Találatok a következő kifejezésre: Van olyan a teszt a 4-5 (1 db)

Van olyan hogy a teszt a 4-5 hetes terhességet még nem mutatja ki?

Legjobb válasz: Hát nem igazán. De volt már olyan hogy valakinek abszólut nem mutatta ki és mégis babás volt.Ha rossz a teszt akkor lehetséges,de azért 4-5 hetes terhességnél már kéne lenni hcg-nek, még a délutáni vizeletbe is.Honnan tudod hogy 4-5 hetes vagy? 39 hetes kismama

Hát nem igazán. De volt már olyan hogy valakinek abszólut nem mutatta ki és mégis babás volt.Ha rossz a teszt akkor lehetséges, de azért 4-5 hetes terhességnél már kéne lenni hcg-nek, még a délutáni vizeletbe is.Honnan tudod hogy 4-5 hetes vagy? 39 hetes kismama
Nekem se mutatta ki, pedig ott volt a babó! Most pedig már 27 hetes nagyon boldog kismama vagyok!
én is igy vagyok nekem sincs baba. de a tünetek megvoltak vannak. de annak semmi értelme ha bebeszéled magadnak. ha nincs baba akkor nincs.
nem volt olyan erõs, mint a kontroll-csík, de egyértelmûen látszott azért.
A kérdező hozzászólása: Második válaszolótól kérdezem, hogy akkor már rendesen kimutatta vagy csak halványan volt ott a csík?
Szia! Ezt az egyik internetes oldalon találtam: Negatív lett a teszt. Azért még lehetek terhes? Valamelyik internetes fórumban készítettek egy statisztikát a babavárók, amiben gondosan vezették, kinek hányadik napon lett pozitív a teszt. Az átlag a 32. nap volt, de volt olyan kismama, akinek a 46. napon sikerült pozitívat tesztelnie, tehát, ha úgy gondolod, hogy terhes vagy és nem jött meg a menstruációd, akkor pár nap múlva érdemes megint megcsinálnod a terhességi tesztet. Drukkolok!!!
Csak arra kérlek nekeseredj el!Tudom ilyenkor könnyû bezélni!De én is hasonlo helyzetbe vagyok, 2 negativ tesztel!Minden tünetem meg van!3 hetet kell várnom, és utánna ujra doki!Már nem merek tesztelni!félek a negativtol!
Els válaszóló vagyok.Tesztelj mégegyet. Nekem cystám volt évekig a terhesség elõtt, nem volt tünet, a néha nyílaló hasfájáson kívûl.Ne magyarázz magadnak be semmit. Tesztelj még egyet.Ha negatív, akkor doki.Aztán rá érsz még kalkulálni.Azért remélem igaza lessz a második válaszólonak, drukk neked.
Nekem 6 hét után jelezte elõször a babát...türelem.
A kérdező hozzászólása: Ja és 20-as érzékenységû volt a teszt.Nagyon el vagyok keseredve, mert már annyira reménykedtem hogy végre sikerült a baba, mert a mellem sokkal eresebb meg érzékenyebb lett a mellbimbóm környékén, hõm is fent van, és néha jön rám melegség érzés.Vagy ezek lehetnek cisztától is, vagy esetleg még is terhes lehetek?
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolótól kérdezném, hogy mennyi idõsen mutatta ki a teszt a terhességét?

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kérdés mensi előtti barnázással kapcsolatban? Akinek van, milyen a mennyisége, és mikor jön meg utána rendesen?

7

Most még is mit csináljak? Mi van velem? Ha nem vagyok terhes miért van?

Általában 30naposak a ciklusaim.25.-re NEM vártam,át nem is jött meg,teszteltem egyet 26-án és 27.-én,de negatív lett mind a kettő.A melleim nagyon fájnak és néha jönnek görcsök mintha meg akarna jönni,akkor gyorsan szaladok WC-re,aztán kiderül,hogy semmi.Most akkor mi van?Ha nem vagyok terhes,miért csak görcsölgetek és miért nem jön meg?

5

Merjek digitális tesztet venni? Valós eredményt fog mutatni? Milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban?

16.-án voltunk együtt, legalább is úgy gondolom abból foganhatott baba. Ha jól számolom, akkor ez a 12.-ik nap? Ha holnap reggel csinálnám meg már biztos eredményt mutatna?

22

1 Hete tartó megjön érzés, 10nap a nemvártig. Van még remény, h jön a baba?

A válaszokat, tapasztalatokat előre is köszönöm.

12

Ovu után 5nappal valakinek a jobb oldalon hasszúrka, nyilallás? Megtörténhetett a megtermékenyítés?

Időszakosan nem mindig!

10

Hó végi barnázás. Ugye már ne reménykedjek, hogy sikerült?

6

Lehetek ikerterhes, ha 5 nappal a nem várt előtt pozitív a 25-ös tesz? A ciklusom 24-25 napos.

5

Mikor van a tüszőérés és tüszőrepedés?

Hőmérőzöm, de érdekelne amikor elkezd emelkedni a hő vagy amikor már elérte a csúcspontját akkor van a tüszőérés?

2

A clostilbegyt tablettával kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének. Kinek segítette a teherbeesését?

1 éve lesz h elvetéltem.

1

Ovulációs teszt, ez pozitív? (kép)

A tegnapit este csináltam és negatívnak értékeltem, a main pedig mindkét vonal egyformán halvány, ez akkor is pozitív?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!