Találatok a következő kifejezésre: Van olyan a neten, ahol szakértő (1 db)

Van olyan oldal a neten, ahol szakértő tud segíteni az álmok elemzésében?

Nem babonákra gondolok, hanem a tudatalatti értelmezésére pszichológus, vagy hasonló szakember segítségével.

Legjobb válasz: igen.www.astronet.hu

igen.www.astronet.hu
van a neten (pl torrent oldalakon is) fellelhetõ "álmos könyv". De tudom ajánlani ezt a weboldalt: http://alom.puha.hu/alomfejto.php
A kérdező hozzászólása: Nem ilyesmire gondoltam. Nem az érdekel, milyen természetfeletti magyarázatokat tudnak adni, nem is az, hogy például foggal álmodni halált jelent. Ebben nem hiszek. Abban viszont igen, hogy az álomban dolgozzuk fel az ébrenlét alatt minket ért hatásokat. Lehet, hogy akát egy gyerekkori élményt, amire tudatosan akár nem is emlékszünk. Vagy akár valami mindennapi érzést, amit elnyomunk, de alvás közben a tudatalatti elõhozza. Vagy bármi, amire nem is gondoltunk, hogy ilyen erõs hatást gyakorolt ránk, csak az álmainkban derül ki. Ez nem a hygaományos értelemben vett "álomfejtés", hanem pszichológia. Ilyen szakértõt keresek.
Nem tudom, érdekel-e még válasz. Sajnos, csak most láttam meg a kérdésedet. http://www.lelekvandor.hu Ide álmokat is le tudsz írni (meg más "furcsa" tapasztalatokat) és ilyen fórumszintû hozzászólásokkal próbálják meg kibogozni segítõkész emberek, h. mit is jelenthet. Inkább természetfeletti oldalról közelítik meg a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Nekem pont nem a természetfeletti megközelítés kellene. Olyasmit tud valaki, ami nem a babona és nem is a természetfeletti oldaláról közelíti meg a kérdést? Inkább pszichológiailag érdekelne a dolog.
Pusztán egy álom leírásából senki nem fog pársoros üzenetben tudományos értékû elemzést adni. Szóban kellene elmesélned a körülményeidet, anélkül csak ezoterika. A legjobb álomelemzõ te magad lehetsz, te tudod, mit akarsz magadnak üzenni. Én például rendszeresen lépcsõn kapaszkodom majd meggebedve lefelé vagy fölfelé, és tudom, hogy ennek az az üzenete, hogy sürgõsen le kell fogynom. Olvasd Freud álomfejtését, az segít az értelmezésben.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Pauszaniasz-t a spártaiak miért ölték meg a Plataiai csata után? Tudom hogy egy törvényüket megsértette, de pontosan melyik volt az?

2

Tudnátok nekem segíteni a középkori legények (segédeg) című kiselőadásonban? Már mindenhol keresetem a neten de sehol sincs erről egy kisebb beszámoló. Nekem elég lenne 3-4 mondat is!

3

Termopülai csatát leírná nekem valaki röviden?

az interneten már sokat kerestem, de nem találatam meg röviden a Termopülai csata tartalmát, röviden, aki tudja légyszives írja ,ár le ide röviden. Előre is köszönöm.

3

Az Xmen -ben a farkas csontjait teljesen bevonták fémel. A vérképzésben vagy egyéb élettani folyamatokban nem akadályozná az hogy bevonták a csontjainak a felületét?

Azt hogy nem lehetséges vagy nem élné túl vagy egyéb ilyenektől létszíves most tekintsünk el.

A szemüregnél hogyan véd a koponya? ott lyuk van vagy mi? ha meg nincs akkor hogyan kapcsolódik az agy a szemhez?

5

Jelenleg létezik település a Földön kívül?

Hogyha nyomdafestéket nem tűrő hangnemben válaszoltok,azonnal megy a piros kéz,ellenben a zöld vagy kék kéz,attól függ,mennyire hasznos a válasz.

2

Franciául jól tudók! Ezt le tudja nekem fordítani valaki? Nyáron mindenhová biciklivel járok/megyek. (? )

Előre is köszönöm a segítséget!

11

Mennyiben befolyásolhatta a hajókkal érkezők partra szállását Arika tagolatlansága?

0

A) Igazoljuk, hogy (x+y+z) ^3- (x^3+y^3+z^3) =3 (x+y) (y+z) (z+x) b) Oldjuk meg az egész számok halmazán!? X+y+z=7, x^3+y^3+z^3=1

0

A plexus brachialisban mi van C1-C8 és Th1-el jelolve az idegrendszerben?

3

Lehet ilyet házilag is készíteni?

Vannak olyan szerkezetek amik az agyat vizsgálják és úgy néznek ki mint egy úszó sapka amiből sok kábel jön ki. (ennek amúgy mi a neve?)

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!