Találatok a következő kifejezésre: Van olyan a neten, ahol szakértő (1 db)

Van olyan oldal a neten, ahol szakértő tud segíteni az álmok elemzésében?

Nem babonákra gondolok, hanem a tudatalatti értelmezésére pszichológus, vagy hasonló szakember segítségével.

Legjobb válasz: igen.www.astronet.hu

igen.www.astronet.hu
van a neten (pl torrent oldalakon is) fellelhetõ "álmos könyv". De tudom ajánlani ezt a weboldalt: http://alom.puha.hu/alomfejto.php
A kérdező hozzászólása: Nem ilyesmire gondoltam. Nem az érdekel, milyen természetfeletti magyarázatokat tudnak adni, nem is az, hogy például foggal álmodni halált jelent. Ebben nem hiszek. Abban viszont igen, hogy az álomban dolgozzuk fel az ébrenlét alatt minket ért hatásokat. Lehet, hogy akát egy gyerekkori élményt, amire tudatosan akár nem is emlékszünk. Vagy akár valami mindennapi érzést, amit elnyomunk, de alvás közben a tudatalatti elõhozza. Vagy bármi, amire nem is gondoltunk, hogy ilyen erõs hatást gyakorolt ránk, csak az álmainkban derül ki. Ez nem a hygaományos értelemben vett "álomfejtés", hanem pszichológia. Ilyen szakértõt keresek.
Nem tudom, érdekel-e még válasz. Sajnos, csak most láttam meg a kérdésedet. http://www.lelekvandor.hu Ide álmokat is le tudsz írni (meg más "furcsa" tapasztalatokat) és ilyen fórumszintû hozzászólásokkal próbálják meg kibogozni segítõkész emberek, h. mit is jelenthet. Inkább természetfeletti oldalról közelítik meg a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Nekem pont nem a természetfeletti megközelítés kellene. Olyasmit tud valaki, ami nem a babona és nem is a természetfeletti oldaláról közelíti meg a kérdést? Inkább pszichológiailag érdekelne a dolog.
Pusztán egy álom leírásából senki nem fog pársoros üzenetben tudományos értékû elemzést adni. Szóban kellene elmesélned a körülményeidet, anélkül csak ezoterika. A legjobb álomelemzõ te magad lehetsz, te tudod, mit akarsz magadnak üzenni. Én például rendszeresen lépcsõn kapaszkodom majd meggebedve lefelé vagy fölfelé, és tudom, hogy ennek az az üzenete, hogy sürgõsen le kell fogynom. Olvasd Freud álomfejtését, az segít az értelmezésben.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan kell napórát készíteni?

Lehetséges ez házilag?

4

A tanulók délután 4-ig nem mehetnek haza. Tényleg lesz ilyen törvény?

8

Valakinek megvannak a 7. osztályos témazáró füzetek?

Mindegy milyen formában (lefotózva, írásosan..). A töri lenne fontos.:)

3

Miért mérgező a szintiszta oxigén?

14

1 hektár búzához és rizshez mennyi víz kell?

És ugyan oda miért nem lehet többször búzát ültetni?
Gondolom valamilyen tápanyagból túl sokat használ, de nincs rá gyorsabb módszer a pótlására?

2

Ebben a behelyettesítésben a B érték miért nem mínusz?

(a-b)^3=a^3-3a^2b+3ab^2-b^3

(3a-1)^3=(3a)^3-3*(3a)^2*1+3*3a*1^2-1^3

a B érték: -1, miért nem úgy van, hogy 3*(3a)^2*(-1)

5

Baj-e ha megy a mikro hullamu suto es kozben elmegy a wifi jel?

ma figyeltem fel erre a jelensegre es nem tudom hogy,most a mikro rossz vagy ez termeszetes hogy zavarja a jelet

9

Megválaszolnátok? Részletes választ kérnék! Ne küldjetek linkeket és utalásokat sem! Köszönöm: L. Zoli

Adott egy kör:(x-5) négyzeten+ (y-8) négyzeten és egy egyenes egyenlete: x-2y=-1. Válaszold meg az alábbiakat! A, a kör középpontjának koordinátái és a kör sugara b, az egyenes irányvektora és normál vektora c, az egyenes és a kör közös pontjának vagy pontjainak koordinátái d, a kimetszett húr hossza e, a következő három pontról döntsd el, hogy melyik van a körön, melyik van a körön belül illetve a körön kívül: P (9,11), Q (-2,10), R (12, -3) f, írd fel a körön található pontból, a körhöz húzható érintő egyenletét!

2

Hogyan tudnám meghatározni az éjszakai égbolton egyes bolygók vagy csillagok helyét? Azt a holdhoz kell viszonyítani vagy műszer kell hozzá? Nagyon érdekelne ez!

Nagyon kíváncsi lennék hogy hogy van ez igazából... Állandóan látom az interneten hogy Vénusz, Jupiter, Hold együttállás és sose tudtam hogy honnan tudták ezt hogy az az égitest pont a Jupiter vagy a Vénusz ! Éjszaka mindig látok egy nagyon fénylő égitestet mindig mondom, hogy az vajon nem esetleg a Jupiter vagy a Szaturnusz ?

6

Mitől mosódhatott össze a CD borítom a könyvemmel?

Au új CD-m és az új könyvem, most vettem őket. Egymásra raktam őket, úgy raktam a táskámba. Ki gondolta volna hogy baj lesz belőle? Annyira szomorú vagyok. A papírtokos CDm és a könyvborító érintketése miatt átmosódott a szín az egyikről a másikra. Gondolom a meleg miatt, de eddig sose tapasztaltam ezt, pedig máskor is csináltam má ilyet.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!