Találatok a következő kifejezésre: Van olyan a teszt a 4-5 (1 db)

Van olyan hogy a teszt a 4-5 hetes terhességet még nem mutatja ki?

Legjobb válasz: Hát nem igazán. De volt már olyan hogy valakinek abszólut nem mutatta ki és mégis babás volt.Ha rossz a teszt akkor lehetséges,de azért 4-5 hetes terhességnél már kéne lenni hcg-nek, még a délutáni vizeletbe is.Honnan tudod hogy 4-5 hetes vagy? 39 hetes kismama

Hát nem igazán. De volt már olyan hogy valakinek abszólut nem mutatta ki és mégis babás volt.Ha rossz a teszt akkor lehetséges, de azért 4-5 hetes terhességnél már kéne lenni hcg-nek, még a délutáni vizeletbe is.Honnan tudod hogy 4-5 hetes vagy? 39 hetes kismama
Nekem se mutatta ki, pedig ott volt a babó! Most pedig már 27 hetes nagyon boldog kismama vagyok!
én is igy vagyok nekem sincs baba. de a tünetek megvoltak vannak. de annak semmi értelme ha bebeszéled magadnak. ha nincs baba akkor nincs.
nem volt olyan erõs, mint a kontroll-csík, de egyértelmûen látszott azért.
A kérdező hozzászólása: Második válaszolótól kérdezem, hogy akkor már rendesen kimutatta vagy csak halványan volt ott a csík?
Szia! Ezt az egyik internetes oldalon találtam: Negatív lett a teszt. Azért még lehetek terhes? Valamelyik internetes fórumban készítettek egy statisztikát a babavárók, amiben gondosan vezették, kinek hányadik napon lett pozitív a teszt. Az átlag a 32. nap volt, de volt olyan kismama, akinek a 46. napon sikerült pozitívat tesztelnie, tehát, ha úgy gondolod, hogy terhes vagy és nem jött meg a menstruációd, akkor pár nap múlva érdemes megint megcsinálnod a terhességi tesztet. Drukkolok!!!
Csak arra kérlek nekeseredj el!Tudom ilyenkor könnyû bezélni!De én is hasonlo helyzetbe vagyok, 2 negativ tesztel!Minden tünetem meg van!3 hetet kell várnom, és utánna ujra doki!Már nem merek tesztelni!félek a negativtol!
Els válaszóló vagyok.Tesztelj mégegyet. Nekem cystám volt évekig a terhesség elõtt, nem volt tünet, a néha nyílaló hasfájáson kívûl.Ne magyarázz magadnak be semmit. Tesztelj még egyet.Ha negatív, akkor doki.Aztán rá érsz még kalkulálni.Azért remélem igaza lessz a második válaszólonak, drukk neked.
Nekem 6 hét után jelezte elõször a babát...türelem.
A kérdező hozzászólása: Ja és 20-as érzékenységû volt a teszt.Nagyon el vagyok keseredve, mert már annyira reménykedtem hogy végre sikerült a baba, mert a mellem sokkal eresebb meg érzékenyebb lett a mellbimbóm környékén, hõm is fent van, és néha jön rám melegség érzés.Vagy ezek lehetnek cisztától is, vagy esetleg még is terhes lehetek?
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolótól kérdezném, hogy mennyi idõsen mutatta ki a teszt a terhességét?

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nem várt előtti napon fehér folyás? Volt valakinek hasonló?

Nekem nem szokott lenni, mensi előtt ilyen fehér folyásom, elég bő, de szagtalan, szóval nem fertőzés vagy ilyesmi. Éreztem hogy folyik, na mondom megjött, de amikor megnéztem láttam hogy csak fehér folyás. Volt valakinek hasonló és baba lett? köszi :)

3

Akinek késői ovuja van küldene hőgörbét?

3

Csomó a hasamban, lehet terhesség?

1 ÉVE H ELVETÉLTEM. AZ ORVOSOM IRT FEL CLOSTIBEGYT GYOGYSZERT MITÖL TEHERBE TUDOK ESNI, 3 HETE ABBA HAYGTAM.

9

A mellfeszülés, vagy fájdalom az folyamatosan fennáll ha valaki babát vár? Vagy nem minden nap egyformán intenzív? Van olyan nap, mikor nem is érzi valaki a mellfájdalmat, mégis babás?

7

Ha csak diétáznom és sportolnom kell, gyógyszert nem kaptam, akkor mit gondoltok, mennyi idő alatt sikerülhet teherbe esni?

PCOS-ám van,esetleg volt olyan,akinek úgyan igy volt? Mennyi idő után sikerült a baba v sikerült egyáltalán? Nekem most 3 hónapig várnom kell és ha nem jön össze akk kapni fogok gyógyszert.

3

Ciklus 17. napján ovu. Ma van a ciklus 29. napja, teszt negatív viszont napok óta hányok reggelente. Mi lehet?

Ma voltam háziorvosnál nem vagyok beteg.

4

Crinone hüvelygél tapasztalatok?

Vastagítja a méhnyálkahártyát,segíti a beágyazódást?Nekem az orvosom azt mondta,hogy este használjam lefekvés előtt majd.

1

Terhes vagyok? Október 28-án volt meg utoljára, a nemvárt napja után csináltam tesztet délutáni vizeletből, pozitív majd és azóta is amiket reggel vagy este csináltam pozitív. Van émelygés, mell feszülés, de pici kis has fájás is.

Milyen a hasfájás mekkora mértékű ami még belefér és betudható a terhességnek? Méh szalag nyúlás milyen?

71

X-epil szokott szellemcsíkos lenni?

Holnap nem kellene megjönnie. Ma reggel megcsinált tesztemen megjelent egy halvány második csík,kb 10 percen belül. Tüneteim nincsenek,csak a mellem érzékeny egy kicsit. Az előző hónapokban ilyenkor már leszakadt a mellem, és szörnyen görcsölt a hasam. Ezek most nem jelentkeznek.

6

Mit ír az orvos a leletre, ha csak a terhesség gyanúja áll fenn? Ezt mindenképp feltüntetik? Hány hetes kortól képes észlelni, hogy esetleg van ott valami?

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!