Találatok a következő kifejezésre: Van olyan ahol meg (721 db)

Van olyan ahol meg lehet nézni hogy hány pontos lett a 23-án megírt felvételi? Persze nem most akarom megnézni, majd ha kijavítják.

Legjobb válasz: Az oktatási hivatal honlapján lesz fent febr 11 körül. http://www.oh.gov.hu/index.php

Az oktatási hivatal honlapján lesz fent febr 11 körül. http://www.oh.gov.hu/index.php

Debrecenben tudtok olyan helyet ahol biciklit vesznek be viszonylag jó áron? Van ilyen egyáltalán? Esetleg olyan ahol még cserélni is lehetne?

MTB-t akarok országútira cserélni. 20-30 e. környékén.

Legjobb válasz: fotózd le, tedd fel hirdetõ, és bringás oldalakra (legalább 3-4 helyre) nem veszik be sehol árában, ha te adod el több marad belõle feltéve, hogy jófajta, nem romhalmaz

fotózd le, tedd fel hirdetõ, és bringás oldalakra (legalább 3-4 helyre) nem veszik be sehol árában, ha te adod el több marad belõle feltéve, hogy jófajta, nem romhalmaz
A kérdező hozzászólása: De valahol van ilyen hely ahol beveszik?


Van olyan, ahol meglehet nézni a számítógép háttérbeli folyamatait? Megint mikor kikapcsoltam, 7 Giga volt a C meghajtón, most meg megint csak 4. Ez mi?

Amúgy lehet, hogy az Explorerrel van a baja, azt majd leszedem és újrarakom, kb azóta csinálja, vagy nem is tudom, lehet, hogy a Flash player új verziója óta, mert ott még a honlapjukon is ott van, hogy a vírusirtómnak engedélyeznie kell a programot, so lehet, hogy valami baj van vele. Egyébként valami beállításokat újított az Explorer, és egy ideje nem ugrik fel az az ablak, pedig még nem csináltam rajta semmit. Ja és most meg a programok telepítése és törlése listáján nincs rajta az Explorer, amit még el se indítottam amúgy, amikor már eleve 4 giga volt, pedig mikor kikapcsoltam akkor 7 gigabájtnyi volt a C meghajtón. Most akkor ezek okozhatják a hibát? Sõt, az Explorer mappáját se találja a gép, hogy onnan tudnám kitörölni. Ez most mi? Légyszi mondja meg valaki, hogy ezek okozhatnak-e bajt, vagy mitõl vannak:O:O Amúgy mindjárt leszedem az Explorert, mert talán ott lesz a bibi, mást nem töltöttem le, csak a Flash playert, mondták már, hogy azt is rakjam újra, lehet az is lesz, de ha vírusos??:S Különben van hozzá még valami plugin is, egy 11-es plugin, egy reader 10.1.7, meg egy Shockwave player. Akkor azokat is szedjem le, ne csak a 12-es új változatot? Amúgy létezik, hogy az új fejlesztés vírusos, azért is van odaírva, hogy engedélyezni kell? Felpontozlak, csak légyszi help!!

Legjobb válasz: Megvan az Explorer mappája! Egyelõre kitörlöm mind, de még várom a válaszokat, elõre is köszi!

A kérdező hozzászólása: Megvan az Explorer mappája! Egyelõre kitörlöm mind, de még várom a válaszokat, elõre is köszi!
A kérdező hozzászólása: Köszi, ment a zöld, majd megpróbálom, am van a gépen, csak nem engedem futni, mert még a másik böngészõben vannak elõzmények, amik kellenek, nemtom, hogy akkor a sima elõzmények törlése tényleg törli-e ebbõl a böngészõbõl. Na, de lényeg: köcce, zöld.:)
ctrl+alt+del ott meg tudod nézni a hátérbeli folyamatokat a gyorsítótár ürítéséhez pedig tölts le 1 ccleanert
A kérdező hozzászólása: Csináltam egy olyat, hogy C meghajtó tulajdonságok eszközök azon belül, ellenõrzés, és azt írja, nincs hiba:O De hát akkor ez most jó, csak még mindig nem tudom, hova tûnnek a Gigabájtjaim :/
A kérdező hozzászólása: De még mindig szipkázza le valami a memóriát, már csak 3 Gigabájt van :/
A kérdező hozzászólása: Na, sikerült törölni a legfrissebb IE-verziót:) :)
A kérdező hozzászólása: Most találtam egy oldalt, ez esélyes, hogy segít, ilyen súgó-féle, de attól még légyszi írjon aki érti, mi ez
A kérdező hozzászólása: Ja és már volt olyan, lehet, hogy másik böngészõ "állt bosszút", amiért az Explorert állítottam be alapértelmezettnek? Az olyat ugye nem csinál? Mert volt már olyan, hogy hozzá se nyúltam, erre küld nekem egy üzenetet a gép, hogy a XY mûködése leállt, én meg néztem, hogy mi van O_O
A kérdező hozzászólása: Nem merem törölni a flespléjert, mert félek, hogy nem tudnám az egészet visszarakni.
A kérdező hozzászólása: Csak azt nem tudom, ilyenkor a teljes Flash playert kell-e törölni. Ha meg régebbi verziót raknék föl, azzal meg az a baj, hogy nem játsza le a videókat :/
A kérdező hozzászólása: Nem engei kitörölni O_O AZt mondja, valami Systemtõl engedélyt kell kérni:O:O (Amúgy van másik böngészõm a gépen.) Itten akkor az Explorerben kéne megnézni, hogy van-e beállítás, ami megakadályozza a frissítéseket, de lehet, leszedem a Flash playert a géprõl.
A kérdező hozzászólása: A háttérben futó folyamatokat amúgy nem is írja ki:/ (Windows 7-em van amúgy)

Gépvásárláshoz melyik a legjobban megbízható webshop? Esetleg van olyan, ahol olcsók a dolgok a konkurens árakhoz képest ÉS egyben meg is bízható?

Legjobb válasz: pcx.hu vagy ipon.hu Általában a pcx is olcsóbb. De érdemes szétnézni itt is: merlinhardver.hu aqua.hu edigital.hu

pcx.hu vagy ipon.hu Általában a pcx is olcsóbb. De érdemes szétnézni itt is: merlinhardver.hu aqua.hu edigital.hu

Hol van olyan bolt még Pesten, ahol olyasmiket lehet kapni mint az Ecseri-piacon?

Legjobb válasz: Talán a régiségboltok. bár ott igényes szép régi tárgyakat árusítanak. Az Ecserin is ki lehet fogni szép értékes régi tárgyakat, de leggyakrabban méregdrága bóvlit.

Talán a régiségboltok. bár ott igényes szép régi tárgyakat árusítanak. Az Ecserin is ki lehet fogni szép értékes régi tárgyakat, de leggyakrabban méregdrága bóvlit.
Petõfi Csarnok, hétvégén.
A kérdező hozzászólása: Jé de okos vagy..erre nem is gondoltam -.- [email protected]

Van ez a kártya függetlenitős dolog. Van olyan oldal vagy program ahol a IMEI-kodommal ingyen meg tudom nézni a függgetlenitő kodot? És a samsung champ-en (mert az van nekem) a KLIKK szolgáltatáson kivül el lehet e érni az ingyen internetet?

Ismétlem Samsung champ-rol van szo

Legjobb válasz: Van olyan oldal vagy program ahol a IMEI-kodommal ingyen meg tudom nézni a függgetlenitõ kodot? Nincs. Vagy pénzért árulják a kódot vagy átverés az egész. Használj turbo simet vagy vidd el egy gsm boltba ahol megcsinálják. És a samsung champ-en (mert az van nekem) a KLIKK szolgáltatáson kivül el lehet e érni az ingyen internetet? Nem. Még a klikkel se. Az is fizetõs. Csak épp az elsõ 3 hónapban ingyen van.

Van olyan oldal vagy program ahol a IMEI-kodommal ingyen meg tudom nézni a függgetlenitõ kodot? Nincs. Vagy pénzért árulják a kódot vagy átverés az egész. Használj turbo simet vagy vidd el egy gsm boltba ahol megcsinálják. És a samsung champ-en (mert az van nekem) a KLIKK szolgáltatáson kivül el lehet e érni az ingyen internetet? Nem. Még a klikkel se. Az is fizetõs. Csak épp az elsõ 3 hónapban ingyen van.
Ilyen egyszerûen nem lehet megtudni a függetlenítõ kódot, sõt ilyen modernebb készülékhez nem is igazán megfelelõ a kód ha egyáltalán létezik. Legegyszerûbb ha teszel bele függetlenítõ simet és már kész is. Net pedig nincs ingyen sehol semmilyen formában-klikknél is fizetni kell ha lejár az akciós idõszak !
van csak , törvénysértés :P

Van olyan hely Budapesten, ahol lehet kapni olyan fehér pólót, aminek a hátán két angyalszárny minta van? Áprilisig meg kéne vennem egy ismerősömnek.

Valami ilyesmi kéne csak fehérben:

Legjobb válasz: Azt nem tudom, hogy kapni lehet-e, de szerintem egyszerûbb, ha csináltatsz! A Sugárban az Örs Vezér téren vagy a Széna téren a Mammut-ban is van olyan, ahol bármilyen mintát/képet/szöveget rányomnak neked pólóra. Kérdezd meg, van-e hasonló mintájuk, esetleg keress egy képet, amin ilyen szárnyak vannak, és ha elviszed nekik akár pendrive-on is, rányomják egy sima fehér pólóra neked, ahogy szeretnéd! Én is így csináltattam pólót karácsonyra a páromnak, mert sehol nem találtam olyat, amilyet szeretett volna. Remélem, segítettem ezzel! Sok sikert!

Azt nem tudom, hogy kapni lehet-e, de szerintem egyszerûbb, ha csináltatsz! A Sugárban az Örs Vezér téren vagy a Széna téren a Mammut-ban is van olyan, ahol bármilyen mintát/képet/szöveget rányomnak neked pólóra. Kérdezd meg, van-e hasonló mintájuk, esetleg keress egy képet, amin ilyen szárnyak vannak, és ha elviszed nekik akár pendrive-on is, rányomják egy sima fehér pólóra neked, ahogy szeretnéd! Én is így csináltattam pólót karácsonyra a páromnak, mert sehol nem találtam olyat, amilyet szeretett volna. Remélem, segítettem ezzel! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor megpróbálok csináltatni.

Nektek is van olyan ország, ahol már jártatok, de azért szívesen visszatértek még nyaralni?

Legjobb válasz: Persze! Annyi gyönyörû hely van, bármikor szívesen megyek Párizsba, Londonba, Madridba, Barelonába, USÁba, Németországba kb. bárhova, Ausztriába... Szóval igen, többször is visszamegyek egy helyre. Csak közben ugye vannak még olyan városok/országok, ahol még sajnos sosem voltam, de nagyon érdekelnek azok is (Olaszország városai, Belgium, stb.), szóval kicsit mindig bennem van az is, hogy inkább új helyeket kellene meglátogatni...

Persze! Annyi gyönyörû hely van, bármikor szívesen megyek Párizsba, Londonba, Madridba, Barelonába, USÁba, Németországba kb. bárhova, Ausztriába... Szóval igen, többször is visszamegyek egy helyre. Csak közben ugye vannak még olyan városok/országok, ahol még sajnos sosem voltam, de nagyon érdekelnek azok is (Olaszország városai, Belgium, stb.), szóval kicsit mindig bennem van az is, hogy inkább új helyeket kellene meglátogatni...
Igen, Grúzia, Moldova a két ilyen nagy kedvencem.
Sok helyen járok Európában, de Olaszország az ahova sokkal gyakrabban visszatérek (már több olasz városban jártam mint magyarban :) )
A kérdező hozzászólása: nekem is ilyen Németország, mindig szívesen megyek oda


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!