Találatok a következő kifejezésre: Van olyan ahova (574 db)

Van olyan ahova fel tudok tölteni egy file-t, nem nyilvános és csak a link ismeretében lehet hozzáférni?

A lényeg az, hogy nagyon hosszan megmaradjon.

Legjobb válasz: ...vagy ingyenes tárhelyek...

...vagy ingyenes tárhelyek...
legtöbb oldalon ha regisztrálsz, priváttá tudod tenni. persze fájlmérettõl függ, de én például a mediafire-t használom, illetve a skydrive-ot.
Mediafire, dropbox...

A fociakadémiákra hány évesek mehetnek? Van olyan, ahová 18 éves mehet? (ha igen, mi ennek a neve)

Legjobb válasz: A futball akadémia tulajdonképpen egy középiskola, tehát végzõs korúakat már nem keresnek.

A futball akadémia tulajdonképpen egy középiskola, tehát végzõs korúakat már nem keresnek.

Van olyan település, ahova csak a neve miatt nem költöznél, vagy olyan, ahova szívesen költöznél, mert tetszik a település neve?

Legjobb válasz: van ahova nem költöznék Öcsöd XD mert ha p-t raksz elé ... viccen kívül nincs se ahova nem költöznék se ahova költöznék egy város név miatt

van ahova nem költöznék Öcsöd XD mert ha p-t raksz elé ... viccen kívül nincs se ahova nem költöznék se ahova költöznék egy város név miatt
van, nem szívesen lennék Csór-i
mik vannak? írhatnál párat :P
Sáta (majd mondanám: Sátán vagyok...) Bugyi Vatta Kurd Heréd
Olyan is van, hogy Bolhás xD oda biztos nem költöznék.
Ismeritek a viccet, ugye? Hogy lehet Sáriba eljutni? Hát Bugyin keresztül :) És mindkettõ létezõ helységnév... :D Ráadásul egymás mellett. Emellett érdeke még a Csesznek nevû helység is... :)
Pornóapáti szerintem viszi a pálmát, de van Bugyi, Vatta, Csesznek, Ondó stb.
A kérdező hozzászólása: 04:33 - Nem az én felfogásommal van baj, hanem te azt írtad, hogy "általában az emberek...", és nem azt, hogy NEKEM NINCS... No, de nekem van olyan település, ahova nem költöznék, mert... És ezek nem semleges nevû települések, hanem olyanok, amin én is meresztem a szemem, hogy ilyen van? És hogy mennyit gúnyolódhatnak rajta. Én sok ok nélküli gúnyolódást kaptam gyerekkorban, talán ezért érzem, hogy nem adnék szándékosan okot rá késõbb se.
Majd ha egyszer az élet sarokba szorít annyira, hogy más kiút nem lesz csak Bugyiba költözni, hidd el nem a helységnév lesz a lényeg.
A kérdező hozzászólása: 09:39 - Te képtelen vagy egy EGYSZERÛ elméleti kérdésre válaszolni? Én nem is maradok Magyarországon... De ennek megint semmi köze a kérdéshez. Egyszerûen csak adminisztráción dolgozom, és sok olyan településnevet látok, aminek a nevét se ismerem, és ezek között vannak nagyon elképesztõk is. Ha ennyit nem tudsz felfogni, akkor inkább ne írj.
Én a név miatt költöztem Judapestrõl Yellowknife-ba. Nem bántam meg.
Hát nekem nem túl szimpatikusak az olyan települések aminek a végzõdése ...bokor, ilyenekkel én valahol Debrecen felé találkoztam.
Próbáld meg néhányszor elolvasni, míg felfogod és rájössz hogy van köze a kérdéshez. Ez egy válasz vagy vélemény a kérdésedre. Bár ha mégsem értenéd meg akkor rövidebben (hátha nehéz számodra ilyen hosszú szöveget felfogni): Nincs, nincs olyan sem.
A kérdező hozzászólása: 07:10 - De ennek semmi köze a kérdéshez. :-)
Általában az emberek nem helységnév miatt szoktak költözni, de nyomósabb okból. Gondolom ha az életedet megoldaná hogy egy konkrét helységbe költözz, nem az lenne az elsõdleges hogy mi a helység neve.
ma 17:26-os válaszához: Hallottátok már? Volt egy pap, aki kiírta a templomkapura, hogy "ma nem lesz/késöbb (ekkor) lesz a mise. Sátán vagyok." Nem tudom pontosan hogy van a szövege, de elég furán jött ki.
:D
A kérdező hozzászólása: Pár hete kolléganõmmel Folyás nevû településnéven nevettünk.
A kérdező hozzászólása: Adminisztráción dolgozom egyébként, és néha ledöbbenek, milyen településnevek vannak, én jó voltam iskolában földrajzból, de töredékét se tanultuk az ország településeinek, természetesen érthetõ, hogy nem fér bele, de fura, hogy egy ilyen munka során jobban megismerem az országot, és egészen elképesztõ településnevek vannak.
Nagybátyám Beled-be lakik egy határ széli város vagy inkább falu. És az Enying mivel jobb?xD itt lakok de sztem kbszt sz*r név

Balatonon van olyan strand ahova belehet vinni kiskutyát?

Fürdeni nem szeretne, csak velünk lenni. és van kisbabánk is, szóval több szempontból kellenne a strandnak megfelelni. Ja, a kutya: Shih-tzu, szóval tényleg pici.

Legjobb válasz: A Balaton körül vannak olyan kempingek, ahová kutyát be lehet vinni és napijeggyel is látogathatóak, tehát nem muszáj ott aludnotok. Ilyenek, amirõl eddig tudok, de lehet több is: Vonyarsvashegy, Park kemping (mi második éve ott is nyaralunk, olcsó, tiszta, kulturált hely) aztán Balatonszemes, Lidó kemping is, bár ott egyedül a déli part sekély vize és a kedves település vonzó, de beengednek kutyát is és szemeset konkrétan tudom, hogy van napi látogatás is. Ha nyaralni akartok, Vonyarcot ajánlom. Ez nem úgy kemping, hogy csak sátor v lakókocsi, vannak faházak is full összkomforttal. Aztán másik dolog, Keszthely-Hévíz vonzáskörzetében van Esztergályhorváti-Bárándpuszta, kutyabarát panzió, kifejezetten kutyásoknak. Megõrzést is vállal.

A Balaton körül vannak olyan kempingek, ahová kutyát be lehet vinni és napijeggyel is látogathatóak, tehát nem muszáj ott aludnotok. Ilyenek, amirõl eddig tudok, de lehet több is: Vonyarsvashegy, Park kemping (mi második éve ott is nyaralunk, olcsó, tiszta, kulturált hely) aztán Balatonszemes, Lidó kemping is, bár ott egyedül a déli part sekély vize és a kedves település vonzó, de beengednek kutyát is és szemeset konkrétan tudom, hogy van napi látogatás is. Ha nyaralni akartok, Vonyarcot ajánlom. Ez nem úgy kemping, hogy csak sátor v lakókocsi, vannak faházak is full összkomforttal. Aztán másik dolog, Keszthely-Hévíz vonzáskörzetében van Esztergályhorváti-Bárándpuszta, kutyabarát panzió, kifejezetten kutyásoknak. Megõrzést is vállal.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, jó tudni, hogy vannak ilyen helyek. szép nyarat
De jó tudni ezeket! Nekem októberben érkezik a fiacskám és nekünk is van egy shih-tzunk! Jövõre jó lesz az infó! Köszi
A google-ban kerestem rá a 'kutyabarát strand' címszóra és harmadikként dobta ki ezt a linket. Ennek hatására utánanéztük, foglaltunk és kipróbáltuk a vonyarci Park kempinget. Valóban kutyabarát!!! és saját strandja van, így nem gond a kutyust levinni a partra. Mellesleg mi gyerekcsónakban magunkkal vittük a vízbe. Így bent is volt meg nem is. Hiszen csak vízbe nem lehet bevinni, de a víz felszíne ugye más kérdés. Pláne ha kutya bele sem ér. Mint ott kiderült, nem mi vagyunk az egyetlenek, akik ezt a megoldást választották. Egyébként nagyon igényes, kultúrált hely. Csak ajánlani tudom. Vissza fogunk járni. Úgyhogy nagyon köszönjük a tippet. Bevált!!
Mi ia a vonyarcvashegyi Park Kempingben nyaraltunk idén, és a kempingbe valóban bemehet a kutya, de a strandra OTT sem. A recepción kedvesen tájékoztattak minket a kutyatartás szabályairól, és külön felhívták a figyelmünket arra, hogy sem a strandra sem a vízbe nem mehet a kutya, hiszen ez mindenhol tilos, ahol a víz fürdõhelynek van van minõsítve. Ettõl függetlenül nagyon jól éreztük magunkat, a kemping gyönyörû, tiszta, igényes, és az árak is elfogadhatóak.

Ember- és társadalomismeret, etika érettségi. Van olyan egyetemi képzés, ahova ez beszámít?

2 éve érettségiztem, direkt ezt a tantárgyat választottam az emelt magyar mellé, mert az okos tanáraim teljesen félremagyarázták. Mégpedig, hogy ez 'Ember- és társadalomismeret, etika' megfelel társadalomismeretnek. De nem. Így szívtam egy nagyot, mert erre a kett?re alapozva adtam be a jelentkezésemet f?leg társadalomtudományi képzésekre. A kérdés tehát a legfontosabb, valahova jó ez az érettségi egyáltalán?

Legjobb válasz: Ezzel 3 éve én is így jártam, fel kell lapozni a Felvi Tájékoztatót, abban írnia kell, hogy melyik szakhoz milyen érettségi kell, és csak oda jó, ahol pontosan így van megnevezve, de nem emlékszem, hogy akkor lett volna olyan szak, ahova ez a tárgy jó lett volna,bár régen volt az már, valószínûleg nem jól emlékszem.

Ezzel 3 éve én is így jártam, fel kell lapozni a Felvi Tájékoztatót, abban írnia kell, hogy melyik szakhoz milyen érettségi kell, és csak oda jó, ahol pontosan így van megnevezve, de nem emlékszem, hogy akkor lett volna olyan szak, ahova ez a tárgy jó lett volna, bár régen volt az már, valószínûleg nem jól emlékszem.
Ugyan így jártam én is, de teljesen ugyan így. Utána nagyon kiakadtam, hogy egy olyan tárgyból érettségiztem 90%-ra, készültem rá, projektmunkát csináltam, amit a világon sehol nem fogadnak el. Mondjuk szerencsém volt, mert én úgy gondoltam, hogy ez lett a legjobb, meg mellette az angol (96%), és ez jó lesz oda, ahova megyek, de hát így csak az angol lett a kettõ közül, mellette a magyart számították be, az meg 87%-os lett. És nekem is úgy mondták, hogy ez a tárgy azonos a társadalomismeret nevûvel, sõt, a bizonyítványomban is így szerepel, csak az érettségi bizimben nem. Mondjuk én utána kivertem a palávert a suliban, hogy félretájékoztattak, elõször azzal mentegetõztek, hogy ez levelezõ gimnázium, innen úgyse akar senki továbbtanulni. Na itt pattant el az agyam, tekintve, hogy ha már érettségiztetnek, akkor azt úgy tegyék, ahogy kell, mert az érettségi az mindenhol érettségi, az meg az én dolgom, hogy nekem mihez kell, de akkor adják meg a szükséges információkat hozzá. Különben én utána nézegettem, hogy elfogadják-e ezt bárhol is, de nem találtam semmi olyan szakot, ahol ez is jó lenne. Ettõl még lehet, hogy van, csak én nem vettem észre. Nézd meg a felvi.hu-n, hátha....
Elsõ vagyok: A könyvre gondoltam abban benne kéne lenni, hogy melyik szakra milyen tárgy kell a felvételihez. Egyébként meg nem lep meg, hogy mindenhol félretájékoztatnak, ha minden alkalommal kaptam volna egy százast, amikor félretájékoztattak most gazdag lennék...

Vannak olyan gyárak, ahová belehet menni ingyen megtekinteni, hogy hogyan készül az adott termék? Esetleg egyéb érdekes helyek, ahová érdemes ellátogatni?

Legjobb válasz: egy helyet tudok ahová tavaly még iskolai osztályokat beengedtek, gondolom elõre egyeztették és valószínûleg csak szervezett csoport esélyes Jászberényi Acélöntöde

egy helyet tudok ahová tavaly még iskolai osztályokat beengedtek, gondolom elõre egyeztették és valószínûleg csak szervezett csoport esélyes Jászberényi Acélöntöde
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Van olyan fürdőzőhely ahova télen is mehetek?

Legjobb válasz: Mármint terhesen? mert nincs olyan ahova terhesen betenném a lábam

Mármint terhesen? mert nincs olyan ahova terhesen betenném a lábam
A kérdező hozzászólása: Igen terhesen. Még az uszoda is jó lenne :) Fedett élményfürdõ nincs télen?
Mezõkövesden a Zsóry fürdõ vagy Demjénben.

Érettségit szeretnék szerezni, felnőtt képzésben és levelezőn, hol van olyan iskola ahova egy hónapban egyszer max. Kétszer kell bejárni, és nem túl drága?

Nem baj kicsit messzebb van ha kell utazok is.Én Fejér megyei vagyok.Árat is írjatok lécíves.

Legjobb válasz: ahova havonta 1-2 szer kell bejárni, olyan az álmaidba. én is esti tagozaton végeztem el a gimit, 3 éven át heti 2szer volt tanítás délután. és ingyen volt, csak az érettségi vizsgáért kellett a végén fizetni.

ahova havonta 1-2 szer kell bejárni, olyan az álmaidba. én is esti tagozaton végeztem el a gimit, 3 éven át heti 2szer volt tanítás délután. és ingyen volt, csak az érettségi vizsgáért kellett a végén fizetni.

Tegyük fel van olyan oldal, ahova névtelenül írhatnak az emberek, és oda írják hogy 12éves vagyok, ahova elvileg 18 éves figyelmeztetés van, akkor ez az illető jogi értelemben mit követ el?

A weboldal üzemeltet?jét mi védi? Kötelezhetik, szigorításra? a weboldal felel?ssé tehet? ennek betartatására?

Legjobb válasz: sok fórumon ellenõrzik a hozzászólásokat és ha a moderátor ilyet talál gondolom kitiltja

sok fórumon ellenõrzik a hozzászólásokat és ha a moderátor ilyet talál gondolom kitiltja
az oldalnak annyi kötelessége van, hogy feltüntesse, hogy a tartalom csak 18 éven felülieknek szól ha valaki belép az már saját felelõsségére teszi
A kérdező hozzászólása: most még a pornó oldalak is eszembe jutottak, bár ott azzal kezded hogy "bevállalod" hogy 18 múltál. de ott nem bizonyítható hogy a másik oldalon ki van. pl.: korhatáros fórumon, oda írja hogy még csak 11..13éves vagyok, akkor beismeri hogy nem is 18, ezzel megszegte a nyilatkozatát. az ilyet ki tiltják?vagy kell vele csinálni vlmit?
A moderátor vagy admin nem tudja eldönteni elsöre hogy kiskoru e vagy sem a felhasználó vannak ojan kiskoru felhasználok akik 12 évessek és kitudják adni magukat 18 évesnek is még fénykép alapján is !! nagyon tapasztalt modinak vagy adminnak kell lenni hogy ezeket kiszürjék PERSZE ATTOL FÜGG HOGY A MODERÁTOR ILL A ADMIN menyi idõs mert van ojan oldal ahol a modi 16 éves :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!