Találatok a következő kifejezésre: Van olyan a neten, ahol (172 db)

Van olyan oldal neten, ahol lehet nézni online a Nickelodeont? Sajnos nincs olyan Tv csatornánk.

Legjobb válasz: Hát nem tudok olyan oldalt ahol online lehetne nézni Nickelodeont.Online csak zenecsatornák mennek,de sztem videón megnézheted a Nickelodeonos mûsorokat. :))

Hát nem tudok olyan oldalt ahol online lehetne nézni Nickelodeont.Online csak zenecsatornák mennek, de sztem videón megnézheted a Nickelodeonos mûsorokat. :) )
Szerintem nincs, de itt megtudod nézni azokat a mûsorokat amik ott mennek, csak regisztrálni kell. :) ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm mindkét választ! mentek a pluszok:)

Van olyan oldal neten, ahol történetek vannak fönt angolul? (lehetőleg külföldiektől, akik jól használják a nyelvet, helyesen a nyelvtant)

Gondolok itt hosszabb/rövidebb történetekre, akár fanfictionokre...az a helyzet, hogy most szünet van és félek, hogyha nem foglalkozok az angollal, kiesek a gyakorlatból, amit egyáltalán nem szeretnék.

Van olyan oldal neten ahol tudunk a haverommal egymás ellen sakkozni?

Anélkül hogy letöltenénk valami alkalmazást vagy akármit gépre...

Legjobb válasz: [link]

[link]
[link] Ez az általam talált legjobb.
flyordie.com


Talán foci24.net
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ!!!!
fogadáshoz tippeket a nemzeti sport újságban írnak a nemzeti sport online-n nem találtam ilyet, de megnézheted

Van olyan program a neten ahol, ha felteszek a szobámról egy képet át tudom rendezni?

Legjobb válasz: Nagy valószínûséggel csak olyan létezik, ahol megrajzolod az alaprajzot és az adott berendezési tárgyakkal tudod megtervezni a szobádat! Viszonylag sok lehetõség van a választható tárgyak között. Ilyen program az Envisioner Express is. Próbáld ki!

Nagy valószínûséggel csak olyan létezik, ahol megrajzolod az alaprajzot és az adott berendezési tárgyakkal tudod megtervezni a szobádat! Viszonylag sok lehetõség van a választható tárgyak között. Ilyen program az Envisioner Express is. Próbáld ki!
Ez engem is érdekelne. Én is nagyon magam alatt vagyok mostanában és nem látom a kifele vezetõ utat. :(

Van valahol a neten olyan térkép, ahol csak amerika van, és a tájak vannak csak bejelölve rajta? (ősföldek, röghegységek, fiatal lánchegységek, medencék, fennsíkok, alföldek)

Legjobb válasz: Keresgélhetsz a neten. Mi tavaly tanultuk ezeket, de ha gondolod egy vaktérképen megmutatom mi hol van. :P

Keresgélhetsz a neten. Mi tavaly tanultuk ezeket, de ha gondolod egy vaktérképen megmutatom mi hol van. :P

Olyan receptoldalt keresek a neten, ahol a receptek sorban vannak egymás után, így könnyen ki lehet őket nyomtatni. Van ilyen?

Legf?képpen levesek érdekelnek.

Legjobb válasz: nem tudok ilyen honlapról. de ha brírod az étel nevét egy keresõbe a neten akkor onnan is könnyen ki tudod nyomtatni a receptet, vagy átmásolhatod egy word-be ott megszerkesztheted és onnan is ki tudod nyomtatni.

nem tudok ilyen honlapról. de ha brírod az étel nevét egy keresõbe a neten akkor onnan is könnyen ki tudod nyomtatni a receptet, vagy átmásolhatod egy word-be ott megszerkesztheted és onnan is ki tudod nyomtatni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!