Találatok a következő kifejezésre: Van olyan -s mi a (112 db)

A bal alkaromon nem olyan szerda körül kis puklik jelentek meg, nem vörösek, és nem viszketnek annyira, de most már egyre több van belőlük :S Mi lehet ez?

Anyám szerint kiütés az izzadtságtól, de ma egyáltalán nem izzadtam!

Legjobb válasz: Lehet allergiás ekcéma, valamilyen gyógyszer-kiütés, élelmiszerallergia, de ótvar is (rüh), ami szintén elég gyakori. nézesd meg orvossal, ne terjedjen kezeletlenül esetleg

Lehet allergiás ekcéma, valamilyen gyógyszer-kiütés, élelmiszerallergia, de ótvar is (rüh), ami szintén elég gyakori. nézesd meg orvossal, ne terjedjen kezeletlenül esetleg
A kérdező hozzászólása: Jaj, ez ijesztõ :( De mostanra meg teljesen eltûntek! O.o Lehet, hogy estére megint kijön...

Van olyan oldal -s mi a címe-, ahol azok a helyek vannak felsorolva, amik elfogadnak kultúrautalványt?

Legjobb válasz: Sodexhosra gondoltál? http://www.sodexhoelfogado.hu/

Sodexhosra gondoltál? http://www.sodexhoelfogado.hu/
A kérdező hozzászólása: köszi!
Ha nem akarsz szenvedni az MS office 2007 telepítésével: Oracle OpenOffice 3.2-t töltsd le. Ingyenes, mindent felismer.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnézem!:)

Van olyan hölgy, aki a jelenlegi párja mellett egy titkos kapcsolatra vágyik, s ha talál egy neki tetsző férfit, akkor bele is vág a kalandba? És ha igen, mi az oka ennek a döntésének?

Legjobb válasz: A döntés oka minden esetben, hogy az illetõ egy gerinctelen [email protected] (mindkét nemre igaz). Ja és ne jöjjenek nekem azzal, hogy valami hiányzik a kacsolatából, mert akkor ki kell lépni belõle.

A döntés oka minden esetben, hogy az illetõ egy gerinctelen [email protected] (mindkét nemre igaz). Ja és ne jöjjenek nekem azzal, hogy valami hiányzik a kacsolatából, mert akkor ki kell lépni belõle.
Rossz a megnevezés. Az nem "hölgy", hanem egy r.banc.
Van egy csomó! :-P Hogy miért így döntenek? Mert unalmas lett a kapcsolat, nincs benne szex, csak gyerekek/hitel/megszokás tartja össze õket. Általában 37-48 kor között elterjedt - legalább is tapasztalataim szerint.
Hát ez tényleg halálos! amikor emberek egy sex-portálra jönnek téríteni! Ez kb. olyan mint amikor valaki órákig felháborodottan nézi a pornót! Fuj!Nem hiszem hogy ebben a mai világban bárkinek is lenne joga bárki felett pálcát törni!Ha tévedek bocs'
cam :DDD nem tudnál az elvárásoknak megfelelni ;D
Õõõõ! Izé! Honnan is ismersz?
Sokszor találkoztam már a válaszaiddal itt. :)
Akkor inkább attól félsz, hogy Te nem felelnél meg az én elvárásaimnak :-P Egyébként az itteni hülyéskedés, trollkodás nem feltétlen reális keresztmetszetet nyújt rólam ...
Nyilván. :)
Most már piszok kíváncsi kezdek lenni ezekre az elvárásokra ... :-P
A kérdező hozzászólása: 12-nek. Nem ismerkedés céljából, csak kíváncsiságból kérdezek dolgokat itt, mert érdekelnek dolgok és szívesen beszélgetek ezekrõl másokkal.Ha ismerkedni akarnék, azt nem itt tenném :-)
#12: Már hogyne lenne még kérdés! Adsz elérhetõséget? :-D :-D ;-)
Ez most ismerkedõs kérdés? Vagy szimpla érdeklõdés? Lepontozás terhe mellett leírom, hogy nálunk mi van: a páromnak ritkán van kedve szexelni, akkor sem érzem azt, hogy akarna engem, szóval nekem az hiányzik, hogy vágyjanak rám, õrülten. Az, hogy valaki nõként kezeljen, és ne csak családanyaként, háztartási alkalmazottként. Hiányoznak a bókok, a huncut beszélgetések, az izgalom. És igen, ezeket számtalanszor átbeszéltük itthon, mégsem változott semmi. Van még kérdés?
4, 8-k igaza van. Viszont senkit ne ítéljünk el. Senki nem tudja az õ problémáját és mi az oka ami ezt a viselkedést kiváltotta. Lehet õt is megcsalták. Ezt is mindenki másként dolgozza fel. Hát én nem tettem meg, de az nem azt jelenti most hû milyen okos vagyok. Inkább baromnak éreztem magam. A másik ja az volt a baj, nem volt itthon minden nap szex, sõt egyre kevesebb. Lehet ezt fokozni, de bírni?
Már ismét hogy lehet nem hasznos válasz egy egyszerû tapasztalat? :-S Bocsánat, hogy volt egy rakás ilyen nõvel kapcsolatom! És akkor is ez a tendencia. Egyébként meg, meg lehet ezért engem kövezni, nem én kerestem õket. Õk kerestek partnert, az én hozzáállásom annyi volt, hogy én nem küzdök féltékeny férjekkel, a megcsalás kérdését meg mindenki a maga lelkiismeretével intézze el.
Köszi! 50-es F vagyok, nekem már nem nagyon lehet újat mutatni(sajnos!)Viszont vállalom a véleményem!Idõsebbekkel szívesen vitatkoznék, bár ez elég ritka!
Nem tevedsz. Jol esik nekik nevtelenul megjatszani a nagy erkolcsost. Vmi oka van a nagy hadakozasuknak.. Ill. ugy csinalunk, mintha csak a megcsalas szamitana bunnek, meg erkolcstelensegnek. Hat nem igy van.
A kérdező hozzászólása: 10-es! Igazad van teljes mértékben!
Van. Es sok oka lehet. De errol inkabb 30 folottiekkel beszelgess, ne az itt levo 10en es 20on evesekkel, mert ok csak ugyanazt az unalmas szoveget szajkozzak.
A kérdező hozzászólása: Már látom itt csata folyik :-)
A kérdező hozzászólása: Ja! És köszönöm mindenkinek , aki válaszolt! De szívesen várok további válaszokat is :-)

Mért van az hogy ebbe a hónapba 2-szor jön meg:S ez még a kisebbik baj de most olyan mintha sötétbarna lenne annyira sötét :S reggel még teljesen normális volt most meg . mi lehet a baj?

15 éves vagyok még sz?z .

Legjobb válasz: Nem tudom,hogy mióta van meg neked de az elején még mondhatni teljesen természetes,hogy rendszertelen ill.hogy 2x jön meg! Nekem amikor elmúlóban van akkor szokott sötét barna lenni! Szerintem aggodalomra semmi ok!

Nem tudom, hogy mióta van meg neked de az elején még mondhatni teljesen természetes, hogy rendszertelen ill.hogy 2x jön meg! Nekem amikor elmúlóban van akkor szokott sötét barna lenni! Szerintem aggodalomra semmi ok!
A kérdező hozzászólása: kb 3 éve van meg ami azért sok:S eddig még nem volt olyan h 2x jött volna meg ebbe az évbe volt ilyen elõször:S de akkor nem kell félnem h sötét? ebbe a hónapba használtam elõször tampont ha ez számít vmit . köszi a választ:D
Ahhoz rootolt és nagyon erõs mobil kellene.
[link]
A kérdező hozzászólása: oo értem, köszönöm.
A kérdező hozzászólása: iphone-ra kéne.
[link]

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!