Találatok a következő kifejezésre: Van olyan ahol vannak (7722 db)

Budapesten hol van Next üzlet? Van olyan, ahol lehet rendelni?

Köszönöm szépen

Legjobb válasz: A westendben van next uzlet. Igen, neten tudsz rendelni, www.next.co.uk

A westendben van next uzlet. Igen, neten tudsz rendelni, http://www.next.co.uk
Igen, kb. 3 nap, nekem mindig sikerult gyorsan megkapnom eddig. Abszolut megbizhato a ceg.
A kérdező hozzászólása: oh, értem, szóval rendelek és három nap múlva kiszállítják címre szállítási díj nélkül?
Nincs szallitasi dij. Es bankkartyaval lehet fizetni az oldalon elore, utolag nem lehet.
A kérdező hozzászólása: és még egy kérdés, mielõtt belemászok az oldalba, hogy elõre utalással kell fizetni, vagy ha kihozzák? Euroban
A kérdező hozzászólása: még egy kérdés, ha még nézitek, hogy mennyi a kiszállítási díj, még ismerkedem az oldallal. Látom, hogy a ruhákra kattintva lehet méretet választani.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen. Megnézem majd azt a kis boltot a Váci utca környékén is. :) ment a zöld kéz
A next.co.uk oldalrol nem lehet, nem szallit Mo.-ra. Ugyanaz, csak kulfoldieknek a http://www.nextdirect.com, onnan lehet, es ahogy irtak, ingyenes a szallitas es harom nap alatt ideer. En a Westendbe is jarok, ott van uzlet, de kevesebb a valasztek, mint neten, viszont eloben jobban meg tudod nezni.
Van egy next baby a belvárosban is, a Váci utcából nyíló egyik kis utcában, nem tudom hogy a Párisi utca vagy a Haris köz. Szuper bolt!
én rendelek, innen szoktam: [link]
nextdirect.com 3 napon belül ingyenes kiszállítás
Sziasztok! A Next-tol szeretnek online rendelni. Meg nem volt Next ruham, ezert kerdeznem, hogy milyen a meretezese. pl a nemet ruha markakbol (Orsay, Street one, New Yorker altalaban az xs/34-es meretet veszem). Az angol meretezes is hasonlo? 165cm/53 kg vagyok. ha esetleg nem jo a meret, ki lehet cserelni vagy a posta ktg miatt sokba kerulne?

Melyik társkereső oldalon van olyan ahol vannak lezbik és csak egy alkalmas dolog lenne?

Legjobb válasz: www.mo.hu Ott van egy e-mail cím oda kell írni.

http://www.mo.hu Ott van egy e-mail cím oda kell írni.
Ezek kifejezetten leszbikus társkeresõk, bejelölheted hogy milyen fajta kapcsolatot szeretnél: http://leszbi.pinkvanilla.hu/ http://angyalkak.hu/

Milyen középiskolák vannak Debrecenben ahol van olyan szakma, hogy PADLÓBURKOLÓ, ASZTALOS, SZOBAFESTÕ, KLÍMA SZERELÕ, VILLANYSZERELÕ, ÁLLATTENYÉSZTÕ?

Ja és nem 1 iskolában kell oktatni az összeset hanem Például a padlóburkolót oktatják a : ...... szakközép iskola és Gimnáziumban,a villanyszerelőt meg egészen más suliban a lényeg hogy Debrecenben legyen!! Max Pallag meg az ilyen távolságban lévő városok!

Melyik főiskolákat ajánlanátok Pesten ahol van olyan szak amiből nincs túlképzés? 17/L

Legjobb válasz: Ma már kb. mindenbõl túlképzés van, csak van olyan szak, ahol végez évente 5-6 e,ber, mert annyira nehéz (pl. kémiás, bioszos szakokon). Érdemesebb inkább szakmát tanulni, de most nem tudnék olyat mondani, ami hirtelen nagyon keresett és lányoknak való, mert mondjuk jó heggesztõ az keresett külföldön is. Nem tudom.

Ma már kb. mindenbõl túlképzés van, csak van olyan szak, ahol végez évente 5-6 e, ber, mert annyira nehéz (pl. kémiás, bioszos szakokon). Érdemesebb inkább szakmát tanulni, de most nem tudnék olyat mondani, ami hirtelen nagyon keresett és lányoknak való, mert mondjuk jó heggesztõ az keresett külföldön is. Nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Kösz mindenkinek a kedves válaszokat:) Nem tudom ha az ember feltesz itt egy kérdést akkor mért nem lehet normálisan válaszolni. Ha hüly*ségnek tartjátok a kérdést akkor meg szerintem egyáltalán nem is kéne válaszolni!
kõmûves...

Felvin néztem olyan főiskolát, ahol van jogi kar, van ahol ki van írva hogy jogász és van ahol csak az van kiírva hogy jogi? Miben tér el a kettő?

Legjobb válasz: A jogász az 5 éves, diplomát ad, a jogi az csak valami 2 éves felsõfokú képzés lehet.

A jogász az 5 éves, diplomát ad, a jogi az csak valami 2 éves felsõfokú képzés lehet.

Van olyan ahol külömböző írások vannak amik lehetnének tetoválások? Vagy olyan oldal ahol ilyen tetoválást szerkeszthetek?

Legjobb válasz: http://tattofontmaker.com/ Ez csak olyan hogy be kell írni szöveget, kiválasztani a betûtípust, színt, ennyi.

http://tattofontmaker.com/ Ez csak olyan hogy be kell írni szöveget, kiválasztani a betûtípust, színt, ennyi.
A kérdező hozzászólása: köszi köszi köszi

Tudtok olyan helyet a 11. ker. -ben ahol van olyan bolt ahol gitárt meg lehet húroztatni?

Legjobb válasz: Egy gitárosnál alap dolog, hogy tudjon húrt cserélni. A KIL nevû gitárbolt van a 11. kerületben (Bercsényi utca 6), de nem tudom, cserélnek-e húrt. Nem biztos, hogy a gitárboltok foglalkoznának vele, mivel ez a gitáros dolga megtanulni és elvégezni. Van számtalan videó róla a Youtube-on és leírás a neten.

Egy gitárosnál alap dolog, hogy tudjon húrt cserélni. A KIL nevû gitárbolt van a 11. kerületben (Bercsényi utca 6), de nem tudom, cserélnek-e húrt. Nem biztos, hogy a gitárboltok foglalkoznának vele, mivel ez a gitáros dolga megtanulni és elvégezni. Van számtalan videó róla a Youtube-on és leírás a neten.
A kérdező hozzászólása: En nem tudok gitarozni de hurt cserelni apum megcsinalja nekem csak hur kell mert most szeretnek kezdeni gitarozni:) ) ja es koszonom a valaszodat:D

Ki tudna olyan oldalcímet mondani, ahol romantikus szexfilmek vannak? Tehát ahol van szex, csak nem olyan durván, mint az átlagos pornókban.

Legjobb válasz: Oldalt nem tudok mondani, de az "Eredendõ bûn" c. filmben is van hasonló jelenet, és a film se rossz =) De csak pár perc...

Oldalt nem tudok mondani, de az "Eredendõ bûn" c. filmben is van hasonló jelenet, és a film se rossz =) De csak pár perc...
SZerintem "erotikus film"eket kellene keresni, egyszer láttam ilyet még zsenge koromban. Az lightosabb mint a pornó.
Na, ez engem is érdekelne..
Ezt a mûfajt soft-pornónak (soft porn) nevezik, ha ez segít valamit, én még nem néztem utána, de lehet, hogy ilyen néven könnyebben találsz valamit.
Eténként megy az egyik tévé csatornán is . Szerintem az olyan , amit keresel. Nem kódolt, biztos neked is bejön otthon. Webcím nem jutott eszembe.
nem tom, hogy mennyire felel meg a kitételeknek, de az Utolsó tangó Párizsban címû film, lehet, hogy érdekel(het) Téged
A "Forró rágógumi" régebbi (kb. '80 évekbõl) zsidó film. Nagyon szórakoztató és tele van erotikus jelenetekkel - jellegzetes erotikus film.

Van olyan oldal ahol minél több olyan kapcsolat van felsorolva ahol nagy a korkülönbség a két személy közt?

Akár külföldi akár magyar oldal,a lényeg,hogy olyan kapcsolatokról legyen pár információ ahol nagy a korkülönbség.

Legjobb válasz: persze: www. halálozás-születés.hu

persze: http://www. halálozás-születés.hu
A kérdező hozzászólása: Szerelem, házasság kategóriában.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!