Találatok a következő kifejezésre: Van olyan Budapesten, (1050 db)

Van olyan Budapesten ügyködő jóst, jósnőt, aki nem dolgozik túl drágán és a jóslatai másnál már beválltak? Köszi: Nóra

Legjobb válasz: Igen. Olyan híres, hogy a Budapest TV-be is bekerült. Jósláson kívül tud még "pénzenergiát" is küldeni.

Igen. Olyan híres, hogy a Budapest TV-be is bekerült. Jósláson kívül tud még "pénzenergiát" is küldeni.
"Már csak az a kérdés hol árulnak ilyeneket? " A cipõboltban, vagy a pékségben. Használd a Google-t és írd bele, hogy mit akarsz.
"Az sem mindegy, hogy 10 baratno, vagy igazi kuncsaft vallja, hogy a jos "tud valamit'. Baratnot ossze lehet szedni, de az uzlet akkor becsuletes ha kuntcsaftok allitjak a josno tudasat." Szóval nem esett le, hogy mire célzok... Kár, bár már sejtem miért. Amúgy különösen vicces a becsületet, jóslást és az üzletet egy gondolatmenetben emlegetni.:)
"Allitja, vagy be is jonnek/jottek a joslasai? Nem mindegy." De mindegy. 10 barátnõt akármikor összeszed, akik alátámasztják, hogy bejöttek a jóslatok. Akinek mégse jött be, az pedig nem fog ott állni sztrájkolva 24/7.
Tarot kártyát vegyél szerintem, interneten is lehet rendelni, vagy könyvesboltban, ezoterikus boltban meg tudod venni. Fontos, hogy meg tudd nézni a lapokat, és azt vedd meg, amelyik szimpatikus, aztán már csak egy értelmezõ könyv kell hozzá. Crowley Tarot szerintem nagyon jó és ahhoz elég érthetõ könyvek is vannak.
A Crowley Tarot veszélyes !!! A Rider Tarot jó, Hajó Bansah: Tanácsadó Tarot sokkal érthatõbb és TISZTA !
Egy dologról tudod meg, hogy valaki igazán ért a jósláshoz vagy az ezoteriához, ha ingyen ad tanácsot, a többiek ál jósok. Egy ilyen ember tele van bölcsességgel és tapasztalattal.
Köszönöm Agrippa! Az ajándékot Mi is ingyen kapttuk, jó látni ha boldogok az emberek! Karácsony egész évben !!!
erigy nagyanyámhoz!
Véletlen generátor 4ever! Használd a facebookon a phrases alkalmazást, nekem bevált!
A kérdező hozzászólása: Ismét köszi a válaszokat! Meg tudnád mondani pontosan mi az a phrases? Nem hallottam még róla! Köszi: Nóra
A Férjemmel szívesen segítünk, ingyen. Minden kérdésedet igyekszünk megválaszolni, de Komárom mellett élünk.
nori: segitek sporolni: ne higyj ezekben a szarsagokban. csak lehuznak penzzel, es aki allitja hogy mukodott neki, az a, sajat magat is becsapja( mert ugye ciki azt mondani, hogy elmentem fizettem es semmi eredmenye) b, Hazudik c, A nagy szamok torvenye alapjan, mivel a joslatok tobbsege nagy altalanossagokra vannak kitalalva, csalad egeszseg gyerek, vagy bejon amit josol vagy nem . d, Onbeteljesito joslatok. Azt josoljak, hogy 3 gyerek, addig meg nem allsz amig 3 gyerek nem lesz pl. most sporoltam neked egy kis penzt. Tessek felajanlani a felet, a gyermeketkeztetesnek, a rakkutatasnak, vagy tetszoloeges jotekonysagi szervezetnek
A kérdező hozzászólása: Nem rossz gondolat, hogy vásároljak magamnak ilyen csomagot, végül is nem egy ördögtõl elrugaszkodott dologm biztos meg lehet tanulni. Már csak az a kérdés hol árulnak ilyeneket? Köszi a válaszokat: Nóri
13:33 vagyok. ezekszerint nem jott at az ironia. ELnezest atfogalmazom: En meg nem talalkoztam olyan jossal budapesten, amelyik ne mukodott volna:) ))))) mindegyik igaz.:) ))))) De vigyazz! Hallottam mar olyanrol, akinek csak 90% ban jottek be a joslatai.:) ))))) azokat keruld, azok sarlatanok. :) )))))Csak olyanhoz menj, aki azt allitja h 100%ban bejottek a joslatai:) ))))) igy mar remelem atmegy az ironia
Az sem mindegy, hogy 10 baratno, vagy igazi kuncsaft vallja, hogy a jos "tud valamit'. Baratnot ossze lehet szedni, de az uzlet akkor becsuletes ha kuntcsaftok allitjak a josno tudasat.
Utolso, Allitja, vagy be is jonnek/jottek a joslasai? Nem mindegy.
tudok egy jobbat nagyjából 6000 Ft-ba fog kerülni vegyél egy pakli tarot kártyát meg hozzá egy értelmezõ könyvet. Sok szerencsét! szólok a pénzért dolgozó idióták csak a manidra hajtanak. az én megoldásom kicsit idõigényesebb de hatásosabb !;)
A facebookon az alkalmazások között keress rá. Ezen belül vannak kisebb alkalmazások, ami mindig más eredményt ad neked véletlenszerûen. Például: mi fog történni veled holnap? ki vagy valójában? hogy csókolsz? milyen csillámpóni vagy? melyik alkoholista vagy a falunkból? mi lesz a szerelmed keresztneve?
Én tudok olyat, akinek a jóslatai nálam is és a barátnõmnél is teljesen beváltak. Egyáltalán nem volt drága és végtelenül kedves volt. De mivel nem akarok itt reklámot, aki ír nekem privátban, annak megadom az elérhetõségét. Én félévente visszajárok hozzá.
en meg nem talalkoztam olyan jossal budapesten, aki ne mukodott volna. mindegyik igaz. De vigyazz! Hallottam mar olyanrol, akinek csak 90% ban jottek be a joslatai. azokat keruld, azok sarlatanok. Csak olyanhoz menj, aki azt allitja h 100%ban bejottek a joslatai
nem
Jo, mondjuk nekem is fura mikor a cigany nyomogatja az androidot:-) :-) :-)
nagyon unalmas amit a budapestiek képzelnek. meg a dunántúliak is azt hiszik, hogy keleten csak cigányság van meg putri. igen, nekünk nincs a közelben ausztria, vagy a balaton vagy horváthország. de ennek ellenére is is van munkahely. nagyon tájékozatlanok és buták, akik azt hiszik a saját városukon kívül nincs élet.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Erdekes amit irsz nyolcas mert en ugy tudom magyarorszagon lett europaban elosszol metro a kisfoldalatto szemelyeben. Igaz nem sokkal azelott hogy beindult rozsa sandor meg vonatot rabolt. De a nagykepu nyugatiak ezt valahogy elfelejtik? Ezzel magukat jaratjak le. A masik en vudekre koltoztem 10 eve budapestrol es mindenki azt hitte valami lovaskocsis faluba kerulok. Nos nem, rengeteg portan ott all a bmw, a nissan es a zsuzuki a ritka es aki szegeny annal zsiguli all, nem pedig lovaskocsi. Ami erdekes hogy sirnak hogy nincs szorkozasi lehetoseg pedig vonallat egy ora a campona vagy a deli es onnan akarhova tovabbi fel ora a westend. Budapestrol se eretem oda gyorsabban korabban. Mikor mondtam hogy hol lakom s a BME-n dolgozom, azt hittek hazudom mert falun nincs BME. Elmagyaraztam hogy ettol a falutol 1 ora a BME, a budapesti lakasombol meg 50 perc volt...
A kérdező hozzászólása: bocs nem ide
A kérdező hozzászólása: Én azért vagyok anticionista, mert Izrael egy Nyugati kultúrájú, liberális, dekadens állam. A hagyományos, ortodox zsidókat tisztelem, ahogy a muszlimokat, valamint az ortodox keresztényeket is.
Nem. Olyat viszont hallottam, hogy Magyarországról néhol azt hiszik, (jó esetben tudják, hogy ország és, hogy hol van) hogy nincsen nálunk se metró, sem autó, sem pedig angol wc. Azt hiszik lovaskocsival járunk. Ebben az a vicc, hogy egyik ismerõsöm mesélte, hogy volt itt valaki akinek ezt mondták, már nem tudom honnan jött, és pont egy ilyen kis községben járt itt tõlünk nem messze, ahol pont a külvárosban földet mûvelnek, meg ott vannak a szántók, és lovaskocsik járkálnak, és pont egy lovaskocsit látott meg elõször :D
Kapolcson történt, vagy egy évtizeddel ezelõtt. (vagy még régebben). ülök a tömegben, beszélgetni kezdek a mellém sodródott emberkével. említem, hogy megyek másnap Balatont úszni, szoktam azt is a Mûvészetek Völgye alatt. kérdezi: s sak ezért szoktál lejönni? mondom, lejönni? honnan? mire õ: miért, nem pesti vagy? mert a Mûvészetek völgyébe csak pesti jöhet, nekik találták ki, hogy lássanak falukat is, vagy mi? helyi lakosok, vagy, mint esetemben, megyebeliek (Veszprém), nem is lehetnek? és akkor még az ország többi részérõl nem is beszéltünk... vagy, mikor még anno szoktam csetelni, beírtam helynek, hogy Vp, mint Veszprém rövidítve, erre mindenki Bp-t gondolt, biztos félreütöttem. merthogy internet csak Pesten van...
úgy úgy :) )
off: A milka tehén?
Off: a tehén lila.
Egy budapesti srác mondta nekem, mikor lejött Szegedre, hogy a legszebb vidéki város amit életében látott és szívesen lakna itt.
Magyarországi egyik legnagyobb városában lakom. Amikor lejöttek "vidékre" egy barátom budapesti barátai meglepõdtek, hogy vannak Tesco-k, hogy vannak bevásárlóközpontok, hogy van mozi és ráadásul ugyanazokat a filmeket játsszák benne, mint Budapesten :D Alig mertek beülni velünk egy jó helyre, mert hogy biztosan iszonyat drága, aztán meglepõdtek, mert Budapesten, ha egy ilyen helyen iszogattak volna, az legalább kétszer ennyibe került volna.
Din man he, hà ez nem jo mer keves benne a gigábájt!

Hol tudok paintball fegyvereket venni? Van olyan budapesten, hogy paintball bolt? Vagy esetleg érdemes kínai piacon venni?

Legjobb válasz: Hogy hol van BP.-n azt ne tõlem kérdezd. Kínai piacon semmiképp ne vegyél, mert én webshopból rendeltem és onnan is egy hibás(kiengedi a CO-t) és használtat kaptam.(ezeket nem is tüntették fel) Kizárólag boltból érdemes venni újat és azt is csak akkor, ha elõtte alaposan megnézted, nem találtál rajta karcolást/forrasztást és lehetõleg ki is próbáltad.

Hogy hol van BP.-n azt ne tõlem kérdezd. Kínai piacon semmiképp ne vegyél, mert én webshopból rendeltem és onnan is egy hibás(kiengedi a CO-t) és használtat kaptam.(ezeket nem is tüntették fel) Kizárólag boltból érdemes venni újat és azt is csak akkor, ha elõtte alaposan megnézted, nem találtál rajta karcolást/forrasztást és lehetõleg ki is próbáltad.

Van olyan budapesti hely, ahol torkos csütörtökön születésnap akció is van?

Legjobb válasz: Meg minden nõnek ingyen welcome drink meg a jelmezben érkezõknek még õk fizetnek, hogy fogyasszanak :D Ne légy telhetetlen. Ezt az akciót nem szokták mással összevonni, önmagában is nagy kedvezményt adnak.

Meg minden nõnek ingyen welcome drink meg a jelmezben érkezõknek még õk fizetnek, hogy fogyasszanak :D Ne légy telhetetlen. Ezt az akciót nem szokták mással összevonni, önmagában is nagy kedvezményt adnak.
A kérdező hozzászólása: És ahol csak születésnapi?
A trofeában (nem tudom ismered-e, ez olyan étterem ahov befizetsz ha jól tudom 5000Ft-ot, de lehet kevesebb, és anyit eszel, iszol amenyi beléd fér), ott a szülinapos kap egy normál méretû tortát ajándékba. Persze csak ha a bejelntkezésnél mondod hogy szülinap van.
A kérdező hozzászólása: Azt ismerem. Valami más nincsen?

Mennyibe kerül villanybojler átnézetése szerelővel? Van olyan budapesti szerelő, akit tudtok ajánlani is?

Legjobb válasz: Én ugyan vidéki vagyok de viszonyítási alapnak talán jó lessz. Akár takarítás akár javítás(teljes szétszedõs)azt én 5000Ft-ért szoktam csinálni+anyag.Egyébbként ha Hajdu boylerõl van szó itt 1 teljes felújítás anyag kölsége max 10000Ft. Remélem segítettem.

Én ugyan vidéki vagyok de viszonyítási alapnak talán jó lessz. Akár takarítás akár javítás(teljes szétszedõs)azt én 5000Ft-ért szoktam csinálni+anyag.Egyébbként ha Hajdu boylerõl van szó itt 1 teljes felújítás anyag kölsége max 10000Ft. Remélem segítettem.

Van olyan budapesti vagy környéki kutyaiskola, ahol hétköznap du. Van oktatás?

Egy csomó kutyasuli honlapját megnéztem, és mindenhol hétvégén van csak oktatás. Én hétvégén mindig dolgozom sajnos.

Legjobb válasz: Népliget,Strázsa Kutyaiskola.Kedd-csütörtök délután van oktatás,du.18 órától.

Népliget, Strázsa Kutyaiskola.Kedd-csütörtök délután van oktatás, du.18 órától.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Esetleg tudod, hogy mennyibe kerül?
Happy Dog suli. Kõbánya, kedd-csütörtök Keresd a honlapjukat.
A Strázsa 12 ezer ft/hó, de itt élelemmegtagadástól kezdve életszerû helyzetekben végzett fegyelmezõig minden van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm még egyszer.

Van olyan budapesti könyvesbolt, ahol elfogadnak kultúrautalványt?

nem kell keres?oldal címe, mert az egyet sem ad ki, de lehet olyan kis bolt, ahol esetleg már jártatok szerencsével. Esetleg ugyanez a kérdés dvd-re.

Legjobb válasz: több cég ad ki kulturautalványt, én legalább 3-al találkoztam. a bolt ajtaja mellé ki szokták tenni matricával, hogy mit fogad el. Libri pl. van amit elfogad van amelyiket nem. pl. asodexho kulturautalványát 3db könyesbolt fogadja el egész pesten

több cég ad ki kulturautalványt, én legalább 3-al találkoztam. a bolt ajtaja mellé ki szokták tenni matricával, hogy mit fogad el. Libri pl. van amit elfogad van amelyiket nem. pl. asodexho kulturautalványát 3db könyesbolt fogadja el egész pesten
A kérdező hozzászólása: na, ennek a 3-nak kellene a neve, címe...
Nekem is pont ez volt a problémám, de szerencsére találtam egyet: Ferihegy Center Líra könyvesbolt!!!! Egy csomó könyvet vettem már ott kultúra utalványra.

Van olyan budapesti gimnazium, ahol nem adnak fel lecket?

Olyan gimnaziumot keresek, ahol megtanitjak az anyagot a suliban es nem kell otthon meg orakat tanulni.

Legjobb válasz: Nagyon egyszerû! Legyél tanszobás!

Nagyon egyszerû! Legyél tanszobás!
Szerinted?!
EZ most egy komoly kérdés vagy valami poén? Õk leadják az anyagot, ha te ott mindent megjegyzel akkor nem kell otthno tanulnod. De abból kiindulva, hogy olyan iskolát keresel ahol otthon nem kell tanulni, akkor nem olyan az agyad, hogy mindent elsõre azonnal megjegyez. Így nincs nyert ügyed. És a gimnáziumok nem olyan könnyûek.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem poen. Jartam kulfoldon iskolaba, es egesz heten nem adtak lecket, ott megtanitottak mindent. En egyszeruen keptelen vagyok otthon ravenni magam, hogy tanuljak ... Ahhoz en mar tul lusta vagyok. Es mindig ebbol van a baj. Pedig ha jok a tanarok, akkor a suliban jol megy a tanulas. Szoval van ilyen suli Budapesten vagy nincs?
Szerintem nincs. Egy alap dolog, hogy otthon is tanul az ember. Ugyanis 45 perc alatt az anyagot nem lehet megjegyezni vagy ha igen akkor valami keveset vesznek. Pl egy angol szavakat, hogy lehet megjegyezni, azt otthon is kell tanulni. Hacsak valaki nem olyan, hogy egyszer hallja és kész. Ha meg valahol elkezdik valami játékos formában tanulni órán akkor az valami kisegítõ lehet.
Vagy ha a fejedben egy tera bájtos meghajtó van akkor nem kell otthon tanulnod, órán az anyagot lemented egy word-be, órán pedig csak megnyitod, (poén)
10:31 Az emberi agy jóval nagyobb mint 1 TB. Olyan 2-3 petabyte.
hallod, kérdezõ, te egy akkora õstulok vagy.Otthon mindig kell tanulni valamit, a lustaság az a te gondod, kis finnyás takony vagy.

Van olyan budapesti, vagy környéki lány, aki laza kapcsolatra vágyik egy figyelmesnek, jófejnek tartott pasival?

Mondjuk egy komolyabb csalódás után, mint én...

Legjobb válasz: Elõbb heverd ki a csalódásodat, és utána keress nõt.

Elõbb heverd ki a csalódásodat, és utána keress nõt.
ne itt reklámozd magadat ratyi rambó! xD
nem létezik olyan lány, aki a haverod és szexel is veled. Minden csajnak hû szerelmet ígérõ, papucsítható balszaft kell :) Úgyhogy én közéjük dogom a golyóm, miután lemetszettem egy bozótvágóval :) Lehet kapkodni érte...
A kérdező hozzászólása: Köszi az értelmes válaszokat. Szerintem csalódás kiheverésére is jó lehet egy ilyen kapcsi...Mit gondoltok?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!