Találatok a következő kifejezésre: Van olyan ahol meg lehet nézni (54 db)

Van olyan ahol meg lehet nézni hogy hány pontos lett a 23-án megírt felvételi? Persze nem most akarom megnézni, majd ha kijavítják.

Legjobb válasz: Az oktatási hivatal honlapján lesz fent febr 11 körül. http://www.oh.gov.hu/index.php

Az oktatási hivatal honlapján lesz fent febr 11 körül. http://www.oh.gov.hu/index.php
A kérdező hozzászólása: Jé de okos vagy..erre nem is gondoltam -.- [email protected]

Van olyan oldal, ahol meg lehet nézni a falfestékszíneket és aztán az alapján tudom a boltba kérni?

illetve ha a színek különb?z?en vannak beárazva, akkor honnan tudhatom melyik a legnépszer?bb/legolcsóbb világos és sötétsz?rke falfesték?

Legjobb válasz: Van olyan oldal ahol megnézheted a színeket, de köze nincs a valósághoz, mivel a monitorod teljesen másként mutatja az árnyalatokat. A jobb festékboltokba lehet kölcsönözni színkártyákat, kb 50Ft/nap, azzal haza kell menni, átnézni , esetleg a falhoz próbálni és az alapján dönteni.

Van olyan oldal ahol megnézheted a színeket, de köze nincs a valósághoz, mivel a monitorod teljesen másként mutatja az árnyalatokat. A jobb festékboltokba lehet kölcsönözni színkártyákat, kb 50Ft/nap, azzal haza kell menni, átnézni , esetleg a falhoz próbálni és az alapján dönteni.
Szia.Kaució ellenében kérhetsz színkártyát a festékboltban de az nem napi 50 Ft hanem 10000-15000 Ft körül van.Egyébként ha a festékboltba bemész akkor ott vannak kitéve mintafelületek a nagyobb mintaboltokban !Ráadásul ha ott a helyszínen tetszik valamelyik szín megtudod kérdezni az árakat ha 1 ha 5 ha 10 ha 15 színt nézel ott ki tudják számolni neked négyzetméter alapján mennyi kellhet és hány liter illetve az árakat már ott meg tudják mondani így el is döntheted mit engedhet meg a pénztárcád is?!
Valóban van kaució, de azt visszakapod ha leadtad a kártyát a napi 50 Ft levonással. Helyben is lehet válogatni, az meg ingyenes...


Van-e olyan mobil weboldal ahol meg lehet nézni a focibajnokságok, jégkorongbajnokságok állását?

Nem a meccsek eredményeit hanem a bajnokságok állását

Legjobb válasz: Igen van ha számítógéprõl vagy akkor az eredmenyek.com oldalon megtalálod a mobil verziót és onnan tudsz nézni meccseket mobilról, de mindj megírom!

Igen van ha számítógéprõl vagy akkor az eredmenyek.com oldalon megtalálod a mobil verziót és onnan tudsz nézni meccseket mobilról, de mindj megírom!
http://m.eredmenyek.com/ bocs, viszont most látom, hogy nem az eredmények kellenek hanem a bajnokságok állásai! Sajnos azt itt nem tudod meg nézni, BOCSI!

Van olyan honlap vagy más információforrás ahol meg lehet nézni hogy a rendszerváltás óta magyar katonai szerepvállalásban hány magyar katona halt meg?

Az is érdekelne hogy hány sérült meg komolyabban pl bénulás végtag elvesztése stb

Legjobb válasz: Azt nem tudom, hogy van-e ilyen oldal, de én csináltam egy kis "kutatómunkát" a neten, mert ez engem is érdekelt. Eszerint eddig 12 katona hunyt el. Kettõ a sínai félszigeten, egy Grúziában, mikor lelõtték a helikopterét, egy Boszniában autóbalesetben, egy Irakban, heten Afganisztánban. A sérültek közül amennyit összegyûjtöttem: négy sebesültrõl kaptam infót a Boszniában szolgálók közül, közülük hármat megvertek bosnyák futballhuligánok, egy autóbalesetben sérült meg, Afganisztánban eddig 14 sérült van (de amputálásos sérülés tudtommal még nem volt), Irakban 12 (itt se), illetve Cipruson és Koszovóban 2-2 könnyebb sérült.

Azt nem tudom, hogy van-e ilyen oldal, de én csináltam egy kis "kutatómunkát" a neten, mert ez engem is érdekelt. Eszerint eddig 12 katona hunyt el. Kettõ a sínai félszigeten, egy Grúziában, mikor lelõtték a helikopterét, egy Boszniában autóbalesetben, egy Irakban, heten Afganisztánban. A sérültek közül amennyit összegyûjtöttem: négy sebesültrõl kaptam infót a Boszniában szolgálók közül, közülük hármat megvertek bosnyák futballhuligánok, egy autóbalesetben sérült meg, Afganisztánban eddig 14 sérült van (de amputálásos sérülés tudtommal még nem volt), Irakban 12 (itt se), illetve Cipruson és Koszovóban 2-2 könnyebb sérült.
A kérdező hozzászólása: köszi esetleg tudod a sérülések és halálozások körülményeit? ( mi történt mikor megsérültek vagy meghaltak)
Igen. A Sínai-félszigeten autóbalesetben hunytak el ketten, 1998-ban. Grúziában Török László ezredes, a békefenntartó-misszió parancsnokhelyettese, lelõtték a helikopterét grúz fegyveresek (2001). Boszniában az egyik említett katona meghalt (ha jól emlékszem 2004-ben), egy társa súlyosan megsérült. A másik három Boszniában szolgáló katona tavaly sebesült meg könnyebben, mikor bosnyák futballhuligánok rájuk támadtak (azt hitték róluk, bolgárok). Irakban Nagy Richárd szakaszvezetõ halt meg, mikor a magyar konvoj mellett pokolgép robbant és egy repesz halálosan megsebesítette. Egy társa megsérült, de túlélte. Ezenkívül még egy szanitéc megsebesült késõbb egy pokolgépes merényletben, egy másik alkalommal pedig 10 magyar katona sebesült meg, mikor két öngyilkos merénylõ kocsival belehajtott a katonai táborukba, pokolgépeket hozva mûködésbe. Hárman közülük súlyosan megsebesültek, heten könnyebben, de még 25 katona szerzett kisebb horzsolásokat. Afganisztánban egymás után halt meg Kovács Gyula és Nemes Krisztián tûzszerész 2008-ban, 2010-ben Pappné Ábrahám Judit és Kolozsvári György vesztette életét ellenséges támadásban, 2011-ben Róth Orsolya és Dálnoki András halt meg, mikor az õket szállító Max PRO felborult. Alig egy hónappal késõb
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm :)

Ausztriában van olyan honlap, ami olyan, mint Magyarországon az adatbank. Mlsz.hu, ahol meg lehet nézni az összes focicsapat eredményeit?

Legjobb válasz: Nem tudom, de én a soccerway.com-on nézek minden eredményt és tabellát.

Nem tudom, de én a soccerway.com-on nézek minden eredményt és tabellát.

Van olyan oldalal ahol meg lehet nézni a csaláfám?

Legjobb válasz: Akkor tudod megnézni, ha elõtte te, vagy valaki elkészítette már. Nem tudok olyan oldalt, ami ki is keresi neked a családod tagjait. Ha nem erre gondoltál, akkor itt egy családfakészítõ oldal: http://www.myheritage.hu/

Akkor tudod megnézni, ha elõtte te, vagy valaki elkészítette már. Nem tudok olyan oldalt, ami ki is keresi neked a családod tagjait. Ha nem erre gondoltál, akkor itt egy családfakészítõ oldal: http://www.myheritage.hu/
Én úgy tudom, hogy ezek az adatok nem nyilvánosak annyira, hogy a netre kerülhessenek. Levéltárakban illetve anyakönyvekben, hivatalokban nézhetsz utána. Levéltárban legjobb tudomásom szerint (tavaly nekem még ezt mondták) 1895. elõtti adatok vannak, késõbbieket valahogy más úton kell beszerezned. Neten családfakészítõ oldalakat illetve programokat találhatsz, ha már megvannak az adataid összegyûjtve, akkor oda felviheted.
Hát én még mindig kutatom a családfámat. Én apukámat kértem meg, hogy meséljen az "elõdökrõl". Az interneten sokat olvastam utána és megtaláltam az egyik püspök nemtudommilyen nagypapámat és a dédnagyapámat, aki harcolt a szabadságharcban. Egyelõre idáig jutottam el, ha lesz idõm elmegyek arra a helyre, ahol még élhetnek rokonok és ott fogok kérdezõsködni. Utána elmegyek oda, ahol püspök lett az "elõdöm". Aztán a következõ állomásom a levéltár lesz. Én nagyon komolyan veszem a családfa kutatást, a szobámnak van egy külön polcca, ahol különféle iratok vannak. Nem tudom meddig fogok eljutni. Neten nem sokra mész, ha nem voltak híres elõdeid. Nekem sem volt sok, de õk fent vannak az interneten. L:)

Tudnátok mondani olyan oldalakat ahol meg lehet nézni a Need for speed World aznapi híreit és az autó kódot (ha van)?

Az egyik barátom mindig egy oldalon nézi az NFS World aznapi híreit és ha van autó kodjait is.Mondanátok ilyen oldalakat?

Legjobb válasz: Van a Facebookon: Need For Speed World Online Hivatalos oldala (angol): world.needforspeed.com Hivatalos oldala (magyar): nfsworldhungary.gnc-net.org Remélem segítette!:)

Van a Facebookon: Need For Speed World Online Hivatalos oldala (angol): world.needforspeed.com Hivatalos oldala (magyar): nfsworldhungary.gnc-net.org Remélem segítette!:)
segítettem*
Facebook (magyar): Need For Speed World Hungary


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!