Találatok a következő kifejezésre: Van olyan ahol a terhesség (10 db)

Van olyan weboldal, ahol a terhességet napról-napra lehet követni?

Heti fejl?dési mutatót rengeteget találtam, de hallottam egy könyv?l, aminek terhesség napról-napra a címe és nagyon érdekel, viszont nem kaptam. Interneten találhatok hasonló leírást? A keres? eddig nekem nem dobott ki semmit sajnos...

Legjobb válasz: Terhesség hétrõl-hétre a könyv címe, napról-napra nehéz volna követni egy terhességet, ennyire azért nem vagyunk egyformák, hogy minden napot meg lehetne jósolni.

Terhesség hétrõl-hétre a könyv címe, napról-napra nehéz volna követni egy terhességet, ennyire azért nem vagyunk egyformák, hogy minden napot meg lehetne jósolni.
Ma reggel hallottad a reggeliben? :) Különben én is nehezen hiszem el hogy van ilyen...
Igen van ilyen könyv TERHESSÉG NAPRÓL-NAPRA! Az Alexandra könyváruházakban lehet kapni 2699ft.Nekem is van és nagyon jó könyv és tényleg minden napra irnak valami hasznosat!20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak: hidd csak el, van ilyen. A második válaszolónak: igen, a Reggeliben láttam én is és érdekelne! :-)
A kérdező hozzászólása: Egyébként a könyv létezése nem is volt kérdés, arra már rég rákerestem, ezen a linken van belõle néhány minta oldal: http://www.konyvnet.hu/konyv.php?konyv_id=27371&knsid=ZlV2My.. Nem hiszem, hogy nagy durranás, de azért megnézném közelebbrõl.
nekem megvan a könyv, szerintem jó. ez végül is egy kis ismertetõ az egyes méhen belüli napokról. én sem vettem készpénznek az egyes napokat, mert lehet szerintem ennyi napos vagyok, közben meg nem. 2690 ft.-volt az enyém. minden jót. egy 5 hetes kisbaba anyukája
Szia! Én a teresség.lap.hu oldalon találtam olyat, hogy terhesség hétröl-hétre. Elég részletesen írnak a terhesség minden hetéröl.
Max 5 kg
28 hetes vagyok és 8 kg van rajtam.
27 hetes vagyok és eddig 8 kg van rajtam.Szerintem nem sok és csak a hasam nöl.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszaitokat. Most 4és fél kilonál járok, és nem szeretnék nagyon elhizni. Szerintem nem kellett volna még ennyit hiznom, mert ügye az köztudott, hogy ez most még nem csak a baba.
Én sem találtam ilyen oldalt.Én 29 hetes vagyok, most 5, 5 kg járok, de csak pocim van.Nem tudom h mennyinek kéne lenni, de én jol érzem magam, remélem a baba is.Jo babavárást!
Az elsõ válasz hülyeség szerintem. Én a 26 hetes vagyok 47-57re hiztam, de alig látszik valami a pocakomon kivül.
Teljesen alkatfüggõ! Igen , azt mondják , hogy a 12-13 kg a normális és az egészséges.De ne idegeskedj ilyenen. Az jobban árt a babónak mintha egy kicsit többet hozol. Én 39. hetes vagyok és most tartok 10 kilónál. Üdv
Sajnos nincs ilyen oldal, és mindenhol súlykolják az emberbe azt, hogy 12-13kg az egészséges.Nekem a védõnõ azt mondta, hogy olyan alig van.Vagy 6-8 kg-ot hízik valaki vagy 15-25-ig. Sajnos ez genetika nem csak a zabálásról szól.Én 34 hetesen tartok 13 kg-nál.a 25. héten jártam ha jól emlékszem 8 kg-nál....
Ez alkat függõ. Én 30 kilót híztam, most 5 hónapos a kislányom és 7 kiló van rajtam. Más 10 kilót hízik csak, és 5 kiló van rajta úgy, hogy 8 hónapos a kisbabája. Van aki fogy szoptatás alatt, vn aki hízik. Hallgass a szervezetedre "õ" tudja mi kell neki. Kellemes babavárást és ne agyalj!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.

Van olyan oldal, ahol azt írják le, hogy -tól -ig kb mekkora a normálisnak számító súly (babának) egyes terhességi hetekben?

TUDOM,hogy elképeszt?en eltér? lehet, de azért nagyjából vannak határok,amiken általáben belül mozognak a babák. Mindenféle méret-adat táblázatot találtam,de ilyen súly-táblázatot nem. Van ilyen?

Legjobb válasz: Azért nem találsz súlytáblázatot, mert arról nem tudnak ilyen táblázatot készíteni. Egész terhesség alatt csak becsülik a súlyt, a hossz és mindenféle adatból készít egy számítást a gép. Szülés elõtt nem sokkal szoktak becsülni, van, akinél egy kilót is tévednek...

Azért nem találsz súlytáblázatot, mert arról nem tudnak ilyen táblázatot készíteni. Egész terhesség alatt csak becsülik a súlyt, a hossz és mindenféle adatból készít egy számítást a gép. Szülés elõtt nem sokkal szoktak becsülni, van, akinél egy kilót is tévednek...
azért nincs ilyen mivel a csontok fajsúlya nagyon sokat számít! azt sajna egy gép sem tudja megmondani, ezért van olyan hogy méret alapján 3200 -re becsülik (szülés elõtt 2 nappal)de mikor megérkezik már 3750-n! ezt sajna ezért nem lehet tudni! ezek a számok meg túl nagy eltérést mutatnak! a szuloklapja. hu-n találsz hozzávetõleges adatokat - a heti lebontásban de ez is általánosan igaz , rám most másodjára sem!!!

Hol van olyan nőgyógyászati rendelés Pesten a 8. kerület környékén, ahol terhességet meg lehet állapíttatni az orvossal?

Legjobb válasz: Bármelyik nõgyógyász meg tudja llapitani a 6. hét után. Mehetsz Sztk-ba is. Ott is van nõgyógyászati rendelés. Tesztet csináltál?

Bármelyik nõgyógyász meg tudja llapitani a 6. hét után. Mehetsz Sztk-ba is. Ott is van nõgyógyászati rendelés. Tesztet csináltál?
A Klinikák metrótól 3 percre van a SOTE nõgyógyászat. Bemész, megkérdezed hol van az ambulancia, mert kint van az udvaron. Ott 8-3ig mindig van orvos aki fogad. Évekig jártam oda.

Menstruáció alatt érdemes tesztet csinálni? Van olyan terhesség ahol az első trimeszterben csak émelygés van, de hányás nincs? A szagok zavarnak, és hányingerem van, de nem volt semmi.

Legjobb válasz: Szia! Nekem kicsit késõbb jött meg,most is megvan,de kicsit fura,barnás,nem annyira a megszokott,én csináltam most alatta tesztet,de negatív lett. Szerintem ilyenkor még felesleges csinálni,csak volt épp itthon,és nagyon kiváncsi voltam:)szerintem majd ha elmúlik utána pár nappal érdemes lenne csinálni. Nekem is csak annyi tünetem van,hogy ami kaját eddig imádtam,most a szagától is rosszul vagyok,reggel pici hányinger.Majd írj,mi lett:)

Szia! Nekem kicsit késõbb jött meg, most is megvan, de kicsit fura, barnás, nem annyira a megszokott, én csináltam most alatta tesztet, de negatív lett. Szerintem ilyenkor még felesleges csinálni, csak volt épp itthon, és nagyon kiváncsi voltam:) szerintem majd ha elmúlik utána pár nappal érdemes lenne csinálni. Nekem is csak annyi tünetem van, hogy ami kaját eddig imádtam, most a szagától is rosszul vagyok, reggel pici hányinger.Majd írj, mi lett:)
A hányás nem kötelezõ velejárója a terhességnek, egyénenként, sõt terhességenként eltérhetnek a tünetek. Úgyhogy természetesen van olyan, hogy csak émelyegsz, de nem hánysz. Milyen a menstruációd, olyan mint máskor, vagy jóval kevesebb? Szerintem várd meg, hogy elmúljon, és utána tesztelj, ha még mindig tartanak a tünetek.

Van olyan nőgyógyász, vagy magánklinika, akár itthon, akár a környező országokban, ahol végeznek a 12. hét után abortuszt, annak ellenére, hogy nincsenek meg azok a feltételek, melyek elengedhetetlenek a 12. hét utáni terhesség megszakításhoz?

Pusztán a rendkívül nehéz körülmények miatt nem tudnám vállalni a babát :(

Legjobb válasz: hát, én nem tudok róla. ha az anya egészsége és élete veszélyben van, vagy a magzat valami súlyos betegségben, rendellenességben szenved, akkor ha jól tudom megszakítható késõbb is. viszont ha ezek nem állnak fent, akkor szerintem nincs rá mód. de hogyhogy nem intézkedtél a fennálló 12 hétben? :S

hát, én nem tudok róla. ha az anya egészsége és élete veszélyben van, vagy a magzat valami súlyos betegségben, rendellenességben szenved, akkor ha jól tudom megszakítható késõbb is. viszont ha ezek nem állnak fent, akkor szerintem nincs rá mód. de hogyhogy nem intézkedtél a fennálló 12 hétben? :S
Teljesen megértelek és együttérzek veled, viszont felmerül bennem a kérdés, hogy ez miért csak most jutott eszedbe? Így sokkal nehezebb lesz lelkileg is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a segítséget, ma voltam ultrahangon, a 11. hétben vagyok, jövõhéten lesz az abortusz. Tényleg hálás vagyok Nektek.
Szia! Csúnyán hangzik, de szerintem járható út a következõ. Beméssz egy hazai magánklinikára. Miután megvizsgált a doki, leülsz vele négyszemközt (ez állt. így van a klinikán, ha nem akkor kéred, hogy így legyen), és elmondod hogy mit szeretnél. Hozzáteszed hogy külön finanszírozod a megfelelõ hozzáállását. Szinte biztos hogy kettõbõl egy doki bevállal így!
A 4. vagyok. Az jutott még eszembe, hogy van még egy olyan megoldás is, hogy pszichológiai vagy pszichiátriai papír. Én ezt is megpróbáltam, de csak egy darabig jutottam. Mert ha szerzel is egy ilyen papírt, amiben olyasmi kéne, hogy legyen, hogy alkalmatlan vagy a gyereknevelésre, akkor utána, még egy olyan bizottságféle elött kéne bizonyítanod, hogy nem teljesen vagy normális. Szerintem ez talán könnyebb, mert talán el lehet játszani.
Ne foglalkozz az olyan hozzászólalókkal, mint az elöttem lévõ is, akiben nincs sok együttérzés. Aki bajban van, az lehet nem arra vágyik, hogy még jobban tiporjanak rajta még egyet.
Igen, 18 év alatt a 18. hétig lehet terhességmegszakitást kérni, a szülõ beleegyezésével.
Mi az, hogy rendkivüli körülmény? Jobb megölni, mint örökbe adni? Mert azt megteheted, és nem kell fizetned utána egy fillért sem, a baba pedig szeretõ szülõkhöz kerül. 12. hét után csak orvosi javaslatra végeznek abortuszt, meg kell szülni rendesen, azaz olyan orvost kell keresned, aki egy egészséges magzatnak, ekkor már szivhanggal, végtagokkal, szervekkel (!!!) hajlandó ezt felirni...
sztem kérdezd meg a védõnõt/orvost. vhol olvastam, hogy különleges esetben végeznek ilyesmit.
Szia! Én nem lennék biztos benne, hogy bármilyen magánklinikán lévõ orvos bevállalja ezt, hiszen Magyarországon törvény szabályozza az abortuszt, és vajon melyik orvos kockáztatná azt, hogy törvényt szeg?... Viszont úgy tudom, hogy Angliában a 24.hétig legális az abortusz, próbálj esetleg utánajárni, bár nem tudom mennyire lenne megoldás ha amúgy is nehéz körülmények között éltek.
ha magánklinikára futná, akkor a baba nevelésére miért nem?
Szia, megint a 4. vagyok. Légy erõs lelkileg, mert biztosan nehéz lesz a mûtét. Ha egy barátnõd ott tudna lenni, az sokat jelentene. Egy olyan orvos aki abortuszokat végez, mondta egyszer, hogy igaz, hogy egy életnek vége de nyertünk egy másikat. Próbáld meg így felfogni. Sok sikert mindenben!

Van olyan oldal az interneten ahol szemléltetik a méh növekedését a terhesség alatt?

Legjobb válasz: googlebe beírod hogy pregnacy és a képekre kattintasz lesz találat.

googlebe beírod hogy pregnacy és a képekre kattintasz lesz találat.
Mi ezen az oldalon nezegettuk.Nagyon jo! http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=6&lang..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!