Találatok a következő kifejezésre: Van olyan ahol megnézhetném, (6 db)

Van olyan oldal, ahol megnézhetném az összes csetet? Mármint olyat ahol minden cset fel van tüntetve.

Legjobb válasz: Nincs ilyen oldal. Linkgyûjtõ oldalakon sok fel van sorolva, de messze nem az összes. Pl.: http://chat.lap.hu/

Nincs ilyen oldal. Linkgyûjtõ oldalakon sok fel van sorolva, de messze nem az összes. Pl.: http://chat.lap.hu/
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

Van olyan bababolt Budapest, vagy Veszprém környékén ahol élőben megnézhetném a Chipolino és a Beroni babakocsikat?

Eddig csak internetes Webáruházban láttam őket, egy bababoltban sem találok:(

Legjobb válasz: Babaszafari Bababolt (babaszafari.hu) Budapesten van boltjuk. Mi is ott vettük a Mi Chipolino kocsinkat, talán náluk lehetett elõször az országban kapni ezt a márkát!

Babaszafari Bababolt (babaszafari.hu) Budapesten van boltjuk. Mi is ott vettük a Mi Chipolino kocsinkat, talán náluk lehetett elõször az országban kapni ezt a márkát!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltál, akkor ebben a boltban megnézzük:)
babaszoba.hu-n van kalkulátor
A gyermekegészségügyi kiskönyvben, amit a kórházban adtak, van táblázat.
itt vannak fent a WHO ajánlásai http://www.who.int/childgrowth/standards/weight_for_age/en/i.. itt pedig hosszra, testtömegindexre is találhatóak ajánlások http://www.who.int/childgrowth/standards/en/
kicsit off leszek. azt akarom mondani, ha én ezeket néztem volna, rég megzavarodtam volna. Kicsim 17 hós és most érte el a nyolc kilót (végre, nagy boldogság ez nekünk). egyébként hat hósan hat kiló volt. Minden oké vele, ki kellett vizsgáltassam, de ne tudd meg, mit gondoltak a mamák s a közvélemény. úgyhogy ha nem illik bele a babád a táblázatokba, nem kell elkeseredni és tápizni. egyébként szopik most is, eszik is, egyszerûen ilyen alkat. Csak biztatni akarlak, nem mindig passzolunk az irányelvekhez.


Van olyan oldal, ahol megnézhetném, hogy egy filmből kivágott screenshot hol játszódik? (lent érthetőbben)

Tehát mondjuk látok egy nagyon szép tájat egy filmben.Kíváncsi vagyok rá,hogy helyileg pontosan hol játszódik,ezért csinálok egy screenshotot a filmben,amikor mutatják azt a helyet/tájat.Van olyan oldal,ahol megmondják a kép alapján,hogy az hol játszódhat?Vagy imdb-n van ilyen?

Hol van olyan oldalt, ahol megnézhetném magyarul A vadon bűvöletében című sorozatot?

A Youtube-n nem találtam szinkronizálva.

Legjobb válasz: I. évad (6 részes) ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

I. évad (6 részes) ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
II. évad (10 részes) ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
III. évad (8 részes) ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: köszönet a linkekért

Van olyan oldal, ahol megnézhetném, hogy néznék ki szőkén?

mert szeretnék sz?kíteni a hajszínemen, de nem merem megcsináltatni addig amíg nem látom milyen is lehetne.és már így is sokszor festettema hajam, nem szeretném feleslegesen ezzel is tönkretenni.

Legjobb válasz: www.frizura.lap.hu Itt válaszd a tartalomban a "Milyen frizurám legyen?" pontot. Sok sikert !

http://www.frizura.lap.hu Itt válaszd a tartalomban a "Milyen frizurám legyen?" pontot. Sok sikert !
A http://www.femina.hu oldalon is találhatsz ilyen programot.
http://www.google.co.hu és megtudod van-e ... De amúgy ez az oldal is olyan, hogy még azt is bõven szõkének nézi az EMBER aki külsõleg nem az. Na most itt TÉNYLEG segítek ... szerezz be photoshop-ot aztán csinálj magadról egy képet és szõkítsd ki...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!