Találatok a következő kifejezésre: Van olyan ahol meglehet nézni, hogy (10 db)

Van olyan honlap, ahol meglehet nézni, hogy melyik csatornát éppen mennyien nézik?

Legjobb válasz: Nem, a statisztikák utólagos kiértékelés után és általában heti bontásban jelennek meg a nézettségrõl. A nézettségmérés eleve olyan hogy csak pár ezer háztartásban történik a mérés, és azt szorozzák fel tízmillió emberre.

Nem, a statisztikák utólagos kiértékelés után és általában heti bontásban jelennek meg a nézettségrõl. A nézettségmérés eleve olyan hogy csak pár ezer háztartásban történik a mérés, és azt szorozzák fel tízmillió emberre.

Van olyan oldal ahol meglehet nézni, hogy pl. melyik utcában kik laknak?

Legjobb válasz: Háát, ha van az illetõnek az adott címre nem titkos telefonszáma (akár mobil, akár vezetékes), akkor ha a tudakozóba beírod a címet, akkor ki fogja dobni a nevet. Szerintem más ilyen címgyûjtemény nincs. (Persze ez nem jelent semmit) http://www.tudakozo.t-com.hu

Háát, ha van az illetõnek az adott címre nem titkos telefonszáma (akár mobil, akár vezetékes), akkor ha a tudakozóba beírod a címet, akkor ki fogja dobni a nevet. Szerintem más ilyen címgyûjtemény nincs. (Persze ez nem jelent semmit) http://www.tudakozo.t-com.hu
csak annyival egészíteném ki az elõzõ válaszolót, hogy van ilyen nyilvántartás (lakcím nyilvántartás) - de az nem nyilvános, tehát magánszemély nem férhet hozzá.


photoshop
A kérdező hozzászólása: Nem tudod linkelni az oladlt mert nem találom ???

Valaki tud olyan oldalt ahol meglehet nézni, hogy a marketing és reklámügyintéző szak (okj) hány százaléktól vannak a jegyek?

pl.hogy egy adott vizsga tantárgyból hány százalékot kell elérni a 2-esért? elvileg a nive.hu-n van ilyen..de nem találtam meg..vagy én voltam béna:S

Vannak olyan oldalak ahol meglehet nézni, hogy más féle haj hogyan állna?

linket légyszi :)

Legjobb válasz: www.happyhair.hu

femina.hu-n is meg lehet
taaz
van

Tudtok mondani olyan oldalt ahol (ha be van chip-elve a kutya) meglehet nézni hogy pl. :hol kóborol? (radar féleség-en)

Legjobb válasz: A chip pár mm-errõl, esetleg pár centirõl mûködik csak. Nincs saját jeladója. Nem fogsz ilyen oldalt találni.

A chip pár mm-errõl, esetleg pár centirõl mûködik csak. Nincs saját jeladója. Nem fogsz ilyen oldalt találni.
Az elsõ válaszadónak igaza van, ha esetleg nyomon szeretnéd követni a kutyád, vegyél nyomkövetõs nyakörvet!
És ugye az se baj, ha arról az oldalról távirányítással haza tudod küldeni a kutyát?
Az alap kutya-chip csak egy adattároló, hogy ha befogják, lehessen azonosítani. Nem olyan, mint az autókban a GPS-es jeladó. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!