Találatok a következő kifejezésre: Van olyan Budapesten, ahol (614 db)

Budapesten van olyan hely, ahol van relax massage roll, és ha igen mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem vagyok lusta hetek óta keresem ezen a módon de budapesten semmi nincs csak az oriencarees ahol önállón nem is lehet használni csak mindenféle csodakezeléssel együtt több 10ezrekért.

A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem vagyok lusta hetek óta keresem ezen a módon de budapesten semmi nincs csak az oriencarees ahol önállón nem is lehet használni csak mindenféle csodakezeléssel együtt több 10ezrekért.
gugliba beírod: relax massage roll, kiválasztod, hogy: magyar nyelvû oldalak... és E"voila, hamarabb kapsz korrekt választ, minta vag itt. Csakhát lusta vagy... Sorry, de ez van.... lehet lepontozni, az igazság nem szégyen, csak kellemetlen!

Budapesten hol vannak olyan szórakozóhelyek ahol összelehet ismerkedni olyan lánnyal aki nem egy éjszakás kalandot keres? Vagy akkor marad a közösségen belüli ismerkedés.

Legjobb válasz: Szia! Igen, vannak kimondott olyan szórakozóhelyek, ahol az egy éjszakás dolog jellemzõ a leginkább.. Az underground/alternatív helyek -általában- nem ilyenek. Tehát most nem ezekre gondoltam: Morrisons, Play, Hajógyári szigeten amik vannak. Hanem pl.: Lokál Bár, Corvintetõ, Gödör klub... :)

Szia! Igen, vannak kimondott olyan szórakozóhelyek, ahol az egy éjszakás dolog jellemzõ a leginkább.. Az underground/alternatív helyek -általában- nem ilyenek. Tehát most nem ezekre gondoltam: Morrisons, Play, Hajógyári szigeten amik vannak. Hanem pl.: Lokál Bár, Corvintetõ, Gödör klub... :)

Budapesten hol vannak olyan helyek, ahol olcsón lehet használt könyveket venni? (ezalatt a 200ft alatti könyvekre gondolok, mint a nyugatinál is van egy kettő, de olyan ahol sok könyv van)

Legjobb válasz: Keleti pu 6-os vágánynál 300/db áron kínálnak többszáz félét. Ugyan nem 200 Ft alatt, de majdnem. Újpesten a Burger melletti antikvárium is olcsó.

Keleti pu 6-os vágánynál 300/db áron kínálnak többszáz félét. Ugyan nem 200 Ft alatt, de majdnem. Újpesten a Burger melletti antikvárium is olcsó.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
astoria-kalvin ter kozott is van vagy 5 antikvarium... a nyugatinal utcaszinten, az adidas bolt fele is van, a jaszai fele setalva is van... petofi csarnok-bolhapiac-minden hetvegen van egy rakat konyves...
Nyár elején a Szabó Ervinben szokott lenni selejtezés, és bagóért árulják a könyveket, néha az utcán standokon, néha a ruhatár elõterében.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Õrs vezér tere, Sugár/ha még ez a neve :) ) / elõtti bódék egyikében volt ilyen könyves.


Budapesten hol van olyan üzlet, ahol tudok venni/kölcsönözni estélyi rucit ami szexi is és mégis alkalmi, nővérem esküvőjére? Májusban lesz tehát remélhetőleg jó idő lesz és időben szeretnék ruhát keresni. Ja és kb mennyibe kerülnek?

Legjobb válasz: A Westendben nagyon sok ilyen alkalmi ruhás bolt van, ahol szép koktélruhákat, estélyiket lehet kapni, olyan 15000-20000ft körül. Az Orsayban is kaphatók ugyanígy csinos, elegáns egyberucik.

A Westendben nagyon sok ilyen alkalmi ruhás bolt van, ahol szép koktélruhákat, estélyiket lehet kapni, olyan 15000-20000ft körül. Az Orsayban is kaphatók ugyanígy csinos, elegáns egyberucik.

Budapesten van olyan bolt ahol használt játékok vannak olcsón?

Direkt nem ilyen netes rendelésre gondolok, mint vatera és társai, viszont a turkálókban meg a piacokon csak a "kacatjátékok" vannak olcsón, amikkel nagyon nem tudnak mit kezdeni a gyerekek.Fiaimnak is van kismillió autó, dínó meg egyéb figurák, de nem köti le őket. Szeretnék bevásárolni nekik hasznosabb játékokat, amikkel tudom, hogy oviban-bölcsiben is szívesen játszanak, de újonnan nem engedhetem most meg ezeket magamnak. Gondolok itt olyanokra, hogy: montessori torony, pötyi építő, tüskés építő, húzogatós/tologatós játékok, fakockák, dominó, lego/duplo, kalapálós játékok, vasút, barkácsszett, teke, jenga, puzzle, kirakó, ilyesmik.Valakinek ötlet?

Legjobb válasz: Ha Budapesten vagy közelében laksz: http://www.felkrajcar.hu/uj/

Ha Budapesten vagy közelében laksz: http://www.felkrajcar.hu/uj/
aprod.hu-n én vettem másoktól sok mindent.

Budapesten a belvárosban hol van olyan pizzéria, ahol széles a választék és viszonylag olcsó?

Legjobb válasz: picasso point. de jónak nem jó. a belvárosban olyat ne, találsz, ahol kimondottan jó a pizza és még olcsó is

picasso point. de jónak nem jó. a belvárosban olyat ne, találsz, ahol kimondottan jó a pizza és még olcsó is
Én a király utcai pizzériával elégedett vok és árban is jók!

Budapestnek van olyan része, ahol lehet lovaskocsival közlekedni?

Legjobb válasz: #1-nek Hidd el nem tanították, hogy hol vannak Budapesten táblák kirakva!

A kérdező hozzászólása: #1-nek Hidd el nem tanították, hogy hol vannak Budapesten táblák kirakva!
Régen a körúton belül tilos volt lovaskocsival járni. Ma Soroksáron biztos lehet, ott van is egy fuvaros. A Bécsi úton is lehet, arra járnak a konflisok, meg a Várban is.
És te mért is nem tudod, amikor tanították?! Tábla tiltja, ahol nem lehet, általában ezek a fõutak.
Több lovaskocsit láttam már Budapesten, mint tiltótáblát! :D Nem kell tudnod fejbõl: mész, mész, aztán ha tiltótáblát látsz, nem mész tovább! :D
Szerintem csak a legforgalmasabb bevezetõ utakról vannak letiltva az állati erõvel vont jármûvek, szóval alapvetõen mindenhol szabad, kivéve egy-két nagyobb utat.

Budapesten hol van olyan bolt, ahol tudok venni tartásjavító hevedert?

Mindenhol kerestem valami hevedert, vagy ilyesmit, amivel kier?szakolhatom magamból az egyenes tartást, de nem találtam egy budapesti boltot sem. Nem tudtok egyet? El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Gyógyászati segédeszköz boltokban kapható. Budapesten van egy a Margit korúton. A nevük: Margitmed. Azt nem tudom, hogy most tartanak-e ilyet. Régebben volt. Ma kaptam meg a Bon Prix katalógust. Abban is láttam ilyet. A neten is fent van ez a cég.

Gyógyászati segédeszköz boltokban kapható. Budapesten van egy a Margit korúton. A nevük: Margitmed. Azt nem tudom, hogy most tartanak-e ilyet. Régebben volt. Ma kaptam meg a Bon Prix katalógust. Abban is láttam ilyet. A neten is fent van ez a cég.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Megnézem.

Budapesten van Pigna "szaküzlet"? Vagy hol van olyan írószerbolt, ahol a legtöbb Pigna termék van?

Legjobb válasz: Itt a Mo-i forgalmazó weboldala : http://www.pignahungaria.hu/ Itt találod a boltokat, ahol megvásrolhatod a PIGNA-termékeket : http://www.pignahungaria.hu/partnerek.htm

Itt a Mo-i forgalmazó weboldala : http://www.pignahungaria.hu/ Itt találod a boltokat, ahol megvásrolhatod a PIGNA-termékeket : http://www.pignahungaria.hu/partnerek.htm

Budapesten van olyan kollégium ahol nyáron is lehet aludni? Vagy valami hostel?

Lehet?leg olcsón!

Legjobb válasz: Szerintem kábé az összes kollégium Budapesten hostelként is mûködik nyáron!

Szerintem kábé az összes kollégium Budapesten hostelként is mûködik nyáron!
Mindegyik
http://www.hostelbookers.com/hostels/hungary/budapest/?&gcli.. itt 4-5 eurótólvannak a szállások


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!