Találatok a következő kifejezésre: Van olyan ahol megnézhetem (18 db)

Van olyan oldal ahol összegezve megnézhetem, hogy idén kik jönnek Magyarországra? (együttesek, zenészek)

El-el csípek koncertekr?l híreket, de jó volna el?re tudni, összegezve, hogy pontosan hol lesz a koncert, stb.

Legjobb válasz: Nem nagyon van szerintem, ahol az összes fenn van. Itt fenn van a Sziget, Volt, Balaton Sound, Bonusz, Budai Gurmet programja: http://start.sziget.hu/

Nem nagyon van szerintem, ahol az összes fenn van. Itt fenn van a Sziget, Volt, Balaton Sound, Bonusz, Budai Gurmet programja: http://start.sziget.hu/

Van olyan oldal ahol megnézhetem magam vékonyan?

Legjobb válasz: Ilyen oldalt nem tudok, de egy jó képszerkesztõvel kipróbálhatod. Ha nem esetleg egy képszerkesztõhöz jól értõ ismerõs?! Meg hiába nézed meg magad képszerkesztõvel hogy néznél ki vékonyan , hogyha a valóságban nem vagy olyan! Vagy ha látod hogy vékonyan mégsem vagy olyan szép akkor már le se akarsz fogyni? Nem értem na mindegy te tudod! Minden esetre nem hinném hogy van ilyen oldal külön erre a célra , esetleg online képszerkesztõket tudok, de azért szétnézek még! Remélem segítettem! :)

Ilyen oldalt nem tudok, de egy jó képszerkesztõvel kipróbálhatod. Ha nem esetleg egy képszerkesztõhöz jól értõ ismerõs?! Meg hiába nézed meg magad képszerkesztõvel hogy néznél ki vékonyan , hogyha a valóságban nem vagy olyan! Vagy ha látod hogy vékonyan mégsem vagy olyan szép akkor már le se akarsz fogyni? Nem értem na mindegy te tudod! Minden esetre nem hinném hogy van ilyen oldal külön erre a célra , esetleg online képszerkesztõket tudok, de azért szétnézek még! Remélem segítettem! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)

Van olyan oldal ahol megnézhetem a Barátok Közt elmult 1 heti adásait?

Legjobb válasz: Én olyant tudok ahol letudod tölteni!Ha regisztrálva vagy persze.... :( Bithumen,Majomparádé,BitGate,

Én olyant tudok ahol letudod tölteni!Ha regisztrálva vagy persze.... :( Bithumen, Majomparádé, BitGate,
Vagy a bigtorrent..itt még ha sietsz tudsz regizni. google ird be csak ugy találod meg
rtlmost.hu
rtlmost.hu

Hol találhatok olyan táblázatot, ahol megnézhetem, hogy milyen bérkategóriák vannak? Pl. A, B, C, D, E, stb.

Tehát hová sorolható egy szakmunkás, egy diplomás, egy közalkalmazott, stb., tehát mennyi a bérminimum.

Legjobb válasz: A szakképesítést igénylõ foglakozásoknál van bérminimum ami 89000 Ft. Ehhez nem kell táblázat. Olyan táblázat nincs, hogy mennyit kell fizetni egy diplomásnak. Ha nem igényel a munkaköre szakképesítést, akkor a bérminimumot se kötelezõ kifizetni neki. Ilyen bérkategóriák cégenként elõfordulnak, de mindenhol más összeggel.

A szakképesítést igénylõ foglakozásoknál van bérminimum ami 89000 Ft. Ehhez nem kell táblázat. Olyan táblázat nincs, hogy mennyit kell fizetni egy diplomásnak. Ha nem igényel a munkaköre szakképesítést, akkor a bérminimumot se kötelezõ kifizetni neki. Ilyen bérkategóriák cégenként elõfordulnak, de mindenhol más összeggel.
Érdekes, én is tudok ilyen táblázatról, de én sem tudom, hogy hol találhatom meg. Ha a kérdezõ azóta megtalálta, szívesen várom, hogy hol :D
Ugyan azok a dolgok vonatkoznak rád, ugyanúgy kell jelentkezni.
"Régi típusú" (2005 elõtti) érettségi bizonyítvánnyal rendelkezõk esetében a tantárgyi vizsgák automatikusan középszintû érettséginek minõsülnek, az érdemjegyek az alábbi százalékos teljesítménynek felelnek meg: - jeles (5) 100%, - jó (4) 79%, - közepes (3) 59%, - elégséges (2) 39%. A felvételi követelmények ugyan azok, mint a késõbb végzetteknek.
mire szeretnél jelentkezni?
Így van, ahogy az elõzõek írják. De ha valahová emelt érettségi a követelmény, akkor abból újra kell emelt szinten érettségizni, mert a régi középszintûnek felel meg.
Valóban, a feltételek azonosak a frissen érettségizõknek és a korábban érettségizõknek. A korábbi érettségijeid a 2. válaszoló által leírt százalékoknak felelnek meg. Most már a legtöbb szakhoz kell egy emelt szintû érettségi, valószínûleg kénytelen leszel újra érettségizni egy tárgyból emelt szinten. De nézd meg az adott szak követelményeit, és ott meglátod, hogy kell-e emelt szintû érettségi.
ugyanaz vonatkozik rád, mint akárki másra. nincs korhatár! felvételi pontjaidat az érettségi eredményekbõl számolják, sõt te még jobban is jársz, mert te alapból a jegyhez adható legmagasabb %-ot kapod. pl vegyészmérnök akarnál lenni, akkor ha a matekod és a kémiás 5ös volt, akkor kapásból 400 pontod van. ha nyelvvizsgával is rendelkezel az megint egy csomó plusszpont.
13. kerület Kárpát Utca, ott van egy Mercedes szalon, BMW-t meg valahol Budaörsön láttam!

Van olyan program ahol megnézhetem hogy áll nekem a rövid haj?

Legjobb válasz: néhányat tudok ha ezekre gondolsz: http://www.femina.hu/frizuraproba http://frizurak.happyhair.cz/demo/ http://neon.hu/probafulke http://fodraszat.wyw.hu/Frizura/ mondjuk sok van, írd be a keresõbe, hogy frizura próba. :)

néhányat tudok ha ezekre gondolsz: http://www.femina.hu/frizuraproba http://frizurak.happyhair.cz/demo/ http://neon.hu/probafulke http://fodraszat.wyw.hu/Frizura/ mondjuk sok van, írd be a keresõbe, hogy frizura próba. :)
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Nógrád megyében vagy környékén található Bullmastiffal foglalkozó kennel vagy van olyan család ahol megnézhető, hogy milyen a bullmastiff? Élőbe más mint képen.

Legjobb válasz: Itt megtalálod a magyar kenneleket: http://bullmasztiff.lap.hu/ Nézd meg õket, hátha valamelyik a közeletekben van.

Itt megtalálod a magyar kenneleket: http://bullmasztiff.lap.hu/ Nézd meg õket, hátha valamelyik a közeletekben van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!