Találatok a következő kifejezésre: Van olyan a 4-es, (222 db)

Miért van hogy banánt csak 7 hónapos korban ehetnek a babák, bébiételben meg van olyan ami 4 hónapos kortól, és banán van benne?

Legjobb válasz: Én még ilyet nem is hallottam, babám 6 hónapos korától eszi, nagyon szereti.

Én még ilyet nem is hallottam, babám 6 hónapos korától eszi, nagyon szereti.
Ezt a verziót nem ismerem. Édikém 4 hónapos korától szinte habzsolja magát a gyümölcsöt!
Amiért pl.tejbegrízt sem adhatsz 1 éves kor elõtt, a tejpép pedig tejbegríz.Azért nem adhatsz neki természetes ételeket, mert akkor a tápszerbõl meg a bébiételbõl kevesebb fogy.Én egyik gyerekemnél sem tartottam magam ezekhez az elõírásokhoz, és mindegyik egészséges, és semmire nem allergiás.
Nem a banán az egyetlen ilyen, és bár a banánt ha hamarabb eszi nem lesz baja, de vannak olyan ételek amik igazán nem valók egy 4 hós babának mégis beleteszik. Pont nemrég böngésztem át a polcokat az áruházakban...õrület. Ki adna a 4 hós babájának bárányhúsos babakaját? Ez csak egy példa, van egy csomó ilyen...
Én úgy tudtam banánt lehet hamarabb is adni mint 7 hó, én csak azért nem adok a kislányomnak, mert tápszers, és amúgy is nem elég lágy néha a széklete.A banán meg köztudottan hasfogó.
Az én lányom is ette a babánt 4 hónaposan.Még él!:) )) Én is néztem milyen baba kajcsik vannak 4 hónapos kórtól és én is elhültem h miket csinélnak.A kedvencem a milánóis kaja volt 4 hónapos kortól.Nagyon meg kell nézni ezeket a baba kajcsikat h mik vannak benne.Nem is értem h engedhetik meg h ilyenket csináljanak.Vajon van aki ezeket meg is veszi?
En ugy tudom, hogy elsok kozt lehet adni a banant, de eloszor meg kell figyleni, ha nem-e fogja meg a gyomrat.Es ha nem, akkor mehet. 8 hos kislany anyukaja
A kérdező hozzászólása: http://freeportal.hu/babakonyha/ Most láttam ezt a táblázatot, és ebben van benne. Köszönök minden választ.
A banános bébiételekben nincs benne a banán belselye, ahol a fekete magkezdemények vannak(ezek alergizálhatnak). Láttam már olyan táblázatot, ahol 1 éves kor után ajánlják a banánt. Az én kislányom 6 hónapos, most kóstoltuk a banánt, nagyon ízlik neki. Én kivágtam a fekete magkezdeményeket.

Milyen olyan ország van, aminek angolul a 2. a 4. és a 7. betűje ugyanaz?

fogadás...:D

Legjobb válasz: Legyek olyan kedves, hogy átnyálazzam neked érte az összes ország nevét (természetesen angol nyelven)? :D

Legyek olyan kedves, hogy átnyálazzam neked érte az összes ország nevét (természetesen angol nyelven)? :D
A kérdező hozzászólása: ahha léégyszi XD de most téll... senkinek 1 se jut eszébe? nem veszthetek! :D

Van olyan kávézó a 4-es, 6-os vonalán, ami nem olyan drága?

A Jászaitól a Blaháig mondjuk. Fontos lenne!

Legjobb válasz: A Mekiben a McCaffé nem drága.

A Mekiben a McCaffé nem drága.


Hova menjünk nyaralni? Összesen 4 felnőtt menne 3 gyerekkel (3-8 évesek). Olyan helyet szeretnénk, ahol lehet túrázni, van strand és van program a gyerekeknek és a felnőtteknek is egyaránt.

Legjobb válasz: Magyarországban gondolkodtok? Szerintem a Balcsin mindenféle program megtalálható már mindenkinek és rossz idõ esetén sem lehet unatkozni. Lehetne mondjuk a komphoz közeli település a déli parton (szántód, vagy Földvár) onnan gyorsan át lehet ruccanni Tihanyba, ahol azért látnivaló is van. Én szeretem a Balcsit soha nem unatkozom ott és mi is gyerekkel szoktunk menni.

Magyarországban gondolkodtok? Szerintem a Balcsin mindenféle program megtalálható már mindenkinek és rossz idõ esetén sem lehet unatkozni. Lehetne mondjuk a komphoz közeli település a déli parton (szántód, vagy Földvár) onnan gyorsan át lehet ruccanni Tihanyba, ahol azért látnivaló is van. Én szeretem a Balcsit soha nem unatkozom ott és mi is gyerekkel szoktunk menni.
Maps.google.com
[link] forrás: [link]
[link]
Itt az összes olyan: [link] Hamarosan lesz a sematikus térképek mellett topografikus térkép is.
Google Térképek
Az iPhone-t vagy a gombot nem szeretnéd otthagyni? Reklám:
Ha nem vagy mûszaki analfabéta, saját magadnak is meg tudod csinálni, ebayen vehetsz hozzá home gombot pár dolcsiért postával együtt. Meglepõen jól szerelhetõ az a telefon. Szervizekben kétlem, hogy ez megvárható mûvelet lenne - nem azért mert bonyolult(egyáltalán nem az), hanem mert a szervizes nem fog ezzel foglalkozni, amikor a vevõkkel is kell.
netrol tudsz olcson rendelni, jutubon meg talalsz hozza video magyarazatot a szereleshez, ird be, hogy iphone home button repair vagy replace, ilyenek...

Miért van ez? A 4 hónapos kisbabám nyög szopizás közben, olyan mintha erőlködne. A kezével pedig kapálódzik és néha össze-vissza karmol. Belecsimpaszkodik a hajamba és ráncigálja. Majd elkezd sírni. Tiszta nyugtalan.

Legjobb válasz: Szia! Az én babám is ezt csinálta és késöbb jöttem rá, hogy a fogacskája. Azért viselkedik így,mert feszíti és kinlódik a baba. Ilyenkor kezdtem használni a chaomilla vulgarist és a viburcol kúpot és az ínyére szopizás elött 10 percel a gélt kentem. Ha viszont nagyon szenvedett, akkor Nurofent adtam. Remélem segítettem.

Szia! Az én babám is ezt csinálta és késöbb jöttem rá, hogy a fogacskája. Azért viselkedik így, mert feszíti és kinlódik a baba. Ilyenkor kezdtem használni a chaomilla vulgarist és a viburcol kúpot és az ínyére szopizás elött 10 percel a gélt kentem. Ha viszont nagyon szenvedett, akkor Nurofent adtam. Remélem segítettem.
nekem 2 hós a kisfiam és csinálja ezt néha, de sztem azért meg kaksi vagy puki lesz belõle.
Szia. A 2 hónapos babám is csinál néha hasonlót, aztán érzem ahogy a puki kijön. Lehet Nálatok is ez van.
A kérdező hozzászólása: Nem pukizik és nem is kakil.Olyankor másképpen nyög.Ez inkább olyan nyögés , mintha a torkát köszörülné.Sokszor annyira ideges lesz, hogy lefordul a cicimrõl és éktelen sírásba torkollik az etetés.Viszont amikor a tápszert adom a cumisüvegbõl akkor megnyugszik.Félek, hogy le akar szokni a szopizásról.
Nem lehet hogy nehezebben jön neki a tejcsi, és ezért olyan nyugtalan, türelmetlen? Nekem is ezt csinlja néha a három hós babám, de nálunk iknább a puki vagy kaki miatt.
2hónapos fiam is csinálja. Nálunk a büfi a ludas.:) utána tök nyugisan szopizik tovább.
3 hós babám is szokta csinálni, ha nehezebben jön a tejcsi.
nekem is a 3 hónapos babám csinálja, ha nehezem jön a tej. Olyankor szoptatási testhelyzetet váltok, és akkor másik tejcsatornából jobban jön (pl fekvésbõl ülõ helyzet, ülésbõl fekvõ).

Van egy 90/4-es simsonom. Gyári karburátorral gyenge (kevés neki a kaja) Hallottam olyat is hogy ha átfúvókázom akkor se lesz jobb. Mert a levegő akkor is kevés lesz neki? !

Azt tudtam meg eddig hogy Amal karbit tegyek rá. Utána is néztem és 2 fajta van belőle, 19-es és a 21-es. Ti melyiket ajánlanátok ?

Legjobb válasz: ha kevés neki a levegõ akkor 21 mert ezek a számok az átmérõt jelentik vagyis nagyob a beáramló levegõ mennyisége

ha kevés neki a levegõ akkor 21 mert ezek a számok az átmérõt jelentik vagyis nagyob a beáramló levegõ mennyisége
A kérdező hozzászólása: Azt tudom. A gyári azt hiszem 16-os, a hengeremmel annyit csináltak hogy a beömlõt megkúpolták(nincs végig felmarva 19mm-re)
akkor amal 19 elég lesz mert a régi azért kevés mert csaak 16 os
A kérdező hozzászólása: Nem 19-re van marva, hanem 23mm-re megmértem ma. Csak 19mm-re emlékeztem.
Akkor egyertelmü mi kell ra :D

Másnak is olyan a pampers hogy a 3-as már kicsi, a 4-es viszont nagynak tűnik, mert a babám térdénél lifeg majdnem, pláne mikor már egy kicsi pisi is van benne. Mit ajánlanátok helyette?

Legjobb válasz: szia én is így jártam aztán rátalálta a dm saját márkás pelusára babylove http://baba-mama.vatera.hu/hasznos_babatartozekok/pelenka_pe.. csak ezt találtam a neten képiránt nekünk nagyon bevált kb 4hós kora óta ezt használom a tescossal felváltva

szia én is így jártam aztán rátalálta a dm saját márkás pelusára babylove http://baba-mama.vatera.hu/hasznos_babatartozekok/pelenka_pe.. csak ezt találtam a neten képiránt nekünk nagyon bevált kb 4hós kora óta ezt használom a tescossal felváltva
Szia! Igen én is ebben a helyzetben vagyok, h a 3as már lassan szükös lesz neki, de a 4es meg lifeg a lába között, olyan, mintha lecsuszna róla, és én sem tudom mit kellene használni, melyik pelust, ébn is ezen gondolkozom. Azt hittem csak nálunk van ilyen gond, de ugy látom mégsem csak mi vagyunk ezzel igy!:)
Szia! Mi is voltunk így, minden méretváltásnál. Azt csináltam, hogy felhúztam a "hónaaljáig" és visszahajtottam. És a tépõzárral jó szorosra húztam, de csak annyira, hogy ne szorítsa a kis pocakját. Így jó volt, nem lifegett a térdénél. De kipróbálhatsz más márkát is, hátha az jobban beválik ebben az átmeneti idõszakban.
Szerintem a 3-as Libero nagyobb, mint a Pampers 3-as. Én még 4-es Pamperst nem vettem, mert még csak 7, 5 kg-os a fiam, gondoltam, hogy az nagy lehet. A 3-as Libero még egy darabig jónak tûnik.
Mi liberot használunk, és most váltottunk 4-esre mert a 3-as hiába lett volna még jó súlyra, de már kifolyt belõle a pisi, ha véletlenül tovább volt benne a kisfiam. Semmi gondot nem okozott a váltás, olyan szorosra tudom igazítani, hogy ne lötyögjön. Esetleg próbáld ki a liberot.
Az én kislányom 6.5 kg, 4 hónapos, de mi már egy hónapja a 4-es pamperst használjuk. Nekem az a tapasztalatom, hogy nem azt kell nézni, mi van a súlycsopotra írva, hanem hogy valójában melyik méret felel meg neki. Pl a 2-es méret elvileg 6 kg-ig jó, tehát nemrég még bele kelett volna férnie, ehhez képest kb 2 hetes korában is alig tudtam ráéerõltetni (3.5 kilóval született). Én hátul jobban felhúzom, így a hátán magasabban van a pelus, mint elõl (elõl kb a köldökéig ér), és így teljesen jó a méret. Nekem a kórházban úgy tanították, hogy egy kicsit lógnia kell, hogy ha belemegy a kaki, vagy megtelik pisivel, akkor legyen helye "elférni". Szertintem próbáld meg így. Mi egyébként mindig akkor váltottunk méretet, amikor vagy már "tarkón kakilta magát", vagy pedig a kis combja már piros volt, mert szorította a pelus.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

MATEMATIKA:Hány olyan kétjegyű szám van, amely: a, osztható 3-mal és 4-gyel b, osztható 3-mal vagy 4-gyel c, nem osztható sem 3-mal sem 4-gyel?

Legjobb válasz: a, 8-> 99/(3*4) b, nemtudom, hogy a 3 ÉS 4 beleszámít-e, ha nem, akkor 41-> (99/3-8)+(99/4-8) egyébként 49-> (99/3)+(99/4)-8 (8 a mindkét számmal osztható számok, emiatt kétszer vannak benne az eredményben.) c, 51-> 100-49 (b feladat eredménye, mert az az összes olyan szám ami bármelyikkel is osztható)

a, 8-> 99/(3*4) b, nemtudom, hogy a 3 ÉS 4 beleszámít-e, ha nem, akkor 41-> (99/3-8)+(99/4-8) egyébként 49-> (99/3)+(99/4)-8 (8 a mindkét számmal osztható számok, emiatt kétszer vannak benne az eredményben.) c, 51-> 100-49 (b feladat eredménye, mert az az összes olyan szám ami bármelyikkel is osztható)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!