Találatok a következő kifejezésre: Van olyan Budapesten, ahol a (156 db)

Budapesten van Pigna "szaküzlet"? Vagy hol van olyan írószerbolt, ahol a legtöbb Pigna termék van?

Legjobb válasz: Itt a Mo-i forgalmazó weboldala : http://www.pignahungaria.hu/ Itt találod a boltokat, ahol megvásrolhatod a PIGNA-termékeket : http://www.pignahungaria.hu/partnerek.htm

Itt a Mo-i forgalmazó weboldala : http://www.pignahungaria.hu/ Itt találod a boltokat, ahol megvásrolhatod a PIGNA-termékeket : http://www.pignahungaria.hu/partnerek.htm

Van olyan iskola, ahol a tanár mellre osztályoz? Vagy pedofil? (budapesten! )

Legjobb válasz: mert akkor oda mész suliba!? gratulálni tudok csak.

mert akkor oda mész suliba!? gratulálni tudok csak.
sok pornót nézel.. :D
A kérdező hozzászólása: nem azért kérdeztem okoska :) ))
hanem??
A kérdező hozzászólása: barátnõm mondta h abba a suliba ahova menni akarok ilyen a tanár, és azért kérdeztem, mert ha tényleg nyilván nm oda megyek hnm normális suliba.
nemcsak 1 tanár fog tanítani... amugymeg tudja jól, hogy repültök a suliból mindketten ha lesz valami köztetek.
hat akkor menj masikba
A kérdező hozzászólása: szerinted miért nem akarok oda menni? jooég-.-"""""" majd pont egy vén fsz kell nekem

Budapesten hol van olyan bolt, ahol a régi gépemet beszámítják?

Új gépet vagy laptopot szeretnék venni és nincs id?m neten hírdetgetni. Van Budapesten olyan bolt, ahol a használtat beszámítják(Athlon X2 64 5200+)? El?re is kösz.

Legjobb válasz: hát ez engem is érdekelne. 1990-bõl származó gépet is számítanak be valahol?

hát ez engem is érdekelne. 1990-bõl származó gépet is számítanak be valahol?
A legtöbb szerviz, ami alkatrészeket és javítást is vállal, az vesz használt gépet. De ne számíts arra, hogy komoly összeget kapsz értük. Szóval, ha sokat számít a kapott összeg, inkább hirdesd meg, ha csak megakarsz szabadulni tõle, akkor jó megoldás lehet egy pc bontó.
http://www.perfektpc.net/ én ajánlom õket nagyon (volt 1-2 cserém velük), de sztem elõtte hívd fel õket
http://www.pcboltok.eu - a legtöbb bolt, ahol árulnak használt cuccot, be is számít/felvásárol.

Budapesten hol vannak olyan szórakozóhelyek ahol összelehet ismerkedni olyan lánnyal aki nem egy éjszakás kalandot keres? Vagy akkor marad a közösségen belüli ismerkedés.

Legjobb válasz: Szia! Igen, vannak kimondott olyan szórakozóhelyek, ahol az egy éjszakás dolog jellemzõ a leginkább.. Az underground/alternatív helyek -általában- nem ilyenek. Tehát most nem ezekre gondoltam: Morrisons, Play, Hajógyári szigeten amik vannak. Hanem pl.: Lokál Bár, Corvintetõ, Gödör klub... :)

Szia! Igen, vannak kimondott olyan szórakozóhelyek, ahol az egy éjszakás dolog jellemzõ a leginkább.. Az underground/alternatív helyek -általában- nem ilyenek. Tehát most nem ezekre gondoltam: Morrisons, Play, Hajógyári szigeten amik vannak. Hanem pl.: Lokál Bár, Corvintetõ, Gödör klub... :)

Budapesten hol vannak olyan helyek, ahol olcsón lehet használt könyveket venni? (ezalatt a 200ft alatti könyvekre gondolok, mint a nyugatinál is van egy kettő, de olyan ahol sok könyv van)

Legjobb válasz: Keleti pu 6-os vágánynál 300/db áron kínálnak többszáz félét. Ugyan nem 200 Ft alatt, de majdnem. Újpesten a Burger melletti antikvárium is olcsó.

Keleti pu 6-os vágánynál 300/db áron kínálnak többszáz félét. Ugyan nem 200 Ft alatt, de majdnem. Újpesten a Burger melletti antikvárium is olcsó.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
astoria-kalvin ter kozott is van vagy 5 antikvarium... a nyugatinal utcaszinten, az adidas bolt fele is van, a jaszai fele setalva is van... petofi csarnok-bolhapiac-minden hetvegen van egy rakat konyves...
Nyár elején a Szabó Ervinben szokott lenni selejtezés, és bagóért árulják a könyveket, néha az utcán standokon, néha a ruhatár elõterében.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Õrs vezér tere, Sugár/ha még ez a neve :) ) / elõtti bódék egyikében volt ilyen könyves.

Budapesten a belvárosban hol van olyan pizzéria, ahol széles a választék és viszonylag olcsó?

Legjobb válasz: picasso point. de jónak nem jó. a belvárosban olyat ne, találsz, ahol kimondottan jó a pizza és még olcsó is

picasso point. de jónak nem jó. a belvárosban olyat ne, találsz, ahol kimondottan jó a pizza és még olcsó is
Én a király utcai pizzériával elégedett vok és árban is jók!
Astoriánál tudok egyet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! A nevét esetleg tudod? Vagy vmi infot, ami alapján megtalálom?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!