Találatok a következő kifejezésre: Van olyan állattal csinálja, (7 db)

Vannak olyan állat orvosok, akik nemtudják mit csinálnak?

Van egy kutyám, és elvittük orvoshoz azzal a panasszal, hogy nem áll rá a lábára, pedig nem is a sebesre sántitott, és csak ennyit mondott: "Sok háromlábazó kutya van"

Legjobb válasz: Sajnos igen én azt javaslom mihamarabb vigyétek másik állat orvoshoz

Sajnos igen én azt javaslom mihamarabb vigyétek másik állat orvoshoz
igen vannak sajnos.. nálunk az volt, hogy a kutyámnak ment a hasa néha már vér is jött , fel írt 2-3 napi rizses diétát meg egy tablettát amit egy hétig kell szednie..rendbe is jött, aztán 1 hónap múlva ugyan ez elõ jött, megint ugyan ezeket javasolta megnéztük még a gyógyszer is ugyan az volt, megint elmúlt 2 hónap múlva ismét elõjött, megint elvittük gondoltuk, hátha most már 3x-ra vmi kivizsgálást csinál mást ír fel , a nagy lóf*szt ugyan azokat..jó, beadtuk neki rendbe jött 1 hónap múlva megint jöttek a tünetek elvittük másik dokihoz , az a doki 3 hetes rizses diétát írt fel és bélflóra helyre állított és mellette még 2 gyógyszert kellett szednie 2 hétig.. mindent betartottunk és a kutya meggyógyult.. az elsõ dokinál 13-14 ezret fizettünk összesen 3 hónap alatt, a másodiknál aki kiderítette, hogy erõs bélgyulladása van nála csak 5 ezret plusz a bélflóra helyre állító ami kb 2 ezer ft volt.. szóval ha komolyabb baj van a kutyával akkor a második dokihoz visszük, de ha körömvágás, bûzmirigy kinyomás akkor az elsõhöz mert ingyen csinálja :)
2.vagyok a második doki, tápváltást is javasolt és váltottunk is.. az elsõ csak megkérdezte mit kap és annyiba hagyta a dolgot azt mondta , hogy jó azt kaphatja tovább..
A kérdező hozzászólása: Holnap visszük egy másik dokihoz
Van sajnos jó pár, akire oltáson kívül nem szabad mást rábízni.
sajnos nagyon sok a hülye orvos

Van olyan aki állattal csinálja, vagy ez csak a pornófilmekben van?

Legjobb válasz: Nemrég volt valamelyik hír portálon, hogy egy férfi birkákkal közösült, ugyhogy igenis van ilyen.

Nemrég volt valamelyik hír portálon, hogy egy férfi birkákkal közösült, ugyhogy igenis van ilyen.
Van, de ez egy gusztustalan, erkölcstelen és beteg perverzió, úgyhogy ha eszed van, nem gondolkozol errõl többet.
Osztom az elõzõ hozzászóló véleményét. Tényleg eléggé morbid. Nekem ez sose jutna eszembe.
Persze, hogy van olyan: http://hu.wikipedia.org/wiki/Zoof%C3%ADlia Álmos vezér anyját Emesét is a Turulmadár ejtette teherbe! :-)
Szerintem ezt csak a show kedvéért csinálják, nagyon-nagyon kicsi valószínûsége van annak szerintem, hogy ilyen igénye legyen valakinek a való életben + le is tudja szervezni a dolgot. Fõleg az utóbbi azért nem lehet egyszerû.
Igen van ijenAnyosom is älattal közösülAposom is egy nagy ällatJa amugy meg kihallgattam az öreglänyt 44 èves kora ota ismerem ès akkoriba barätnöjének mesélte hogy magära engedte a kutyäjukatLehet ezért ugat a vènläny azota
A kérdező hozzászólása: a pisi kaki szex is undorító ez is szerintem is de nem ez volt a kérdés

Van itt olyan, aki leírja a céljait magának és készít hozzá cselekvési tervet? Pl beosztja, hogy miket csinál napi szinten céljai eléréséhez, prioritást állít fel, meg ilyenek.

Mesélnél róla, hogy hogyan csinálod és haladsz e a célod felé.

Legjobb válasz: Én valamikor ha sokmindent kell csinálnom akkor azokat felírom egy listára és húzogatom lefelé õket . Erre azért van szükségem mert olykor valami melót félreteszek hogy majd máskor megcsinálom,és így akkor nem felejtem el mert olykor kihagy nekem is az agyam ,mert néha olyan sokmindent kell csinálnom. Szerintem érdemes elõre mindent megtervezni,mert ha olyan vagy hogy tartod magad az ütemtervedhez akkor mindent elõreláthatólag be is tudsz fejezni,és akkor már egy nyugodtabb életmódja van az embernek.

Én valamikor ha sokmindent kell csinálnom akkor azokat felírom egy listára és húzogatom lefelé õket . Erre azért van szükségem mert olykor valami melót félreteszek hogy majd máskor megcsinálom, és így akkor nem felejtem el mert olykor kihagy nekem is az agyam , mert néha olyan sokmindent kell csinálnom. Szerintem érdemes elõre mindent megtervezni, mert ha olyan vagy hogy tartod magad az ütemtervedhez akkor mindent elõreláthatólag be is tudsz fejezni, és akkor már egy nyugodtabb életmódja van az embernek.

Mi a véleményetek az olyan guggolásról, amikor úgy csinálja valaki, hogy amikor lent van akkor leül valamire és úgy áll fel?

Valahol láttam videón ezt a technikát és kipróbáltam, mert a sima guggolástól fájt a térdem, ettől pedig nem. Van értelme? Ártok ezzel magamnak?

Legjobb válasz: Egyrészt arra jó, hogy ha bebuknál, akkor jóval kisebb szrban vagy, mintha nem lenne ott, aki pedig teljesen leül, az azért csinálja, mert egyelõre kisebb tartományú mozgással szoktatja magát a gyakorlathoz. Az elv olyasmi, mint a fegyencedzés lépéseinél. Nem hülyeség, ha a súlyok csökkentése ellenére is ropognak, fájnak az ízületeink, de azért túlzásba ne essünk vele.

Egyrészt arra jó, hogy ha bebuknál, akkor jóval kisebb szrban vagy, mintha nem lenne ott, aki pedig teljesen leül, az azért csinálja, mert egyelõre kisebb tartományú mozgással szoktatja magát a gyakorlathoz. Az elv olyasmi, mint a fegyencedzés lépéseinél. Nem hülyeség, ha a súlyok csökkentése ellenére is ropognak, fájnak az ízületeink, de azért túlzásba ne essünk vele.
1x próbáltam, szerintem elég jó.
A kérdező hozzászólása: Azért csinálom így, mert így tudom növelni a súlyt. A súlypont emelkedésem javítása az elsõdleges cél, és crossfit edzés keretein belül csinálom a guggolást. És ha ugrok akkor úgysem guggolásból ezért találtam jónak ezt a gyakorlatot.
Az izmokra ettõl függetlenül hatásosabbak a nagyobb mozgástartományú-az adott izom megnyúlására értve-gyakorlatok.

Van egy olyan problémám már több napja fent áll hogy a Counter Strikeban amiket be vágtam zenéket szerverre azok nekem akadnak meg stb de másnak nem Viszont ha lejátszom winampal akkor nem akad! Csak bent cs-ben! Eddig nem csinált ilyet soha?

320kbps mp3formátum windows media playerel nagyon szép a de ha cs-ben le játszódik mint körvégi zene akkor akad rossz a hangminőség stb de csak nekem a szerveremen másnak nincs gondja vele :( kérlek help

Legjobb válasz: Nézdd meg ezt a videót hátha segít: http://videosmart.hu/video/hangok-zenek-lejatszasa-valve-jat..

Nézdd meg ezt a videót hátha segít: http://videosmart.hu/video/hangok-zenek-lejatszasa-valve-jat..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
Biztos a gyertyapipát húztad le?
Ha túlhevül a gyertya akkor produkál ilyet.
Én azt mondom hogy túl nagy a kompresszió, ezért megy àt öngyulladàsba. Mknden tömítés, hézagolàs a helyén van?
A kérdező hozzászólása: A régi hengerfej össze-vissza volt barmolva.Bontott, de gyári és babrálás mentes hengerfejet vettem.
A régi hengerfejjel nem csinálta? Az újjal meg de? Akkor itt a hiba.
átmegy dieselbe, öngyulladásba.Hangold össze a gyujtást és a karbit.
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt úgy hívják, hogy beizott a gyertya.De a zsír új gyertyával szebben jár, de ugyan úgy felpörög.A hengerfej nincs megcsiszolva, sem buherálva.
Az elsõ kettõnek: Igen járhat a motor szikra nélkül ha izzik a gyertya és attól gyullad meg
Énszerintem vagy szegény a keveréked vagy kicsi a gyertya hõértéke. Amúgy nem kopogva ég? Ja és nézd meg a gyertyádat nem e hófehér?
Szikra nélkül hogyan van robbanás?
A kérdező hozzászólása: Igen, biztos.
add el azt az olasz szart és vegyél egy tisztességes motort végre

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!