Találatok a következő kifejezésre: Van olyan aki nem csalja meg (10 db)

Van olyan ferfi aki nem csalja meg a baratnojet, vagy a feleseget?

Legjobb válasz: Én szerintem van! Ott van pl apukám,, igaz, õ még más neveltetést kapott, de akkor is jó példa! Kivételek mindig vannak! Úgy gondolom, hogy soha se hasonlítsuk a pasikat egymmáshoz, mert ugye a közhely így szól, minden pasi egyforma, pedig ez nem így van! Tapasztalat! :)

Én szerintem van! Ott van pl apukám, , igaz, õ még más neveltetést kapott, de akkor is jó példa! Kivételek mindig vannak! Úgy gondolom, hogy soha se hasonlítsuk a pasikat egymmáshoz, mert ugye a közhely így szól, minden pasi egyforma, pedig ez nem így van! Tapasztalat! :)
Biztosan van, de nem tudhatod, hogy melyik az...
Szerintem igen is van olyan férfi!Pl: ÉN 20 éves vagyok és van egy 17 éves barátnõm, már 1 év és 2 hónapja! Sose fogom megcsalni! Sõt korához képest érett a gondolkozása, és már az összeköltözést, esküvõt, gyerekeket tervezzük! Életem végéig vele fogok maradni! Remélem õ is velem! Szóval igen van olyan férfi aki nem csalja meg a partnerét!
Van, akkor, ha a kapcsolat nem csak a szerelemre, hanem a becsületre és az egymás érzéseinek a tiszteletbentartására is alapul. Ez olyan mély kapocs lehet, hogy még azt is elviselheti, ha az egyik fél elmeséli a másiknak a kísértés felbukkanását (a harmadik személyében) és lehet tenni ellene, türelem kell és ha a kapcsolat erõs, akkor túléli. Ez nem vonatkozik azokra a férfiakra, akiknek veleszületett kangörcsük van...
Agyban mind megcsalja (hacsak egy kicsit is). :) De mondj olyan nõt, akivel ez nem történik meg. Fizikailag viszont szerintem sok hûséges ffi van.
Ha nem bíznánk és nem hinnénk ebben, akkor az egész életünk egy nagy szorongás és félelem lenne. Bízz benne, hogy igenis vannak ilyen férfiak, én például rengeteget ismerek. Fontos a bizalom, nem szabad általánosítani, mert két ember sem egyforma. Én hiszek ebben.
Jah és ezzel az erõvel a nõkkel kapcsolatban is fel lehetne tenni ugyanezta kérdést, mert õk sem különbek, persze itt is van kivétel! :)
A kérdező hozzászólása: Ennek orulok csak te meg olyan fiatal vagy meg, elotted az elet, es ne mondd soha azt hogy soha, mert nem tudod elore soha mi tortenik, en azert remelem hogy ugy lesz ahogy leirtad, sok sikert
igen, egyetértek, 20 évesen ne tegyél ilyen könnyelmû kijelentéseket!!! nem kívánom, hogy szakítsatok, remélem, teljesül, amit elterveztetek, de azért manapság nagyon ritkán jön össze ilyen idõs korban ez komolykodás! pláne, ha a barátnõd még csak 17 éves... de azért remélem, hogy nektek sikerül hûségesnek maradnotok egymásnak, én egyszer szintén igen komolyan le akartam kötni magam egy srác mellé, aztán viszont hirtelen besokalltam, és kimenekültem a kapcsolatból! azóta mondjuk szingli vagyok, de azt a döntést nem bántam meg, mert szükséges volt ahhoz, hogy felnõjek, és komolyabban vegyek dolgokat! akkor voltam 19, most 22... a lényeg, hogy ne kapkodjatok el semmit! annyira nem kell sürgetni azt a házasságot, meg családtervezést!!! eljön annak is a megfelelõ ideje!!! ;)
Igen, van. Pl. én sem. De a gyülekezetben, ahová járok is stabilak és boldogok a házasságok. Alapból ez lenne a normális, mivel ezt ígéri meg az illetõ az esküvõn. Ehhez az kell, hogy az ember mással még gondolattal sem szabad, hogy játszadozzon. Abban a pillanatban, hogy az agyam egyik felében megszületne, hogy "Hûha, ez a csaj mennyire jó nõ!", bárkivel kapcsolatban, aki nem a feleségem, rögtön azt mondom magamnak: "OK, öregem, biztos az, de van egy feleséged, akit szeretsz, és akinek megígérted az esküvõtökön, hogy mindig hû leszel hozzá és szeretni fogod. Eszedbe sem szabad jusson más." Csak egy kicsit off: Persze az sem árt, hogyha az a házasság Istenre van alapozva. Nem látszatvallásosságra, olyan templomi esküvõre, ahol Isten díszlet, de egyébként egyik fél sem hívõ, hanem valódi hitre. Gyakorlatilag nem létezik megcsalás, ahol ez így mûködik. Nagyon sok ilyen házaspárt ismerek. Persze nem egy olyan nem hívõ házaspár is van, ahol ez igaz, pl. a saját szüleim. Erõs jellem kell hozzá. üdv: Gyuri

Van olyan férfi aki tényleg szereti a barátnőjét/feleségét és nem csalja meg?

Gondolok itt olyanra,hogy azért nem csalja meg, mert nem akarja,nem igényli és nem csak azért nem, mert nincs rá alkalma/lehet?sége. És hogy tényleg azért van azzal a n?vel együtt, mert szereti és nem csak kényelemb?l? Fiúk,férfiak,hogy vagytok ezzel?

Legjobb válasz: Kevés, mert aki tényleg szeretné és nem csalná meg, annak általában nincs bnõje.

Kevés, mert aki tényleg szeretné és nem csalná meg, annak általában nincs bnõje.
Eddigi barátnõimmel ilyen voltam és valszeg ilyen is leszek az elkövetkezendõkkel is, mivel én is elvárom tõle, hogy hûséges legyen. Hûséges, nem vak.
Teljesen adom az elsõ válaszadó véleményét. Mit várunk, ha az összes lány olyan fiúkkal van együtt, aki lehet, hogy jól néz ki, meg hasonlók, de érzelmileg/erkölcsileg egy nulla..És ezek ugye felnõnek, és folytatják a házasságban is a dolgot. Ennek ellenére a rendes fiúk, akik tisztelik a lányokat/nõket, háttérbe szorulnak.. Sajnos ezt diktálja a mai világ, ezt akarják normálisnak beállítani.
Én is olyan vagyok :)
Nos, van persze! van ilyen férfi, de mindig lesznek olyan nõk, akik gondoskodni fognak afelõl, hogy ne legyenek...a pasi az csak pasi...a nõk nagy mocskok...mondom ezt nõként! 22L
Igen mondjuk ez igaz, csak a nõk nagyon ráéreznek az ilyesmire míg mellette õk nagyon ügyesem észrevétlenül meg tudják oldani.. az a baj hogy aki képes erre annak ez nem lelkiismereti kérdés, én ha megcsalnám a feleségemet, nem tudnék a szemébe nézni, szörnyen mardosna a lelkiismeret, de nincs is szükségem rá! Én csak boldog szeretnék lenni azzal akit szeretek. ha kiderülne hogy megcsalnak, nem tudnám megemészteni.. sajnos ez egy "gyengeségem" lelkileg érzelmileg nagyon sebezhetõ vagyok, nem minden férfi van kõbõl a látszat ellenére. 25/F
Van olyan nõ, aki tényleg szereti a barátját/férjét és nem csalja meg? Azért ne jelentsük már ki, hogy kizárólag a férfiak csalják meg a másikat!
legalább annyit adok egy kapcsolatban mint amennyit elvárok, így nem csalom meg a párom, mert nem szeretném ha õ is megcsalna. valamint ha szerelmes vagyok nincs igényem más nõkre. és még sorolhatnám az okokat...
Igazából ez tényleg embertípus kérdése! Én abba az embertípusba tartozom aki hûséges, viszont az ilyen emberek általában mint én is visszafelé is elvárják a maximális hûséget! Nézelõdni szabad persze, meg semmi rövid póráz attól mindenki falra mászik, de ha megtudom hogy megcsalnak ott megtörik valami. Én életember egyszer csaltam meg barátnõmet, mielõtt vége lett volna( nem emiatt) de utólag is bánom a dolgot, és ez már vagy 6 éve. 25/f
A kérdező hozzászólása: Mivel nõ vagyok, ezért érdekel a férfiak szempontjából:) A környezetemben azt látom, hogy amint felkínálkozik egy másik, megcsalják a párjukat..(akár nõ, akár ffi).
"de esetleg lesz majd barátnõje, csak azért nem fogja megcsalni, mert nem lesz kivel(nehéz még egy csajt találnia, aki lefeküdne vele)?Hm?:) " Ha lenne kivel, se csalná meg. Sokan a kezüket összetennék, csak legyen már végre barátnõjük, és ezek közül sokan 30 év felettiek... Hidd el, hogy nekik nem az a legnagyobb bajuk, hogy megcsalja-e õket a párjuk, avagy sem, hanem az, hogy még soha hozzá sem értek egy nõhöz sem. Ezen kicsit gondolkozz el...
Ha értelmes, nem túl magas, korban és helyben nem túl távol esõ lány vagy, és nem számít a külsõ, akkor szívesen bebizonyítom neked, h van ilyen :) Bár tudom, h az utolsó feltétel úgyse teljesül.
Ennyi erõvel, ha a csajnak van rá alkalma, akkor õ is megtenné.
A kérdező hozzászólása: Én sajnos meg vagyok róla gyõzõdve, hogy ha lenne rá alkalma a férfinak, akkor megtörténne.
Nekem még nem volt barátnõm, mert nem jövök össze csak úgy akárkivel. Én nem akarok minél több lányt "kipróbálni", csak egy valaki kell akivel kölcsönösen szeretjük egymást és boldogok lehetünk. Érzelmek nélkül nekem nem megy még a csók sem, szóval még ha nem is szeretném (akkor nem is lennénk együtt szóval ez értelmetlen), akkor sem tudnám megcsalni. Így 20 év egyedüllét meg csomó kudarc után szerintem jobban megbecsülném a barátnõm, mint sokan mások. Na mindegy, mielõtt elragadtatnám magam, a válaszom: van ilyen férfi.
Nem csak a "csúnya fiúk" ilyenek. Nekem pl (külvilág szerint) egész jó külsõm van igen jó testalkattal, de például én ha párkapcsolatra vetemedem akkor nem csalom meg barátnõmet semmilyen esetben sem. Igaz, hogy elég nehezen vetemedem párkapcsolatra :D
Az elsõ vagyok. Mi csúnya fiúk a legtöbben annyi elutasítást kaptunk már, h ha akadna olyan lány, aki nem a külsõre megy, akkor meg tudnánk becsülni, és nem csalnánk meg. Még akkor se, ha vmi csoda folytán lehetõségünk lenne rá. Kivétel persze van, de a legtöbb csúnya srácra ez sztem igaz.
A kérdező hozzászólása: 16:50-es. de itt akkor nem az a helyzet áll elõ, hogy a "nem olyan jól kinézõ srác, aki háttérbe szorul" de esetleg lesz majd barátnõje, csak azért nem fogja megcsalni, mert nem lesz kivel(nehéz még egy csajt találnia, aki lefeküdne vele)?Hm?:)
Vannak ilyenek. Én csak attól félek, hogy úgy látom, hogy igen minden rendben van a kapcsolatunkban, minden téren. Aztán egyszer csak kiderül, hogy még is megcsalt. De azért mindent olyan "rendben " találtam a kapcsolatunkban. Szóval én ezt nem értem, mert én tudok ilyenekrõl is, ahol állítólag minden olyan jó volt, de még is megcsalta a másikat. Hogy ezt miért tette nem tudom. Szóval nem tudom mi érné meg jobban, vakon megbízni a párunkban, vagy inkább néha gyanakodni. Ezt már csak magamnak tettem fel kérdésnek.:) Egyébként biztos vannak ilyen férfiak. Csak nehéz találni is ilyet. De azért remélem több ilyen férfi van!
Van, az én párom.
A 16.50-es vagyok :) Tévedés ne essen, én pld nem a 'nem olyan jól kinézõ' kategóriába tartozom, de ki nem állhatom se a páwákat, se a pitsákat. Na most a baj az, hogy õk járnak az élen, és ezért szorulunk mit háttérbe, nem feltétlenül azért, mert nem vagyunk elég szépek, vagy helyesek, hanem mert az, hogy valaki normális, manapság már nem ér annyit.

Van 1 osztálytársam és van 1 barátja aki buliba csalja meg sokszor inkább a barátaihoz megy mint hozzá. De a csaj olyan vak h nem veszi észre ezeket . Már szánalmas esküszöm erről mi a véleményetek?

Legjobb válasz: lehet h bunkó vagyok ...de amit lemûvel már idegesít .. állandóan róla áradozik meg stb... nekem is van barátom már lassan fél éve és mégsem csinálom ezt ... de rajat kívûl szinte mindenki észreveszi h valami nincs rendben a csávóval ...

A kérdező hozzászólása: lehet h bunkó vagyok ...de amit lemûvel már idegesít .. állandóan róla áradozik meg stb... nekem is van barátom már lassan fél éve és mégsem csinálom ezt ... de rajat kívûl szinte mindenki észreveszi h valami nincs rendben a csávóval ...
A szerelem vak :( Ha véletlen áradozás közben megkérdezné, te mit szólsz a sráchoz, mondj el mindent õszintén!
A kérdező hozzászólása: már mondtam neki h olyan tipikus ki ha nem õ ... és h nem adok nekik 2 hónapot sem ... és már csak a srácon múlik mikor szakít .. mert már mondta az osztálytársamnak h már nem jó annyira a kapcsolatuk ... szal ez a duma h nem akarja megbántani-- bellee....rosszúl vagyunk már tõlük .. az egyik olyan vak h már fáj a másik meg kétszínû bal***sz
Akkor marad a türelem... Nem kell ezt nektek annyira a szívetekre venni.
szerelmes a lány, és zat hiszi, hogy sokan azért beszélik le a srácról, mert irigyek, vagy szét akarjátok õket választani. Sajnos csalódnia kell és magától rájönnie, hogy valami nem kóser, csak úgy fogja megtanulni. Vagy 20 embert oda kell állítani, hogy mnid tudják hogy megcsalja, ennyi embernek már csak hinne. a lányokat is meg kéne kérdezni, akikkel megcsalta, h van e köztük valami, nem tudom h bevallanák e, de ha akarják a csávót, akkor felválalják és nem akarják h a lánnyal maradjon. Ha nem akar a csajtól semmit, mnidig megcsalja a srác, akkor neki kéne mondani, hogy szakitson már al ánnyal és ne nézze hülyének. ha a pasi szakit vele akkor a lánynak már nem kell.


Van olyan lány aki nem iszákos, nem dohányzik, nem hazudozik, nem csalja meg a párját, nem drogozik, nem ri banc és becsületes?

Az utóbbi idõben csalódtam, ezért egyre kevésbé hiszek benne.

Legjobb válasz: még nem találkoztam vele! 30+F

még nem találkoztam vele! 30+F
Van, de tut szenakazalban konnyebb megtalalni. Ezek foglaltak.
Rohadtul be lehet ezt fejezni, mert gáz és unalmas.
van
Jelen, és foglalt...
Igen, van. :)
A kérdező hozzászólása: "imádok hazudni, de csak apró dolgokban, meg csak olyanoknak, akik nem érdekelnek, egyébként baromi jól is tudok hazudni" Gratulálok, 12-es
Látjátok én mondtam, létezik van pár ilyen, de úgyis mindig foglaltak.Én is csak egy ilyennel találkoztam életemben, és õ is persze foglalt volt.Én is már csak reménykedni tudok, hogy egyszer talán találok valami hasonló lányt, és nem lesz foglalt.:) 22/F
Én megfelelek a kritériumoknak, úgyhogy van. Igaz, most nincs barátom, de sosem csalnám meg.
Egy kivételével én ilyen vagyok.
egyszer becsíptem, egyszer kipróbáltam a cigit, néha hazudok, ha kegyes hazugságról van szó, egyszer csaltam meg, de azonnal szakítottam, nem ezt érdemelte. nem vagyok ri banc, és egyébként becsületes vagyok.
persze 1 rohadt fantasy álomvilágban biztos van ilyen....
Itt vagyok! De annyira nem jártam jól a dologgal, mert minden srác a barátnõmért van oda aki a fenti említettek közül mindet csinálja... ès még mielõtt valaki beleokoskodna, nem vagyok dagadt.
Van , de én inkább egy ribit keresek, aki meg akarja csalni a párját, iszik és nem becsületes, , ha van ilyen :) 36F
Létezni létezik, én találkoztam már ilyennel.Persze õ mindig foglalt, nem kell ragoznom miért. :)
Kihaltak a tegnap!
Pasik se jobbak, õk miért lennének!?
IGen.
öö jelen. és foglalt is vagyok..::)
Vajon ha nem csalódtál volna is ugyanígy felteszed ezt a kérdést?
elnézést, láttam ilyet de dagi volt
Van...néhányat ismerek.
Jelen, mégsem kellek a kutyának sem.
Mind pipa az esetemben. De ne legyél olyan ostoba, hogy egy lányka miatt rühellni fogod az összes nõt.
Igen.
Én szeretek inni, nem dohányzom, imádok hazudni, de csak apró dolgokban, meg csak olyanoknak, akik nem érdekelnek, egyébként baromi jól is tudok hazudni, nem szoktam a páromat megcsalni, ugyanis nekem sosincs párom, soha nem drogoztam, ha a r-banc a te esetedben azt jelenti, hogy szereti a szexet, akkor r-banc vagyok, és eléggé becsületes. Emellett még baromi jó a humorom, intelligens vagyok, és én nem kézimunkát adok, hanem egy egész karriert.
persze hogy van, és olyan fiú? az sokkal kevesebb!
Én ilyen vagyok és foglalt 8 éve..
Szerintem dugj fel magadnak egy helyesírás kézikönyvet, hátha jobb lesz
1. Nem olyan akinek igénye a sok menet. 2. Van más elfoglaltsága, gondja 3. Meglehet unni azt is. 21F
nyugi az én pasim is hamar elmegy..:/ vagy pedig nem megy el két variáció van..
Talán az a túl gyors kielégülés is közrejátszhat, de inkább az lehet az oka, hogy az igényeitek nem azonosak. Ha korábban nem így volt, akkor a megszokás, a csökkenõ "varázs" is okozhatja.
Biztos nem izgul rád.

Vannak manapság, még olyan párok/házastársak, akik az első szerelmükkel vannak együtt? Most nem a párhónapja tartó első kapcsolatokra gondolok, hanem olyanra akik évek óta együtt vannak, esetleg család/ házasság kötés is megvolt/van. Létezik ilyen?

Legjobb válasz: Heló! Persze. Nagyszüleimnél - ráadásul úgy, hogy a mamám évek óta súlyos beteg -, szüleim, én meg a barátnõmmel már több mint két és fél éve vagyok együtt. Mind elsõ szerelem.

Heló! Persze. Nagyszüleimnél - ráadásul úgy, hogy a mamám évek óta súlyos beteg -, szüleim, én meg a barátnõmmel már több mint két és fél éve vagyok együtt. Mind elsõ szerelem.
Én 25 éves lány vagyok és a párom az elsõ az életembe..már évek óta együtt vagyunk.
ebben csak akkor érdemes hinni benne, ha kibírják és elviselik a változásokat, alkalmazkodni tudnak egymáshoz, a kapcsolatot ápolják, figyelnek egymásra, csak így megy
Persze, hogy létezik :) Mi párommal 5 és fél éve vagyunk együtt :) Mindenben elsõk vagyunk egymásnak. Már nagyon sokszor hallom tõle a házasság szót... sõt mástól is úgy hallottam vissza, hogy velem képzeli el az egész életét. :) 21N
Pár nap és 5 éve leszünk együtt! Mindenben 1. volt és azóta is csodás, ezért azt hiszem "megtartom".. :) 21L és 31F
Igaz, a párom elõtt voltak kisebb "kapcsolataim", nem is nevezném kapcsolatoknak hisz talán max 2 hetesek voltak... Viszont a párom az elsõ igazi nagy szerelmem, Õ az igazi nagybetûs Õ ;) :) ) A mai napig imádom. 6 éve vagyunk együtt, eljegyzés tervben, majd házasság és a család is! :) L23 & F32
igen mar 10eve huzzuk egyutt az igat
Február elején lesz 14 éve, hogy együtt vagyunk. Két gyerek házasság. 31 éves vagyok.
Nekem volt egy kb 2 hétig tartó kapcsolatom, ahol rá is jöttem, hogy csak rászedés volt és dobtam is. Utána találkoztam párommal, aki az elsõ igaz nagy Õ. 7, 5 éve ttart, 2 gyerkõc is van már. Páromnál nem én vagyok a elsõ, bár akivel lehúzott 10 évet, az csak amolyan megszokás volt és gyerek nincsen. Számára én vagyok a nagy Õ, akivel szívesen vállalt gyerkõcöket is.

15/L vagyok, 158cm magas. Szerintetek mennyi esélyem van rá, hogy még növök? Szüleim és húgom elég magasak, de van olyan a családban, aki kb. akkora, mint én. Már pár éve nem nőttem semmit. Most megyek gimibe.

Fogok még n?ni???? Válaszokat köszönöm.

Legjobb válasz: azt nem tudom de ha uszol attol allitolag lehet noni meg a futastol meg ha helyesen ulsz vagyis egyenesen

azt nem tudom de ha uszol attol allitolag lehet noni meg a futastol meg ha helyesen ulsz vagyis egyenesen
helyesbíttek lányok 16 fiúk 21 éves korig én így tanultam
Hát, ha már évek óta nem nagyon nõttél akkor már nem valószínû, hogy fogsz. De szerintem örülj neki, nem mindig olyan jó dolog magasnak lenni.. Legalább bátran akármekkora magassarkút felvehetsz ha éppen akarsz xD
A kérdező hozzászólása: Kösz, ez nagyon hasznos volt..
van mütét, ha gondolod.... széttörik a csontjaidat, aztán valamilyen sínnel nyújtanak rajta, havonta, aztán kb 15+ cm-el gazdagszol, de ezt te döntöd el, vállalkozol e rá, lelkileg+anyagilag. én voltam a 15/L-es:D
A kérdező hozzászólása: Nekem azt mondták, 20 éves korig nõhetünk. Választ köszi. Jó lenne valami bíztatás:)
állítólag még 18 éves korig nõ az ember, de vannak kivételek
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat..
Elvileg, még nõhetsz, de nem biztos, ezt így nem lehet tudni.
Én is 15/L vagyok, én is most megyek gimibe és én155 cm vagyok nem nõttem már 1-2 éve....
25 vagyok, és 14 éves korom óta nem nõttem egy centit sem. Mondjuk nekem a szüleim is alacsonyak. Én 155 cm vagyok.
de jó neked! én 160 cm vagyok 12 évesen! Te meg 15 én addigra 180cm-es leszek! jaj ne!

Van itt olyan család, akinek sikerült kimászni az adósság-csapdából? (Nem lakáshitelről van szó, és nem is plazmatévé meg egyéb luxus miatt)

Leírnátok, hogy sikerült megmenekülni ebb?l az ördögi körb?l, szívesen vennék tippeket, mert már egyre jobban el vagyok keseredve. Akkor csúsztunk meg, mikor az anyós váratlanul meghalt, és a babavállalásra félretett pénz még kevés is lett a végén a temetésre meg ezután azért ugye még a bébinek is meg kellett szerezni a nélkülözhetetlen dolgokat. Azóta ugye a GYED is nagyon kevés a korábbi fizetésemhez képest, viszont minden drágább lett, és hónapról hónapra egyre lejjebb csúszunk... Miel?tt vki betalálna ezzel, az internetünk tévével együtt pl a villanyszámla fele, szóval nem ezen áll vagy bukik a dolog. Albérletben lakunk (nem is akartunk sajátot még egy ideig), kocsink sincsen, ruhát is már csak a babának veszünk, azt is leginkább turiban vagy akciósan. Kaját se vásárolunk semmi különöset, csak hogy tudjunk f?zni, szendvicset készíteni. Mit lehet, mit érdemes ilyenkor tenni ? Nem élünk nagy lábon szerintem egyáltalán.

Legjobb válasz: Második ez jó, de utána hogy jutottatok el oda, hogy megint legyenek dolgaitok, meg éljetek normálisan?

Nálunk is a másodállás, hétvégi állás volt a megoldás. Utána még egy ideig csináltuk, és a végén sokkal jobb anyagi helyzetbe kerültünk, mint elõtte voltunk.
A második válaszoló teljesen jól csinálta, így ment a zöld kezecske. Nekünk is bent van a zálogba az összes ékszerünk.Minden hónapba csak hosszabíthatom, mert vagy egyik jár le vagy másik.Most is vagy 20 000 lesz.Áhhhh borzalom.S még ott van egy rakat tartozás.
Második ez jó, de utána hogy jutottatok el oda, hogy megint legyenek dolgaitok, meg éljetek normálisan?
Nálunk a férjem fogta magát és elment külföldre dolgozni. Rossz dolog, hogy havonta egyszer jön haza, de nem lenne jobb az se, ha együtt olvasnánk a felszólításokat, hogy fizessünk, de nem lenne mibõl.
Ez egy jó kérdés!Ez engem is érdekelne, mert mi is nyakig benne vagyunk, s nem tudunk a sok adósságtól megszabadulni.Az egész nekünk ott kezdõdött, hogy vettünk egy vadi új autót részletre 10 évre, amit 3 év múlva elloptak.Hiába volt rajta casco, még nekünk kellett fizetni cirka 1 milliót.S megjegyzem 4 gyerekünk van.Épp a negyediket vártam, mikor ez megtörtént.22 hónapig havi 40 000-rel törlesztettük s így elég sokmindent nem tudunk fizetni, ami felgyûlemlett.Mosz ezeket nyõgjük, mivel mégcsak most fizettük ki a kocsit.Egyébként is már volt elõtte sok hitelünk.Én teljesen kiborultam s gyógyszereket szedtem az elkeseredéstõl.Még most is kéne szednem, mert nem javul az állapotom.Nem tudom, hogy van ebbõl kiút.De több hitelt biztosan nem veszünk fel! Közbe költöznünk is kéne nagyobb lakásba, mert csak 3 szobás a lakásunk, de most ebbe se merünk belevágni, mert illeték, költöztetés stb egyszerûen nincs pénzünk!
Én nem pontoznám le a 2. hozzászólót sem, belátták, hogy sokat vállaltak, de sok munkával helyre is hozták a dolgot és sikeresen rendezték a helyzetüket.Ügyesek, bárcsak mindenkinek hasonlóan sikerülne és ne kerülne sor kilakoltatásokra :(
Én tudnék mesélni.Majdnem 4 millió forintos tartozásunk volt, ami szintén temetéssel indult.Az apósom meghalt, és ezért hitelt vettünk fel, majd a hitel követte a másikat.A végén már elmaradt villany, lakbér tartozásunk volt.Egyre jobban süllyedtünk az adósság mocsarában..De volt egy határ amikor már nem adtak hitelt, sõt jöttek a felszólító, fenyegetõ levelezések..Elkezdtünk szépen minden eladni.Elõször a mobiltelefonokat, tévét, és mindent amit pénzzé lehetett tenni.Az ékszerek már rég a zaciban, házunk nem volt, hogy jelzálogot vegyünk fel.Amit eladtunk annak az ára ment az adósságba.De a villanyt mégis kikapcsolták.A villanyt visszaszereztük, de lemondtuk a telefont, internetet, kábelt.Nekünk tényleg semmink nem volt egy öreg fekete-fehér tévén kívül.Mivel továbbra is szorongattak minket, és bíróságra kerültünk, így kétségbeesetten kértem mindenkitõl részletfizetési kérelmet.Meglepetésemre mindenhol elfogadták.Így elkezdtünk rengeteget dolgozni.Én a hét 7 napjából 7-et dolgoztam 12-14 órákat.A férjem úgyszintén.5 éven át nem csináltunk mást csak dolgoztunk.Nem voltunk nemhogy nyaralni, de egy moziban, vagy egy mekibe nem mentünk el..Ruhát 5 éven keresztül nem vettünk..Ha kilyukadt a zokni, megvarrtam.Ha kiszakadt a nadrág megvarrtam.A lényeg hogy tiszta ruha volt, és tiszták voltunk..Nagyon sokszor a vacsora csak vajas kenyér volt..Gyümölcsöt akkor ettünk, ha elmentünk az apámhoz és õ adott..Szórakozásunk internet és számítógép hiánya miatt csak a városi könyvtár maradt, mert az ingyen volt..Gondolhatod hogy az 5 év alatt hány átsírt éjszakám volt..De egy nap jött egy levél amiben értesítettek minket hogy X.Y. behajtócégnél a tartozásunkat teljes egészében kifizettük..Majd jött egy másik levél hasonló tartalommal..Kicsivel több mint 5 év után mindent kifizettünk..5 évig éltünk úgy hogy tényleg csak robotoltunk, és a pénzbõl semmit nem láttunk...Nagyon kemény volt, de senkit nem okolok ezért csakis magunkat.Nagyot hibáztunk, és még nagyobb árat fizettünk érte..Két jó dolog volt benne.Az egyik, hogy a férjemmel nagyon szoros lett a kapcsolatunk, és tudjuk számíthattunk mindig egymásra.2.Soha többé nem vettünk fel hitelt..
Második nagyon jó olvasni a történeted, hogy belekeveredtél a hitelekbe, de nem mást hibáztattál és nem mástól vártad a megoldást, hanem tettél érte!!! Engem mindenki hülyének néz, hogy a lakáshitelem miatt másodállást vállalok, és nem a banktól meg az államtól várom a megoldást a saját döntésem által felvett hitelre.
" Ha egyszer sikerül ebbõl kimászni, én biztosan vmi örömünnepet fogok rendezni!" Amikor nálunk kiderült, hogy végre mindent visszafizettünk kamatostul, én 3 napig csak sírtam..A végén már könnyek nélkül de sírtam.A férjem csak vigasztalt, és azt mondogatta hogy "nyugi kislány! Már vége..Megveszem a legszebb dolgot amire vágysz.Elviszlek Velencébe hogy teljesüljön a gyerekkori álmod, csak ne sírj" Én is örömünnepet akartam tartani, de kellett majdnem 1 hónap hogy felfogjam, hogy végre vége van az 5 éves vegetálásomnak ahogy írtad.. <második vagyok> UI: Végül is Velencébe tavaly elvitt a férjem 3 napra..Életem legszebb napjai voltak..
A kérdező hozzászólása: * Az az utolsó mondat eltévedt :) Ha egyszer sikerül ebbõl kimászni, én biztosan vmi örömünnepet fogok rendezni!
A kérdező hozzászólása: Azt én sem értem, miért húzták le a második választ, én adtam zöld kezecskét, és köszönöm mindenkinek, aki írt õszintén és abszolút jó szándékkal! A páromnak már van másodállása, de sajnos változó, hogy mikor melyik helyrõl jut több bevételhez, a fõ munkahelyén is szokott túlórázni. Költözés is tervben van, bár amíg vannak elcsúszott számlák, addig ez is lóg a levegõben, pedig még egész olcsón fenntartható a lakásunk sok ismerõséhez képest, de persze lehetne jobb is. Más megoldás sajnos nincs, csak az albérlet. (Család nagyon messze lakik.) Pont a napokban jutottunk oda, hogy arról beszéljünk, mit lehetne és kellene eladni, ékszereket zaciba, mert más már tényleg nem maradt. Mindeközben meg ott van a fejemben folyamatosan, hogy ha az ember mindenrõl lemond, akkor az nem is élet, csak valami vegetálás, de nagyon sokan vagyunk ilyen helyzetben, közülük sokan tényleg nem vagy nem csak a saját hülyesége miatt. Egyre inkább törjük a fejünket azon is, hogy más országban talán könnyebb boldogulni és miért ne próbálnánk meg... Szívesen olvasnék még válaszokat, történeteket. Köszönöm mindenkinek! Ha egyszer sikerül ebbõl kimászni, é
Ez szerintem foleg attol fugg, hogy mekkora a hitel. Mert 1-5 milliot, na jo max 10-et, kulfoldi munkakkal, 5-6evig 0 elettel, ha tenyleg nagyon kovetkezetes vagy, vagyis inkabb vagytok, mert egyedul rohadt nehez, talan meg lehet torleszteni, ha epp nem szakad rad az eg osszes baja. De vannak, akik mar olyan spiralba kerultek, hogy 15-30milliora is felrugott a kozel sem olyan magas hitel, vagy butak voltak, es azt gondoltak mindig kicsit torlesztenek, es vehetnek fel tobbet. Akikre ez igaz, szerintem akarmennyit dolgoznak nem fogjak torleszteni, mert az alap osszeget meg csak-csak akar 10-15ev teljes lemondassal, de a kamatok kozben nem allnak meg. Szoval a lenyeg, hogy most mekkora az adossagotok? Eloszor ezt kell felmerni.
lefaragni annyira a kiadásokat, amennyire lehet és plussz munkát kell keresni. Elõbb utóbb sikerülni fog.
Szerintem azok pontozták le a másodikat, akik elolvasták, a kezdeti helyzetén magukra ismertek, de nem tetszik az, hogy a problémát munkával oldotta meg, mert ez lelkiismeret-furdalást okoz nekik, hiszen tudják, hogy nekik is az lenne a kiút, csak nem fûlik a foguk hozzá :D
a második korrektül leírta a kérdésre a választ aki lepontozta az Troll . Egyébként nem könnyû kikerülni az adósságcsapdából, vagy megerõsödik az ember és a kapcsolata vagy széthullik. Csak következetes , szorgalmas munkával lehet kimászni belõle.
2. válaszoló: Ügyesek vagytok! Jó ilyen történeteket olvasni. De azt nem értem, hogy az apósod temetésére nem adtak volna az önkormányzatnál támogatást? Elvileg lehet kérni, ha nem tudjátok fizetni a temetést.

Van itt olyan család, aki vállalt 3. gyereket úgy, hogy kis lakásban laknak, és csak szűkösen férnek el? Hogy oldottátok meg? Nem szóltak meg?

Nagyon vágyunk 3. babára a párommal. 2 szobás kis lakásban lakunk, de nagy valószín?séggel pár éven belül el tudnánk költözni nagyobba. Viszont nem igazán akarunk addig várni a 3. babával, mert párom már nem annyira fiatal, és be is jött a kis korkülönbség a már meglév? két gyerekünknél.

Legjobb válasz: Mi is így tervezzük a 3. babát. 1 nagyszoba, 2 félszoba (inkább lyuk), eddig van 2 kisgyerek (inkább baba :)). Mi is még most hirtelenjében szeretnénk harmadikat. 5-6 éves korukig elvannak egy szobában, de talánt tovább is, úgyis csak aludni járnak oda, játszani itt szoktak a nappaliban. Nem felelõtlenség szerintem. Én egyetértek veletek, szerintem vágjatok bele és legyen 3.

Mi is így tervezzük a 3. babát. 1 nagyszoba, 2 félszoba (inkább lyuk), eddig van 2 kisgyerek (inkább baba :) ). Mi is még most hirtelenjében szeretnénk harmadikat. 5-6 éves korukig elvannak egy szobában, de talánt tovább is, úgyis csak aludni járnak oda, játszani itt szoktak a nappaliban. Nem felelõtlenség szerintem. Én egyetértek veletek, szerintem vágjatok bele és legyen 3.
Nálunk egy 4 és 2 éves kiscsaj lakik a kisszobában, a 8 hós öcsi velünk a nappaliban. Igaz, van egy étkezõnk, de a konyha ici-pici és nem áldoztuk fel emiatt második szobának. Mi is keresgélünk bõszen, szeretnénk egy kertes házat a 3. emeleti panel (nincs lift) helyett. Ugyan miért szólnának meg emiatt? Annyi babát vállalj, amennyit úgy érzed, fel tudtok nevelni! Sok sikert a további babához és nagyobb lakáshoz!
Hát nekünk van egy 30 és egy 16 hónapos testvérpárunk már egy egész nagy félszobában. Mi lakunk a másik félben (ép, hogy a franciaágy befér), és van egy nappalink, ahol játszunk, eszünk egész nap vagyunk. Becsúszott a harmadik, 1, 5 hónap múlva születik. Mi úgy döntöttünk, hogy egyenlõre úgy tervezzük egy szobában lesznek hárman. Az elsõ pár hónapban gondolom nálunk alszik a legtöbbet úgy is (a második is 2 hónapos koráig nálunk volt, akkor aludta át elõször az éjszakát). Nagyon ódzkodtam az ötlettõl, de õszintén szólva az, hogy kiköltözzünk a nappaliba, és az egyik gyereket átköltöztessem a hálószobába olyan anyagi költség lenne, ami most nem fér bele a keretbe. Sajnos majd megöröklöm a Nagymamám lakását, majd akkor veszünk egy nagyobb lakást és szétköltöztetem õket.
Nõvéremék Svádországban élnek, ott azért jelentõsen jobban keresnek, de nem túl gazdagok. 3 szobás lakásban élnek, de a szobák és maga az egész lakás is elég kicsi. 1 éve született a 4.5. gyerekük, ikrek lettek. Most 5 gyerek van 1 szobában, a szülõk a legkisebb félszobában, a 3. szobát nappaliként használják. Nem nyomorognak és persze majd szeretnének nagyon lakásba költözni, de míg a gyerekek kicsik addig gyûjthetnek pénzt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :) Jó olvasni, hogy mások is bevállalták így. Mi is úgy gondoljuk, hogy amíg kicsik, addig bõven elvannak kis helyen, aztán mire a nagylány suliba megy, addigra csak sikerül elköltöznünk. Szép napot Nektek!

Mitévő legyek, ha anyám olyannal él, aki csak kihasználja? ! Anyám meg hagyja, neki is van haszna. Nem érzem az igazi családot, olyan hazugság az egész.

Apám meghalt,még csak 10 voltam, most 24 vagyok.

Legjobb válasz: beszélgetésen kivül nem sokat tehetsz.Ha anyukádnak igy jó,irtad,hogy neki is van haszna...akkor meg mi a baj?kiegészitik egymást,nem hiszem,hogy tehetsz valamit.

beszélgetésen kivül nem sokat tehetsz.Ha anyukádnak igy jó, irtad, hogy neki is van haszna...akkor meg mi a baj?kiegészitik egymást, nem hiszem, hogy tehetsz valamit.
Ez anyád élete, ne szólj bele!!! Ha neki jó, akkor NEKED semmi közöd hozzá. 24 évesen a saját életeddel/párkapcsolatoddal törödj, ne máséval.
Ezek szerint õk jól elvannak, csak neked nem tetszik. De nem sok közöd van hozzá.
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszaitokat!
Arról eddig nem irtál, hogy fenyegetné anyádat - a kihasználás mást jelent. De ebben az esetben sem tudsz mit csinálni, csak anyád tehetne valamit, ha akarna.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom "becsukni a szemem", amikor hallom, hogy anyut fenyegeti ez az ember.
Szerintem ha azt kérdezi, hogy "mitévö legyek", akkor az kimeriti a beleszólás fogalmát. A kérdezonek nem kell semmit tennie, ez az anyja magánélete. Föként úgy nem, hogy a kérdés alapján sincs kihasználva az anyja, és meg van elégedve a helyzettel.
Egy szóval nem írta, h beleszólna, de mindegy! Nem kéne kiforgatni a másik szavait! És ha az anyám tönkretenné magát/másik fél kihasználná, akkor azt én sem nézném jó szemmel. Jó, nekem ilyen problémám sajnos soha nem lesz.
"Már ne is haragudjatok. De miért is nincs köze az anyja életéhez? Én 32 vagyok, akkor nekem sincs közöm anyám dolgaihoz, mert már elköltöztem otthonról és családom van...?" VÉLEMÉNYED lehet, de beleszólni nem. A nincs hozzá közöd-et itt mindenki úgy értni, hogy a párkapcsolat FELNÖTT emberek esetében magánügy, és abba se a gyerek, se a szülö nem szólhat bele. Szerintem forditott esetben te is megsértödnél, ha az anyád akarná megmondani, hogy kivel élj együtt, ha aki neked megfelel, az neki nem. Itt a kérdezönek valamiért nem tetszik az anyja élettársa, az anyjának viszont se hátránya nincs miatta, és jól elvan vele.
Anyukád legyen mitévõ!
Az Edesanyad az most is az Edesanyad, tehat ne foglalkozz az O maganeletevel! Te mar felnott vagy, es megvaltozott a kapcsolatotok, tehat regen fuggtetek egymastol, de ma mar ez nem igy van, mivel mindketten fuggetlenek es felnottek vagytok. A mamad erzelmi eletebe beleszolni nem tudsz, ahogyan forditva is igaz, hiszen a mamad sem dontheti el azt, hogy TE kivel elj egyutt!
Már ne is haragudjatok. De miért is nincs köze az anyja életéhez? Én 32 vagyok, akkor nekem sincs közöm anyám dolgaihoz, mert már elköltöztem otthonról és családom van...?
Ha neki is van haszna, akkor nem is annyira kihasználás. Beszélhetsz vele jóindulattal, de nincs beleszólásod...
Sokan írták, hogy ne lépd át az anya-fia szerepkört azzal, hogy "beleszólsz" az életébe. Abban igazuk van, hogy minden ember a saját képére próbálja (direkt módon, vagy csak tudattalanul) formálni a másikat. Azonban, ha anyukád érzelmileg labilis, esetleg megpróbálhatod neki vázolni a tényeket, objektíven. Mérd fel, hogy az õ haszna arányos-e a "kihasználtságával". Azt is elmondhatod neki, hogy számodra milyen a kialakult helyzet. A család nyújtja az emberek életében azt a fajta biztonságérzetet, amit más nem pótolhat. Ha ez nincs meg, az majdnem olyan, mintha otthonod nem lenne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!