Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, zárt a (43 db)

Valakinek van olyan baja, esetleg volt, hogy a méhszája zárt?

m?tét vár ám de ennek mi lehet a következménye?

Legjobb válasz: Én eddig még nem hallottam olyat, hogy ez probléma egy olyan nõnél aki NEM terhes!! Hiszen akkor óvja meg a belsõ dolgokat ha zárt és az sokkal nagyobb probléma ha nyitva van! De ha ezt nõgyógyász mondta neked, én elmennék egy másiknak is megkérdezni a véleményét!! Persze egész más a kép ha terhességrõl van szó és már nyílni kéne a méhszájnak. Ilyen problémára sokan a málnalevél teára esküsznek. Keress rá a neten, sok fórumon beszélnek róla. Remélem azért tudtam segíteni.

Én eddig még nem hallottam olyat, hogy ez probléma egy olyan nõnél aki NEM terhes!! Hiszen akkor óvja meg a belsõ dolgokat ha zárt és az sokkal nagyobb probléma ha nyitva van! De ha ezt nõgyógyász mondta neked, én elmennék egy másiknak is megkérdezni a véleményét!! Persze egész más a kép ha terhességrõl van szó és már nyílni kéne a méhszájnak. Ilyen problémára sokan a málnalevél teára esküsznek. Keress rá a neten, sok fórumon beszélnek róla. Remélem azért tudtam segíteni.
Szia. Nem vagyok orvos ezzel kezdem :) Pénteken méhszájsebet találtak nálam, és ma egy kicsit körbeolvastam részletesebben a méh- méhszáj-jal kapcsolatos dolgokat, ezért gondolom, hogy van olyan. Természetes esetben a méhszáj nem lehet zárt, hiszen a mestruáció ott távozik". Viszont egy méhszájseb alkalmával, kórós deformálódás esetén elzárulhat a méhszáj, ezáltal a vér a meses idején nem tud távozni és komoly problémát okoz. Méhszáj-mütétek után is felhelyeznek egy kis csövet, hogy a hegesedés következtében ne tömödhessen el. Szüléskor viszont tágulnia kell a méhszájnak.A terhesség alatt nyákdugó védi a méhszáj nyilását a kórokóz ellen, igy ha a szülés elött még nincs tágulás és a nyákdugó sem ment el", akkor szokták mondani, hogy a méh még "zárt". Tehát ha valakinek szó szoros értelmében ZÁRT a méhnyaka, az rossz. Hallani még nem hallottam, viszont olvastam róla. Regi
A MÉH-telepen!!!
A kérdező hozzászólása: Hasonló, csak zárt, tehát van állvédõ az alján. Sajnos már nem tudom mi a címe a filmnek amibe láttam.

Sikertelen ASK vizsgálat után enyhe vérzés teljesen zárt vagyok (3. baba 2. fiút 11 éve szültem), dec-23 ra voltam kiírva, semmi jele a szülésnek. Én már soha nem fogok megszülni? Van olyan kismama aki ugyanígy van?

Legjobb válasz: Szia! 3 éve volt: 09.16-ra voltam kiírva. Aznap mentem ASK vizsgálatra, teljesen zárt voltam. Aztán 2 naponta ismételték, mire az 5. vizsgálat után a doki közölte, hogy 1 ujjnyira nyitva vagyok. Volt is nagy öröm, hamarosan megszületik a babám. Aha. 12 ASK után, 14 nap túlhordás után is 1 ujjnyira voltam nyitva, de a szülésnek még mindig semmi jele nem volt. A délutáni nst-n nem volt jó a babám szívhangja, ezért azonnal áttoltak a mûtõbe és megcsászároztak.

Szia! 3 éve volt: 09.16-ra voltam kiírva. Aznap mentem ASK vizsgálatra, teljesen zárt voltam. Aztán 2 naponta ismételték, mire az 5. vizsgálat után a doki közölte, hogy 1 ujjnyira nyitva vagyok. Volt is nagy öröm, hamarosan megszületik a babám. Aha. 12 ASK után, 14 nap túlhordás után is 1 ujjnyira voltam nyitva, de a szülésnek még mindig semmi jele nem volt. A délutáni nst-n nem volt jó a babám szívhangja, ezért azonnal áttoltak a mûtõbe és megcsászároztak.

Egyik barátnőmnek van olyan nyaklánca, amin a medál két egymásba zárt bilincs. A gond az, hogy nem mondja meg melyik boltban vette. :/ Hol lehet ilyet kapni, lehetőleg Budapesten? És mennyibe kerül?

(Légyszi olyanokat ne írjatok hogy sexshopban, meg ilyenek, mert Õ sem ott vette.

Legjobb válasz: ez mondjuk tényleg igaz. Szerintem ez nem koppintás. Pláne ha pl. takkoban lehet kapni, akkor valószínûleg nem csak egy embernek van ilyenje. De ez igaz bármi másra is, mert kb. semmibõl nem gyártanak csak egyet. Max ha sajátkészítésû.

ez mondjuk tényleg igaz. Szerintem ez nem koppintás. Pláne ha pl. takkoban lehet kapni, akkor valószínûleg nem csak egy embernek van ilyenje. De ez igaz bármi másra is, mert kb. semmibõl nem gyártanak csak egyet. Max ha sajátkészítésû.
Drága szivem. Most írtam le, hogy takko. Bemész a két nem tudom milyen lábadon és megnézed a színét és az árát. Nem azért, csak én tudom milyen érzés, ha konkrétan egyedi vagyok és akkor másnap már látom a cuccaimat egy másik csajon. Szóval szerintem gondolj bele, hogy neki milyen érzés te...nagy barátnõ.
Takko, de nem értem miért akarod mindenképp ugyanazt megvenni, szerintem nem véletlen nem mondja meg, ...azt akarja, hogy ne kopizd. -.-
Szánalmas.
Igazad van drágám, amióta lemásolta egy nagyon nem egyedi senki, azóta tényleg nem nevezhetõ egyedinek. Teljesen igazad van.;) Igen, amúgy valóban azt mondanám, hogy sokan veszik pont azt onnan a takkoból, de amióta ott láttam...Hát az utcán senki se viselte.:D
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippet, és a normális hozzászólást. :) )
Lovi15-öt én sem értem, senki nem egyedi, legfeljebb az aki magának csinálja minden ruháját meg kiegészítõit. De az igencsak ritka. Az hogy a kérdezõnek megtetszett valami amit máson látott mindennapos dolog. Szerintem veled és mindenki mással elõfordult már ilyen és akkor meg miért ne vehetne olyat õ is? Nehogy már egy ember kisajátítsa azt a nyakláncot. Gondolom amúgy sem azt hordják minden nap minden ruhához. Amúgy én azt mondanám vegyél két kicsi lakatot meg egy láncot, egyedibb lesz mint a boltiak, esetleg be is festheted a lakatokat különbözõ színûre, jól nézne ki.
A kérdező hozzászólása: képzelem milyen "egyedi" lehet a stílusod... :"D
A kérdező hozzászólása: Amúgy , ha annyira ütközik az elveiddel, hogy két embernek egyforma cucca legyen , akkor minek írd le ? Normális választ meg inkább nem adsz . Elõbb magadban kéne a gerendát kiszúrni és csak azután keresni másban a szálkát. -.-
A kérdező hozzászólása: És ez milyen színû arany vagy ezüst? Mert neten találtam ezüstöt, az jobban tetszik , csak drága. Ez mennibe kerül ? Amúgy ritkán találkozom, ezzel a barinõmmmel , és olyankor nem venném fel.
szerintem egy sexshopban vehette

Van olyan program androidra ami feltöri a zárt WiFi halózatokat?

Legjobb válasz: Ha a védelem wpa/wpa2 akkor: Backtrack 5 Csak kész kis informatikusnak kell lenni hogy sikerüljön. Ha viszont csak wep vel védik a hálózatot, akkor nagyon könnyû dolgod van, annak a feltörésére van ezer program

Ha a védelem wpa/wpa2 akkor: Backtrack 5 Csak kész kis informatikusnak kell lenni hogy sikerüljön. Ha viszont csak wep vel védik a hálózatot, akkor nagyon könnyû dolgod van, annak a feltörésére van ezer program
van. a nevét nem tom, csak azt h van és 10.000 ft körül van
Elõzõ vagyok, bocsi nem néztem hogy androidra kell. Írd be a Google play keresõjébe hogy wep key és csak kidob valamit. De hogy androiddal wpa2 - t nem törsz fel az biztos.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
Hát azért mert, a lány ezt hagyja!
nem tom, de ne reménykedj
kellemes neki, elvan így, de komolyat nyilván nem akart már akkoriban sem tõle. a lány helyében biztos, hogy nem hagynék ilyet, elég gáz dolog a jelenlegi barátjával szemben..

Valaki tud olyan zárt Macska alom DOBOZ létezéséről aminek a tetején van a bejárat? A sima fedeles nem jó.

Legjobb válasz: A www.zooplus.hu oldalon van ilyen wc, ott nézz körül:)

A http://www.zooplus.hu oldalon van ilyen wc, ott nézz körül:)

Van olyan, hogy zárt a méhszáj, nincsenek jóslófájások, mégcsak méhösszehúzódás sem volt soha spontán, és egyik pillanatról a másikra beindul a szülés?

Legjobb válasz: szia, Méhösszehúzódásod biztosan van, mert az nem csak a terhesség alatti jelenség. Legfeljebb eddig nem figyeltél fel rá. Jóslók nélkül is lehet, hogy egyszer csak elfolyik a magzatvíz. De miért kérdezed?

szia, Méhösszehúzódásod biztosan van, mert az nem csak a terhesség alatti jelenség. Legfeljebb eddig nem figyeltél fel rá. Jóslók nélkül is lehet, hogy egyszer csak elfolyik a magzatvíz. De miért kérdezed?
ne aggódj észre fogod venni ha beindul.akár zárt akár nem.majd akkor ráérnek jönni azok a fájások.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!