Találatok a következő kifejezésre: Van olyan ahol vezetni lehet a (2 db)

Van olyan weboldal, ahol vezetni lehet a testhőmérsékletet?

Legjobb válasz: A legegyszerübb kérni az orvosodto´l kimondottan erre valo´dokumentumot.Nekem is az orvosom adott,de szerencsére nem kellett csak az elsö.

A legegyszerübb kérni az orvosodto´l kimondottan erre valo´dokumentumot.Nekem is az orvosom adott, de szerencsére nem kellett csak az elsö.
Próbáld meg a http://www.ciklus.hu-n. Lehet, hogy regisztrálni kell.
Szia A http://www.ciklus.hu. oldalon tuti van, be kell jelentkezni es a kovetkezo oldalon is van, esetleg ezt is igenybe veheted:http://www.timmermann.hu/index.php?m=ebredesi_homerseklet...

Van Budapesten olyan hely ahol a forgalmon kivül lehet vezetni gyakorolni?

Valami külön erre a célra létrehozott területre gondolok. Vagy tudtok olyan helyeket mondani cimre pontosan ahol lehet gyakorolni. Nagy betonplac,üres elhagyatott hosszú zsákutca,széles nagy ritkán látogatott parkoló. Csepeli vagyok szóval Pesten bárhol jó lenne. :D Köszönöm! 17f

Legjobb válasz: népliget a fradipályától indul a hungária stadion felé:)

népliget a fradipályától indul a hungária stadion felé:)
zárás után auchan parkoló (pl. Soroksári, az közel is van hozzátok)
Csepeltõl mondjuk kicsit messze van, de a Ferihegyi reptér leszállópályája mögött is van egy jó gyakorlóterület. Földutak vannak, be az bõven, jól meg lehet tanulni rajtuk az autó irányban tartását, hogy középen menjünk, esetleg szegélyparkolást. Elmész az Üllõin a 4es útra, aztán ott az elsõ kijáratnál (nem a reptérre) kimész, elmész jobbra, körforgalomból a földútra és ott is vagy. Nagy terület, sok út, jó gyakorlási lehetõség. Én ott gyakoroltam és nagyon jó volt. ;-)
Nincs, és a jogszabály nem is ad erre módot


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!