Találatok a következő kifejezésre: Van olyan ahol este (46 db)

Mikor kell tesztelni az ovuteszttel, van ahol azt látom, hogy reggel, van olyan is ahol azt írják este?

Legjobb válasz: Én most olvastam utána, és azt találtam, hogy este/délután érdemesebb, és hogy minden nap célszerû ugyanabban az idõpontban. (Most fogok elõször ovutesztet használni, holnap kezdem :))

Én most olvastam utána, és azt találtam, hogy este/délután érdemesebb, és hogy minden nap célszerû ugyanabban az idõpontban. (Most fogok elõször ovutesztet használni, holnap kezdem :) )
Az ovuláció meghatározására a délutáni órákban, amikor a legmagasabb a szervezetben az LH. Jósteszteléshez a reggeli 1. vizeletbõl célszerû alkalmazni.

Van olyan esti gimnázium ahol 1-2 év alatt lehet leérettségizni? Most 10. -es vagyok, szeretnék átmenni másik suliba ahol a 11. -12. -ik évfolyam össze van vonva! Így már csak egy évem lenne! Vagy ha tudtok oldalt ahol tájékozódni lehet, az is jó!

Legjobb válasz: Lehetsz magántanuló is, és akár egyetlen év alatt elvégezheted mind a négy gimnáziumi osztályt. Osztályvizsgákat kell tenned, aztán már érettségizhetsz is. Amúgy hová sietsz ilyen nagyon?

Lehetsz magántanuló is, és akár egyetlen év alatt elvégezheted mind a négy gimnáziumi osztályt. Osztályvizsgákat kell tenned, aztán már érettségizhetsz is. Amúgy hová sietsz ilyen nagyon?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, hát szerintem egy év alatt négy évet...kicsit húzós lenne!Azért "sietek" mert már bõven túl vagyok a kamaszkoron(30 leszek)és még fõsulira is szeretnék menni!
Úgy tudom, hogy a Zöld Kakas nevû iskolkolában(alternatív suli, vannak idõsebbek is) a 11. osztály elvégzése mellett járhatsz szombatonként EGYÉNI TANRENDÛ oktatásra, ahol a 12-es tananyagot sajátíthatod el.Tehát hétköznap rendesen a suli normál részére jársz, szombaton pedig végezheted a 12-et, s ebbõl küldön vizsgákat kell tenned.
-d
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, utána nézek a Zöld Kakas-nak!
Szia én úgy tudom a TIT-nél is van ilyen, bár nem tudom a közeledben van e ilyen.

Van olyan suli Budapesten ahol 2-3. -év alatt is le lehet estin érettségizni?

Legjobb válasz: Igen, több is. Google. Felnõttoktatás, gimázium esti tagozat, esti gimnázium, ilyeneket keressél.

Igen, több is. Google. Felnõttoktatás, gimázium esti tagozat, esti gimnázium, ilyeneket keressél.

Dombóváron van olyan gimnázium ahol le lehet tenni az esti érettségit?

Legjobb válasz: Dombóváron 3 középiskola van, ha jól tudom, mind a háromban lehet estin érettségizni. 1 gimnázium van csak, az az Illyés Gyula.

Dombóváron 3 középiskola van, ha jól tudom, mind a háromban lehet estin érettségizni. 1 gimnázium van csak, az az Illyés Gyula.

Van olyan kórház, ahol úgy csinálnak abortuszt, hogy reggel bemegy az ember, és este ki is engedik?

Nem kérek lehurrogást, csak kérdezem, remélem, hogy nem lesz rá szükség!

Legjobb válasz: Persze, h van. Nem minden kórházba kell elõzõ este bemenni. Pl a János Kórházban aznap reggel kell bemenni.

Persze, h van. Nem minden kórházba kell elõzõ este bemenni. Pl a János Kórházban aznap reggel kell bemenni.
Ne butázzuk már le egymást.... szóval: Annak KELL elõzõ este befeküdni, aki még nem szült, mert akkor méhszáj-tágításra van szükség. Aki már szült, annak egynapos mûtétként csinálják, tehát reggel érkezik - és ha minden jól megy- délután hazamehet. Egyéni esetekben javasolhatják, hogy maradjon ott éjszakára megfigyelésre. Ez nem gyakori. Mivel minden szervezet más, és másképp reagál a "rutinmûtétre", és valós esély van a váratlanul fellépõ nagyfokú vérzésre, érdemes kivárni, míg "hazaengedik" az embert. Még így is elõfordul, hogy utólag mentõvel érkezik vissza a nõgyógy-kismûtétes, mert ijesztõ vérzést tapsztalt.
Kistarcsa, Flór Ferenc kórház! Nem saját tapasztalat, hanem másokat láttam. Konkrétan Én szülni mentem, és a szobába hova utána raktak volt egy "átjáró ágy" így hívták a nõvérek. Abban az ágyban naponta többen is feküdtek, mert megcsinálták az abortuszt és pár óra múlva már ki is engedték a nõket. Kegyetlen lehetett annak aki oda került, mert a nõvérek mind bunkók voltak azon az ágyon fekvõkkel, ráadásul velünk babásokkal voltak egy szobában. Volt egy fiatal leányzó akkor aki arra az ágyra került, bunkózott vele mindenki pedig szegény nagyon rosszul volt. Nem szólt õ senkihez csak magába volt fordulva, nyeldeste a könnyeit. Nagyon vérzett, átázott, szólt a nõvérkének aki akkor jött be, hogy húzzák át az ágyat, meg adjon neki valamit, mert nagyon rosszul van. Erre a nõvér nagyon csúnyán beszélt vele: konkrétan, hogy "amikor felcsináltattad magad akkor nem voltál rosszul? Szerinted a kikapart gyerekednek milyen volt?" Erre a lány válasza: "De igen rosszul voltam akkor is, mert egy degradált, pedofil, köcsög megerõszakolt!" Hirtelen csend lett a szobában, a fiatal lány kitámolygott a szüleihez, a nõvérke azt se tudta mit csináljon. Következmény: A lányt átvitték 1 ágyasba, sok vért veszített. Nõvérkének az volt az utolsó munkanapja, állítólag sok panasz érkezett már rá.
Békéscsaba. Nem abortuszom volt, hanem missed ab-om, de elõtte még nem szültem, de aznap reggel mentem 8ra és du 4kor engedtek haza. Azóta már szerencsére van egy gyönyörû 19 hónapos lányom.
22.57-es, te miért gondolod azt, h minden úgy van, ahogy te tudod? Van olyan kórház, ahol a még nem szült nõnek sem kell befeküdnie elsõ nap. Mindent az adott kórházi protokol követel meg, így vannak különbségek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, örülök, hogy nem hurrogtatok le. HA ez lenne a helyzet, akkor sajnos orvosilag indokolt lenne, mivel nem rég szültem császárral, és nagyon veszélyes lenne kihordani. Így érthetitek, hogy a pár hónapos babámat nem hagyhatom itthon éjszakára. Fõleg, hogy anyatejes.
Itt Hagaban, Hollandiaban igen, nem is tartanak benn senkit. Szerintem eleg rizikos, van annak jo oka, ha valakit benn tartanak. Megsem szeretnel elverezni a hazafele tarto uton gondolom!
Nem vérzel el hazafelé vezetõ úton, ez butaság.
A kis nõgyógyászati mûtéteket is egynapos sebészeten végzik. Reggel megmûtöttek és este hatkor már hazamehettem. Nem AB volt. Meg kell jegyeznem, hogy nem éreztem jól magam, nagyon féltem éjszaka, ezért alig aludtam. Nyugodtabb lettem volna, ha egy éjszakát benn maradhatok...
Szent imrében is van ilyen lehetõség, hogy reggel bemész és du/este haza.

Esti tagozatrol erdeklodnek hogy tudtok olyan iskolat ahol estin van drama, vagy kepzomuveszeti szakag?

Tehat olyan esti tagozatos sulit keresek ahol esetleg van ilyen.Ha valaki tud ilyenrol irja meg :)

Van olyan honlap ahol segítséget tudok kérni, ahol tudok chetelni hajnalban vagy késő este?

Most éppen egy másik országban vagyok. Az időeltolódásvan akkora, hogy én akkor megyek iskolába amikor otthon befejeződik. Itt nem tudok elmenni valakihez. Előre is köszönöm

Legjobb válasz: Segitseget kérni? Milyen ügyben?

Segitseget kérni? Milyen ügyben?
Szia.Mi a baj és mikor tudnál chatelni? itteni magyar idõ szerint.És mirõl szeretnél beszélni?
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy újra azt érzem hogy meg akarok halni. Valami olyasmi oldalt keresek ahol tudnék valakivel beszélni névtelenül.
A kérdező hozzászólása: Oh és hogy mikor? Kb 11:00-05:30 ig kb e között az idõtartam között

Hol van olyan gimnázium, vagy középiskola, ahol gyorsabban, tehát 1-2 év alatt lehet leérettségizni levelező, vagy esti tagozaton?

Els?sorban Pest megye budai oldalán lév?k érdekelnének, és olyanok ahol középiskolai éveimet 0-ról indíthatnám. Tehát nem folytatni szeretném tanulmányaimat, hanem elkezdeni.

Legjobb válasz: Szia! A budai oldalon sajna nem tudok ilyen sulit de a Ferenc krt-hoz közel van a Leövey Klára iskola,ott 2 év alatt lehet leérettségizni.(9-10 és 11-12 egy-egy év alatt). Sok sikert!

Szia! A budai oldalon sajna nem tudok ilyen sulit de a Ferenc krt-hoz közel van a Leövey Klára iskola, ott 2 év alatt lehet leérettségizni.(9-10 és 11-12 egy-egy év alatt). Sok sikert!
Ja és akár most is jelentkezhetsz még , biztosan be tudod pótolni azt a két hetet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, meg fogom nézni, hogy hol van pontosan. Mivel vidékrõl járnék be, remélem könnyen odatalálok :-)
De ez (a Leövey) most "esti" vagy "levelezuõ"?

Van olyan meleg hely Budapesten, ahol egy biszex pár el tud lenni vasárnap este is?

Barátnõmmel mennénk valami helyre, de mindegyik csak péntek-szombat este van nyitva

Legjobb válasz: biszeksz pár ahoz min3 man kell lennetek

biszeksz pár ahoz min3 man kell lennetek
A kérdező hozzászólása: nem, az a 3as szex, attól, hogy fiú létemre van barátnõm, még lehetek biszex és õ is, nem?
Ezen a héten csak meleg helyek voltak Budapesten! Meg lehet halni.
A 3 mióta páros??? Ha pár, akkor 2 vagy 4, de semmiképpen nem 3!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!