Találatok a következő kifejezésre: Van olyan a gumi kiszakad (3 db)

Van olyan hogy a gumi kiszakad bennem?

Legjobb válasz: van. fõleg akkor lehet, ha rosszul húztátok fel.

van. fõleg akkor lehet, ha rosszul húztátok fel.
bizony elõfordulhat. szoval a használati utásitásnak megfeleõen használjátok. és ha érzed h kiszakadt szakitsátok meg a közösülést
Hogyne lenne! Sok baba fogant már meg így!
vagy ha túl hevesen (najó, szörnyen vadul) mozog a pasi benned
van!pl: ha nemvagy eléggé nedves, vagy ha nincs elég sikosító az óvszeren.

Ha a gumi kiszakad, akkor az csak úgy történhet, hogy szanaszét szakad? Vagy van olyan hogy egy pici lyuk lesz rajta és azon szépen becsurran? Hallottatok már olyanról?

Legjobb válasz: Velem egyszer fordult elo, s nem volt nehez eszrevenni a lyukat volt vagy 2-3cm, viszont a gond az volt hogy egyaltaln nem vettem eszre a szex kozben csak amikor kihuztam. Fal feher arc, idegesekedes +surgossegi tabletta, azota preferalom h a lany szedjen foggatlot.

Velem egyszer fordult elo, s nem volt nehez eszrevenni a lyukat volt vagy 2-3cm, viszont a gond az volt hogy egyaltaln nem vettem eszre a szex kozben csak amikor kihuztam. Fal feher arc, idegesekedes +surgossegi tabletta, azota preferalom h a lany szedjen foggatlot.
igen, van olyan is, hogy nem is látszik a lyuk, mert olyan apró... belül meggyûrõdik, és kiszakad... bár ennek nem akkora az esélye, mint a másiknak, amit leírtál
ügyelet ?
hova valósiak vagytok? aztán elmondom
és a pasid hol van? hazament? otthagyott?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!