Találatok a következő kifejezésre: Van olyan a neten, ahol szakértő (1 db)

Van olyan oldal a neten, ahol szakértő tud segíteni az álmok elemzésében?

Nem babonákra gondolok, hanem a tudatalatti értelmezésére pszichológus, vagy hasonló szakember segítségével.

Legjobb válasz: igen.www.astronet.hu

igen.www.astronet.hu
van a neten (pl torrent oldalakon is) fellelhetõ "álmos könyv". De tudom ajánlani ezt a weboldalt: http://alom.puha.hu/alomfejto.php
A kérdező hozzászólása: Nem ilyesmire gondoltam. Nem az érdekel, milyen természetfeletti magyarázatokat tudnak adni, nem is az, hogy például foggal álmodni halált jelent. Ebben nem hiszek. Abban viszont igen, hogy az álomban dolgozzuk fel az ébrenlét alatt minket ért hatásokat. Lehet, hogy akát egy gyerekkori élményt, amire tudatosan akár nem is emlékszünk. Vagy akár valami mindennapi érzést, amit elnyomunk, de alvás közben a tudatalatti elõhozza. Vagy bármi, amire nem is gondoltunk, hogy ilyen erõs hatást gyakorolt ránk, csak az álmainkban derül ki. Ez nem a hygaományos értelemben vett "álomfejtés", hanem pszichológia. Ilyen szakértõt keresek.
Nem tudom, érdekel-e még válasz. Sajnos, csak most láttam meg a kérdésedet. http://www.lelekvandor.hu Ide álmokat is le tudsz írni (meg más "furcsa" tapasztalatokat) és ilyen fórumszintû hozzászólásokkal próbálják meg kibogozni segítõkész emberek, h. mit is jelenthet. Inkább természetfeletti oldalról közelítik meg a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Nekem pont nem a természetfeletti megközelítés kellene. Olyasmit tud valaki, ami nem a babona és nem is a természetfeletti oldaláról közelíti meg a kérdést? Inkább pszichológiailag érdekelne a dolog.
Pusztán egy álom leírásából senki nem fog pársoros üzenetben tudományos értékû elemzést adni. Szóban kellene elmesélned a körülményeidet, anélkül csak ezoterika. A legjobb álomelemzõ te magad lehetsz, te tudod, mit akarsz magadnak üzenni. Én például rendszeresen lépcsõn kapaszkodom majd meggebedve lefelé vagy fölfelé, és tudom, hogy ennek az az üzenete, hogy sürgõsen le kell fogynom. Olvasd Freud álomfejtését, az segít az értelmezésben.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan tudom szorzattá alakítani az alábbi algebrai törteket? (8. osztályos)

2x+4 ax+bx
---- ; ------
4x+8 2ax+2bx

Meg köszönném ha valaki segitene :) nem nagyon értem. És ahol lehet ott egyszerűsiteni is kellenne.

3

Logaritmikus diagrammot hogyan kell leolvasni?

Google-el ezt találtam:
De nem tűnik jónak. Ez az oldal azt írja hogy a pontom alatti számot emeljem fel a pont és ez a szám távolságára, majd szorozzam 10-el. De nekem 1 van a pontom alatt és akkor azt hiába emelem a távolságra, az mindig 1 marad és még be is szorzom, akkor 10 lesz a végeredmény ami biztosan nem jó mert a 10-es vonal alatt van a pontom.

Bocs ha kicsit keszekusza a megfogalmazás. Szóval én értelmezem rosszul a leírást, vagy mi a helyzet? Hogyan kell leolvasni?

1

Hogyan érthetném meg a globalizációt-társadalomföldrajzot (tnc, stb. )?

10-es mozaik földrajztankönyvem van.Érteni értem,csak valahogy sokszor úgy érzem,hogy nincs meg a ¸¸kép½ .Esetleg valami film erről nincs?

4

1;izzó nátriumot klórgázba tartunk. Mit tapasztalunk? 2; Írd le a reakció egyenletét! 3; A reakció típusa: az anyagok száma szerint? . Az energiaváltozás szerint? .

Előre is köszönöm !

2

Valaki eltudná magyarázni hogy az agyból az ingerület miként jut el az izomba?

Azt tudom hogy gerincvelőn keresztül de ott is pontosan ugyan olyan elektromos impulzusként? és ez az elektromos impulzus miként hozza mozgásba az izmot?

3

Mi okozhatja azt hogy egy atom nem nyeli el a fotont? Ha a foton vissza verődik az atomról akkor melyik részéről? Melyik hullám hosszú fény verődik vissza leginkább az anyagokról? A fotonokra van hatása az elektromágnesességnek? és miért?

0

Vektorok jelölése? Két kérdés?

1.A vektorokat a;b;r (jobbra mutató nyíl felettük) vagy a;b;r stb. módón szokás jelölni. Ez volt a fizika könyvemben, de a sima a;b;r-nek mi értelme? sima betűket elég sok helyen használnak, és ha ott a nyilas jelölés, akkor nem értem mire jó ez....
2.Az elmozdulásvektor jele: (háromszög)r(jobbra nyíl felette), a háromszög az mit jelent?

0

Mit kell csinálni a vérrel hogy ne alvadjon meg? És milyen mellékhatása lesz ha olyan

5

A gyermekek hadjáratának (1212-ben) mégis mi volt az értelme? Egyáltalán nem értem .

8

Ez mit jelentene valaki ki vesézné nekem?

"A boldog családban a feleség azt hiszi, hogy a pénz az éjjeliszekrényben, a férj, hogy az étel a hűtőben terem, a gyerekek pedig, hogy a káposztásban találták őket!"

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!