Találatok a következő kifejezésre: Van olyan ahol megnézhetem a (11 db)

Van olyan oldal ahol megnézhetem a Barátok Közt elmult 1 heti adásait?

Legjobb válasz: Én olyant tudok ahol letudod tölteni!Ha regisztrálva vagy persze.... :( Bithumen,Majomparádé,BitGate,

Én olyant tudok ahol letudod tölteni!Ha regisztrálva vagy persze.... :( Bithumen, Majomparádé, BitGate,
Vagy a bigtorrent..itt még ha sietsz tudsz regizni. google ird be csak ugy találod meg
rtlmost.hu
rtlmost.hu

Van olyan oldal, ahol megnézhetem a Nyomi szerencsétlen utazásai újabb részeit?

Legjobb válasz: http://mesekaneten.blogspot.com/search/label/Nyomi%20szerenc..

júj azt én i imádom:D mesékaneten-en szinte minden mese fent van

Hol találhatok olyan táblázatot, ahol megnézhetem, hogy milyen bérkategóriák vannak? Pl. A, B, C, D, E, stb.

Tehát hová sorolható egy szakmunkás, egy diplomás, egy közalkalmazott, stb., tehát mennyi a bérminimum.

Legjobb válasz: A szakképesítést igénylõ foglakozásoknál van bérminimum ami 89000 Ft. Ehhez nem kell táblázat. Olyan táblázat nincs, hogy mennyit kell fizetni egy diplomásnak. Ha nem igényel a munkaköre szakképesítést, akkor a bérminimumot se kötelezõ kifizetni neki. Ilyen bérkategóriák cégenként elõfordulnak, de mindenhol más összeggel.

A szakképesítést igénylõ foglakozásoknál van bérminimum ami 89000 Ft. Ehhez nem kell táblázat. Olyan táblázat nincs, hogy mennyit kell fizetni egy diplomásnak. Ha nem igényel a munkaköre szakképesítést, akkor a bérminimumot se kötelezõ kifizetni neki. Ilyen bérkategóriák cégenként elõfordulnak, de mindenhol más összeggel.
Érdekes, én is tudok ilyen táblázatról, de én sem tudom, hogy hol találhatom meg. Ha a kérdezõ azóta megtalálta, szívesen várom, hogy hol :D
Ugyan azok a dolgok vonatkoznak rád, ugyanúgy kell jelentkezni.
"Régi típusú" (2005 elõtti) érettségi bizonyítvánnyal rendelkezõk esetében a tantárgyi vizsgák automatikusan középszintû érettséginek minõsülnek, az érdemjegyek az alábbi százalékos teljesítménynek felelnek meg: - jeles (5) 100%, - jó (4) 79%, - közepes (3) 59%, - elégséges (2) 39%. A felvételi követelmények ugyan azok, mint a késõbb végzetteknek.
mire szeretnél jelentkezni?
Így van, ahogy az elõzõek írják. De ha valahová emelt érettségi a követelmény, akkor abból újra kell emelt szinten érettségizni, mert a régi középszintûnek felel meg.
Valóban, a feltételek azonosak a frissen érettségizõknek és a korábban érettségizõknek. A korábbi érettségijeid a 2. válaszoló által leírt százalékoknak felelnek meg. Most már a legtöbb szakhoz kell egy emelt szintû érettségi, valószínûleg kénytelen leszel újra érettségizni egy tárgyból emelt szinten. De nézd meg az adott szak követelményeit, és ott meglátod, hogy kell-e emelt szintû érettségi.
ugyanaz vonatkozik rád, mint akárki másra. nincs korhatár! felvételi pontjaidat az érettségi eredményekbõl számolják, sõt te még jobban is jársz, mert te alapból a jegyhez adható legmagasabb %-ot kapod. pl vegyészmérnök akarnál lenni, akkor ha a matekod és a kémiás 5ös volt, akkor kapásból 400 pontod van. ha nyelvvizsgával is rendelkezel az megint egy csomó plusszpont.

Nógrád megyében vagy környékén található Bullmastiffal foglalkozó kennel vagy van olyan család ahol megnézhető, hogy milyen a bullmastiff? Élőbe más mint képen.

Legjobb válasz: Itt megtalálod a magyar kenneleket: http://bullmasztiff.lap.hu/ Nézd meg õket, hátha valamelyik a közeletekben van.

Itt megtalálod a magyar kenneleket: http://bullmasztiff.lap.hu/ Nézd meg õket, hátha valamelyik a közeletekben van.

Van olyan oldalt ahol megnézhetem hogy hogyan kell írni, vagyis rajzolni a nevem kínaiul vagy japánul?

Legjobb válasz: http://www.webforditas.hu/ Viszont amit lefordít annak lehet hogy semmi értelme Kínaiul... mert mondjuk egy kínai nem találja ki belõle hogy az név, csak halandzsaszöveget lát.

http://www.webforditas.hu/ Viszont amit lefordít annak lehet hogy semmi értelme Kínaiul... mert mondjuk egy kínai nem találja ki belõle hogy az név, csak halandzsaszöveget lát.
Nah én lefordíttattam vele az enyémet, és azután a kínait beírtam google-ba... és eredményes! A kínai nevem mellett ott volt az angol megfelelõje(onnan tudom hogy jó)! Tehát van akinek ugyanez a neve, és kínai :D Bár mondjuk az enyém lehet hogy egyszerûbb volt mert a vezetéknevem egy állat neve, a keresztnevem is elég gyakori...
Itt van a Japán kana táblázat, ennek segítségével le tudod írni. http://www.aoianime.hu/filez/kanatabla.jpg Ha gondod adódik a használatával, dobjál egy privit és segítek.
ezeket h lehet leolvasni...tök érdekes és furi.:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm nekem is sikerült utólag rájöttem hogy lüke vagyok hiszen eszembe se jutott a webfordító xD xD =)
A kérdező hozzászólása: köszönöm kiigazodtam rajta =)
A kérdező hozzászólása: ott vannak alatta hogy melyik jel milyen betût jelent. Válogasd össze õket. =)

Van olyan program ahol megnézhetem hogy áll nekem a rövid haj?

Legjobb válasz: néhányat tudok ha ezekre gondolsz: http://www.femina.hu/frizuraproba http://frizurak.happyhair.cz/demo/ http://neon.hu/probafulke http://fodraszat.wyw.hu/Frizura/ mondjuk sok van, írd be a keresõbe, hogy frizura próba. :)

néhányat tudok ha ezekre gondolsz: http://www.femina.hu/frizuraproba http://frizurak.happyhair.cz/demo/ http://neon.hu/probafulke http://fodraszat.wyw.hu/Frizura/ mondjuk sok van, írd be a keresõbe, hogy frizura próba. :)
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Van olyan oldal, ahol a laboros (vérképes) eredményeimet megnézhetem?

Honnan tudom,hogy melyik erdmények jók??

Legjobb válasz: a leleteden rajta kell lennie a referenciatartománynak

a leleteden rajta kell lennie a referenciatartománynak
A kérdező hozzászólása: Rajta van, de nem tudom, hogy mi meddig elfogadható. Van olyan érték, ami nagyon eltérõ a referenciától, de azt mondja a doki tehességtõl van, én meg már teljesen eltemettem magam..
ha jól tudom, a hazipatika.hu-n van ilyen. ha nem ott, akkor írd be a keresõbe, h laboreredmények. én is így találtam meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!