Találatok a következő kifejezésre: Van olyan a gumi (40 db)

Van rá egy minimális esély...
A kérdező hozzászólása: nem az hogy nem ér meg annyit. áhh, nem mondom el, nem ez a lényeg, akkor ezek szerint a 11. napban volt. :S
mások évekig próbálkoznak, hogy gyerekük legyen, nincs rá sok esély, hogy terhes legyen, fõleg, hogy a gumi közepénél volt az a pirinyó lyuk.
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm a válaszokat. mármint az értelmeseket. kicsit megnyugodtam.
nincs rá sok esély de MEGVAN!!!!! fogd már fel, ha minimális esély is van rá, tökmind1 h kevés, attólmég van!!! szóval pengessetek ki 6000 ft-ot és TAKARODJATOK el egy esemény utáni tablettáért, nem kell még egy ilyen hozzád hasonló degradált felelõtlen gyökér erre a világra... de ha neked megéri lelked rajta.
A kérdező hozzászólása: jo oké elondom hogy elég fiatalok vagyunk ÉS NINCS RÁ PÉNZEM ÉS NEM IS TUDOK RÁ SZEREZNI HOLNAPIG.tudom h egy degenerál f*sz vagyok meg hülye hogy csak most gondolkozok, de védekeztünk, nem a mi hibánk, és már megtörtént. nem tudom visszaforgatni, teljesek kivagyok borulva, és ezért tettem föl ezt a kérdést.. de áhh...
figyelj, ha ma délután volt az eksön, és holnapra meg lesz a pénz rá, még nyugodtan elmehettek, csak tényleg menjetek el, bocs a durva fogalmazásért, mindenkivel elõfordulhatnak balesetek, és végülis védekezni védekeztetek, csak holnap menj el vele mindenképp. - utsó voltam
A kérdező hozzászólása: semmibaj, köszi a választ. de sehogy nem tudok pénzt szerezni, és ha ezt valaki megtudja. minket eltiltanak egymástol az biztos, tudom hogy megérdemlem stb, hülyevagyok, nem kell mondani, tisztába vagyok vele. max imádkozok hogy ne legyen semmi, és tanulok a hibámbol.
Nem tudok neked %-os esélyeket mondani, de van rá esély, hiszen egy kevés sperma azért csak bejutott. Máskor ne essetek így neki egymásnak, mert ez az eredménye! Vagy majd csak akkor, ha a bnõd tabit szed. Amíg nem szedi a tabit, szerintem jó lenne benyomni egy kis zselét a bnõd puncijába és bekenni vele a gumit is. Az ilyen gumidefekt esetén némi védelmet adna!
enis ebben a szituban vagyok a baratnommel. mi is nagyon felunk hogy teherbe esett, anyi hogy en azonal kivettem amikor elelveztem, es te ?
Van esély, parázz csak. Ha bottal se piszkáltad volna meg a csajt, akkor alhatnál nyugodtan. Tudod az óvszer - a hibátlan óvszer - sem 100%-os biztonság, a sors meg tréfás barát. Ha nem ér meg 6000-t, hogy ne kelljen gyerekre költeni...
A kérdező hozzászólása: de nem nagy ugye? nagyon parázok.
72órán belül még be lehet venni a sürgõsségi fog.gátló tablettát. 6ezer ft-ba kerül kb.(orvossal lehet feliratni)
A kérdező hozzászólása: azt nemtudjuk megcsinálni szal az a lehetõség kilõve :S
ááá értem. szóval arra volt eszetek hogy dugtok mint az állatok, éjjel és nappal, hétvégén és ünnepnapokon is de úgy kajakra hogy kiszakad a gumi pulyát nem akartok de a pénz azért jól jönne...
A kérdező hozzászólása: nem azért írok ki egy kérdést hogy ilyen kommentet kapjak h hülye vagyok stb.. am tudom. már nagyon megbántam.:/
Hát pedig ilyen kérdésre kaphatsz ilyen válaszokat. Ez benne van a pakliban.
A kérdező hozzászólása: nem is értem hogy miért írtam ki ezt a kérdést.. csak félek.:/
ugyanmár, nem tehetsz róla, ne hagyd hogy lebasszanak ezek a seggek. szerintem nincs rá sok esély. de kiszámolhatnátok a menstruációs ciklus melyik szakaszában járt a barátnõd. ha nem volt épp peteérése, nem foglalkoznék a helyetekben tovább a dologgal. 20/L
A kérdező hozzászólása: múlthéten menstruált
Azt azért tudd, hogy ha terhes lesz, akkor azt mindenki meg fogja tudni, nem csak akitöl pénzt kértek.ráadásul az nem 6e, hanem 30e. meg mehet a lány elbeszélgetésre, hogy tuti akarja, mivel jár stb, aztán abortusz. és lehet többé nem lehet gyereke. elhiszem, h nem egyszerü, de mérlegelj. egy biztos kis ciki, vagy egy esetleges kva nagy baj

Létezik olyan hogy egy lány az első lefekvés után annyira fél hogy gumin keresztül terhes lesz? Van olyan hogy gumin keresztül teherbe esik a lány?

Az óvszer nem volt lyukas.A fiú nem élvezett el,de amikor kihúzta a hüvelyből akkor volt amikor lelankadt és kicsit lejjebb csúszott az óvszer de vissza lett húzva rendesen mielőtt megint berakta volna és amikor kihúzta akkor fogta hogy ne csússzon le(nem volt nagy rá). Előre is köszi a válaszokat! :)

Legjobb válasz: Félelemtõl... Le lehet pontozni, de hány éves korban kezdik a szexet a gyerekek???

Félelemtõl... Le lehet pontozni, de hány éves korban kezdik a szexet a gyerekek???
Félelemtõl nem lehet teherbe esni, csak spermától. De ha ez ennyire nem világos, akkor még várj pár évet vele...
Félelembõl valóban nem lehet teherbe esni. Ha mégis jutott elõváladék vagy sperma a hüvelyedbe, és az is mélyen, akkor lehet rá esély. Legalább védekeztek és ez is valami. De úgy tûnik nem biztos, hogy elég. Azt, hogy a gumi lyukas-e vagy sem, nem látod, mert pici lyuk is elég, hogy baj legyen, nem kell foszlányosra szakadnia. Szerintem beszélj egy nõgyógyásszal és ha folyamatos aktív szexuális életet élsz, érdemes fogamzásgátlót szedned vagy amit az orvos javasol. A gumit a fogamzásgátló mellett is használd, mert megvéd a sok kórságtól, amik boldogan terjednek szexuális úton és a kezelésük igen hosszadalmas, kínos is lehet. Nem tudom milyen idõs vagy, de ha szükséges, beszélj anyukáddal vagy valakivel akiben megbízol, de idõsebb és tapasztaltabb mint Te. Egyébként a gumi hajlamos a lecsúszásra. És most jöhet a fejmosás része is, ha nem vagy tisztában a tested történéseivel, akkor addig ne élj szexuális életet. Csak azért ne, mert a barátod akarja. Ennek boldog pillanatnak, bizalomra épülõ érzésnek kell lennie, nem félelemnek és bûntudatnak. Ezeket csak akkor érzed, ha azt a fiút igazán szereted és megbízol benne. Egy terhesség nem egy influenza, amit az ember elkap és kigyógyul utána. Az abortusz nem jó se testileg, se lelkileg. Ha megtartod a babát, egész életében felelõs leszel érte! Meg kell tanítanod neki mindet, hogy önállóan sikeresen, boldoguljon az életben, a világban, kiegyensúlyozott legyen és önállóan döntõképes. Te ezeket a dolgokat tudod, birtoklod olyan szinten, hogy átadd egy új jövevénynek, egy gyereknek? Ha nem, akkor várj még néhány évet! A szex egy nagyon jó dolog, ha az ember jól éli meg és elég érett hozzá és nagyon negatív élmény, ha még nem elég felkészült lelkileg és testileg.
Ha a z óvszer nem lyukas, akkor mégis hogy??? Csak mert félt a lány? Ezt nem igazán értem mi köze a kettõnek egymáshoz.
Tessék toleránsabban válaszolni egy fiatal feltett kérdésére fikázó bunkóskodás helyett!!!!!!Ez az oldal azért van, hogy ha valamit szeretne kérdezni azt itt megteheti!!!!! Kedves kérdezõ! Egy fiatal lány sosem élvezi a szexuális együttlétet, ha bármilyen aggályai is vannak.A nõgyógyász írhat fel fogamzásgátló szert gyógyszert, kúpot, stb.Persze, ha még kiskorú akkor a mamájával menjen, de ha õ nem túl megértõ és ellenzi, akkor maradnia kell az óvszernek.Sok félét lehet kapni a spermaölõtõl a...tényleg nagy a választék. Sok boldogságot nektek!:)

Melyik a legdrágább gumimárka? (Gyorsasági motor) Tudtok nekem adni olyan linket, ahol a gumi oldalán van felirat, mint pl a versenygumikon!?

Üdv! Szeretnék venni a motoromra olyan gumit, aminek az oldalán fehérrel, vagy valami felt?n? festéssel van felirat! Tudtok képeket küldeni nekem? Arra is gondoltam, hogy gumifestékkel ráfújom! Melyik a legdrágább gumimárka?

Legjobb válasz: A titok egyszerû: ezeket a feliratokat erre a célra kitalált kihúzó tollal színezik ki... Nincs legdrágább. A gumiban a kopás a legdrágább. Tessék versenyszerûen motorozni és rájönni, hogy: 'én ezzel a 40-50 km-t futott gumival nem megyek többet' (pl. 10 körös sprintversenyek a hungaroringen). Ekkor eladod a versenyzõi kedvezménnyel 80 ezres gumit féláron (meg talán minden másodiknál az elsõt is), azaz költséged jó ezer/km csak gumi terén.

A titok egyszerû: ezeket a feliratokat erre a célra kitalált kihúzó tollal színezik ki... Nincs legdrágább. A gumiban a kopás a legdrágább. Tessék versenyszerûen motorozni és rájönni, hogy: 'én ezzel a 40-50 km-t futott gumival nem megyek többet' (pl. 10 körös sprintversenyek a hungaroringen). Ekkor eladod a versenyzõi kedvezménnyel 80 ezres gumit féláron (meg talán minden másodiknál az elsõt is), azaz költséged jó ezer/km csak gumi terén.

Barátnőmnek 3 napja késik, de gumival csináltuk, még a gumiba sem mentem el, csak néha volt olyan hogy max 3-szor bedugtam gumi nélkül, van okunk félni?

Legjobb válasz: Másfél éve vagyunk eggyütt, és a 3-szor bedugom effektust arra értem, hogy az elején volt, és akkor azután húzott rá gumit. am köszönöm a választ.

A kérdező hozzászólása: Másfél éve vagyunk eggyütt, és a 3-szor bedugom effektust arra értem, hogy az elején volt, és akkor azután húzott rá gumit. am köszönöm a választ.
nem!ugyélehet peteérése sincs ha késik neki
Elméletileg az elõváladéktól is teherbe lehet esni... Szóval minden megtörténhet, de szerintem most csak az idegeskedéstõl késik! Vegyetek egy tesztet, ha pár nap múlva nem jön meg!
a 3 nap még nem olyan sok...
szerintem várjatok még a szexszel, míg értitek mi hol miért történik. kis mûvelõdés. aztán viszont szex, mert mi az a 3szor bedugom-effektus? ez baromság
Gyerekek, hogy lehettek ilyen idióták? Gondolkozzatok már el egy kicsit, hogyan lehetne terhes, ha nincs mitöl?
Szia! Szerintem sincs rá sok esély :) én hasonlóan jártam. nem is jött meg, sõt még a következõ hónapban sem. így hát elég aggodalmasan teltek a hetek. voltam dokinál és mondta, hogy nem vagyok terhes pedig a létezõ összes tünetet produkáltam. :) de mégsem. az agy sokmindenre képes ilyenkor ... tehát szerintem nyugodj/nyugodjatok meg de legközelebb ne kockáztassatok! én is tanultam az esetbõl! elsõ és utolsó volt! L/18
A kérdező hozzászólása: Hát még mindig semmi:S hasfájás se :S

Létezik olyan, hogy valakinek a farka vékonyabb és az óvszer lecsúszik róla? Vagy vannak különböző méretű gumik?

Legjobb válasz: nem tudok róla hogy kissebb méretû gumi is van, van az átlag méret meg extra, én még kis méretet nem láttam, de szerintem nézegesd végig a boltban a hátoldalukra mi van ráirva. de az is leeht hogy rosz márkát választottál, nekem a durexel még sosem volt problémám. vagy leeht nem volt teljes merevedésed, akkor elöfordulhatnak ilyenek.

nem tudok róla hogy kissebb méretû gumi is van, van az átlag méret meg extra, én még kis méretet nem láttam, de szerintem nézegesd végig a boltban a hátoldalukra mi van ráirva. de az is leeht hogy rosz márkát választottál, nekem a durexel még sosem volt problémám. vagy leeht nem volt teljes merevedésed, akkor elöfordulhatnak ilyenek.
Igen, lehet, hogy vékonyabb a nemi szerved és lecsúszik. Meg kell keresned azt a márkát, ami kicsit kisebb. Kérdezd meg gyógyzsertárban, vagy szexshopban, ott talán tudnak segíteni. (én Masculant használtam, jó volt mindenkire, de valóban van óvszermárkák közt különbség) Vigyázz, nehogy elhagyd szex közben, mert abból baj lesz. Jól tekerd le teljesen , akkor még tudod is fogni a végét, nehogy a lányba maradjon.
Ami nagyon kicsi, és mindenkinek az volt:Masculan(remélem jól írtam)Szorította az összes fiút, akivel kiveséztük egy két sör mellett az óvszres témát.
néz körbe a neten a durex.hu oldalon oda van irva h milyen hosszu és vastag péniszre ajánlott biztos van olyan ami neked a leg megfelelöbb
Tényleg különbözõek valamilyen szinten, a lifestlyes tökéletes rám, de amasculan megszorít és alig jön rám, pedig tlejes merevedésem volt és megfelelõen raktam rá :)

A Durex extra safe gumiknak a spermicidtől van olyan jellegzetes szaga?

Vagy ha nem akkor mit?l? Bar még nem sok gumi használtam, de ennek a többihez kifejezetten más a szaga..

Legjobb válasz: Én nem vettem észre, hogy más lenne de szerintem attól is lehet, hogy az vastagabb több a gumi anyag egy kicsit meg lehet más összetevõ is van benne. De ez csak tipp.

Én nem vettem észre, hogy más lenne de szerintem attól is lehet, hogy az vastagabb több a gumi anyag egy kicsit meg lehet más összetevõ is van benne. De ez csak tipp.

Nem tudom cigizek kb.1 hónapja :Napi 6-7 Szál. De most olyan érzésem van hogy a torkomba lenne egy gumó és nem tudok tőle nyelni.14/F?

Legjobb válasz: A cigivel le kellene állni, most van fejlõdésben a szervezeted. Menj el a háziorvosodhoz, a gumó érzését okozhatja idegeskedés is, de okozhatja pajzsmirigy probléma is. Ezt mindenképpen szakember tudja eldönteni.

A cigivel le kellene állni, most van fejlõdésben a szervezeted. Menj el a háziorvosodhoz, a gumó érzését okozhatja idegeskedés is, de okozhatja pajzsmirigy probléma is. Ezt mindenképpen szakember tudja eldönteni.
mi a tökért kellett elkezdeni? 1 hónapja és napi 6-7 szál? ettõl nem lesz kevesebb a stressz.
a cigitõl nem lehet, inkább attól, hogy sokat izgulsz valami miatt..beszélgess sokat a barátaiddal és a családoddal, hogy oldódjon benned a félelem..
nahát..a sportolás nem tûri a bagót..tedd le és újra jól leszel..
A kérdező hozzászólása: A 2. válaszolónak lehet hogy igaza van.nagyon feszült napjaim vannak mostanában.
A kérdező hozzászólása: Nem a stressz miatt szívom.
akkor ha feszült vagy sportolj..focizz a haverokkal..
A kérdező hozzászólása: Igazolt Sportoló vagyok...:) Tudom gáz hogy ezzel tönkre is tehetek mindent:S
a gumó a torkodban a stressztõl van. ezmeg csak rátesz egy lapáttal h ezen idegeskedsz h mért van ott?

Van olyan valami úgymond gél-t amelyet belel lehet nyomni a kerékpár gumijába és soha többé nem kell félnem a defekttől?

Legjobb válasz: olyan ami mellett soha többé nem kell félned a defekttõl nem létezik... csak olyan van, ami nyújt védelmet bizonyos szintig a defekt ellen... pl: http://ebike.hu/termekek/kerek/defektvedelem/13873+oko+defek.. én ezt használom, ér is sokat, de pl egy patkázásos defekt ellen nem véd...

olyan ami mellett soha többé nem kell félned a defekttõl nem létezik... csak olyan van, ami nyújt védelmet bizonyos szintig a defekt ellen... pl: http://ebike.hu/termekek/kerek/defektvedelem/13873+oko+defek.. én ezt használom, ér is sokat, de pl egy patkázásos defekt ellen nem véd...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!! :D
A kérdező hozzászólása: És ez meddig véd a defekttõl? :D
Amit írsz, olyan nincs, vegyél egy tömörgumis gyerekbiciglit. Slime-t használok és elégedett vagyok vele. A tüskeszúrta lukakat betömíti, de nem ragasztó, vagyis a luk megmarad. Addig véd, amíg ki nem veszed és le nem ereszted a gumit, akkor lesz a kezedben egy tucatnyi lukon szivárgó lapos kígyó :) A lényeg, hogy a tucatnyi tüske esetén régen mindig belsõt cserélhettél (erdõs, királydinnyés terepen akár naponta többször is) most meg a folyadék simán eltömíti, sokszor észre se veszed, hogy még egy lukkal több. Elõtte nem nagyon mertem pl. erdõben tekerni, most ész nélkül megyek és tojok a tüskékre :)
Így van, a Slime meglehetõs biztonságot nyújt, de persze nem 100%. Ettõl függetlenül én tavaly tavasszal, amikor még nem volt ez a cucc a kerekeimben, legalább 10 defektet összeszedtem az aszfalton, idén meg amióta beletöltöttem (kb. 3 hónapja) egyet sem. 2000 Ft-ért vettem egy flakonnal, ami mindkét kerékbe elég volt, így szerintem simán megérte.
Szia! Ilyen csodaszer nincs, csak olyanok amiket már elõttem is írtak. Én javaslom, hogy szerezz be a bringádra egy kevlar erõsítésû külsõ gumiköpenyt. Nem olcsó (bár nem is vészesen drága, kb. 5.000 Ft darabja a Schwalbe Marathonnak pl.) de nekem behozta az árát. Nap mint nap úgy 15 km-t tekerek aszfalton és földúton egyaránt. Amíg sima külsõ volt a bringán havonta legalább 2x kellett a belsõt cserélni vagy foltozni. Amióta ilyet használok (3 hónapja) 1 defektem volt.
Van ilyen cucc, úgy viselkedik mint a purhab beletolod azt belekeményedik.HÁTRÁNYA HA ELKOPIK A GUMI CSAK VASFÜRÉSSZEL JÖN LE.
Lehet kapni kevlár gumit, soha nem lesz defekted, kb.7000ft egy db.
Kevlár már volt, minek kell ugyanazt elismételni, te is akarsz pirospontot?
A kevláros cucc sem csodaszer... nekem is van, de idõnként azon is képes átjutni valami (általában fémszilánk), és olyankor tesz jó szolgálatot a Slime.
Bocsánatot kérek, nem olvastam vissza, de mivel Te ilyen ügyes vagy, hogy észre vetted, így kettõt is kapsz.

Van olyan hogy a gumi kiszakad bennem?

Legjobb válasz: van. fõleg akkor lehet, ha rosszul húztátok fel.

van. fõleg akkor lehet, ha rosszul húztátok fel.
bizony elõfordulhat. szoval a használati utásitásnak megfeleõen használjátok. és ha érzed h kiszakadt szakitsátok meg a közösülést
Hogyne lenne! Sok baba fogant már meg így!
vagy ha túl hevesen (najó, szörnyen vadul) mozog a pasi benned
van!pl: ha nemvagy eléggé nedves, vagy ha nincs elég sikosító az óvszeren.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!