Találatok a következő kifejezésre: Van olyan ahol online (143 db)

Van olyan weboldal (online tv) vagy tv csatorna, ahol angolul beszélnek és feliratozva is van a szöveg?

Legjobb válasz: http://wwitv.com/portal.htm itt vannak online tévék szinte a föld minden országából nemtudom, feliratos angol csatornát találsz-e, megvallom nem hiszem, viszont például van egy japán animecsatorna, ahol angol a felirat, és ha a kiejtésben és hallgatásban nem is, a megértésben segíthet. Ez pedig egy BBC online: http://atdhe.net/watch-bbc-news.php

http://wwitv.com/portal.htm itt vannak online tévék szinte a föld minden országából nemtudom, feliratos angol csatornát találsz-e, megvallom nem hiszem, viszont például van egy japán animecsatorna, ahol angol a felirat, és ha a kiejtésben és hallgatásban nem is, a megértésben segíthet. Ez pedig egy BBC online: http://atdhe.net/watch-bbc-news.php
Feliratos filmek sok helyen vannak. Milyet keresel? Ezek pl keresztyén mondanivalójú online filmek, van köztük jópár feliratos: http://www.kma-hu.com/online-tv/filmcsatorna/index.html
A kérdező hozzászólása: Filmjeim vannak, csak mivel itthon vagyok babával, nem mindegy, hogy ha megy a tévé, akkor mi megy benne. Gondoltam esetleg valami olyan lenne jó, ahol híreket mondanak.
A kérdező hozzászólása: Találtam ilyen oldalt: http://www.bbc.co.uk/worldservice/learningenglish/ Hátha valaki idetéved erre a kérdésre.

Van olyan oldal/online tananyag, ahol ingyen meg lehet tanulni az Excel és az Acces kezelését?

Csak a programok alapjait, hogy nagyjából kiismerjem magam, és egyszer? feladatokat végre tudjak hajtani.

Legjobb válasz: Nem kell online, a súgók is elég jók szoktak lenni. Olvasgasd azokat.

Van olyan ingyenes online rulett játék ahol kezdőtőkét kapok és ha nyerek, a nyeremény kivihető?

Létezik olyan internetes online rulett játék hogy nem kell befizetni hanem kapok egy bizonyos összeget és ha nyeremény van a kapott összeg feletti rész kivehető vagy csak valamennyi része? Tudna valaki ilyet ajánlani?

Legjobb válasz: Ebben mi érné meg a tulajdonosoknak? Mindenki csak szedi kifele a nyereményt, és megy el a pénze a vállalkozásnak. Szerinted van ilyen?

Ebben mi érné meg a tulajdonosoknak? Mindenki csak szedi kifele a nyereményt, és megy el a pénze a vállalkozásnak. Szerinted van ilyen?
A kérdező hozzászólása: De ha kapnák mondjuk 20 euro ingyen tõkét az bent maradna a többi ha nyerek 5-6 dollárt azt kivehetném
Nincs ilyen. Pókernél vannak ilyen lehetõségek, de ott elég szigorúak a megkötések ( x lejátszott kéz után lehet kivenni, stb.. ) A rulettbe nem éri meg ilyen promóciókat szervezni, ugyanis a ház ellen játszol. Az meg egy pillanatig ne hidd, hogy rulettel lehet pénzt nyerni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
30k-ról 400k forinton álltam meg. A kifizetést ma indítottam el. Nyerni nem nehéz szerencsejátékon, a megállás ami nehéz de nagyon:)


Van olyan MAGYAR online áruház ahol PayPal-es fizetéssel lehet XBOX 360 játékokat rendelni?

Legjobb válasz: Nemtudok ilyen oldalról de sokkal jobbban megéri xbox live ról letölteni mert olcsóbb. Azt nemtudom hogy a paypalt viszi e de szerontem igen. Persze csak ha van min 250 gigás merev az xboxodban

Nemtudok ilyen oldalról de sokkal jobbban megéri xbox live ról letölteni mert olcsóbb. Azt nemtudom hogy a paypalt viszi e de szerontem igen. Persze csak ha van min 250 gigás merev az xboxodban
A kérdező hozzászólása: Magyarországról nem mûködik a PayPal és a netem is lassú, sokáig tartana letölteni.
Már az ebay-en is van magyar fordítás, és ott csak paypall van!
A kérdező hozzászólása: De ha onnan rendelek akkor drága a kiszállítás is nem?
Ha elkapsz egy olyat akkor nem!

Van olyan ingyenes online önismereti teszt ahol nem kell regisztrálni és nem kell telefonszámot meg címet megadni?

Linket is kérnék ha lehet.

Legjobb válasz: Szerintem ez a legjobb teszt: http://lelektanitipusok.net/tesztek/teszt_94 Majd írd le, hogy mi vagy:)

Szerintem ez a legjobb teszt: http://lelektanitipusok.net/tesztek/teszt_94 Majd írd le, hogy mi vagy:)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ez lettem: http://lelektanitipusok.net/tipusok/nf/infj/jellemzes
Akkor a legritkább kategóriába esel. Én csak a második legritkább vagyok..:D
Erre én is kiváncsi vagyok, köszi a linket.
én INFP vagyok, Idealista és Gyógyító asszem :D
Hát ez jó, még ki se tudom tölteni rendesen. Túl sok olyan kérdés van ahol simán be tudnám jelölni mindkettõt.
Nehéz szülés volt de b*sszameg, ez a teszt rémisztõen pontos!

Van olyan bolt (online), ahol használt PC alkatrészeket vásárolnak fel?

Ezt a videokártyát szeretném eladni:

Legjobb válasz: http://pclap.hu/index.php?menu=85

Van olyan oldal neten, ahol lehet nézni online a Nickelodeont? Sajnos nincs olyan Tv csatornánk.

Legjobb válasz: Hát nem tudok olyan oldalt ahol online lehetne nézni Nickelodeont.Online csak zenecsatornák mennek,de sztem videón megnézheted a Nickelodeonos mûsorokat. :))

Hát nem tudok olyan oldalt ahol online lehetne nézni Nickelodeont.Online csak zenecsatornák mennek, de sztem videón megnézheted a Nickelodeonos mûsorokat. :) )
Szerintem nincs, de itt megtudod nézni azokat a mûsorokat amik ott mennek, csak regisztrálni kell. :) ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm mindkét választ! mentek a pluszok:)

Van olyan szallasfoglalo oldal, ahol online kifizethetem a költségeket?

London-Lutonban szeretnék megszállni, de a minap eltört a bankkártyám, így online szeretném intézni a fizetést. Van ilyenre lehetőség?

Legjobb válasz: Látom senki nem fogta fel a kérdést... Azért keres online szállásfoglaló oldalt mert akkor kifizeti online. Ott a helyszínen a hotelban NEM fogadják el a törött kártyáját...... Mindenki megtalálta a csövön a lyukat pedig a kérdezõ pont uyganezért kérdezte: a törött kártyáról leolvassa õ a kódot, de helyszínen lehúzni nem tudják. Amúgy azt tudni kell, hogy a booking.com-on is sokszor nem kifizeted a szállást, csak biztosítékot kérnek el. Nekem is úgy volt, hogy 16 ezret megnézték van-e rajta, de fizetni a helyszínen kp-ban kellett kúnában.

Látom senki nem fogta fel a kérdést... Azért keres online szállásfoglaló oldalt mert akkor kifizeti online. Ott a helyszínen a hotelban NEM fogadják el a törött kártyáját...... Mindenki megtalálta a csövön a lyukat pedig a kérdezõ pont uyganezért kérdezte: a törött kártyáról leolvassa õ a kódot, de helyszínen lehúzni nem tudják. Amúgy azt tudni kell, hogy a booking.com-on is sokszor nem kifizeted a szállást, csak biztosítékot kérnek el. Nekem is úgy volt, hogy 16 ezret megnézték van-e rajta, de fizetni a helyszínen kp-ban kellett kúnában.
en kioktatas helyett valaszolok. a legnagyobb es szerintem a legjobb oldal erre: booking.com
Az eltört kártyának is van száma... Max el van törve, de ettõl nem lesz érvénytelen. Csak törött...:)
??? Eléggé nehezen értelmezett dolgot írtál ide. Mert attól, hogy eltörött a bankkártyád, attól még leolvasható a száma. Aztán bepötyöghetõ. Vagy inkább mondjad azt, hogy nincsen bankkártyád. Mondjuk tõlünk kicsit nyugatabbra ettõl úgy néznének rád, mintha azt mondanád, nincsen cipõd. Szóval meg sem értik, fõleg egy civilizált városban, mint London. Esetleg megkérhetnél valakit, hogy fizesse ki helyetted. Bankkártyával. De lehet elõbb csináltatnék egyet a helyedben, elvégre ha az ember Londonba megy, adja már meg a módját...
Most megnéztem a számlámon a tranzakciókat, de semmit nem vontak le. Szept 20-án foglaltam és 1 hete voltunk kint. Már rég levonták volna, ha lett volna ilyen költség. Meg az oldalon is írta, hogy a booking.com nem von le pénzt, a BK adat csak biztosíték a szállodának, hogy ha nem mész a lemondási határidõn belül, akkor le tudják vonni a pénzt. Lehet, hogy a te szállód más szabállyal dolgozott, és azért vontak le. Amúgy Horvátország volt ez.
Nekem levettek 10%-ot, amit mindenképp buktam volna, de azzal, hogy az nem is a szállásra megy, hanem az oldal használatának költsége. Igaz, ez akkor volt, amikor amerikai szállást foglaltam. Most, hogy mondod, az európaiakra mintha nem lett volna... De ebben már nem vagyok biztos. :s
" a booking.com-on 10%-ot fizetsz elõre, a többit ott, " Én nem fizettem elõre semmit... Csak elkérte az adatokat, mert 3 nappal a szállás elõtt ingyen lemondható volt, utána már a teljes összeget fizetni kellett. És ha nem jelentünk volna meg, beterhelték volna a számlát.
Bizony, a booking.com-on 10%-ot fizetsz elõre, a többit ott, készpénzzel vagy kártyával. Szóval mûködhet az, hogy itt beírod a törött kártya számát, ott meg kp-val fizetsz. De azért én a helyedben csináltatnék kártyát, kell az mindig.
agoda.com, itt kifizeted a szállást míg a booking.com-n nem fizetsz csak kártyaadatokat kérik el
housetrip.com
Azért nagyon kíváncsi vagyok, mit írsz be a foglalási adatoknál a bankkártya mezõbe. Ebbõl nyugodtan kioktathatsz :) Mert bankkártya számot fog kérni minden oldal. 1000-bõl egy van olyan, amelyik nem kér kártyát, de egyetlen londoni nem lesz köztük. Kíváncsian várom az ellenpéldákat.
irj a szallodanak, hogy huzzak le a kartyadat meg erkezes elott. (vagy modositsd a foglalasodat NRF-esre) ilyenkor megerkezeskor mar csak az eloleg es a vegszamladat kell alairni es anelkul fizettel bankkartyaval, hogy azt le kellett volna huzniuk a hotelben. Udv, egy hotelben dolgozo.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!