Találatok a következő kifejezésre: Van olyan ahol (7412 db)

Van olyan ahol külömböző írások vannak amik lehetnének tetoválások? Vagy olyan oldal ahol ilyen tetoválást szerkeszthetek?

Legjobb válasz: http://tattofontmaker.com/ Ez csak olyan hogy be kell írni szöveget, kiválasztani a betûtípust, színt, ennyi.

http://tattofontmaker.com/ Ez csak olyan hogy be kell írni szöveget, kiválasztani a betûtípust, színt, ennyi.
A kérdező hozzászólása: köszi köszi köszi
Nem fog semmilyen korhatár változni, ahol van.
bocsi hogy ide írom, de nem tudjátok véletlenül, hogy melyik szórakozóhelyen lesz valami jó buli és hogy mennyi a belépõ? Esetleg a lányoknak hol lesz ingyenes?
White Angel, 16+os, lányoknak ingyenes. Persze más dolog hogy a környéken nem lehet majd megmozdulni, nem hogy bent.


Gyöngyösön hol van pszichológus? Van olyan ahol nem kell fizetni?

Legjobb válasz: szia! bár én nem ott lakok ahol te, de elvileg ha elmész a háziorvosodhoz, õ tud neked segíteni meg adni beutalót és akkor ingyenes lesz a pszichológus! Kérdezz rá bátran! 20L

szia! bár én nem ott lakok ahol te, de elvileg ha elmész a háziorvosodhoz, õ tud neked segíteni meg adni beutalót és akkor ingyenes lesz a pszichológus! Kérdezz rá bátran! 20L
Azért arra is számíts, hogy általában, hangsúlyozom általában az ilyen "ingyenes" pszichológusok nem épp a legjobbak. A jobbak magánpraxist folytatnak és nyilván drágábbak is. Ha tudsz, ne ezen spórolj!
Van egy jó pszichológus, itt a bemutatkozó videója: http://www.youtube.com/watch?v=WomF_oMI9cQ
Gyöngyösi pszichológus: Szabó Brigitta 30/409-6246
Horváth János klinikai szakpszichológus 06 20 919 86 03 ( Gyöngyös - Kossuth út )

Van olyan ahol filmeket tudok "vetíteni"? (többi lent! )

Mint a shoutcastozás, csak én most filmekre gondolok, hogy más is tudja nézni.

Legjobb válasz: olyan oldal*

A kérdező hozzászólása: olyan oldal*
Ustream, livestream

Van olyan, ahol kielemzik azt, hogy számomra mi lenne a legideálisabb munka?

Ezt úgy gondolom, hogy feltesznek mondjuk 100 kérdést, és a válaszokat figyelembe véve megmondják, hogy melyik területen vagyok erős, lennék sikeres?

Legjobb válasz: Igen van. De persze pénzért. Am meg semmi haszna, mert a kérdés feleletbõl azt szûrik ki, h mire is vágysz. Ezeket a vágyakat te mondod el. S amelyik munkához illik, azt mondják. Pedig ha kicsit elgondolkodsz, akkor te is rájöhetsz mi az ami igazán érdekel. Ez ingyen van.

Igen van. De persze pénzért. Am meg semmi haszna, mert a kérdés feleletbõl azt szûrik ki, h mire is vágysz. Ezeket a vágyakat te mondod el. S amelyik munkához illik, azt mondják. Pedig ha kicsit elgondolkodsz, akkor te is rájöhetsz mi az ami igazán érdekel. Ez ingyen van.

Mitől alakul ki szupermasszív fekete lyuk egy galaxis közepén? Minden galaxis közepén van fekete lyuk, vagy van olyan ahol nincs?

Egy nagyobb csillagból érthető módon lesz fekete lyuk. Az atomjai annyira összenyomják egymást, hogy ezáltal egy viszonylag kis területre koncentrálódnak. Viszont a galaxisok esetében mi okozza egy óriási fekete lyuk létrejöttét? Talán a sok csillagból létrejött fekete lyukak egyesülnek?

Legjobb válasz: Minden galaxis közepén van fekete lyuk, így van, mert a statikus világban a galaxisok így jönnek létre. Szupermasszív azért lesz mert már sok trillió éve léteznek.

Minden galaxis közepén van fekete lyuk, így van, mert a statikus világban a galaxisok így jönnek létre. Szupermasszív azért lesz mert már sok trillió éve léteznek.
A fekete lyukak nem állandó objektumok. Jetek és a Hawking-sugárzás következményeképp folyamatosan veszítenek a tömegükbõl, ez mellett folyamatosan anyagot és energiát nyelnek el a környezetükbõl. Ha sûrû környéken vannak, akkor az utóbbi, ha ritka környéken vannak, akkor elõbbi érvényesül inkább. Tehát sûrûbb közegben híznak, ritkább közegben fogynak. A csillagvárosok centruma általában a legsûrûbb anyaghalmazok közé tartozik. Az itt lévõ fekete lyukak lényegesen nagyobb mennyiségû anyagot nyelnek el, mint amit kisugároznak. Ezt évmilliárdok óta teszik - gyakorlatilag csaknem a csillagváros megszületése óta. A galaxisok megalakulása idején még valószínûleg kicsik voltak - vagy egyáltalán nem is voltak. Aztán ahogy egyre több anyag zuhant be a centrumba, úgy jöttek létre és híztak egyre nagyobbra ezek a központi objektumok. Tehát igen, létezhet olyan galaxis is, amelyiknek a közepében nincs központi fekete lyuk, ám ez csak egy viszonylag rövid, átmeneti állapot, hiszen a galaxisok anyaga folyamatosan húzódik össze, egyre sûrûbbé és fajlagosan nagyobb tömegûvé válik a középpontjuk. Galaxisnyi méretû tömegeknél pedig törvényszerûen kialakulnak elõbb vagy utóbb a központi fekete lyukak (SMBH).
Fekete lyukak végállapotok.
Mintha olvastam volna valahol olyat, hogy egyes galaxisok fekete lyukai kilökõdhetnek egy másik fekete lyuktól. De source híján nem tudom biztosra állítani.
Ez általában akkor történhet meg, ha két galaxis ütközik egymással, és mindkettõ centrumában hasonló nagyságrendbeli tömegû SMBH foglal helyet. (Extrém nagy tömegbeli eltérés esetén a kisebbiknek nem nagyon van elég energiája ahhoz, hogy ilyen szempontból érdemben befolyásolja a nagyobbik mozgását.) Ilyenkor valóban képes egyik a másikat olyan mozgási energiával ellátni, amely annak kilökõdését okozhatja a galaxisának középpontjából. Ilyenkor a galaxist elhagyja a tömegének egy jelentõs hányada, miközben a galaxis maradék anyagának mozgási energiája (keringési sebessége) nem változik. Több dolog is következhet ebbõl: Elõfordulhat, hogy a másik galaxis központi fekete lyuka veszi át a szerepét, így a tömeg megmarad a középpontban. Elõfordulhat azonban, hogy a központi tömeg kilökõdése az egész galaxis pusztulását okozza: anyagának egy része beolvad a másik galaxisba, más része szétszóródik a galaxisközi térben. Az is elõfordulhat, hogy a két fekete lyuk elnyújtott keringési pályára áll egymás körül, ami idõvel mindkét galaxis anyagának elnyelõdését vagy szétszóródását okozza, miközben a két központi fekete lyuk évmilliárdos idõskálán egymásba zuhan. Ezt nem igazán lehet megjósolni, az eddig megfigyelt folyamatok alapján tudjuk ezeket a végkimeneteleket extrapolálni.
Fiatal gömbhalmazok közt lehet olyan, ahol nincs még.....talán......

Becsben thaibox klubot keresek. Van olyan, ahol tenyleg jo a hangulat es nem problema ha csak angolul tudok beszelni?

Ha van valakinek jo tapasztalata, kerem irja meg!

Legjobb válasz: Ilyen klubok vannak Iron Fist MMA Vienna Fox Gym En eddig az iron fistnel voltam mert annal van szamomra jobb Idobeosztas, az ar egesz jo, az mma viennaba csak beneztem Az egy egesz fiatal klub jo felszereles mondjuk dragabb is. A foxgymben meg nem voltam de annak is jo a hire.

Ilyen klubok vannak Iron Fist MMA Vienna Fox Gym En eddig az iron fistnel voltam mert annal van szamomra jobb Idobeosztas, az ar egesz jo, az mma viennaba csak beneztem Az egy egesz fiatal klub jo felszereles mondjuk dragabb is. A foxgymben meg nem voltam de annak is jo a hire.

Melyik társkereső oldalon van olyan ahol vannak lezbik és csak egy alkalmas dolog lenne?

Legjobb válasz: www.mo.hu Ott van egy e-mail cím oda kell írni.

http://www.mo.hu Ott van egy e-mail cím oda kell írni.
Ezek kifejezetten leszbikus társkeresõk, bejelölheted hogy milyen fajta kapcsolatot szeretnél: http://leszbi.pinkvanilla.hu/ http://angyalkak.hu/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!