Találatok a következő kifejezésre: Van olyan ahol leírják (41 db)

Van-e esetleg olyan oldal ahol leírják hogy bizonyos kiterjesztésű fájlokat mivel lehet megnyitni vagy hogy mievl fájformátumot jelölnek?

Legjobb válasz: http://www.google.com Annyira sok kiterjesztés van ráadásul olyan sok különbözõ témában hogy nem hiszem, hogy lenne egyetlen olyan oldal ahol mindent megtudsz minden kiterjesztésrõl. Tényleg csak a google vagy más keresõ tud segíteni.

http://www.google.com Annyira sok kiterjesztés van ráadásul olyan sok különbözõ témában hogy nem hiszem, hogy lenne egyetlen olyan oldal ahol mindent megtudsz minden kiterjesztésrõl. Tényleg csak a google vagy más keresõ tud segíteni.
kérdésed 2. részét nem értem, de se baj.. https://www.cs.elte.hu/local/ujrendszer/fajltipusok/fajltipu.. itt leirnak 1-2 fáljtípust. (hatalmas inteligenciával kitalálható, hogy) ahhova az van írva hogy videó fálj, azt viedó lejátszóval játszod le, a képeket meg képnézõvel és igy tovább....

Tyra Banks a példaképem. Van olyan oldal ahol leírják a kedvenceit? (szín, állat, stb.)

Azt is megköszönöm, ha egy pár szóval jellemzitek. Szeretnék olyan lenni mint ?, els?sorban a természetében.

Legjobb válasz: Azt még megérteném, hogy külsõleg szeretnél olyan lenni mint õ, de a természetedet úgysem fogod tudni megváltoztatni. Mert írhatod, hogy a rózsaszín a kedvenc színed, de ha nem az, akkor nem az. Nem értem miért kell ennyire majmolni a sztárokat? Egy ember attól egyedi, hogy más dolgokat szeret, más tulajdonságai vannak.

Azt még megérteném, hogy külsõleg szeretnél olyan lenni mint õ, de a természetedet úgysem fogod tudni megváltoztatni. Mert írhatod, hogy a rózsaszín a kedvenc színed, de ha nem az, akkor nem az. Nem értem miért kell ennyire majmolni a sztárokat? Egy ember attól egyedi, hogy más dolgokat szeret, más tulajdonságai vannak.
http://tyrabanks.fan-site.hu/ ezt a google dobta ki. amúgy szerintem ilyen magyar oldalakat (gportal) nézegess, a kedvenceirõl. http://www.gportal.hu ->keresõ-> Tyra Banks -> és kiad egy csomót. ugyanígy pl. http://www.mindenkilapja.hu-n meg a hasonló oldalakon is próbáld meg:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! :)
A kérdező hozzászólása: Ebben teljesen igazad van. Én csupán csak kíváncsiságból szeretném megtudni a kedvenceit. Ez szerintem nem majmolás. Hogyha az embernek egy sztár a példaképe, szerintem tudnia kell a kedvenceit. Vagyis mindenkinek vannak olyan dolgai, amiket a példaképérõl fontos tudnia. Ez a dolog mindenkinek más. Nekem ez éppen a kedvenc színe, állata, étele, itala, stb. Egyébként... Benne van a szabályatba "A kérdésre válaszolj!" és hogy "Ne köss bele a kérdésbe". Úgyhogy máskor ahelyett hogy kiosztanál, válaszolj a kérdésemre. Köszönöm.
Nem tudsz róla lóf*szt sem, de olyan akarsz lenni mint õ? Hát ez nagyon értelmes hozzáállás.
A kérdező hozzászólása: Megtetszett a viselkedése és a kinézete a mûsorában. A kérdésre választ vártam, nem okoskodást.
http://www.a-ntm.gportal.hu Hamarosan fent lesz csak most nyitottam az oldalt!


Melyik ország stílusaira gondolsz?
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt kifelejtettem, Magyarországra gondoltam.
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Én linkelek is be neked egy ilyen oldalt: http://www.fogyas.info/tapanyag-kaloria-energia-tablazat_kca.. Én ezt szoktam nézni. Itt részletesen le van írva nagyon sok ételnek mi mennyi a tartalma.
Ha beírod a keresõbe, hogy tápanyag táblázat, akkor többet is kidob.
A szénhidrát a cukor. írd be , hogy tápanygtáblázatok, és ott böngészhetsz kedved szerint. egymás mellet van minden, ételcsoportonként, konkrétan is, szóval rajta:)
A kérdező hozzászólása: köszi, ez nagyon jó:)

Van olyan oldal ahol leírják az érettségi írásbeli dolgozatok pontszámait, és százalékait? A pontszámok megvannak, de nem tudom hogy hány pontosak voltak, mert mindegyik máshogy volt

A pontszámaim megvannak, de nem tudom hogy hány pontosak voltak összesen, mert mindegyik máshogy van pontozva.

Legjobb válasz: Az én pontszámaim vannak meg, és a különféle tantárgyak összpontszámára lennék kíváncsi. Mert most pl az angolt sem tudom, mivel egyik helyen azt írják hogy 117 szóbelivel együtt, másik helyen hogy 133, harmadik helyen meg hogy 150 összesen.

A kérdező hozzászólása: Az én pontszámaim vannak meg, és a különféle tantárgyak összpontszámára lennék kíváncsi. Mert most pl az angolt sem tudom, mivel egyik helyen azt írják hogy 117 szóbelivel együtt, másik helyen hogy 133, harmadik helyen meg hogy 150 összesen.
-a nyelvi érettségi angol/német 117 az írásbeli, 33 a szóbeli = összesen 150 -a töri írásbeli 90-pont a szóbeli 60- = összesen 150 -a matek írásbeli 100 pont -középszinten nincs szóbeli -magyar írásbeli 100 pont-szóbeli 50 =150 EZEK MIND KÖZÉPSZINTEN ! egyedül a magyarban nem vagyok biztos, a többi így van

Van olyan tanfolyam, ahol kacsintani tanulnak az emberek? Agy könyv, amiben leírják hogyan kell?

ebben google nem volt a barátom

Legjobb válasz: Vannak emberek, akik tudnak kacsintani (akár mindkét szemükkel) és vannak akik nem. Ez egyszerûen a fejlõdés során kialakult beidegzõdéstõl függ.

Vannak emberek, akik tudnak kacsintani (akár mindkét szemükkel) és vannak akik nem. Ez egyszerûen a fejlõdés során kialakult beidegzõdéstõl függ.
Biztos hogy tudod mit jelent a kacsintani szó?...
Utolso: Mennyi ideig gyakoroltal? En is csak az egyikkel tudok, es mar probalgatom egy ideje, hogy a masikkal is tudjak.
Én tudok mindkettõvel ebben semmi speciális
Hali! Én írtam le a gyakorlásomat. Hát nem emlékszem már, hogy mennyi ideig gyakoroltam, az már vagy tíz éve volt... Szerintem több hónapig is próbálgattam, de persze nem túl gyakran. De a lényeg, hogy azóta tökéletesen megy, nem lanyhult a tudás :D
Jesszus ez most komoly? Kacsintani tanulni? Nem tudjátok becsukni csak az egyik szemeteket????

Hol tudom megnézni kinek mekkora melle van? Van olyan oldal ahol a celebek mellméretét leírják?

Legjobb válasz: max mellkörfogatot tudhatod meg az meg csk úgy magában nem túl "használható" infó

max mellkörfogatot tudhatod meg az meg csk úgy magában nem túl "használható" infó
Írjál nekik levelet, hogy írják meg, esetleg küldjenek képet. Annyira meg fognak lepõdni a kéréseden, hogy néhányan lehet, hogy teljesítik. :-) Egyébként a méret nem hiszem, hogy önmagában izgalmas információ lenne, ha nem lehet kézbevenni és megfogdosni.
van, csak angolul. celeb bra size ezt beírod a googleba.. ott pedig kijönnek a melltartóméretek. 32=70, 34=75 stb a kosár meg egyértelmû...(dd európaiban e-nek számít)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen

Van olyan oldal ahol leírják részletesen, hogy különböző halálozási okok pontosan mit okoznak a testben amitől beáll a halál?

Gondolok például a nagy melegt?l való halálra, kih?lésre, éhhalálra, áramütésre, stb.

Legjobb válasz: szerintem ilyen oldal nincs. patológia tankönyvekben sejtszinten vannak ezek leirva és ábrázolva.

szerintem ilyen oldal nincs. patológia tankönyvekben sejtszinten vannak ezek leirva és ábrázolva.
Ha egyszer bejutok az orvosira...és egyszer eljutok odáig, h ilyeneket kelljen tanulnom, esküszöm leírom neked:D
hát, konkrétan nincs, de ha leírod egyenként, válaszolok rá :)

Van olyan oldal, ahol részletesen leírják, hogy kell zselés, tipes műkörmöt csinálni? Ha igen, melyik oldal az?

Legjobb válasz: Végezz el egy tanfolyamot, vagy menj profi manikûröshöz!Egyébként oldalt nem tudok, de könyv formájában van.

Végezz el egy tanfolyamot, vagy menj profi manikûröshöz!Egyébként oldalt nem tudok, de könyv formájában van.
http://www.nails.hu Ezen körülnézhetsz, de én is azt mondom, hogy csak óvatosan ezzel. Nem csak az a fontos, hogy szépen csináld meg a körmöt- mindenfélével kell kezelni hogy nehogy begombásodjon. A reszelés is speciális, és ha levegõsödik, akkor kárba vész az egész.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!