítene valamivel, de ha tényleg nem szex centrikus ennyire, és amúgy rám felizgul, akkor ok én se izgulok fel pornóra, inkább ha már fel vagyok izgulva max csak akkor néznék pornót, de úgy h ap árom tud róla, viszont nincs velem, és nem pasikat nézegetek a pornóba, csajokat se azért, mert szépek, vagy leszbi vagyok, vagy rájuk vagyok gerjedve testileg szal magamból kiindulva elhiszem páromnak és megértem õt na meg vele is néznék pornót de tényleg akkor ne másra gondoljon közben hanem rám mondjuk az h egyszerre több nõrõl tölt le valamit, az nem olyan zavaró, mintha egyrõl, mert ha egy lenne nála felsokasodva, az olyan lenne, mintha kifejezetten õérte rajongana, mintha belezúgott volna így virtuálisan és még mindig jobb egy sztárban gyönyörködni, vagy vele szimpatizálni, mint egy közel lakó, esetleg ismerõs másik nõvel csak tudom h neki a nagyszemû nõk jönnek be, pufibb arccal, meg hosszú hullámosabb haj, lehet vörös, fekete, meg a japán csajok azt mondja testalkatot nem igazán néz szal ilyen csajt meglátok a gépén pornóban, vagy olyan filmeket, legalább 5 öt amiben ilyen nõven, és sokban ugyanaz a szereplõ, az kicsit zavar, egybõl az jut eszembe h ilyen az esete, és ha volna rá lehetõsége tuti bepróbálkozna egy ilyennél engem nem érdekel hány nõnek tetszik a barátom, az sem hogy hûséges hozzám, ha tudom h nem vagyok neki elég jó, vagy mással flörtölne, másra gondolna, kiderülne rosszúl esne persze szerelmes vagyok páromba, és nem csalnám meg, de filmekben látok jó pasikat (nem izmosat, meg herceget)hanem szép szemût és jó kisugárzásút, szexi mosolyút, nekem is eláll a lélegzetem, sõt megdobogtatja a szívem, de õ csak sztár, külföldi és frusztráltnak is érezném magam mellette :)
Erõsen kétlem. :D
Hát én 8 évet néptáncoltam :P hány éves vagy?
Szerintem is szexi, ha egy (helyes) fiú néptáncol! :) Egyszer én is végig bámultam egy néptáncos fiút elõadás közben, úgy kellett a végén megráznom kicsit a fejemet, anmyira belemerültem a bámulásba. :D
például én :) :DDDD
Én is imádom nézni õket :P Mondjuk én két néptánccsoportba is járok táncolni, úgyhogy elég gyakran van erre lehetõségem :D
Megnézheted webcamon, ahogy táncolok. Ugye hogy jobb, mint az ectasytól élvezett tucctuccdiszkóelektrodance tánc?
ÉN IS! :D Imádom nézni, fõleg ha kalotaszegi legényest táncolnak, vagy mezõségi ritka és sûrû magyart, na az már valami. :)
A kérdező hozzászólása: :D jó, h nem vagyok egyedül! :) És nagyon örülök, h ennyi fiatal néptáncol, és így õrizzük gyönyörûszép kultúránkat! :)

Vannak itt olyan lányok akik szószerint minden nap azon dolgoznak és arra koncentrálnak hogy szexisek legyenek/maradjanak?

Mint egy életmódprogram? Mit tesztek meg mindezért?

Legjobb válasz: Én képtelen lennék erre. De irigylem az ilyen nõket.

Én képtelen lennék erre. De irigylem az ilyen nõket.
Hát, nem tudom pontosan, mire gondolsz. Én annyit teszek egyfolytában, hogy kizártam a fehér lisztet és a cukrot az életembõl, és heti kétszer járok zumbázni. Ezeken kívül annyit tudok tenni, hogy soha nem mutatkozom elhanyagoltan sem a külvilágnak, férjem és a gyerekeim elõtt. Ezalatt nem azt értem, hogy minden nap full sminkben, strasszos körmökkel mászkálok, de pl. nem hordok kinyúlt-szakadt melegítõket, ne várom meg, míg zsíros lesz a hajam, rendesen szõrtelenítek, stb. (Ennél többet nem tudnék, és nem is akarnék tenni.)
nem
Öööö. Cáfolom. Nekem a laptopon is és mobilomon is egy fél-pucér csaj pózol... És van barátnõm. Ami azt illeti mind két eszközön pont a barátnõm fotója van... XD
A kérdező hozzászólása: De én az netes modell csajok képeire gondoltam nem a bartnõére... :P
Attól hogy csajt raksz ki háttérnek ugyanannyi esélyed van barátnõre mint ha nem csaj van kint. utolsó válaszoló. Amikor a haverod ül oda a gépedhez, akkor a csajod melleit bámulja?:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!