Találatok a következő kifejezésre: Van olyan a neten, (523 db)

Van valahol a neten olyan térkép, ahol csak amerika van, és a tájak vannak csak bejelölve rajta? (ősföldek, röghegységek, fiatal lánchegységek, medencék, fennsíkok, alföldek)

Legjobb válasz: Keresgélhetsz a neten. Mi tavaly tanultuk ezeket, de ha gondolod egy vaktérképen megmutatom mi hol van. :P

Keresgélhetsz a neten. Mi tavaly tanultuk ezeket, de ha gondolod egy vaktérképen megmutatom mi hol van. :P

Van valahol a neten olyan oldal ami segítségével valaki lakcímét meg lehet találni név alapján? (Facebook, Iwiw kilőve)

Legjobb válasz: bizonyára nincs, mivel ez személyes adat, jó is lenne, ha bárki megtalálhatná a címemet a neten...

bizonyára nincs, mivel ez személyes adat, jó is lenne, ha bárki megtalálhatná a címemet a neten...
Ha vannak születési adatok, akkor népesség nyilvántartónak hívják ezt a helyet.
Még csak az kéne!


Van olyan oldal neten, ahol lehet nézni online a Nickelodeont? Sajnos nincs olyan Tv csatornánk.

Legjobb válasz: Hát nem tudok olyan oldalt ahol online lehetne nézni Nickelodeont.Online csak zenecsatornák mennek,de sztem videón megnézheted a Nickelodeonos mûsorokat. :))

Hát nem tudok olyan oldalt ahol online lehetne nézni Nickelodeont.Online csak zenecsatornák mennek, de sztem videón megnézheted a Nickelodeonos mûsorokat. :) )
Szerintem nincs, de itt megtudod nézni azokat a mûsorokat amik ott mennek, csak regisztrálni kell. :) ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm mindkét választ! mentek a pluszok:)

Van valahol a neten valami olyan hely ahonnan meg lehet tudni kik születtek veled egy napon?

Akár olyan közösségi oldal is jó ahol lehet úgy keresni, hogy születési dátumra.

Legjobb válasz: ilyen engem is érdekelne eddig csak 1 olyan személyt ismerek aki velem 1 napon született

ilyen engem is érdekelne eddig csak 1 olyan személyt ismerek aki velem 1 napon született

Van valahol a neten olyan konkrét lista, amiben az van felsorolva, hogy mit ne egyek és igyak egyáltalán szoptatás alatt?

Kicsit szerintem "túlfélem" ezt a kérdékört,de néha úgy érzem semmit nem ehetek...vagyis azt érzem nagyon beszűkültek a lhetőségeim. Főképp ha azt az elvet követem,hogy azt ne egyek,ami engem is meghajt és/vagy felfúj. És inni? A csupasz ásványvizet sajnis soha nem tudtam meginni,ha nincs valamilyen íze a folyadéknak amit iszok akkor szinte öklendezek tőle. A szörpök kilőve (ugye??) ha azok néha engem is bántanak. Segítene valaki egy kicsit helyre tenni? Olyan jól alakul a szoptatás, nem szeretném,ha az eféle félelmeim miatt tejgondok lennének.

Legjobb válasz: Semmi nem allergizál,csak allergizálHAT! Olyan étel pedig egyáltalán nem,amit te eszel. Nem kell túl parázni! Egyél-igyál mindent,ami jól esik. Csak a puffasztó ételekkel,és az erõs fûszerekkel kell vigyázni.

Semmi nem allergizál, csak allergizálHAT! Olyan étel pedig egyáltalán nem, amit te eszel. Nem kell túl parázni! Egyél-igyál mindent, ami jól esik. Csak a puffasztó ételekkel, és az erõs fûszerekkel kell vigyázni.
teákat, szörpöket, limonádét kevés tejet nyugodtan ihatsz enni pedig a puffasztó ételeket nem tanácsos, feltéve, hogy bántja a babád pocakját, de ezt is ki kell kísérletezni, nem minden babának van baja a káposztától, babtól
A kérdező hozzászólása: Hát ezaz. Az éjszakai gyakori kelések mellé nem annyira hinyzik mé egy hasfájás is. Ezért fura nekem ez a kísérltezgetés. Ezen kívül nem csak azzal van gondom hogy puffaszt/nem puffaszt, hanem, hogy mi az ami 100% allergizál, és mi az ami lehet hogy allergizál... És mi a helyzet az ízesített ásványvízzel? Pl Jana
Hát én alkoholon, kávén kívül mindent eszek, iszok. Az ég világon semmi baja a picimnek semmitõl. Persze nem iszok energiaitalt, stb
mehet az ízesített ásványvíz is
a lényeg, hogy egészségesen egyél, igyál. tehát amit tilos: koffeintartalmú innivalók (kávé, tea, cola). minden mást szabad, csak mértékkel, ha problémás az étel, ital. tehát jobb kerülni a szénsavas italokat (de 1-1 pohárnyitól semmi gond nem lesz), szörpöt is lehet, de a gyümölcslé jobb. ételekbõl védõnõm szerint hetente 1x bármit lehet, csak sûrûn nem kell babot, lencsét, kelkáposztát... enni nálunk a tej és a csoki okozott gondokat a babámnak. tehát a lényeg: sok vitamin, fehérje.
Nálunk a mák és a káposzta volt gond.Csak.

Nos ma vettem egy olyan lapot ami direkt akvarel festésre van. Láttam a neten egy videót és ott egy kép át volt rajzolva a lapra. Ezt hogyan lehet? Saját magától az ember csinálta vagy valami segítségével?

itt a videó:

Legjobb válasz: Ceruzával rárajzolta azt, saját maga -az még nincs a videón, majd akvarell színessel folytatta, az olyan színes, ami elfesthetõ. Mivel fogsz dolgozni? itt vannak még tutorialok , nézelõdj! http://www.youtube.com/watch?v=vy2b2DO0HE8

Ceruzával rárajzolta azt, saját maga -az még nincs a videón, majd akvarell színessel folytatta, az olyan színes, ami elfesthetõ. Mivel fogsz dolgozni? itt vannak még tutorialok , nézelõdj! http://www.youtube.com/watch?v=vy2b2DO0HE8
Sokan elõrajzolják (ceruzával) , majd bemerítik vízbe a papírt és utána feszítik fel. Eleve vékonyan fogó ceruzát érdemes használni , a víz hatására még veszít kicsit erõsségébõl. Egyébként láttam már olyat, hogy valaki kivetíti a képet a lapra és azt rajzolja körbe, vagy van ilyen nagyítós másoló, hogy te körbevezeted a kart, egy másik karba meg ceruza van befogva és ugyanúgy mozog..
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen sokat segített :)

Van olyan aki neten szerzett kisbabás barátnőt, akivel aztán összejárt? Mik a tapasztalatok?

Én kicsit tartok t?le hogy akit találnék neten nem leszünk szimpatikusak egymásnak az meg olyan kellemetlen. Míg mondjuk a játszótéren el tudod dönteni elég hamar hogy melyik anyuka szimpi és nyilván nem vele fogsz közös sétákat tervezni.

Legjobb válasz: Én kerestem már de még nem találtam!

Én kerestem már de még nem találtam!
:) Bátornak kell lenni! Én a férjemet is neten találtam, és lám még egy lurkót is összehoztunk :)
Mi még össze nem járunk, de már levelezünk. Pont annyi idõs babáink vannak és ugyanazzal a problémával küzdünk a kisbabánknál. Annyira jó, hogy tud támogatni, nekem sokat számít. És telefonon is szoktunk beszélni, nagyon szimpatikus. Ha találkozunk, akkor is biztosan szimpatikus lesz.
Én a férjemet is neten ismertem meg , mint az egyik válaszadó :) Most is beszélgetek egy anyukával , még nem találkoztunk, de olyan egyformák vagyok , mintha testvérek lennék :) Ha nem lesz már influenza járvány akkor találkozni is fogunk , mert vihetem a kicsit tömegközlekedési jármûvön. Nem hiszem , hogy bármi kellemetlen lenne , nagyon sok ismeretségem így kezdõdött. Van olyan akivel csak egyszer találkoztunk 4 év alatt és imádjuk egymást.Személyes találkozó még az elején volt. (bár õ férfi)

Vannak fent a neten olyan eredeti videó felvételek, amikben híres magyar írók vannak?

Egyszer láttam Karinthy-ról egy 4-5 másodperces videót, ahogy hógolyózott Budapesten. Tök érdekes volt. Esetleg Márairól? József Attiláról??

Legjobb válasz: Örkény István íntejút ad: http://www.youtube.com/watch?v=jflpW4C9LaE&playnext=1&list=P..

A kérdező hozzászólása: Oh, ez tök jó volt! Köszi:) )

Van olyan térkép neten ami jelzi a kis patakokat ereket is?

Legjobb válasz: Turistautak.hu Nem tudom, hogy minden kis ér rajta van-e, bár a kis idõszakosak, amik kb az esõ után pár napig folynak biztos nem.

Turistautak.hu Nem tudom, hogy minden kis ér rajta van-e, bár a kis idõszakosak, amik kb az esõ után pár napig folynak biztos nem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!