Találatok a következő kifejezésre: Van olyan a romantikus zene (2 db)

Van olyan h a romantikus zene elveszi a hangulatot a sextől?

A barátn?m sz?z én nem. Le akatunk feküdni és úgy akartam h tökéletes leygen neki mert nagyon szeretem. Romantikus zene gyertyák stb. Csak sajna nem jöt össze mert vhogy egyikünk se tudott rendesen beindulni... MIért lehetett? Már átbeszéltük 1 párszor és arra jutottunk h a zene meg a többi miat nagyon gyengéd hangulatba kerülün és nagyon ovatosan bánunk egymással és ezért nem indulunk be. Szerintetek van ilyen? És ha van h lehet megoldani? (vmi kompromisszum kéne h azéárt megmarqadjopn a hangulat mert nem akarom h olyan "snassz" legyen) kösz el?re is

Legjobb válasz: Zene és gyertya nélkül sem lesz snassz az elsõ, egy örök emlék marad a barátnõdnek anélkül is. Szerintem az a baj, hogy elõre megbeszélitek, hogy melyik nap meg minden, készültök rá, elõre tartotok is tõle. Ha már amúgy is elterveztétek, hogy le akartok egymással feküdni, akkor ha alkalom adódik rá, tegyétek meg. Sokkal igzatóbb tud lenni spontán, mint eltervezve és így is emlkéezetes lesz mindkettõtöknek.

Zene és gyertya nélkül sem lesz snassz az elsõ, egy örök emlék marad a barátnõdnek anélkül is. Szerintem az a baj, hogy elõre megbeszélitek, hogy melyik nap meg minden, készültök rá, elõre tartotok is tõle. Ha már amúgy is elterveztétek, hogy le akartok egymással feküdni, akkor ha alkalom adódik rá, tegyétek meg. Sokkal igzatóbb tud lenni spontán, mint eltervezve és így is emlkéezetes lesz mindkettõtöknek.
Nos, mi mondjuk mindketten szûzek voltunk, de õ is nagyon szeret, és õ is készült némi romantikával :) És AMÚGY meg kell mondani.. olyan eltervezett volt az egész. Külön CD... gyertyák.. mindketten tudtuk, hogy mi fog történni. A következõ a tanácsom.. Szerintem legközelebb ne tervezzetek el semmit, csak azért legyen meg a hangulat, mintha egy szimpla romantikus este lenne csak! Szépen feküdjetek le, beszélgessetek... vagy csak feküdjetek, elõtte nézzetek tv-t.. az a lényeg, h ne tervezzétek el. És elõbb-utóbb fel fog lobbani az a szenvedély, és elkap titeket.. Onnantól meg minden jó lesz. Meglepheted egy kis eperrel is, vörösborral:) attól max. picit megnyugszik... Szóval legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom, hogy nem volt benne kvázi semmi spontán. De így is szép és jó volt.. Sok sikert!
Hm... nos, igen, egy valamivel pörgõsebb zene lehet, hogy jó lenne. Nem azt mondom, hogy death metal, de pörgõsebb. Na meg némi szesz is oldja a hangulatot (nem kell berúgni/leitatni, egy-két pohár édes bor bõven megfelel, kivétel, ha abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy a b.nõd a szárazat is szereti :-) ). Na meg tapasztalataim szerint a nõket remekül hangulatba hozhatja egy-két hosszas csók, közben finom simogatás ahol szereti, blúzgombolgatás / pólólevétel... A többi részét viszont jól csináltad a hangulatkeltésnek. Férfi vagyok, és heteró, mielõtt félreértés esne, de jó, ha úgy gondolod, hogy a nõk nem csak 3 lyukból állnak. -G-
szerintem azt a zenét hallgassátok, ami nektek tetszik de szerintem is fontos sponaneitás. sztem nagyon jó, hogy akkor mégsem feküdtetek le egymással csak azért mert megbeszéltétek. én lehet azt tenném, hogy megbeszélném a lánnyal hogy ne tûzzünk ki semmi idõpontot, majd hanem csk találkozgassunk. lehet, hogy az is bemozdítana mindkettõtöket, ha mondjuk azt mondanátok, hogy a következõ 2 hétben biztosan nem, és ezt mindketten el is tudnátok hinni, akkor ez szerintem beindítaná az ösztön-effektst.
Szerintem ehhez a zenének semmi köze. Ha vmire nagyon készülsz, jobban izgulsz és ezért lehet, h nem sikerül. Nem kell semmi különös hozzá, csak érzelmek. Majd úgzi rájöttök, h sztem nem meghatározó az elsõ alkalom, annyira, mint sokan hiszik.
engem, mint pasit a zene kifejezetten zavar. Ha meg olyan, ami ének és még értem is (magyar-angol-német) akkor meg fõleg. szerintem túlspiráztad. Nem mondom, hogy a környezet tökmindegy, de túl nagy feneket sem kell keríteni a dolognak. Nem a körülményektõl lesz tökéletes, hanem attól ahogy egymás iránt éreztek.
van, engem semmi sem idegesít jobban, mint ha szól vmi zene, mert akkor arra figyelek. A rádiót meg fõleg el lehet felejteni! Megszólal a híradó és kész, hol és hányan haltak meg, adóemelés, kormányváltás, etc :)
Persze hogy van. Pl. bármi, amit Kozsó vagy énekel.
Az én kedvemet tutira elvenné?:) Hagyjátok, hogy spontán jöjjön, ha elõre tökéletesen eltervezed, bizti nem fog összejönni. Ezt általában így szokott lenni. Tényleg ne kerítsetek ekkora feneket neki:) Csak ügyesen.

Miért van az, hogy a valóság nem olyan, mint a szerelmes zenékben, romantikus filmekben?

Annyira megható sok zene, film, de mégis a valóság valahogy nem ilyen. Én még sosem találtam olyan lányt, akivel ennyire igazán szerettük volna egymást. Pedig mindig is erre vágytam, már kis taknyos korom óta. Más fiú voltam mindig is, érzékenyebb, érzelmesebb típus, de ez nem jött be a lányoknak, csak késõn jöttem rá, ekkor váltottam érzéketlen, önzõ, csak szexre hajtó módba. Így összejöttek alkalmi kavarások, de a boldog párkapcsolat továbbra is elmaradt. Valamiért, ha rendes vagyok egy lányhoz és szeretem õszintén mindig megszívom, elhagy másért túl unalmas, jó fiúnak talál és inkább össze sem jön velem, míg ha önzõ, szexéhes vagyok, akkor meg összejön a csóktól kezdve mindenféle testi dolog szinte, csak rajtam múlik az egész. Olyankor én irányítok. Ha viszont megtudja a lány rólam, hogy érzõ szívû, kedves gyerek vagyok, akkor õ irányít és általában nem is kérnek belõlem, max barátságot, de sokan még annyit sem.

Legjobb válasz: hát néha rá kell jönni hogy az élet nem fenékig tejfel és nem te vagy a single playerben a fõszereplõ karakter akit irányítasz, és várható a heppiend.

hát néha rá kell jönni hogy az élet nem fenékig tejfel és nem te vagy a single playerben a fõszereplõ karakter akit irányítasz, és várható a heppiend.
Én a helyedben megpróbálnám egyszerûen magamat adni. Ez a leghálásabb, legalább is hosszabb távon. Igaz, hogy türelem kell hozzá, de megéri.
azért van ez, mert a határozott és következetes férfi viselkedés még nem része a személyiségednek, egyenlõre csak szerep. ezért veszíted el a kontrollt a kapcsolatban, amiért szakítás a jutalom, mert a csajok papucsnak hívják a kontrollt megtartani képtelen, shit teszteket folyamatosan bukó pasikat. erre még rájön az elhagy másért dolog, ami a full tiszteletlenség megfelelõje a nõ részérõl. ilyesmi szélsõséges papucs viselkedés jutalmaként lehetséges viszonylag nem hosszú kapcsolatban. az egyensúlyt találd meg és kéretlenül, és fõleg érdemtelenül ne osztogass kedvességet buta kis pitsáknak. mint a kutyánál, ha pacsit ad, mert kérem, akkor megsimogatom a buksiját. ha nem jön oda a behívó parancsra, akkor odamegyek és rácsapok a seggére.
Ha olyan lenne, akkor én soha nem néztem volna romantikus filmeket. :) Ez van. Viszont ha ügyesen keresel, akkor találhatsz olyan lányt, aki mellett önmagad lehetsz.
Aki a filmek után megy , az nem valami ÍQ bajnok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!