Találatok a következő kifejezésre: Van olyan aki szüzen (137 db)

17-22 éves csajok! Köztetek van olyan aki szűz még? Ha igen miért az?

Legjobb válasz: mert túl visszahúzódó vagyok 22/L

Örömmel olvasom, hogy vannak még normális, értelmes, erkölcsös lányok, akik nem folytatják az ökoszexet, azaz nem bújnak ágyba fûvel-fával. Egy ilyet lányt sokra tartanék, ha a barátnõm lehetne. Megbízhatna bennem.
mert túl visszahúzódó vagyok 22/L
19l szûz miért? mert így alakult.
Egy az egyben ugyanaz, mint az elsõ lány, és én is 19 vagyok.
Igen, az vagyok... Mert nem találtam még meg a megfelelõ embert... 17/L
szûz vagyok 19/L. Azért vagyok szûz, mert tini koromban nem akartam lefeküdni senkivel, mert korainak tartottam. Most pedig már ideje lenne, csak elõször barátot kellene keresnem és nem tudom hol. Ronda nem vagyok, sõt, csak még nem találtam meg a hozzám való pasit, s nem akarok csak úgy lefeküdni valakivel.
IGen én de semmi közöd hozzá h miért
19 vagyok szûz és nem vagyok ronda :) egyszerûen mert nem találtam meg a megfelelõ partnert. pedig akadtak jelentkezõk a feladatra.
Tudjátok, ez a szüzesség-dolog olyan, mint az elsõ vonatozás egy kisgyereknek. Nagyon nagy élmény, csak késõbb derül ki számára, hogy ez nem is olyan nagy ügy, mint amilyennek Õ akkor gondolta! De lehet, hogy ez a jó benne!
Még most sem értem, hogy mért kell vádaskodni, és lerib*ncozni azokat a lányokat akik mondjuk 18 éven alul, még ha 12 évesen is veszitették el, és mért kell lenyomizni vagy lenézni, lemondani zokat akik majd egyszer talán 20 után. Mindenkinek megvan a saját élete, mindenki akkor vesziti el amikor jónak látja, erre nincsnek meghatározások. Mindenki más és mindenki másképp éli meg z elsöt, ahogy minden mást. Ez olyan mint a szülés, mert ha valaki császárral szül, az nem is szült, mert igy meg ugy... Nem értem már az emberek nagy részét, de szerintem ök sem értik magukat, azért is tesznek fel ilyen kérdéseket és azért is válaszolnak nagyon sokan igy, hogy mert aki 14 évesen elvesziti a szüzességét az rib*nc lesz.. Elég szomorú ez
már hogyne lehetne élvezni, talán csak nem egy baráttal kell elvesziteni akivel sose jártál hanem olyannal akibe szerelmes vagy... amúgy is a biológiai kielégülés és orgazmuson kivül a szexnek a lelki egyesülés is fontos része, ha a szerelmeddel vagy. ha csak érzelmek nélkül tolod akk az maszti egy húsvér vibrátorral... az igazi szeretkezés ennél több! akár elsõ akár sokadik...
Attól hogy valaki 15-6-7 évesen veszti el még nem ribanc. Nyilván nekik már akkor sikerült találni megfelelõ partnert, akinek oda merték adni magukat. Én 17 évesen vesztettem el az egyik nagyon jó barátommal. Sose jártunk.. Az elsõt amúgy se lehet élvezni szerintem... 21/L
Sokan mondják hogy mi volt a lányokal az okorban, meg középkorban. Nos, akkoriban mennyi is volt az átlag életkor? 25-30? Szoval kb az életük felénél vesztették el a szüzeségüket, szoval ma 30-40 korban kéne azok szerint akik romával meg a többivel példáznak. :D Aki mst 15 évesen veszti el a szüzességét az olyan mintha a középkorban kb 8 évesen vesztené el. :D:D
Gondoljatok Júlia Kapulettra! Õ csak 14 éves volt! És azt mondhatnánk rá, hogy ribanc volt, mert pár napos ismeretség után összeállt Rómeóval? Nem akarok szentimentálisnak látszani, de biztosan tudom, hogy élnek ma is Júliák és Rómeók. (És nagyon nagy érzések, izzó szerelem tombolhat bennük)
Igazán jó olvasni, hogy van sok lány még, aki aránylag idõsebben is szûz még! Egyet azonban nem jó olvasni, mert igazságtalanság! Hogy azok a lányok, akik nem azok már - mondjuk 15-16 évesen - azok ribancok lennének! Mindenki csak a saját testét és vágyait ismeri jól és nem tudhatja, hogy a másikban milyen erejû vágyak tombolhatnak. És azt sem, hogy adott esetben milyen hatalmas érzések vitték el addig, hogy elvesztette a szüzességét. Az emberek nagyon nem egyformák! Sõt nagyon különbözõek! pl. Van, akinek semmi megerõltetésbe nem kerül a szexrõl lemondani, van aki szinte belebetegszik ebbe! Ezért ne ítéljünk általánosan és ne dicsérjünk általánosan, mert az biztos tévedéshez vezet.
Én 14 vagyok és még pasim se volt.Én ott is meg akarom válogatni, hogy ki lesz az, pláne ebben a szüzesség dologban!Pedig én se vagyok ronda.
nemtudom miért csodálkozol annyira kérdezõ meg bárki más hogy vannak ilyen lányok méghozzá egész sokan. nem mindenki lesz (még, szerencsére) ribanc 13-15 éves kora között. aki nem lesz az, az pedig nagyon ritkán találja meg azt akit igazán szeret és érdemesnek tart erre, 20 éves kora elõtt. ez lányoknál ÉS fiúknál is így van. azért írom le, mert barátnõm is 19 évesen veszitette el, szóval a kérdésbe beletartozik. méghozzá õ is azért, mert addig nem jött össze olyan fiúval akivel komolyabb kapcsolata alakult volna ki. én pont ugyanezér voltam szüz 22 éves koromig... tudod van akinek többet ér hogy legalább egy kapcsolatban tegye meg ahol bízhat a másikban, még ha nemis feltétlen a "nagy õ" az. és ez ugyanúgy jelen van a fiúknál is, csak a társadalmi felfogás és "norma" miatt a fiúk jobban titkolják, és menõbb ha nem ezt vallják.
20éves vagyok és tudod miért? mert nekem még mikor 16 éves voltam meghalt a barátom, azóta nem volt senkim és valamiért úgy érzem jó darabig nem is lesz. Ne nézz hülyének, felfogtam hogy õ már nincs és élnem kell tovább az életem csupán máshogy látom a dolgokat. Nem hinném hogy feltétlen szükséges lenne minél hamarabb elvesztenem a szüzességemet. Ha befejezem a tanulmányaimat és sikerül elhelyezkednem akkor majd lehet lesz valakim. Nem akarok azon parázni hogy juj mi van ha terhes leszek, nem akarom 300adjára is megkérdezni ezen az oldalon hogy megujjazott a fiúm ge*is kézzel lehetek terhes és ha az vagyok? jujj jujj jujjjjj... Olyan fiúval akarom elveszteni akiben bízok és szeretem és õ is szeret engem. Nem valami futó kalandot akarok..szerintem igenis számít kivel veszted el. Gondolj bele nem lenne jó azt mesélni a gyerekeidnek majd hogy az apjuk/anyjuk volt az elsõ és utolsó?
Én még szájszûz is vagyok ha megvigasztal pasi sem volt az életemben rem megnyugodtál Laci
Laci 15/f vagyok. :D ma 20:46 Hát attol függ hogy ki mit tekint szüzességnek. A többség szerint szüzesség elvesztesé: "Nuniba kuki" elvet vallják. De akkor a homokosok, leszbik örökké szüzek maradnak? És nekem ne mondja egy lány hogy szüz, akit vagy hárman s*ggbe b*szt*k, mindegyikel volt orális, petting is. :D (sajnos tapasztalat). Itt van egy egész jó cikk a témával kapcsolatban.
Utolsó: Szerintem eléggé el vagy tévedve a fogalmakkal :) De hát mivel azt írod, hogy a te megítélésed szerint..Akkor végül is mindegy mit írsz.
LÁnyok, és közületek hányan pettingeltetek? Mert az én megitélésem szerint petting= szex. :D Laci 15/f
19 éves lány vagyok, és én sem vagyok annyira ronda, sõt szépnek tartanak, de sosem voltam igazán szerelmes!
A kérdező hozzászólása: Elsõ van kedved levelezni? 19/f (én is szûz vagyok, és pont azért, amiért te is)
Aki 14 éves korban veszti el az nem feltétlenül ribanc, persze. Csak sokszor az egész szexuális életét tönkre vágja vele. Nekem van ilyen ismerõsöm... Ez azért van mert a 14 évesek még gyerekek és nem érettek a szexre igazán, csak testileg. Nagyon komoly lelki sérülést tud okozni egy nem jól elsült aktus, és itt nem feltétlenül a terhességrõl beszélek. Aki ezt nem érti meg, az természetesen vállalja a következményeket. Engem nem érdekel, mindenki azt tesz a saját életével és testével, ami Neki jól esik. Én 18 voltam amikor elvesztettem, mert az elsõ párommal nem akartam egybõl lefeküdni. Megmondtam neki, hogy meg akarom várni a 18-at. Két hét múlva elhagyott. A mostani párom, akivel elveszítettem azt mondta nekem, hogy addig vár, ameddig csak szeretném. Neki nem ez a legfontosabb a velem való kapcsolatában. Távkapcsolatban éltünk, de a 2. találkozásunkkor lefeküdtem vele. Mert megbíztam benne és 5 éve együtt vagyunk, 2, 5 éve együtt élünk. Szóval én nem ítélek el senkit.:)

30 éves szűz! Lányok fiuk! Ki az aki harminc felet is szűz. Manapság ismert tény hogy valaki azért szűz mert nem lúzer, csak kórosan gátlásos. Nőkben pedig a házasságra tartogatják maguk! Van itt olyan aki szűz. és miért szűz még? !

Legjobb válasz: Van egy 29 éves barátnõm, aki szûz. Olyan, mint egy nagyra nõtt, kedves óvodás, búra alatt nevelgették. Egyáltalán nem érdekli a külseje, a haját gyermekkora óta ugyanúgy hordja. Elérhetetlen "sztárok" után vágyakozik mindig. Viszont jól el van magának, rengeteg értékes és hasznos dolgot csinál. Inkább azt tartom gáznak, hogy a szülei bántják és elítélik, mert nem volt soha párkapcsolata.

Van egy 29 éves barátnõm, aki szûz. Olyan, mint egy nagyra nõtt, kedves óvodás, búra alatt nevelgették. Egyáltalán nem érdekli a külseje, a haját gyermekkora óta ugyanúgy hordja. Elérhetetlen "sztárok" után vágyakozik mindig. Viszont jól el van magának, rengeteg értékes és hasznos dolgot csinál. Inkább azt tartom gáznak, hogy a szülei bántják és elítélik, mert nem volt soha párkapcsolata.
A szüleim megtartották a szüzességi fogadalmukat házasságig. Anyukám 24 volt, faterom meg 30. Na és akkor mi van?
31/F Az elmúlt 14 éveben nem voltam bulizni, nem is vágyom rá. K-i nem akarok, melóhelyen csak 50-60 körüliek vannak, ahol élek pedig minden jó bõr foglalt. Hétköznap kilõve, hétvégén pedig a közelben nincsen semmire lehetõség, kocsmázni pedig nem fogok!
A kérdező hozzászólása: persze valaki gyerekkori trauma miatt szûz.mint én persze nem molesztáltak.csak pont serdülõ koromba volt két rossz élményem.mikor az elsõ szerelmem csalódás volt, és akkor kerültem egy olyan osztályba mikor 3 évig szekáltak 3 osztálytársam .magyarra fordítva gyakran megvertek.És ez nem ted bátorrá, se verekedésbe se csajozásba.de nem is nézek ki alamuszinak, meg hogy anyámasszony katonájának.
utolsó! nem 15 cm véletlenül a farkad?
Ugyan en csak 26 eves vagyok, de meg en is szuz vagyok. Sokszor lett volna eselyem, hogy baratnom legyen, akar futo kalandom is lehetett volna tobbszor is, de oszinten bevallom, hogy mivel kamaszkorom ota aggodom a peniszmeretem miatt, bebeszeltem magamnak, hogy tul kicsi/vekony es nem tudnek megfelelni, vagy kinevetnenek miatta, ezert eddig meg mindig megfutamodtam a lehetosegek elol. Sajnos eddig eleg rendesen elcsesztem minden lehetoseget es az a baj, hogy ahogy telik az ido, ugy valok egyre gatlasosabba, amibol valahogy ki kellene most mar tornom...
öööö...férfiaknak ajánlanám a prostikat (igényesebb fajtából). most komolyan. nagyon kellene, hogy utána ösztönözzön valami arra, hogy barátnõt találj.
A kérdező hozzászólása: modjuk azért nem kéne ilyen drasztikusan felfogni ezt a dolgot.a minap halottam azt hogy ha görcsösen keresed a nõt nem fogod megtalálni.de ha nem keresed akkor a véletlen hozza az utadba a nõt.az ilyen netes társkeresõkõn nem lehet társat találni!de akinek sok pénze van annak nem kel megerõlteni magát.
Bocs lemaradt hogy, 30/F
Én :( Hiába adok magamra és mutatom magam nornálisnak és értelmesnek mindig csak addig jutok el, hogy legyünk barátok. Már gondolkozom az abszint és 10 szem 1mg-os xanax kombináción vagy elõkeresem a disznókábító puskát és egy gombnyomásra megszûnik a gyötrelem, amiért erõ feletti megfeleléssel sem tudok érvényesülni. Esetleg írj privit, ha érdekel!
Olyannal szeretném aki értékeli hogy õ lehet nekem az elsõ. Bár az idõ elõrehaladtával egyre gátlásosabb leszek, nem is merek ismerkedni, közölni hogy szûz vagyok.Így elég nehéz lesz.Pedig nem kellene emiatt aggódni egy normális világban, nem egy olyanban ahol 13éves kisgyerekek csinálják miközben azt sem tudják mit. 24f/hszob

Vannak olyan fiatal, szűz lányok, akiket kifejezetten vonz, ha egy addig szerencsétlen, idősebb szűz pasival veszíthetnék el? :D

Legjobb válasz: Van. Fõleg ha nem azért szûz, mert próbálkozott ugyan, de béna. Hanem mert a leendõ feleségének tartotta fenn magát. 19 L, komoly

Van. Fõleg ha nem azért szûz, mert próbálkozott ugyan, de béna. Hanem mert a leendõ feleségének tartotta fenn magát. 19 L, komoly
ez kit vonzana? egy szûz csaj ponthogy tapasztaltabbra akarja bízni magát, hogy ne okozzon neki fájdalmat.
És olyanok, akik nem szerencsétlen és nem szûz pasival szeretnének már túl lenni rajta?
Biztos vannak csak nem én :D
4 es az kamu szerintem fiú :D
benedvesedtem :Dxd
utolsó ezt komolyan gondolod?:D
Hát engem anno vonzott volna, hogy szûz, de az nem, hogy idõsebb. Mennyi idõs vagy? Vonzódnék egy kedves szûz pasihoz! ;-)
Hallucinálsz :D
ijjáj...ez azért egy súlyos html darab...
hogyne lenne -.-'
21 vagyok, és engem sem talált meg a szõke herceg :)
Barátnõm is 21 lesz januárban és még nem volt fiúval. Sõt..én is csak 19 éves koromban vesztettem el, másik barátnõm pedig 20 évesen..pedig egyiken sem vagyunk csúnyák, dagik vagy retardáltak, csak egyszerûen nem találtuk meg azt a pasit, akivel tényleg komoly lehetne. Ennyi az egész.
Van. És ha egyszer nem vagyok szerelmes, csak azért nem fogok szexelni, hogy ne legyek már szûz. Aki ezt furcsállja, az elballaghat. :) 21L
Én nem azt furcsállom hogy nem fekszel le azért senkivel h ne legyél szûz...hanem, hogy hogy nem kívánod... 20L
Biztos hogy vannak, de a 99, 999999 %-uk nagyon ronda. :D Most gondolj bele, egy szép lánynak már általános iskolában elkezdenek udvarolni, az egyik srác meg biztos megtetszik neki. Szoval 20 év feletti szép lány az esetek többségében vagy hitgyülis, vagy arra vár hogy Vin Diesel megkérje a kezét. :D
Az egyik barátnõm 20 éves.Nagyon szép lány, ha elmegyünk bulizni is mindig vagy öt srác ostromolja, de még szûz(igaz, pettingelni már pettingelt, hiszen neki is vannak bizonyos vágyai). Igazából még olyan normális kapcsolata sem volt, aminek az az oka, hogy több éve reménytelenül szerelmes. Ezt csak azért írtam le, hogy lássátok:nem csak a csúnyák szüzek.
Van aki 30-40-50-60-70-80 felett is..sztem fix..mégis csak 7mrd ember él..
ma 17:45 Számomra petting a szex része, szoval az én szememben már nem szüz. :D Reménytelen szerelem? Én is sok mindent megtennék Milla Jovovichért, vagy Jennifer Lawrence-ért :D
Én 31 éves koromban vesztettem el, és nem érzem úgy, hogy bármirõl lemaradtam volna. Akkor találkoztam azzal, akivel ezt szívesen, fenntartások, görcsök nélkül meg akartam lépni. Ja és nem vagyok igézõ szépség, de ronda sem... templomba pedig egyáltalán nem járok:) Ja és életemben/ágyamban két férfi volt, az elõbb említett elsõ, a második pedig a mostani férjem. Lehet szörnyülködni...
21:49: Még megvan a szûzhártyája, és nem volt benne pénisz..Szóval szerintem még szûznek számít:) Hát igen, Miss Lawrence szép nõ(legalábbis barna hajjal, pl.az éhezõk viadalában), de neki még elérhetõ kategóriában van a szerelme, csak sajnos elég csúnyán "friendzonolták".
Van, és nem bántam meg.
Miért bánná meg bárki is hogy várt? A szex az csak azzal jó aki érdekel is, mással nem látom értelmét.
Barátnõm 21 és még mindig várja az Igazit...én büszke vagyok rá, bár mostanába már olyan dolgokat csinál hogy félek beleugrik egy olyan kapcsolatba amiben csak kihasználják és akkor hiába tartogatta idáig magát a nagy õ-nek...a hormonok kicsit elveszik az épp ítélõképességét
én 21 voltam, és nagyon örültem, hogy vártam.
Én 20 éves voltam, mikor elöször lefeküdtem egy sráccal, akivel fél éve jóba voltunk (mondjuk úgy). Én közben beleszerettem. Voltak elõtte is kapcsolataim, de nem tartottak sokáig, ezért nem feküdtem le egyik pasimmal sem.Úgymond vártam az Igazira, hátha...! Vele azt hittem majd összejön, mert mondogatta, hogy tetszem neki és hogy lehetne köztünk valami! Mindig hívott, hogy menjünk ide-oda. Szóval esélyesnek találtam a dolgot, szinte biztosra vettem, hogy mi összefogunk jönni. Fél év után (addig folyamatosan futott utánnam), úgy döntöttem, hogy vele akarok elöször lefeküdni! Hát nem kellett volna...! Persze addig, amig meg nem kapott nagyon mézes mázas volt, aztán amikor megtörtént a dolog utána 2 hónapig nem beszéltünk! (mindennap szoktunk órákat beszélni). Amikor éppen eszébe jutottam, akkor keresett persze csak szexet akart, ennek bedõltem mégegyszer és megint lefeküdtünk. Aztán utána megint nem keresett, ezuttal 3 hétig bírtam és megmondtam neki, hogy többet ne keressen! (mert úgymond össze akart járni néha-néha) Ráadául még vissza is hallottam, hogy elmondta pár embernek, hogy milyen béna és tapasztalatlan vagyok...pedig direkt elõtte elmondtam neki, hogy mire számíthat, persze mondta hogy semmi baj, meg utánna mondta, hogy még feküdjünk le. Ha ennyire rossz volt nem értem miért akarta, de ezt már sose tudom meg, de nem is érdekel! Szóval én így jártam, megbántam...de ez az én hibám, nem szabadott volna bedõlnöm neki és a hazugságainak! Ígyis azt mondom, hogy az Igazi szex, majd a szerelmemmel lesz! Szóval érdemes kivárni! (és remélem más nem jár így! szóval lányok legyetek résen és ne legyetek, olyan naívak, mint Én voltam!) Bocsi a hosszú szövegért!
22 éves voltam, akkor nem bántam, mert szerettem a fiút, de mivel nekem fájt az elsõ pár alkalom, neki nem volt túl jó velem és ezért félredugott 2 hónap után. Szóval utólag én megbántam. :/ Mert biztos lett volna olyan pasi, aki képes lett volna megbecsülni.
Ha 24 évesen még nem volt rendes kapcsolatod pedig akarsz meg próbálkozol is akkor valami nagyon hibádzik benned, a fellépésedben, a stílusodban, vagy nem tudom.. Ha körülnézel láthatod hogy a legrondább meg a legbunkóbb pasik is találnak akár jó nõt is ha akarnak és tesznek érte. Persze ribihez menni könnyebb, de mit érsz vele. Én mondjuk okádnék magamtól ha olyan nõvel kéne lennem akiben már mindenféle retkes farok megfordult.
Én 24 éves , , férfi" múltam, és nincs semmilyen szexuális tapasztalatom, még csak nem is csókolóztam. Kezdek hozzászokni ahhoz, hogy rendes úton már nem lesz kapcsolatom, legfeljebb azután, hogy pár alkalommal prostituáltakat látogatok.
Egyébként, aki bárkinek szétteszi a lábát csak úgy valakinek, szerintem nem sok választja el a prostitól XD Annyi, hogy õ ingyen csinálja... azt hívják [email protected] ;)
29-es... Nem tudom, hogy lehet valakivel csókolózni, akit alig ismerek, meg nem is szeretem... -, -' Meg hátha el is kap valamit a másiktól... (Y) Igény azért az van...
30-as: Én meg azt, hogy miért tulajdonít mindenki ekkora jelentõséget a csóknak. Elkapni valamit? Ez egyrészt nem attól függ, mennyire ismered az illetõt, vitt már haza 10-20 éves házasságban is az egyik fél nemi betegséget, másrészt pedig akkor hogyan szexeltek? Mûvi az egész. Nem elég a gumi, de még hozzá is alig értek a másikhoz, kínosan ügyeltek rá, hogy ne érintkezzen a kezetek a testnedvekkel vagy ha érintkezett akkor rohantok ki mosakodni? 31-es: De az általad ribancnak tartott lányok azért sokkal jobban megválogatják kivel fekszenek le ingyen ÉLVEZETBÕL, míg a prostituáltnak a pénzrõl szól az egész és ha nagyon válogat, elhalásszák a kuncsaftokat a többiek.
Ja, csak szerintem senkire nincs ráírva, hogy "nemi beteg vagyok" ;) Arról nem is beszélve, hogy sok betegségnek nincs is tünete, vagy, van, hogy a férfiaknál nincs tünete... És, hogy miért tulajdonítanak egyes emberek "túl" nagy jelentõséget a szexnek és a csóknak?! Nos, talán mert EMBEREK vagyunk, nem állatok... Meg nem tudom, te hogy vagy vele, de én nem szeretek [email protected] Én szeretem, ha érzelmek is vannak mögötte, mert úgy lehet igazán élvezni...
Elõttem vitázók: Szerintem lehet úgy együtt lenni valakivel (jó, nem totál vadidegennel), hogy csók is van meg törõdés és minden tökéletes. Igaz én a 19 szülinapom elõtt veszítettem el, már egyetemre jártam. Egy átmulatott estét követõen történt meg, persze nem egy vadidegennel(ismertem, jóban voltunk, helyes srác, de nem volt elõtte semmi). Jó volt, nem is fájt. Az is igaz, nem emlékszem az egész éjszakára, de nyomott hagyott bennem. Azóta is kerülgettük egymást a sráccal amíg el nem költözött a környékrõl. Lehet, hogy meg kellett volna adni az esélyt egy kapcsolatra, de sose úgy jött ki a lépés.
én nem bántam meg
20/ F vagyok és még mindig szûz. :) Barátnõmmel pár hónapja vagyunk együtt, õ már nemsokára 21 lesz és õ is szûz még. Tudtuk, hogy egyszer az életünkben eljön majd valaki, aki komolyan veszi a másikat. Fél év után tervezzük, hogy majd lefekszünk. Egyáltalán nem bánom, hogy még mindig szûz vagyok. Egy komoly kapcsolat ezerszer többet ér, mint ilyen- olyan kicsapongás csakis azért, hogy valaki elveszítse a szüzességét. Szerintem... :)
Én 22 éves szûz lány vagyok, nem bánom, hogy még nem veszítettem el, nem volt még komoly kapcsolatom.
Én is szûz vagyok, még nem volt semmilyen párkapcsolatom eddig, egyenlõre nem bántam meg. :)
utolsó vagyok 21/F
Nem, kedves utolsó! Egy szûz lánynak az örül, aki nem egy frusztrált r*banc, akin átment a fél város és most sírja amit örökre és visszafordíthatatlanul elszalasztott vagy nem egy bránermájszter, aki nem bírja ki, hogy a megismert, leszólított csajoknak 1 hétnél tovább úgy udvaroljon, hogy eközben ne zavarja be a macit a málnásba. Vagy önzõ féreg aki csak a saját élvezetét tartja szem elõtt és egy tapasztalatlan lány ugye nem lesz olyan mint egy pornósztár.
Hát igen, egy szûz lánynak (csak) az örül, aki tapasztalatlan és fél az összehasonlítástól.
Engem nem zavar ha egy lány szûz. Legyen akármennyi idõs. Sõt, azok elõnyben vannak, mert nem kell arra gondolnom, hogy fejben összehasonlít. 3 éve nem volt már kapcsolatom, haverjaim szerint lassan újra szûznek mondhatom magam. :D Meg tudom érteni azokat, akik 24-25 évesen már nem találják a helyüket a randivilágban. 21/F
Én 17 évesen vesztettem el, nagy szerelem volt. Elõtte is volt pár rövidebb "járogatásom", amiket az igazi szerelmet megtapasztalva már nem tudok kapcsolatnak nevezni. Elég korán érõ típus voltam, már 13-14 évesen is nagyon érdekelt a szex, nagyon ki akartam már próbálni, de szerencsére nõvérem szentbeszédeinek hála nem ugrottam bele semmi hülyeségbe. Viszont tudom, ha õ nincs, akkor most én is azok közé az agyatlan tinip/csák közé tartoznék, akik már 13 évesen nem bírtak a bugyijukban maradni. 16 évesen ismertem meg az elsõ nagy szerelmem, 3 hónapot randizgattunk, összejöttünk, majd rá 7 hónapra feküdtünk le elõször. Nekem az elsõ szex is nagyon élvezetes volt, hisz azalatt a majdnem 1 év alatt sikerült annyira összeszoknunk, megismernünk, hogy nem voltam már elõtte gátlásos egyáltalán. Szóval szerintem az a mérvadó, hogy ki milyen kapcsolatban veszíti el a szüzességét. Nekem szerencsém volt, fiatalon rám talált a nagy szerelem, viszont ha nem így lett volna, akkor vártam volna az igazán megfelelõ személyre, és nem csak kényszerbõl fekszek össze valakivel, hogy végre elveszítsem.
én 21 éves lány vagyok és még nem voltam senkivel. nem azért, mert nem adódott lehetõség, hanem, mert jelen pillanatban arra van szükségem, hogy valaki szeressen. a 18-as válaszolóéhoz hasonló lehetõségem éppen most is van/lenne, de nem megyek bele, mert komoly kapcsolatra van szükségem és nem egy szexpartnerre. szóval én eddig nem bántam meg, mert ha így lenne, akkor már nem lennék szûz. továbbra is várom az "igazit".
Én egyáltalán nem bántam meg, hogy a szó klasszikus értelmében szûz maradtam. Már kamaszkoromban is elképzelhetetlennek tartottam, hogy a szánalmas farkamat egy nõ legszentebb testrészébe dugjam.
Nekem az egyik legjobb gyerekkori barátnõm 25 évesen vesztette el az akkor igazinak vélttel, rá félévre szakítottak, azóta pedig egy hatalmas ribanc hírében áll, amire büszke is, folyamatosan cserélgeti a pasijait. Szerintem õ csak azt bánta meg, hogy eddig várt. 28N
Látod milyen sokan vagyunk/voltunk így? Én 23 éves voltam, azóta 4 év eltelt, és most õ a võlegényem!
A 23-ast szívesen megismerném. :) 27-es: Csak a prostiknál nincs csók, egy éjszakás kalandokban van.
én nem komoly kapcsolatra vártam, egyszerüen arra, hogy valaki végre széttegye a lábát. 21 éves koromig kellett rá várnom.
A 23-astól kérdezem, hogy szerinted nem kellenek hozzá érzelmek is??? Mert szerintem rohadtul, mert én speciel el se tudnék menni úgy, hogy nem is szeretem a másikat, úgy meg pláne nem, ha nincs is hozzá semmi közöm... Meg eleve, hogy lehet úgy élvezni a szexet, meg hogy lehet úgy valaki felszabadult, ha feszeng?? Mert ha valakivel elõször vagyok együtt, azért csak szégyellõsebb, nehezebben tud ellazulni stb... azt se tudja, mi a jó a másiknak és még sorolhatnám... Meg mondjuk éppen ez különbözteti meg az embert az állatoktól, hogy van erkölcsi tartása, aztán nem [email protected] meg magát minden élõvel... Arról nem is beszélve, ha fûvel-fával kefélgetsz, el is kaphatsz nemibetegséget is, mert az óvszer sem véd ám mindentõl, mivel vannak olyan nemibetegségek, amik az óvszer pórusain is átjutnak... Meg jó lehet úgy szexelni, ha meg sem csókolod a másikat, semmi intimitás nincs az egészben, hiszen hogyan is lehetne, ha az aznapi buliban ismerted meg a szexparteneredet... Ez a véleményem az eszemefuttatásodról, hogy "minek várni?"
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy így jártál :(. Én pontosan ezért vártam vele eddig és várok is amíg nem találok olyasvalakit, akin tényleg érzem, hogy tisztel is és nem csak arra megy ki a játék.
Az a baj, hogy nem kezdtem elég korán csajozni, így már késõ.
Igazándiból nem is próbálkozok ezzel manapság, mert értelmét nem látom annak, hogy totál hülyét csináljak magamból a nõk elõtt csupán azért, mert késõn érõ vagyok.
Én sokáig vártam, a barátommal, akivel végül lefeküdtem 21 évesen jöttünk össze és 10 hónapra rá szexeltünk elõször. Nagyon örülök, h eddig vártam, jó volt és jó most is:)
a csajok nem nagyon szeretik az ilyet, ezt én úgy oldottam meg h azt hazudtam nekik h 15évesen tökön rugott 1 csaj és mostanáig nem tudtam szexelni :D
20 éves voltam és egy átmulatott este után történt meg a dolog, nem mondtam el hogy szûz vagyok csak miután megtörtént a dolog, de amikor elmondtam neki akkor meg azt mondta, ha elõbb tudja nem fekszik le velem :) Egyébként utána összejöttem vele, de nem volt hosszútávú a kapcsolat. Szerintem jobb lett volna egy komoly kapcsolat alatt elveszteni, de nem ezt hozta az élet. (Viszont szûz lányokkal szívesen ismerkednék.) 24F
Tudom, nem ezt kérdezted, de én az ellentábort gyarapítom. 25 évesen vesztettem el (fiú) és megbántam, hogy eddig vártam. Hiába van diplomám, hiába van viszonylag jó állásom (azért gazdag nem vagyok) és költöztem külön a szüleimtõl, eközben szociálisan úgy elszigetelõdtem, hogy már nem tudom bepótolni az elvesztegetett éveket. Régebben sem voltam a társaság közepe, de azért a mostanitól felszabadultabb és vidámabb. Most van egy barátnõm, aki folyton irányítani akar és anyáskodik felettem és már elegem van belõle, de dilemmában vagyok, hogy kilépjek-e a kapcsolatból, mert akkor megint nem lesz senkim. Ebben a korban már csak azok buliznak, akik nem vitték semmire az életben és mivel én nem tanultam meg kezdeményezni lehet, hogy megint hosszú éveket kell várni, mire valakivel összejön. És attól tartok, hogy az a lány se lesz már normális, aki korban hozzám illõ és én kellek neki. Mert a lányok sokkal hamarabb alapítanak családot, engem pedig sosem vonzottak a több évvel fiatalabb lányok.
"Az a baj, hogy nem kezdtem elég korán csajozni, így már késõ." Nekem szintén szûz 24/F-ként meggyõzõdésem hogy nem vagyok (vagyunk) lekésve a témáról. Te döntöd el mikor kezded el. 25 évesen, 35 évesen, 45, sõt 55 évesen is szoktak az emberek ismerkedni. Ha valamelyikük olvasná amit írtál nem hinne a szemének.
Én 21 leszek, nyár elején vesztettem el. Az volt az elképzelésem, hogy majd egy komoly kapcsolatban fogom elveszíteni, egy nálam tapasztaltabb, idõsebb férfival, aki tudja mit csinál és bátran rábízhatom magam. De sokáig nem találtam ilyen férfit. Aztán találkoztam Vele. Kedves volt, intelligens, humoros és nagyon tetszett. Elsõ randin levett a lábamról, bár megmondta h nem akar jelenleg komoly kapcsolatot, max kalandot. Tudta, hogy szûz vagyok, azt mondta enyém a döntés h akarom-e, õ szeretné. És én akartam. Lefeküdtem vele és nem bántam meg. Fantasztikus volt, gyengéd volt és odaadó és csodálatos volt vele. Azóta is találkozgatunk és nem tudom mi lesz belõle, de egy percig sem bánom, bár nem így terveztem. Csak hogy lássátok nem feltétlen kell megbánni, ha nem szerelembõl történik.
Nem bántam meg.
Igen. :) Én 22-dik szülinapom elõtt ismertem meg a páromat és rá pontosan 3 hónapra történt meg a dolog. Egyáltalán nem bántam meg a dolgot. Azóta eltelt 1, 5 év. :)
Én is 20 éves vagyok és még nem volt senkim ... néha úgy érzem h gáz, de igazából annyira nem izgat a dolog, nem is nagyon ismerkedem
21 voltam amikor úgy éreztem(4hónap után), hogy a fiú 'kiérdemelt'. Szerelmesek voltunk és vagyunk azóta is. Amikor megmondtam neki, hogy még nem voltam szexuálisan együtt senkivel úgy megörült, hogy azzal engem is meglepett. Ez nem egy döntés, hogy márpedig nem szexelsz senkivel vagy éppen, hogy mindenkivel...ez egyszerûen jön belõled. Függ az igényeidtõl is, de javarészt a véredben van. 24/N
Na, ide figyeljetek! A szexnek mindenki túl nagy jelentõséget tulajdonít!! Aki éveket vár az is, és aki megbánja az is! A szexben a legjobb dolog hogy szabaddá tesz! A lelked is és a tested is., hogy ösztönösen cselekedsz! Ha meglátsz valakit beleremeg a tested mert akarod! Érezni akarod! Nem kihasználni, csak örömöt okozni! Miért kéne ezen gondolkozni, hogy mi lesz ezután? Ilyen erõs impulzus közben, kinek jut eszébe ezen gondolkodni?? A szex, az gyógyír mindenre és annyira egyértelmû hogy van, mint a járás!û Nyilván ehhez is kell érettség hogy tud mi kell a testednek stb, de ettõl függetlenül azt is meg kell tapasztalni milyen a kamasz szex( 17-18) mert az egészen más. Vicces, és bohém:) Aztán 20 év felett meg átélni a katarzist. Gyerekek, ez nem politika, vagy gazdasági kérdés amit meg kell vitatni, ezt át kell élni! 23/L
31 éves vagyok zéró tapasztalattal és nem is látok sok esélyt már hogy összejön valami. Már egyértelmûen bánom, hogy nem éltem aktívabb életet fiatalon.
Van. Életem egyik legjobb döntése volt szerintem.
Én 20 éves voltam, mikor elvesztettem a szüzességem, pedig még kapcsolatom is volt elõtte, csak azokat az embereket nem tartottam érdemesnek rá, meg nem is voltam szerelmes... Azok olyan 2-3 hónapos kapcsolatok voltak, azért is lett végük, mert nem voltam szerelmes, így meg nem volt értelme, és ezért nem is feküdtem le velük, aztán megismertem a mostani páromat 20 évesen, és 2 hét után éreztem, hogy Õ az! 1 hónap körül meg oda is adtam Neki magam, és nem bántam meg, hogy eddig vártam! Most is együtt vagyunk, több, mint egy éve. :) Sõt, már együtt is lakunk :D Szóval így visszagondolva, örülök, hogy nem adtam magam oda egy olyannak, akit nem is szerettem :/ Ennyi :D 21 L
A kérdező hozzászólása: Jó, hogy te így látod! ;) Csak mert sokan nem... olykor már az is gáz, ha egy 17-18 éves még szûz, hát még ha az ember tovább is vár és nem dobja magát oda az elsõ jött-mentnek, csak hogy túllegyen azon, amin ilyen korban már "elvárt" túllenni.

Van itt valaki/ismertek olyat, aki szűz akar maradni házasságig? Ti kibírnátok egy ilyen partner mellett?

nem rólam van szó tényleg, rendszeresen élek nemi életet pedig nem is vagyok házas, csak úgy érdekl?döm :D

Legjobb válasz: Persze hogy az. Csak épp a mai fiatalok 99%a a szex köré építi a kapcsolatát, miközben ez csak a hab a tortán! egymást nem is ismerik, gátlásosak egymás elõtt meg titkolóznak, de azért dugnak 1000rel mint a nyulak! Sok értelme van ennek!

Persze hogy az. Csak épp a mai fiatalok 99%a a szex köré építi a kapcsolatát, miközben ez csak a hab a tortán! egymást nem is ismerik, gátlásosak egymás elõtt meg titkolóznak, de azért dugnak 1000rel mint a nyulak! Sok értelme van ennek!
Én éppen kibírom, ezt a kis áldozatot bõven megéri Õ. :D
Már nem vagyok szûz, de szerintem kibírtam volna, ha a párom így akarja. 19/L
Ismerek, de nem bírnám ki. A szexen is sok múlik, nem szeretnék késõn csalódni (gondolom, a párom sem). 21/F
Nem ismerek, és nem bírnám ki. 21L
maradjunk 95%nál. Aki azt mondja hogy a kapcsolat fontos része a szex ha azok mind ebben a 95%ban vannak. szerintem a legfontosabb része a bizalom, egymás iránti tisztelet, és a hûség, majd ezek után jön a szex... amit inkább nevezzünk szeretkezésnek.
A kérdező hozzászólása: egyetértek veled utolsó! :) utolsó elõtti, inkább csak mondjuk az 50%-a... mi szeretjük egymást a barátommal... és sokakat ismerek akik szintén... ennyi :)
Nem bírnám ki, de még nem is ez lenne a legnagyobb baj. Hanem hogy egy baromság. Nem tudnék egyetérteni vele. Zsákbamacska-effektus ugye. Egy kapcsolatnak nagyon fontos része a szex. Meg kell ismerni egymást ezen a téren is. Ha 5 évig vársz valamire, aztán rájössz h nem is jó... az szívás! Mert az, hogy azok a nõk akik így gondolkodnak, halálosan prûdek, az már csak a hab a tortán, ugye. A várva várt nászéjszakán aztán, le kell kapcsolni a villanyt, hanyattvágják magukat, és várják h mi lesz? És utána, a maradék életben ugyanez a koreográfia? Na ne. (Azt azért hozzátenném, hogy ezt már a középkorban se tartotta be senki. A fiúk már igen fiatalon bordélyházba jártak, a lányok meg reménykedtek, hogy nem lesznek terhesek a parasztfiútól. Ja, és ráadásul, az esküvõ nem 25-30 évesen volt, hanem 16 évesen. Addig azért ki lehet bírni valahogy.)
A kérdező hozzászólása: és miért vagy az? a szex az egy csodálatos dolog :D
Igen én vagyok az! :D
nem ismerek és nem bírnám ki L/18
osztálytársam (srác) amolyan szabad keresztényféle, de õ is az akar maradni.
én ismerek egy ilyen lányt, de õ vallásos, és gondolom csak ezért döntött így
A kérdező hozzászólása: nem a szeretkezés a legfontosabb, de az is fontos!!! :)

Lányok! Az ilyen kérdésekre általában nem szerettek válaszolni de hátha most kivételt tesztek. Van olyan akinek fiatalabb fiú vette el a szüzességét? Milyen volt? A srác is szűz volt? Hány évesek voltatok?

Legjobb válasz: igaz fiú vagyok de a barátnõm akinek én vettem el a szüzességét fél évvel idõsebb nálam én is szûz voltam nagyon jó volt 15/f

igaz fiú vagyok de a barátnõm akinek én vettem el a szüzességét fél évvel idõsebb nálam én is szûz voltam nagyon jó volt 15/f
A kérdező hozzászólása: köszi a választ fiúk is írjanak nyugodtan
18 voltam, a barátom 17, de õ már nem volt szûz. ennyi korkülönbség szerintem nem okoz gondot. csak figyelmesnek, odaadónak és gyengédnek kell lenni és jó lesz
2 évvel volt fiatalabb nálam, nagyon jó volt hogy "taníthattam"
Egy évvel volt fiatalabb nálam, mindketten szüzek voltunk.
A srác 15, én 16. 20/L

Lányok! Volt aki várt az első együttléttel az esküvő utánig. Szóval van még olyan aki szűzen ment férjhez?

Legjobb válasz: Szia! Minden esetre, ritka, mint a fehér holló. Az én idõmben, még 16-20 év körül vesztették el a lányok a szüzességüket, most meg lassan már ciki, ha valaki 13-14 évesen még nem esett át az elsõ alkalmon.... Hova vezet ez?! Üdv! 36/anya

Szia! Minden esetre, ritka, mint a fehér holló. Az én idõmben, még 16-20 év körül vesztették el a lányok a szüzességüket, most meg lassan már ciki, ha valaki 13-14 évesen még nem esett át az elsõ alkalmon.... Hova vezet ez?! Üdv! 36/anya
Tízéves érettségi találkozóra volt még lány, aki szûzen jött. Az õ dolga, az õ döntése, én tiszteletben tartom. És ne lihegjük ezt túl, azért ma sem kezdi mindenki 13 évesen. Nagyon túlzásba viszik sokan ezt a hisztériát. (Dolgoztam tanárként, láttam mai gyerekeket, nem légbõl kapva mondom)
Sajnos, ma már nem "divat" szûznek lenni, ahogy azt a 13 éves Válaszoló is mondta. Egyet kell értenem Vele, ma már néhol ciki szûznek lenni, ezt sugallja a média. Én bánom, hogy azzal vesztettem a szüzességem, akivel. Azt hittem az érzelmek kölcsönösek, de hát sokat téved az ember 16 évesen. Ha óvatosabb lettem volna egy picit, akkor a párom vette volna el a szüzességem, aki ma már a võlegényem. Úgy vagyok vele, hogy az elsõ nem ér... csalás volt! :)
Nem tartom valószínûnek, ill.nagyon ritka. A szex, ha nem mûködik két ember között, az mindenképpen szakítópróba. Úgy házasodni, hogy elõtte nem élsz együtt a pároddal, az a mai világban szerintem luxus. Természetesen vannak országok, ahol ez alapkövetelmény. (Arab világ, Afrikai országok..stb)
Szerintem mindig volt, és mindig lesz ilyen, ha csak nem lesz követelmény lassan az, (bár már így van :S, hogy 14 évesen ciki szûznek lenni. 13/L
Lassan a mai lányok már akkor se szüzek amikor megszületnek:DD ha újra kezdeném az életemet szûzen mennék férjhez..legalábbis megpróbálnám..
Ez mindenkinek a magánügye! De szerintem sem jó ötlet, amúgy régen sem huszonévesen vesztették el a szüzességüket a lányok, hiszen 15-16 évesen férjhez mentek (még a nagyszüleim is), én nem bánom, hogy elvesztettem, akármennyire is mondják néhányan, már a szüleim idejében sem tartogatták sokan magukat 20 éves korukig, a szex jó dolog, felesleges "kínzás" az esküvõig várni. Ismerek egy olyan párt, akik nagyon vallásosak, 25-26 éves koruk körül házasodtak, azóta folyton terhes a nõ, mivel a vallás tiltja a fogamzásgátlást, van már 6 gyerek de egy "putriban" élnek. 22L
Én ismerek egy lányt, aki 27 évesen szûz volt, amikor férjhez ment (vallásos). De én nem tartom jó ötletnek. És - ha jól tudom - a Biblia sem tiltja, csak a papok magyarázták félre. De ez mindenkinek a magánügye. Mindenesetre létezik, ez biztos.
Lisa Kudrow, Phoebe 31 éves koráig szûz volt!Nincs lehetetlen! :-)
Van egy no ismerosom 27 eves es meg szuz, de nincs baratja sem, szerintem sem jo otlet, hogy addig nem csinal semmit, de mindenkinek a maga dolga.
Igen, és bármily hihetetlen, sokkal többen vannak ilyen párok, akik várnak a házasságig, mint a közvélemény gondolja :) Én úgy gondolom, hogy mindenki éljen úgy, ahogy a lelkiismerete diktálja, hiszen csak akkor lesz benne nyugalom és béke. Persze, nagyon nehéz, de megéri várni :) legalábbis annak, aki komolyan veszi a hitét. Annyi kiegészítést szeretnék írni, hogy valaki írta, hogy a Biblia nem tiltja. Ez téves információ, mert a Tízparancsolatban benne van h "ne paráználkodj" és a paráználkodás=minden házasságon kívüli nemi aktus. De nem jó az, ha valaki azért tartja be, mert nem szabad... ez nevetséges. Ennek szívbõl jövõ mély elhatározásnak kell lennie... És azt nem lehet elmagyarázni, milyen az, amikor két ember, akik nagyon vágynak arra, hogy egymáséi lehessenek, és mégis várnak, majd a nászéjszakán lesznek elõször valóban egy test és egy lélek... Ez lehet, hogy nagyon romantikusan hangzott, de higyjétek el, ez a valóság :) (egy kis magyarázat: két vallásos ember úgy gondolkozik, ha úgydönt, h vár a házasságig, hogy hisznek abban, hogy Isten minden tekintetben egymásnak teremtette õket, és szexuálisan is tökéletesen össze fognak illeni. Hiszen Isten teremtette a szexet is, és méghozzá nagyon jól kitalálta :) vsz mikor egymásnak teremtette ezt a két embert, ezt is számításba vette... és egyébként is, Isten nem az a kitolós fajta, aki összedörzsölgetné a tenyerét, és ezt mondaná: "Ohó, szóval vártok a nászéjszakáig! Jajj, dekisnaivak, na majd meglátjátok, haha :P") Bocsi a hosszú magyarázatért, csak szerettem volna ha egy kis betekintést nyernétek h hogyan is gondolkoznak az ilyen emberek ;)
szerintem értelmetlen, de tiszteletben tartom, ha valaki így gondolkodik. az aranyközépút a legjobb. Az se jó amit a mai 13 éves lánykák mûvelnek, de az se hogy várni az esküvõig. Minek? mire várunk? az csak szex, nem kell nagy feneket keríteni neki.
"Tiszta az oltárig, hû a sírig" az lenne az igazi :-)
Próbálná ezt egy nõ kijelenteni a leendõ férjnek. Elmenekülne tõle a hapsi. :D Nemrég még tini voltam, és a tapasztalataim szerint ciki volt szûznek lenni 15 évesen (is). Nekem nem, de a legtöbb osztálytársam és évfolyamtársam ezzel a témával volt elfoglalva, és nem egy lányt annyira csúfoltak vele, hogy az valami kegyetlen... És már általánosban is eléggé sok mindent hallottam a kislányoktól. 20/L
Ennek a szüzességnek csak úgy van értelme, ha kölcsönösen mind a 2 fél az.
második 17:30 vagyok Teljesen igaza van a 20:41-es hozzászólónak, minthogy már én is leírtam, régen sem volt divat a szüzességet sokáig tartogatni csak a házasságig, ami igen fiatalon (16-16) bekövetkezett, nekem a nagymamám már 18-19 éves koromban mondogatta, hogy ideje lenne, hogy eljegyezzenek, mert még a végén vénlány leszek.:)
Régen se huszonévesen vesztették el a lányok a szüzességüket, addigra már rég férjhez mentek, mert akkor huszonévesen vénlánynak lenni volt "ciki". És ma sem általános szerintem se a 13 éves korban, lgfeljebb egyes szubkultúrákban. Én nagyon szeretem a leendõ férjemet, de egyáltalán nem bánom, hogy nem õ volt az elsõ. 28/N
Én azzal a fiúval feküdtem le aki azóta lett a férjem. :-)
18:39 És ha pocsék lett volna vele az ágyban?
Én ha tehetném, megvártam volna azt a nõt a szüzességemmel, akit feleségül akarok venni. 25/F
Aki keresztény az hamarabb vár evvel, ismerek én is sok ilyent.

Van olyan aki nem szűzen születik?

o.O

Legjobb válasz: a japánokat fél perces korukban megerõszakolja egy robotpolip, utána meg mennek szellemnindzsa képzõbe.

Ki tudja, a mai fiatalok már egyre korábban elvesztik :D
a japánokat fél perces korukban megerõszakolja egy robotpolip, utána meg mennek szellemnindzsa képzõbe.
:S fiúknál természetes szülésnél a gyerek nemi szerve érintkezik az anya hüvelyével, tehát elvileg már 1 fiú, úgy már nem szûz, mert az anyjával már izé..õõõ....hát...khmm..értitek
5. te egy állat vagy :DDD tudja az anyád, hogy megerõszakoltad? Fura, szerintem ez nem lehetséges... mert utána alakulnak ki lent a dolgok ténylegesen.. :D szóval.. lehetséges hogy valakinek csak úgy átszakadjon a szûzhártyája, de egyébként mindenki szûznek születik véleményem szerint :D
LOL
ÉS mi van akkor ha van egy ikerpár egy mégben és véletlenül a fiú nemi szerve merev állapotba kerülve hozzáér a lánytestvéréhez:D Akkor elmondható, hogy õk már -1hetesen vagy -2hetesen elvesztették a szüzességüket:D
A kérdező hozzászólása: Arra gondoltam, hogy valamilyen úton-módon elveszíti a szüzességét még születés elõtt.
lol az 5-ös válasza nagyon durva...XD, a kérdezõ amúgy mire gondolt? Ikertestvérek már ott elkezdik vagy mi? Nem értem.
Én is bika vagyok, wii
Eszerint a logika szerint minden természetes úton (és nem császárral) született fiú már akkor anyahomorítónak számít mielõtt felsírna. Szerintem ezt azért ne hangoztasd :)
Igen, én bika vagyok.
A kérdező hozzászólása: Az ötös válaszában van valami...
A kérdező hozzászólása: Nem kimondottan a csillagjegyre gondoltam. :D
scorpion
Vannak lányok, akik szûzhártya nélkül születnek. Náluk tehát nem a hártya megléte dönti el a szüzességet. Ezért nehéz a szüzességet konkretizálni. Forrás: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/szex/3204/szuzesseg

Van itt olyan, aki szűz volt mikor házasodott és nem jól sült el a házassága?

Legjobb válasz: Nekem a férjem volt az elsõ, de már házasság elõtt elvesztettem a szüzességem... Mi nagyon boldogok vagyunk együtt. :)

Nekem a férjem volt az elsõ, de már házasság elõtt elvesztettem a szüzességem... Mi nagyon boldogok vagyunk együtt. :)
A gyerekkori barátnõm apja és anyja is szûz volt, és úgy kb. 19 évesek mindketten, amikor összeházasodtak. Apuka kõgazdag lett, nagyvállakozó, szélhámos, anyuka pedig alkoholba fojtotta a bánatát, aztán a máját is. Fiatalon meghalt. Addig pokoli sz.r házasságuk volt, a barátnõm és a testvére rengeteget szenvedett miattuk.
Akkor a prostik a legtapasztaltabbak, tehát az õ házasságuk lesz a legjobb...
Édesanyám, õ csak a nászéjszakán vesztette el, mert "csak a férjének tartogatja magát". Eredmény 16 borzalmas év egymás mellett, 1 szörnyû válás, 2 elhagyott gyerek. Újraházasodott, már nem tartja úgy, hogy szüzen kell férjhez menni, hanem inkább meg kell ismerni a másikat ilyen szempontból is, mert a rossz szex tönkreteheti a házasságot! Nekem a férjem a második férfi az életemben, és örülök, hogy volt tapasztalatom, így tudom, hogy õ a tökéletes (ilyen szempontból is) :)
A szomszéd néni és bácsi 67 éve élnek boldog házasságban, pedig nem szerelemböl esküdtek (a szüleik akarták a házasságot). Kismilliószor elmesélték már, hogy milyen viccesre sikerült a nászéjszakájuk, a bénázás és a sok nevetés hozta öket össze igazán. Volt egy hívö osztálytársam (lány), 19 évesen, szintén szüzen ment férjhez. 4 év múlva elhagyta a vallását, elváltak, azóta csak pár hetes kapcsolatai voltak, mondjuk abból igen sok. Elötört a vad énje, nem volt elég a férje, másokkal is akar tapasztalni. Még idöben jött rá.....
az embernek kikell élnie magát, mert csúnyán pórul járhat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!