Találatok a következő kifejezésre: Van olyan aki szüzen hal meg, (2 db)

Van olyan ember aki szüzen hal meg, vagyis soha nem szexel életében?

Legjobb válasz: Van. Miért ne lehetne?! Vannak olyan emberek, akiket egyáltalán nem vonz az ilyesmi, vagy gondolj például a beteg emberekre, akik valamilyen agyi hibásodással, vagy testi fogyatékkal élnek...

Van. Miért ne lehetne?! Vannak olyan emberek, akiket egyáltalán nem vonz az ilyesmi, vagy gondolj például a beteg emberekre, akik valamilyen agyi hibásodással, vagy testi fogyatékkal élnek...
akik fiatalon halnak meg ált. õk aszexuálisak néhány pap és apáca én.....
Én ismertem ilyet, papám levelezett egy amerikai nõvel, aki kilencven évesen, amikor meghalt, szûz volt.
Elsõsorban, persze, hogy van olyan..., de azon is ellehet gondolkozni, hogy akkor mért van "túlnépesedés" az országban, ha néhány 100 ember úgy hall meg, hogy szûz?!:) )) Félretéve a viccet, persze, hogy van olyan, mivel 1-2%-át nem érdekli a sex, inkább éli az életét egyedül.Ez emberfüggõ...valaki ilyen, valaki olyan!
Állítólag Salvador Dalí, a híres festõ is házasemberként és mégis szûzen halt meg, pedig nem volt fiatal. Mondjuk õ minden szempontból eltért az átlagembertõl:) Viszont azért hozzáteszem, a kérdésben szereplõ dolog szerintem igen ritka, mert a biológia és a fajfenntartási ösztön általában erõsebb minden másnál. Mondom: általában.
ez nem hülyeség.ez vallás. ez sem normális, h manapság a szüzesség elvezstése "ciki" a házasság után. régebben több házasság mûködött, sztem összefügghet,
Biztos van!
persze h van pl aki fiatal korában hal meg valami miatt avyg elvileg a katolikus papok is
Milyen hülye kérdés már ez? Kit érdekel ilyen? Meg alap, hogy igen. És ahogy fent olvasható sok oka lehet. Nem tudják mibõl maradtak ki...
Sok dilis....a világ legjobb dolgát eldobni hülyeségek miatt....ááá sosem értem meg õket :D
A sex csak a primitív és szánalmas ösztön. Azoknak van rá szüksége aki nem képes uralkodni állati ösztönei felett.

Van olyan ember aki szűzen hal meg?

itt nem Benedekpápára és a papokra gondolok hanem átlagemberkre

Legjobb válasz: van.

van.
Biztos, hogy van...Van aki soha se tudja legyõzni az aggályait(az idõ teltével pedig nehezebb), õk többnyire szûzen halnak meg.Bár a mai világban szerintem egy nagyon ritka.
jav. ez nagyon ritka
én bak vagyok szóval én nem . :/
hááát...a gyerekek akikkel vmi baleset történik pl....
Vannak akik elég hamar meghalnak pl 12éves korban, akkor több mint valószínû hogy szûz.
Vannak, régen nem volt divat fûvel-fával szeretkezni.A nõk pedig nem akartak senkinek a szeretõje lenni.Ma már ugyan a legtöbbjük elég öreg, vagy öregen halt meg.
Vannak, õk a world of warcraft azon játékosai, akik annyira durvák, hogy 24 óra alatt 26-t jáccanak, de elõfordul egy egy nap 2 napot is tolják. De állítólag 2-3 óránként kimennek levegõt venni. De már ez se biztos, ugyanis ha van egy kis eszed akkor fel tudsz szedni ott is csajokat egy menetre:P:D
Én úgy fogok!
WoW ban igen is lehet csajozni, egy guildtag csajjal a játékon át jöttünk össze:P
vannak persze a balesetek meg minden sajnos... de ha csucstarto akarsz lenni, akkor õt kell megdöntened: http://www.noilapozo.hu/20090122/a_105_eves_szuz_sosem_gondo..
ma 17:29-nek: Clara Meadmore 105. születésnapját tavaly októberben ünnepelte, állítólag némi alkohollal, ami mégiscsak furcsa a földi élet örömeit megtagadó idõs hölgytõl. Ettõl függetlenül imádni valónak találjuk. Én is iszom mint a gödény... de egy ilyenre nem másznék rá.
Az is számít, aki naponta vagy 2 szer rejszol? :) Mert akkor nem.
A kérdező hozzászólása: rejszolással nem lehet elveszíteni a szüzességet
Kár :(
hat van, de a papok baszod azok a legnagyobb kurogepek azokra ne is gondoljatok h szuzen halnak meg s sajna meg a nyomikse mert kihasznalja valami barom oket , nagyon kevesen halhatnak ugy meg :)
az osztályfõnököm is ugyfog:D
Na én meg megfogadom hogy úgy is próbálkozni fogok tovább. Egyszer úgy is bejön valaki itt Budapesten fõleg, vagyis én valakinek aki szép és csinos és vonzónak talál... Szóval megfogadom, hogy: 1; Nem adom fel. I don't give up!!! 2; Ha kell még 50 évesen is udvarolni fogok annak aki megtetszik és egyedül van. Úgy is két esély lehet: vagy engem választ vagy nem. 3; Nem játszom meg magam. Fogadjon el így ahogy vagyok: autó nélkül egyelõre, plazma tv nélkül egyelõre... 4; Nem keseredem el, ha nem engem választ, hanem keresgélek tovább. Szerintem ennyi. Úgy is december 31 van.
Emberek! Ne legyetek ennyire pesszimisták, csak pozitívan kell gondolkodni és hátha jön valaki. Én is szûz vagyok de van ezer más dolog is ami miatt aggódhatok. Nem kell elkeseredni. Amúgy meg kérdezõ!:P (a kommentjeidbõl úgy jött le h fiú vagy, ha mégse akkor a következõ rész tárgytalan) Nekem nem kell se autó, se plazma TV. És jövõre ha minden jólmegy Pesten fogok lakni:P Ha gondolod segíthetnénk egymáson:P
Van... a britney spirsz , az még szûz, nem? Azt mondta, hogy addig nem fekszik le a dzsasztin timberlékkel amíg nem házasodnak össze...
A kérdező hozzászólása: és dzsásztinin kívûl kin ugrált még szopránban?
és dzsásztinin kívûl kin ugrált még szopránban? Jó kérdés... hmmmm.... :DDDDDD
Szerintem vannak fontosabb kérdések is (fõleg az én életemben, de általánosságban is), mint az hogy szûzen halok-e meg majd vagy 50 év múlva vagy sem... Például kellene 50 milliárd Forint iskolafelújításra. Kellene 150 milliárd forint kórházakra, felszerelésekre. Kellene 250 milliárd Forint az önkormányzatoknak. Kellene 15 milliárd Forint hajléktalanellátásra. Kellene 1500 milliárd Forint, tehát 1 billió 500 milliárd Forint az államadósság törlesztésére. Kellene 100 milliárd Forint környezetvédelemre. Kellene 450-500 Milliárd Forint munkahelyteremtésre. Kellene 750 milliárd Forint mezõgazdaságra. Kellene 700 milliárd Forint egyetemi kutatómunkákra. Továbbá kellene épületrekonstrukció, adócsökkentés, közútjavítás... Még pedig most azonnal. Szóval azt hiszem fontosabb dolgok is vannak annál, hogy szûzen halok-e meg vagy sem. Na találjátok ki, hogy ki vagyok? :) Persze úgy sem mondom meg. :) Ugyanakkor: -Van lakásom -Van egészségem (még) -Van eszem Nem panaszkodom.
A kérdező hozzászólása: de szüzességed az nincs gondolom
Dede, még az is megvan. De ha a fenekem a földhöz verem, sem vesztem el olyan könnyen, hacsak nem prostik által. :) Ugyanakkor hamarább elõ tudom teremteni a fentebbi összegeket, mint elveszteni a szüzességet. Ez így van.
ma 16:23 Igen igen, arra gondoltam csak nem tudtam pontosan idézni. Igen. Köszi. :) :DDDDDD
Hát minden ember megkívánja szerintem, és nem bírja ki, hogy szüzen halljon meg xD
00:19!!! Én ezt így ismerem: "Én egy özvegyen maradt, hivatásának élõ, káros szenvedélyektõl tartózkodó, komoly, tudományos munkát végzõ egyetemi professzor vagyok. Keresem azt a zeneszeretõ, természetkedvelõ, színházba járó, romantikus lelkû, intelligens, mûvelt, kedves hölgyet, aki LESZOPNAAAA!!!! Anno a Lart pour lartban volt a tévében XD Maradva a kérdésnél. Ahogy elõttem elmondták jó indokokkal, igen létezik ilyen. De te gondolom, fõleg arra gondoltál, hogy félénkségbõl lehet-e. Szerintem ja. Mert azért van alapja a 40 éves szûznek.
jaja, van , pl. te leszel ilyen
Van. Én például gyakran mondogatom, hogy 'Ha az a lány akkor nem veszi el a szûzességemet...' 22 és fél éves voltam. Úgy alakult.
10-27 23:07 szakadtam rajta!!! xDDDD am sztem is van....olyan nincs h nemtom hány milliárd emberbõl egy ember ne úgy haljon meg. meg ottvannak a kisbabák is...:/ akik tuti h úgy távoznak el.
Én is úgy fogok :-(
pap apáca stb.
van, pl: a tudósok, akik inkább a tudományokkal foglalkoznak. Nem mindenki házasodik ott sem meg, vagy ilyesmi. Ma is vannak olyan emberek, akiknek nincs feleségük, sem semmi ilyesmi, és mivel egyenesen rusnyák vagy ocsmányak, így sajnos azok szûzen halnak meg. De szerintem az, hoyg valaki szûzen hal meg vagy sem annyira nem fontos az életben. Mert mindenki meghal elõbb vagy utóbb, szétrohad és az enyészetté válik. Az hogy valaki szûzen hal meg teljesen mindegy. Maximum magányosan hal meg, talán azt lehet mondani. De ez sem igaz, hiszen valaki meghalhat úgy is, hogy nem magányos mert a kollégák elkísérik az utolsó útjára... de ahhoz hogy valaki ne szûzen haljon meg, (és persze nem akar prostikat igénybe venni) , akkor szeretnie is kellene valakit, De ha nem tud senkit sem szeretni, akkor szûzen hal meg. Jah.
Nehogy azt hidd, hogy a pápa szûz...
Ya-ya
Még jó h van!Pl:apáca, pápa, püspök, és egyéb egyházi személyek.De van olyan is, aki túl lúzer, rusnya, kövér, testi vagy lelki fogyatékos...stb.Sõt, a kisbabák, akik születésük pillanatában halnak meg, valószínûleg szüzek...ugyanígy a gyerekek is, akikkel baleset történik.Tehát van!
Van egy olyan vicc: Korosodó egyetemi tanár keresi párját, aki õt jól lesz***opná. :)
Igen! :( És azok a matuzsálemek nagyon nagyon szomorúak, mert nincs senkijük, nincs családjuk, nincs utodjuk, csak a pap lesz a temetésén aki mormol valami imát, aztán belelöki egy sírba... :( Hihetetlenûl szar halál lehet, egyedûl meghallni... :, (
Igen! :( És azok a matuzsálemek nagyon nagyon szomorúak, mert nincs senkijük, nincs családjuk, nincs utodjuk, csak a pap lesz a temetésén aki mormol valami imát, aztán belelöki egy sírba... :( Hihetetlenûl szar halál lehet, egyedûl meghallni... :, ( ______ jaja, pont erre gondoltam én is. Mivel lehet én is így fogok. De egy idõ után elfásul az ember. Szerintem olyan 45-50 éves korban kiég lelkileg, és utána már nem azzal fog törõdni, hogy hogyan hal meg. Igaz idõs korban elõjönnek majd a gondolatok (sajnos), és folyton arra gondol az ember: hol rontotta el vagy mit csinált rosszul vagy miért. Nem tudom, remélem nekem 45-50 éves koromig tart majd az állapot, remélem akkor már vagy annyira gazdag leszek hogy nem fog érdekelni ki szeret vagy sem, vagy pedig elfásulok. De hogy ha belegondolok, hogy esetleg élek vagy 80 évig, egyedül, vagy csak barátok, kollégák mellett, atya ég. 80 év? Én nem fogok kibírni annyit. Még szerencse, hogy Budapesten lakom. Van még sok látnivaló, meg ilyesmi. Öngyilkosnak lenni meg nem éri meg ez miatt. Különben sem tudom magam elpusztítani, mert nem úgy vagyok genetikailag kódolva, értsd jól. Abban reménykedem, hátha összeütközöm egy másik autóval frontálisan, de még nem történt meg. :) Na jó, de tényleg szar érzés lesz egyedül meghalni.
Sajnos én is így fogok meghalni. Sok az esély rá. :(
Amúgy meg hülyeség ezen rágódni emberek! Fõleg egy fiatalembernek/vagy fiatalasszonynak. Még ha nagy az esély is rá... az idõt vagyis a jövõt elõre nem ismeri senki... Hálaistennek. Mi is lenne ha ismernénk. Például sokan vannak aki csak 35 meg 40 évesen házasodtak meg. Ez sok mindentõl függ. Meg ha valaki mégis 60 évesen egyedül maradna, még mindig ott az idõsek napközije, meg hasonló. Nem hiszem, hogy egyedül halna meg. Meg nézzük a szép oldalát: mindenkinek meg kell találnia azt a közeget ahonnét tud magának párt választani. Én korábban egy bunkó paraszttal akartam járni... de ma már attól is irtóznék, ha megszólítana. Szóval szerintem elõbb utóbb mindenki elkel.
van ^^

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!