Találatok a következő kifejezésre: Van olyan a romantikus (31 db)

Vannak olyan romantikus szerelmes filmek amikbe helyes pasik vannak? Ezeket már láttam: A felhők felett 3 méterrel, Kedves John, Kegyetlen játékok stb Lehet a film dráma vagy akció csak legyen benne szerelem pl: Lopott idő

Legjobb válasz: Séta a múltba - romantikus dráma Halgass a szívedre - romantikus dráma Szerelem kölcsönbe - romantikus vígjáték Õrüld,dilis,szerelem - romantikus vígjáték

Séta a múltba - romantikus dráma Halgass a szívedre - romantikus dráma Szerelem kölcsönbe - romantikus vígjáték Õrüld, dilis, szerelem - romantikus vígjáték
esetleg tetszene neked még a Minden kút Rómába vezet, Már megint te, Levelek Júliának
A kérdező hozzászólása: Köszi megnézem még jöhetnek tippek
Ilyen az élet - romantikus vígjáték egy pici drámával ezt muszáj megnézned, nagyon jó, ha még jut eszembe írok:)
Még jó ilyen film pl.: szerencsecsillag fogadom most néztem a Tökéletes hangot és az is jó! :)

Magyarországon hol vannak olyan romantikus helyek (főleg tavak, folyók, rétek, de lehet étterem is), ami méltó arra, hogy eljegyezzem a Szerelmemet?

Sziasztok! S.O.S! Nagyon sürg?s lenne a helynek a megtalálása, mivel Augusztus 28-ra tervezem az alkalmat, és még rengeteg szervezési dolgom van addig, mindezt persze úgy, hogy Kedvesemnek tökéletes meglepetésben legyen része.

Legjobb válasz: egy tipp a az ékszer átadásához. vegyetek ki egy szállodai szobát, akárhol, már pár ezer Ft-ból meg lehet oldani. vegyél egy csokor rózsát neki, egy szál mûrózsával. mikor átadod a csokrot , monn , hogy addig fogod szeretni, míg el nem hervad az utolsó szál rózsa is. ugye ez nem történhet meg , mert az egyik mûanyag. aztán jöhet gyûrû. sztem ez tök romantikus. tök mindegy hol vagytok, a lényeg, hogy együtt , kettesben, és szeretitek egymást. tök aranyos vagy, hogy így készülsz.

egy tipp a az ékszer átadásához. vegyetek ki egy szállodai szobát, akárhol, már pár ezer Ft-ból meg lehet oldani. vegyél egy csokor rózsát neki, egy szál mûrózsával. mikor átadod a csokrot , monn , hogy addig fogod szeretni, míg el nem hervad az utolsó szál rózsa is. ugye ez nem történhet meg , mert az egyik mûanyag. aztán jöhet gyûrû. sztem ez tök romantikus. tök mindegy hol vagytok, a lényeg, hogy együtt , kettesben, és szeretitek egymást. tök aranyos vagy, hogy így készülsz.
Csak egy ötlet: Tihany pl- egy jó hotelbe megérkezni (pl Allegro), úszni egyet, strandolni napközben, majd kellemes séta a parkban, a félszigeten, és ott megkérni a kezét, este pedig egy romantikus vacsi a hotelben. Maga a gyûrû átadás szerintem jobb kettesben, nem egy étteremben. Nekem ez így pl romantikusabb mint otthon, a hétköznapokban, mert erre késõbb is lehet emlékezni, hogy itt kérte meg a kezemet. :o)
hm..nagyon aranyosak az olyan srácok mint te..bármint semmi pénz nélkül szeretnéd megkérni azt akit a világon a legjobban szeretsz:) már ez is romantikus...de és nem bántásból mondom... Én azt szeretném, ha mondjuk 1 évig lenne võlegényem.. Ha nincs elegendõ megtakarításotok akkor lehet ráértek még ezzel... DE mondom, nem bántásként említettem meg.. romantikus hely nekem a RÁm szakadék...a Duna-part..bárhol.. vagy valami vizhez közel....
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazad van. Mi is csak egy évig szeretnénk jegyben járni, aztán jövõre, ha Isten is úgy akarja, akkor egybe szeretnénk kelni. Akkor reménységünk szerint már anyagilag is sokkal - sokkal jobban fogunk állni. Egyébként ha már vízpart, akkor mit ajánlanál még, ahol nincsenek tömegek?
nekem a párom egy éjszakai élményfürdõzés alkalmából kérte a kezemet meg a vízben... :D
A kérdező hozzászólása: Az is jó ötlet... De hova dugta el a gyûrût? :-)
talán a fürdõgatyájába :DD és akkor tuti nagyon jól sikerült az este
nem...a törölközõjét összahajtotta ügyesen és abba takra vhogy bele a dobozt amiben a gyûrû volt.úgy volt h a medence széléhez kint rakta le a törölközõt és amikor bementünk a vízbe akkor mondta h üljünk le.és a medence széléhez ültünk oda ahol a törölközõ volt kivülrõl.egy pillanatban pedig el kezdte mondani h mennyire szeret, velem akarja az életét leélni meg minden.aztán a törölközõért kinyúlt és én meg néztem h mit csinál tán kiöblíti a törölközõt vagy mi...de nem...elõvett a törölközõbõl egy dobozt és kinyitotta, és akkor megláttam a gyûrût...:D a medencében mindenki minket nézett de ezzel nem kell foglalkozni mert hidd el nekem ha te is a vaízben kéred meg a kezét éjszakai fürdés alkalmával akkor az egy szuper éjszaka lesz... :D
Tatán vannak szép helyek pl.Öreg tó ill. a Fényes fürdõ.De én a barátnõmet Egerben a várnál kértem meg.
A kérdező hozzászólása: Várom továbbra is a jó ötleteket, hogy ol jegyezhetném el életem párját. Csendes, szép, romantikus, meghitt helyek elõnyben!!! Köszönöm az eddigi ötleteket, és ha van még, akkor ne kíméljetek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Nagyon kedvesek és egítõkészek vagytok. Várom még a további ötleteket a romantikus lánykérésre. :-)
http://www.labirintus.com/hu/52/aszerelemlabirintusa Megkerestem Neked... szóval olvasd el, nézd meg a jegyárakat. Ha gyalog mentek, akkor vigyél egy kis üveg pezsgõt is. Nem sok a belépõ és szerintem ennél érdekesebb és romantikusabb nem kell.
A kérdező hozzászólása: Ja igen, és még annyi, hogy egyetemista vagyok, tehát ebbõl kifolyólag nincs túl sok pénzem az egészre. De azért szeretném minél romantikusosabbra szervezni az alkalmat.
Bocs, mégegyszer: a vacsorát otthonra tervezném, nem nyilvános helyen - az ugy nekem nagyon magamutogatós.
Esztergom-Búbánatvölgy. A neve kicsit elszomorító, de nagyon szép hely horgásztavakkal, és úgy emlékszem, étterem is van mellette.
Llllafüred-tó, vagy a vízesés, Szalajka-völgy, Tata Öregtó, Szeged-Füvészkert vagy Tisza part, Gyõr Radó sziget
A gyõri Radó sziget szép, csak sok benne a túlfûtött fiatal.
A Radóra nem muszáj éjjel menni, ráadásul amire te gondolsz, a túloldalán van egy tuti (nem reklám) étterem is, gyönyörû panorámával.
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi segítségeket, és továbbra is várok ötletket, elsõsorban szép tájakra, másodsorban éttermekre. Amirõl még fontos tudni az az, hogy nem élünk együtt, az esküvõnkig még mindketten a családunkkal maradunk. Tehát a gyertyafényes otthoni vacsora sajna kilõve. :-( Még egyszer köszönöm, és remélem még sok jó ötlet fog érkezni. Nagyon izgulok, hogy tökéletes helyen legyünk!!!!
http://www.tortuga.hu/ http://www.dzsungelcafe.hu/ Budapesten ezt a két vendéglõt tudnám ajánlani, mindkettõben voltam, nagyon hangulatos. Mehetnétek Szentendrére, vagy Visegrádra hajóval pl. Pécs városában pedig a Bagolyvár Étterem, ami nálam mindent visz.
Annyit még hozzátennék, hogy a Tortugában a dohányzó terem a hangulatosabb, a Dzsungel Caféban pedig a dzsungel terem véleményem szerint. Egyébként a Budavári Labirintusban van szerelmesek labirintusa, idõpontra kell menni, ugyhogy telefonálni kell nekik. Szerintem ez sem lenne egy hétköznapi leánykérés:)
Én a gyertyafényes vacsora mellet szavaznék, nekem jobban tetszene, mint valahol a vakvilágban egy kirándulás közben. (Nö vagyok)

Van olyan romantikus dolog amit szívesen kipróbálnál a pároddal?

Kíváncsi vagyok :) nekem pl az álmom hogy a naplementét együtt nézzük :$

Legjobb válasz: Hógyne! Egy csomó mindent szeretnénk kipróbálni. Eleve szép lehet színházba, vagy komolyzenei koncertre elmenni. A lényeg a kiöltözés. Egy nõ, ha szépen felöltözhet, ha kiszépítheti magát, már egy külön öröm, pláne, ha dicséri a párja. Amit eddig kipróbáltunk és talán nem tûnhet romantikusnak: - bevásárlókocsiba ültetni a másikat és tologatni a parkolóban - táncolni kosztümös bálon - együtt nyugtató zenét hallgatni és közben csukott szemmel pihenni egymás mellett - együtt zongorázni (én tudok zongorázni és én voltam az õ keze)

Hógyne! Egy csomó mindent szeretnénk kipróbálni. Eleve szép lehet színházba, vagy komolyzenei koncertre elmenni. A lényeg a kiöltözés. Egy nõ, ha szépen felöltözhet, ha kiszépítheti magát, már egy külön öröm, pláne, ha dicséri a párja. Amit eddig kipróbáltunk és talán nem tûnhet romantikusnak: - bevásárlókocsiba ültetni a másikat és tologatni a parkolóban - táncolni kosztümös bálon - együtt nyugtató zenét hallgatni és közben csukott szemmel pihenni egymás mellett - együtt zongorázni (én tudok zongorázni és én voltam az õ keze)


Én
Én is.
ilyen a barátnõm :D elmentem hozzájuk, a szobájában, az ágyán egy 1m-es plüssmaci, remélem nemsokára én lehetek a plüssmaci helyén az ágyban :D
Jelen! Am. azért egy kis durvulás néha kell :-)
szeretem a plüss állatokat :D romantikus vagyok és mivel fiatal ezért bulizni járok:) szóval azt szeretem aki ugyanúgy jön velem bulizni :D L19
Én is ilyen vagyok a szobám is tele van plüssökkel, pedig 22 éves vagyok, de nagyon romantikus alkat. És nekem is van kedvem beszélgetni. :) ))))
szerintem egy csaj azt szereti ha törõdnek vele nem csak, , megvan a csaj, , aztán húzol bulizni meg flörtölgetni mert már úgyis , , van, , csajod
, , A te lelkiismereted, , hogy nézel ki?
Én imádom a plüssállatokat, szenvedélyes gyûjtõ vagyok. Komolyan. Két polcom is tele van, csak plüss állatokkal (nem egy sorban, szépen, sorba rendezve, nagyok a polcaim, és sok van plüssökbõl). Nagyon romantikus vagyok. Ha nem is a nyálas fajta, de azért, néha igenis szeretem a csöpögõs romantikát is. :) És a diszkópatkány pasik nagyon nem jönnek be. Viszont annyi rossz hírem van számodra, hogy már megtaláltam a párom. Aki mondjuk, annyira nem plüss-ellenes, deee... Azért, nem szereti õket. De szerintem nem gáz az, ha egy fiú szereti õket. :) Annál több közös van bennünk... :D
itt vagyok!!XD tudod mi a gáz? az hogy én mindig csak a bulis pasikkal akadok össze..akikért annyira nem vagyok oda:S
A kérdező hozzászólása: utolsó: Írsz egy privi üzit? Kéne beszélgetni:D
szeretem a plüssöket, és a beszélõs fiúkat, akik nem tõszavakkal válaszolnak, h ja, meg ok, meg ilyenek, és utálom ha valaki nem tesz egy kérdés mögé kérdõjelet, mert mindig félre értem :D amm 14/L :) )
Én is szeretem a plüssöket amit néha kicsit cikinek tartok ha fiú jön hozzám.Romantikus vagyok de nem mindig.Egy ideig azt hittem szeretem a bulizós pasikat szeretem is csak azért tényleg ne ott élje le a fél életét alkohol hatása alatt:)
én is imádom a plüssöket és a beszélgetõs fiúkat is :)
Én is imádom a plüssöket, sõt tele van velük a szobám a kicsiktõl a nagyokig! És ha hiszed ha nem mindegyiküknek külön története van és nem szégyenlem de velük is alszok:) Ha van kedved valakivel beszélgetni nyugodtan írhatsz!
Nekem van 14-17 éves lányokkal dumálni. Írjatok privit :)
Éniss. :D
Én is. :)
Hááát, én mondjuk nemvagyok romantikus, de kell azis néha, nemszeretem a bulizós pasikat, de kikell kapcsolódni valamikor, a plüss állatokat pedig IMÁÁDOM !!:D:P szal ilyen már biztos van, a tökéleteset számodra keresd még..:D
Az ilyen lányokat szeretem én :D
én is :)
én is :) 22/F
here I am :DD
A kérdező hozzászólása: És gáz ha valaki fiú ként szereti a plüs állatokat? És lenne kedve valakinek beszélgetni valamirõl?
Azért vannak még egy páran a világon..én is ilyen vagyok. :)
Van kedve vkinek dumálni?:D
nem gáz, én szeretem, ha egy férfi nem akar annyira macsó lenni. szóval legyen gyengéd és valamilyen szinten "gyerekes", ha érted, mire gondolok. szóval nem ciki. én szívesen beszélgetek bármirõl, írj nyugodtan privit. :P
Én c:

Vannak it olyan lanyok akik a romantikus pasikra buknak? 19F

Aki ekezeteket akar latni az olvasson el egy konyvet.

Legjobb válasz: anyád az ékezet

anyád az ékezet
Elsõ..XDDDDDD
én matekból bukok
A kérdező hozzászólása: Eeeeeees igen, a kiserlet sikeres. Barmit ir is az ember a kerdesbe, ha nem tesz ekezetet, jonnek a b**ik hogy ekezetet akarnak latni. Ajanlanak a Haboru es beke-t, de szerintem megterhelo olvasmany lenne ilyen csokott agyu b**faszoknak mint ezek, szoval nem tudom, ablakzsiraf menne?
Kedves kérdezõ! Senki nem reklamált ékezetért, szóval nem értem miért akadtál ki :D ..
igen azokra bukom. és engem nem érdekel, hogy van ékezet vagy nincs, mivel gondolom telóról vagy. 17/L
Alkonyat :)
b gata h kei, bár ez sorozat és kicsit más az értelme. de minden pasi a fõszereplõre bukik
Hakuouki (talán) Hiiro no Kakera Yume-iro Patissiere Uta no Prince-sama: Maji Love 1000% Most ennyi jutott eszembe.
Kaichou wa maid-sama Fushigi yuugi
StarrySky Egyik kedvencem!!!!!!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm :)

Tudtok mondani nekem olyan animét amiben vannak természetfeletti lények, romantikus részek, a Vampire Knighten kívül?

Legjobb válasz: Mayu Maou Yusha-ban van mind a 2, de nem hasonlít a Vampire Krighthoz :)

Mayu Maou Yusha-ban van mind a 2, de nem hasonlít a Vampire Krighthoz :)
-zetsuen no tempest the civilization blaster (komoly) -kamisama hajimemashita (vicces)
Shugo Chara
Rosario to vampire Rosario ti vampire capu
Elfen Lied.(csak szólok tele van vérrel :DD )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Van olyan romantikus film ahol a nő beleszeret egy nem valami álompasi kinézetű fickóba?

Van olyan romantikus film ahol a nő beleszeret egy nem valami álompasi kinézetű fickóba és összejönnek stb keresem már régóta csak a címét nem tudom:(

Legjobb válasz: http://www.port.hu/tul_jo_no_a_csajom_she_s_out_of_my_league..

Van olyan tinikről szolo romantikus film min a séta a multba csak esetleg happy enddel?

Legjobb válasz: 3 méterrel a felhõk felett (3 metros sobre el cielo)

3 méterrel a felhõk felett (3 metros sobre el cielo)
ja, hogy happy end... az ebben nem igazán van :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!