Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, zárt a méhszáj, (3 db)

Van olyan, hogy zárt a méhszáj, nincsenek jóslófájások, mégcsak méhösszehúzódás sem volt soha spontán, és egyik pillanatról a másikra beindul a szülés?

Legjobb válasz: szia, Méhösszehúzódásod biztosan van, mert az nem csak a terhesség alatti jelenség. Legfeljebb eddig nem figyeltél fel rá. Jóslók nélkül is lehet, hogy egyszer csak elfolyik a magzatvíz. De miért kérdezed?

szia, Méhösszehúzódásod biztosan van, mert az nem csak a terhesség alatti jelenség. Legfeljebb eddig nem figyeltél fel rá. Jóslók nélkül is lehet, hogy egyszer csak elfolyik a magzatvíz. De miért kérdezed?
ne aggódj észre fogod venni ha beindul.akár zárt akár nem.majd akkor ráérnek jönni azok a fájások.

Van olyan, akinek azt mondták, hogy teljesen zárt és fent van a méhszáj, még tuti nem szül és mégis rá hamar beindult?

Ma 2100 volt a méhszáj értékem. Az orvos szerint még ez több nap mire beindul. Már túlhordásban vagyok.

Legjobb válasz: 40 hét 2 naposan a dokim úgy engedett el, hogy itt még nincs semmi, 40 hét 32 naposan meglett a babám. Szerintem ez kiszámíthatatlan.

40 hét 2 naposan a dokim úgy engedett el, hogy itt még nincs semmi, 40 hét 32 naposan meglett a babám. Szerintem ez kiszámíthatatlan.
Mind a kettõvel teljesen zárt voltam, az elsõ a 38. hét végén, a második a 39. elején született, fájásokkal indult. Elõtte vizsgáltak 1 és 2 nappal.
Teljesen zárt voltam mikor repedt a burok.
kedden nst+vizsgálat, azt mondták semmi, másnap reggel beindult, és rá három órára már meg is született a kisfiam, 38. hét volt. Elõtte már voltak jósló fájások, az igaz.
Este 7 nst, teljesen zárt méhszáj, doki szerint semmiképp nem lesz baba egy darabig. Aznap éjjel elfolyt a magzatvíz.
délután 5 körül vizsgáltak, majd ctg. azt mondták, hogy ebbõl pár napig tuti nem lesz baba. este 9kor elfolyt a magzatvíz
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló: rám hoztad a frászt...:D
38+4 reggelén voltam vizsgálaton 3000-es méhszájjal. Megbeszéltük, hogy 4 nap múlva újra találkozunk. Este beindult a szülés.
40 hét 3 naposan lett meg a baba! Bocs, nagyon elírtam :D:D:D
Az a helyzet, hogy a mai napig nem tudják pontosan mitõl indul be a szülés. Egy egészséges terhességben a méhszáj végig zárt, a vajúdás alatt kezd el nyílni. Türelem, okosak a babák és tudják õk hogy mikor kell indulni :)
Szerintem tesztelj, lehetsz babás!Drukkolok!
Akkor te tudod a választ a legjobban, tesztelj!
Ezeket honnan tudod, hogy a méhszáj fent van, zárt és kemény? A méhszáj nem alapból zárt?
A kérdező hozzászólása: A kõkemény méhszáj jót jelent?
A kérdező hozzászólása: Nem, nem alapból zárt. Menzikor és ovulációkor nyitott egy kicsit.És puha. Legalábbis nekem mindig az volt. Honnan tudom? Elérem:D
A kérdező hozzászólása: Ma ellõttem egyet...Most este...eléggé negatívos:(
Fel a fejjel, majd legközelebb!
ne keseredj el, lehet korai volt a teszt, ha nem jön meg csinálj pár nap mulva.. irj majd mi lett várom szurkolok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!