Találatok a következő kifejezésre: Van olyan a neten, amiben (190 db)

Van olyan térkép neten ami jelzi a kis patakokat ereket is?

Legjobb válasz: Turistautak.hu Nem tudom, hogy minden kis ér rajta van-e, bár a kis idõszakosak, amik kb az esõ után pár napig folynak biztos nem.

Turistautak.hu Nem tudom, hogy minden kis ér rajta van-e, bár a kis idõszakosak, amik kb az esõ után pár napig folynak biztos nem.

Van valahol a neten olyan konkrét lista, amiben az van felsorolva, hogy mit ne egyek és igyak egyáltalán szoptatás alatt?

Kicsit szerintem "túlfélem" ezt a kérdékört,de néha úgy érzem semmit nem ehetek...vagyis azt érzem nagyon beszűkültek a lhetőségeim. Főképp ha azt az elvet követem,hogy azt ne egyek,ami engem is meghajt és/vagy felfúj. És inni? A csupasz ásványvizet sajnis soha nem tudtam meginni,ha nincs valamilyen íze a folyadéknak amit iszok akkor szinte öklendezek tőle. A szörpök kilőve (ugye??) ha azok néha engem is bántanak. Segítene valaki egy kicsit helyre tenni? Olyan jól alakul a szoptatás, nem szeretném,ha az eféle félelmeim miatt tejgondok lennének.

Legjobb válasz: Semmi nem allergizál,csak allergizálHAT! Olyan étel pedig egyáltalán nem,amit te eszel. Nem kell túl parázni! Egyél-igyál mindent,ami jól esik. Csak a puffasztó ételekkel,és az erõs fûszerekkel kell vigyázni.

Semmi nem allergizál, csak allergizálHAT! Olyan étel pedig egyáltalán nem, amit te eszel. Nem kell túl parázni! Egyél-igyál mindent, ami jól esik. Csak a puffasztó ételekkel, és az erõs fûszerekkel kell vigyázni.
teákat, szörpöket, limonádét kevés tejet nyugodtan ihatsz enni pedig a puffasztó ételeket nem tanácsos, feltéve, hogy bántja a babád pocakját, de ezt is ki kell kísérletezni, nem minden babának van baja a káposztától, babtól
A kérdező hozzászólása: Hát ezaz. Az éjszakai gyakori kelések mellé nem annyira hinyzik mé egy hasfájás is. Ezért fura nekem ez a kísérltezgetés. Ezen kívül nem csak azzal van gondom hogy puffaszt/nem puffaszt, hanem, hogy mi az ami 100% allergizál, és mi az ami lehet hogy allergizál... És mi a helyzet az ízesített ásványvízzel? Pl Jana
Hát én alkoholon, kávén kívül mindent eszek, iszok. Az ég világon semmi baja a picimnek semmitõl. Persze nem iszok energiaitalt, stb
mehet az ízesített ásványvíz is
a lényeg, hogy egészségesen egyél, igyál. tehát amit tilos: koffeintartalmú innivalók (kávé, tea, cola). minden mást szabad, csak mértékkel, ha problémás az étel, ital. tehát jobb kerülni a szénsavas italokat (de 1-1 pohárnyitól semmi gond nem lesz), szörpöt is lehet, de a gyümölcslé jobb. ételekbõl védõnõm szerint hetente 1x bármit lehet, csak sûrûn nem kell babot, lencsét, kelkáposztát... enni nálunk a tej és a csoki okozott gondokat a babámnak. tehát a lényeg: sok vitamin, fehérje.
Nálunk a mák és a káposzta volt gond.Csak.
Navigációs program. IGO például.

Tényleg van olyan program, mint amivel az álom. Net-ben dumálnak a csajok? Ha igen linket pls

Legjobb válasz: http://xn--lom-dla.net/ itt érdeklõdhetsz,(pl.fórum)hátha tudja vki,van chat is az oldalon,de nem tudom az-e amit a filmben használtak,mert regisztráció kell a használatához..de próbáld ki.hátha.

http://xn--lom-dla.net/ itt érdeklõdhetsz, (pl.fórum)hátha tudja vki, van chat is az oldalon, de nem tudom az-e amit a filmben használtak, mert regisztráció kell a használatához..de próbáld ki.hátha.
HA kicsit körülírnád hogy mégis milyen programról beszéltek...
ez valami chat program? mint a visualchat?
Digsby :)

Van valahol a neten olyan oldal ami segítségével valaki lakcímét meg lehet találni név alapján? (Facebook, Iwiw kilőve)

Legjobb válasz: bizonyára nincs, mivel ez személyes adat, jó is lenne, ha bárki megtalálhatná a címemet a neten...

bizonyára nincs, mivel ez személyes adat, jó is lenne, ha bárki megtalálhatná a címemet a neten...
Ha vannak születési adatok, akkor népesség nyilvántartónak hívják ezt a helyet.
Még csak az kéne!

Nos ma vettem egy olyan lapot ami direkt akvarel festésre van. Láttam a neten egy videót és ott egy kép át volt rajzolva a lapra. Ezt hogyan lehet? Saját magától az ember csinálta vagy valami segítségével?

itt a videó:

Legjobb válasz: Ceruzával rárajzolta azt, saját maga -az még nincs a videón, majd akvarell színessel folytatta, az olyan színes, ami elfesthetõ. Mivel fogsz dolgozni? itt vannak még tutorialok , nézelõdj! http://www.youtube.com/watch?v=vy2b2DO0HE8

Ceruzával rárajzolta azt, saját maga -az még nincs a videón, majd akvarell színessel folytatta, az olyan színes, ami elfesthetõ. Mivel fogsz dolgozni? itt vannak még tutorialok , nézelõdj! http://www.youtube.com/watch?v=vy2b2DO0HE8
Sokan elõrajzolják (ceruzával) , majd bemerítik vízbe a papírt és utána feszítik fel. Eleve vékonyan fogó ceruzát érdemes használni , a víz hatására még veszít kicsit erõsségébõl. Egyébként láttam már olyat, hogy valaki kivetíti a képet a lapra és azt rajzolja körbe, vagy van ilyen nagyítós másoló, hogy te körbevezeted a kart, egy másik karba meg ceruza van befogva és ugyanúgy mozog..
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen sokat segített :)

Van olyan focis játék amit le kell tölteni vagy pedig neten is jó amibe én vagyok a bíró?

Legjobb válasz: Ilyen játék nincs, amiben bíró lehetnél.

Ilyen játék nincs, amiben bíró lehetnél.

Olyan pornófilmet keresek a neten, amiben érzelmek is vannak. Valaki mondd nekem ilyet?

Legjobb válasz: Pornófilmekben nincs érzelem. Ha csak nem amatõr videót nézel.

Pornófilmekben nincs érzelem. Ha csak nem amatõr videót nézel.
A kérdező hozzászólása: akkor legalább olyan amiben eljátszák h van érzelem?? és nem csak hurkásra kurják egymást?
VivThomas videókat tudom ajánlani
cuckold videók, bár azokban is megjátszott de 1-2 egész korrekt
A kérdező hozzászólása: köszönöm !!
nem tudok használható választ a kérdésedre, de azt azért meg kérdezném h fiú vagy lány vagy? Mer ha fiú érzelmes pornót keres akkor lehet hogy a túl a barátságon téma jobban bejönne neki XD
Kamasutra-A tale of love (indiai dráma) Az egy film jó jelenetekkel :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!