Találatok a következő kifejezésre: Van olyan ahol vezetni lehet (7 db)

Van olyan weboldal, ahol vezetni lehet a testhőmérsékletet?

Legjobb válasz: A legegyszerübb kérni az orvosodto´l kimondottan erre valo´dokumentumot.Nekem is az orvosom adott,de szerencsére nem kellett csak az elsö.

A legegyszerübb kérni az orvosodto´l kimondottan erre valo´dokumentumot.Nekem is az orvosom adott, de szerencsére nem kellett csak az elsö.
Próbáld meg a http://www.ciklus.hu-n. Lehet, hogy regisztrálni kell.
Szia A http://www.ciklus.hu. oldalon tuti van, be kell jelentkezni es a kovetkezo oldalon is van, esetleg ezt is igenybe veheted:http://www.timmermann.hu/index.php?m=ebredesi_homerseklet...

Van olyan hely/rendezvény ahol lehet kamiont vagy buszt vezetni úgy hogy nincs rá jogosítványom?

Legjobb válasz: Engem nagyon érdekelt mindig is, milyen lehet kamiont vezetni, de a teherautós rendezvényeken úgy kezdik, hogy "Jogosítvány?", a B kategóriával pedig rendre a szimulátorba lettem számûzve (ha volt). Aztán kábé fél éve ideköltözött az utcánkba egy kamionos, marha rendes srác, összejárunk sörözni, horgászni, aztán kábé egy hónapja délután felvetettem neki a régi álmom. Bevitt késõ délután a telephelyre és egy húsz percet forgolódhattam a kamionjával-persze csak a nyergessel, pótkocsi nem volt rajta-de így is nagy élmény volt. Elõször nem is éreztem az utat igaz, meg furcsa volt olyan magasan ülni és látni mindent közvetlenül elõttem (szinte nincs holttér), meg a motor nyugodt volt és erõs, a járgány pedig meglepõen fordulékony. Nagyon élveztem! (Ennek ellenére maradok mérnök :-D) De ha lesz lehetõséged ne hagyd ki! Szerintem a kamionos ismerõs egyedül a járható út.

Engem nagyon érdekelt mindig is, milyen lehet kamiont vezetni, de a teherautós rendezvényeken úgy kezdik, hogy "Jogosítvány?", a B kategóriával pedig rendre a szimulátorba lettem számûzve (ha volt). Aztán kábé fél éve ideköltözött az utcánkba egy kamionos, marha rendes srác, összejárunk sörözni, horgászni, aztán kábé egy hónapja délután felvetettem neki a régi álmom. Bevitt késõ délután a telephelyre és egy húsz percet forgolódhattam a kamionjával-persze csak a nyergessel, pótkocsi nem volt rajta-de így is nagy élmény volt. Elõször nem is éreztem az utat igaz, meg furcsa volt olyan magasan ülni és látni mindent közvetlenül elõttem (szinte nincs holttér), meg a motor nyugodt volt és erõs, a járgány pedig meglepõen fordulékony. Nagyon élveztem! (Ennek ellenére maradok mérnök :-D) De ha lesz lehetõséged ne hagyd ki! Szerintem a kamionos ismerõs egyedül a járható út.
Romániában szerintem senkinek nincs meg a jogsia kamionra.. :P
Ha van protekciód, akkor sok helyen lehet. Nekem egy volt osztálytársam dolgozott biztonsági õrként egy teherautókat forgalmazó és szervizelõ telepen. Egyik hétvégén este felé bementünk és az ott parkoló teherautókkal mentünk pár kört B-s jogsival. Volt ott minden a fagyiskocsitól a billencsen át a kamionig. Persze csak ésszel lassú tempóban és csak a telepen belül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.A Tököli buszfesztiválra akárki bemehet mert valahol mit ha valami meghívót emlegettek volna, és akárki vezethet is ilyen "nagy testû" jármûvet is, vagy azt nem mindenkinek engedik meg?
Tököli busz fesztivál.
Utolsó! Ezt neked meg ki mondta?? :)
Makón, Danicsnál van ilyenre lehetõség jogosítvány nélkül, természetesen telepen belül.
troli nyílt napon az emberem vezethetett trolit, neki B-s jogsija van, aztán kicigánykodta, hogy én is vezethessem egy kicsit :D pedig én csak vezetni tudtam még akkor, papírom nem volt :D nagy élmény, az biztos :)
BKV nyílt napok és az autómentes nap. Szeptemberben szokott lenni.
az oroszokról ne is beszéljünk, azoknak még B sincs szerintem

Van olyan hely pl. egy nagy udvar, ahol befizetsz pénzt és C+D kategóriás jogsi nélkül lehet buszokat vezetni, kipróbálni õket?

Hallottam, hogy pénzért lehet sportkocsit vezetni a Hungaroringen, hát engem kicsit más érdekel, szeretnék régi Ikarus-okat vezetni, de ezért nem szeretnék se buszos jogsit tenni, se buszvezetõnek tanulni. Van akár a BKV-nak, akár valami cégnek ilyen programja, hogy egy telephelyen, udvarban lehet buszokkal menni, ha fizetek?

Legjobb válasz: Kötve hiszem, hogy van ilyen, sportkocsit sem engednek kipróbálni jogsi nélkül. Nem lenne rossz egyébként, én is kipróbálnám milyen kamiont, buszt vezetni valami reptér méretû üres placcon :) Esetleg magántársaságot keress meg, amelyiknek a telphelyén tudsz pár métert menni, talán-esetleg megengedik.

Kötve hiszem, hogy van ilyen, sportkocsit sem engednek kipróbálni jogsi nélkül. Nem lenne rossz egyébként, én is kipróbálnám milyen kamiont, buszt vezetni valami reptér méretû üres placcon :) Esetleg magántársaságot keress meg, amelyiknek a telphelyén tudsz pár métert menni, talán-esetleg megengedik.
A múltkor volt a kelenföldi autóbuszgarázsban nyílt nap (ahogy emlékszem vezetni is lehetett buszt). Nézelõdj facebook-on (bkk oldala, vagy talán a vezess.hu vagy a king of the road oldalán volt meghirdetve). [link] [link] [link]
Meg is van: [link] Írja is, hogy oktatóbusz tesztvezetés.
Ezeken a BKV-s eseményeken is kell a B-s jogsi és a vezetni kívánt kategóriának megfelelõ életkor.
Hát azért azt megnézném, hogy hogy vezetnél elsõre egy nyerges szerelvényt vagy egy busz úgy, hogy még B-s jogsid sincs :D
Szerbusz IKARUSfan! 1. BKV-s rendezvenyeken B-s jogsival 2. IKARUS találkozókon összebarátkozol vkivel aki majd megengedi. 3. Egy BKV-s barát.
így van, fõként ilyen rendezvényeken, nyílt napokon adnak rá lehetõsétet, de persze forgalomtól elzárt magánterületen bárki-bárhogy vezethet, ha erre módja meg persze valamennyi vezetési tapasztalata van. épp csak kell egy busz is hozzá(ez a nehezebb). most ha lenne jó sok pénzed, hogy mondjuk kibéreld a hungaroringet 1-2 órára, és szereznél egy buszt, akkor megoldható lenne.


Van olyan oldal ahol 90 napos diétát lehet vezetni?

Le lehet írni mit ettem, mennyit, mikor és menüt is lehetne csinálni. Vagy oylan ahol esetleg megmondják h ezt nem így kellet volna ez jobb lett volna úgy?

Legjobb válasz: Miert fontosabb mindenkinek az a par kilo mint az egeszsege? Ez a dieta NEM egeszseges! Tovabbra is azt mondom, hogy keress meg egy dietetikust, es kezdj el sportolni es jobb eredmenyeket fogsz elerni mint ezzel es egeszseges maradsz. De csak, hogy a kerdesedre valaszoljak: A fuzet teljesen jo erre a celra, vagy ha a nagykozonseggel mindenaron meg akarod osztani akkor nyiss valahol egy blogot, van ezermillio hely. Azt hogy igy kellett volna vagy ugy azt meg te tudod eldonteni, te fogod erezni, meg latni ha valami nem jo, es neked kell rajta alakitani. (Tigi)

Miert fontosabb mindenkinek az a par kilo mint az egeszsege? Ez a dieta NEM egeszseges! Tovabbra is azt mondom, hogy keress meg egy dietetikust, es kezdj el sportolni es jobb eredmenyeket fogsz elerni mint ezzel es egeszseges maradsz. De csak, hogy a kerdesedre valaszoljak: A fuzet teljesen jo erre a celra, vagy ha a nagykozonseggel mindenaron meg akarod osztani akkor nyiss valahol egy blogot, van ezermillio hely. Azt hogy igy kellett volna vagy ugy azt meg te tudod eldonteni, te fogod erezni, meg latni ha valami nem jo, es neked kell rajta alakitani. (Tigi)
Én füzetben vezettem, csinaltam szep tablazatot, szerintem egy excel file is megteszi, vagy ahogy fentebb emlitettek, blog.
freeblog.hu

Észak-Magyarországon hol van olyan pálya, ahol lehet élményautót vezetni?

Konkrétabban: Miskolctól max 100-150km-re,és Subaru. Kicsák-ringet találtam eddig Nyíregyháza mellett

Legjobb válasz: Kakucs-ring?

Kakucs-ring?
A.M.G Rabócsiring-Máriapócs ;)

Van olyan tesztpálya vagy valami elhagyatott hely ahol lehet vezetni jogsi nélkül?

16 éves vagyok és szeretek vezetni csak az a baj hogy kevés olyan hely van ahol lehet. Mentem régen földúton meg mez?gazdasági utakon de nem szeretném hogy megbüntessenek, vagyis apámat mert vele szoktam menni.

Legjobb válasz: énis 17 éves vagyok és sokszor kimentem a kocsinkal ...egy merci kiskamionnal a mezöre hát szerintem csak ott merészkedj beleülni..! mert nem jo ha elkapnak..!:P

énis 17 éves vagyok és sokszor kimentem a kocsinkal ...egy merci kiskamionnal a mezöre hát szerintem csak ott merészkedj beleülni..! mert nem jo ha elkapnak..!:P
Nekem amíg ne mvolt jogsim, rendszeresen vezettem közúton, soha semmi gond nem votl belõle, bár én már akkor ismertem a kreszt, éjszakánként a haverok mindig ide adták a kocsit :) általában országútra mentünk, vagy a körnéykebli falukba, lényeg, hogy nagyon sokat vezettem, mégsem láttam soha rendõrt... hozzátenném, hogy ezek éjjel 1-2 óra magaslatában történtek
Csak közúti közlekedésben való részvételhez kell jogsi. Gyakorolj magánterületen.
kertedben!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :)
Háát te ismered a környéked, hogy hol mikor merre felé járnak a biztosurak :) az utcákat ajánlom, olyan este 6-7 körül tuti csend van, és jobb lenne hétköznap /hétfõtõl-csüt.-ig/ mert akkor nagyon ritkán találkozni velük :) sok sikert! :) egyébként én is 16 vagyok, és én is csak utcába járkálok :)
A kérdező hozzászólása: de ha kimegyek az utcára este és tegyük fel jön velem szembe egy rendõr akkor csak úgy nem állít meg nem vagyok kicsi és nincsen gyerekes arcom se szóval ha meglát lehet békén hagy de így is elég kockázatos utcán

Van Budapesten olyan hely ahol a forgalmon kivül lehet vezetni gyakorolni?

Valami külön erre a célra létrehozott területre gondolok. Vagy tudtok olyan helyeket mondani cimre pontosan ahol lehet gyakorolni. Nagy betonplac,üres elhagyatott hosszú zsákutca,széles nagy ritkán látogatott parkoló. Csepeli vagyok szóval Pesten bárhol jó lenne. :D Köszönöm! 17f

Legjobb válasz: népliget a fradipályától indul a hungária stadion felé:)

népliget a fradipályától indul a hungária stadion felé:)
zárás után auchan parkoló (pl. Soroksári, az közel is van hozzátok)
Csepeltõl mondjuk kicsit messze van, de a Ferihegyi reptér leszállópályája mögött is van egy jó gyakorlóterület. Földutak vannak, be az bõven, jól meg lehet tanulni rajtuk az autó irányban tartását, hogy középen menjünk, esetleg szegélyparkolást. Elmész az Üllõin a 4es útra, aztán ott az elsõ kijáratnál (nem a reptérre) kimész, elmész jobbra, körforgalomból a földútra és ott is vagy. Nagy terület, sok út, jó gyakorlási lehetõség. Én ott gyakoroltam és nagyon jó volt. ;-)
Nincs, és a jogszabály nem is ad erre módot


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!