Találatok a következő kifejezésre: Van olyan a neten, ahol szakértő (1 db)

Van olyan oldal a neten, ahol szakértő tud segíteni az álmok elemzésében?

Nem babonákra gondolok, hanem a tudatalatti értelmezésére pszichológus, vagy hasonló szakember segítségével.

Legjobb válasz: igen.www.astronet.hu

igen.www.astronet.hu
van a neten (pl torrent oldalakon is) fellelhetõ "álmos könyv". De tudom ajánlani ezt a weboldalt: http://alom.puha.hu/alomfejto.php
A kérdező hozzászólása: Nem ilyesmire gondoltam. Nem az érdekel, milyen természetfeletti magyarázatokat tudnak adni, nem is az, hogy például foggal álmodni halált jelent. Ebben nem hiszek. Abban viszont igen, hogy az álomban dolgozzuk fel az ébrenlét alatt minket ért hatásokat. Lehet, hogy akát egy gyerekkori élményt, amire tudatosan akár nem is emlékszünk. Vagy akár valami mindennapi érzést, amit elnyomunk, de alvás közben a tudatalatti elõhozza. Vagy bármi, amire nem is gondoltunk, hogy ilyen erõs hatást gyakorolt ránk, csak az álmainkban derül ki. Ez nem a hygaományos értelemben vett "álomfejtés", hanem pszichológia. Ilyen szakértõt keresek.
Nem tudom, érdekel-e még válasz. Sajnos, csak most láttam meg a kérdésedet. http://www.lelekvandor.hu Ide álmokat is le tudsz írni (meg más "furcsa" tapasztalatokat) és ilyen fórumszintû hozzászólásokkal próbálják meg kibogozni segítõkész emberek, h. mit is jelenthet. Inkább természetfeletti oldalról közelítik meg a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Nekem pont nem a természetfeletti megközelítés kellene. Olyasmit tud valaki, ami nem a babona és nem is a természetfeletti oldaláról közelíti meg a kérdést? Inkább pszichológiailag érdekelne a dolog.
Pusztán egy álom leírásából senki nem fog pársoros üzenetben tudományos értékû elemzést adni. Szóban kellene elmesélned a körülményeidet, anélkül csak ezoterika. A legjobb álomelemzõ te magad lehetsz, te tudod, mit akarsz magadnak üzenni. Én például rendszeresen lépcsõn kapaszkodom majd meggebedve lefelé vagy fölfelé, és tudom, hogy ennek az az üzenete, hogy sürgõsen le kell fogynom. Olvasd Freud álomfejtését, az segít az értelmezésben.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van különbség "prison" és "jail" között?

Mindkettő börtönt jelent tudtommal, de van különbség?

5

Rádiójeleket hogy kell lefordítani?

Van a keskeny sávú rádiójel ami betűkből és számokból áll. Van olyan lista ahol le van írva hogy a számok, betűk melyik betűnek felelnek meg ? pl

1
1
1

6
1E
Q
U
2J
5

1
1

1

6

Reggeli éleslátás?

A látásom nem valami jó, messzire csak homályosan látok, de reggel mikor felkelek kb 1-2 óráig tökéletesen látok messzire is. Ez normális? Másnál is szokott ilyen lenni?

5

A magyar történelemben a középkor után ki volt az, aki magyar király lett volna, de mégse koronázták meg, mert más lett az ország sorsa?

6

Miért szűnt meg a Labor MIM?

2

Matekpélda. Meg tudod oldani?

Egy 11 fős társaság 3 csónakot bérel. Egy 2 ülésest, egy 4 ülésest és egy 5 ülésest. Hányféleképpen tudnak ülni?

4

Ti elhiszitek a Roswell-i UFO baleset Story-ját?

Én igen. Ti?

9

Törvényszéki szakértő szeretnék lenni. Milyen egyetemet kell végeznem és kb. mennyit keres egy törvényszéki szakértő? 17/F

4

Mi történik, ha egy CD-lemezt bedobok a kandallóba?

4

Mit jelent az a szó, hogy intrika?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!