Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, zárt (61 db)

Valakinek van olyan baja, esetleg volt, hogy a méhszája zárt?

m?tét vár ám de ennek mi lehet a következménye?

Legjobb válasz: Én eddig még nem hallottam olyat, hogy ez probléma egy olyan nõnél aki NEM terhes!! Hiszen akkor óvja meg a belsõ dolgokat ha zárt és az sokkal nagyobb probléma ha nyitva van! De ha ezt nõgyógyász mondta neked, én elmennék egy másiknak is megkérdezni a véleményét!! Persze egész más a kép ha terhességrõl van szó és már nyílni kéne a méhszájnak. Ilyen problémára sokan a málnalevél teára esküsznek. Keress rá a neten, sok fórumon beszélnek róla. Remélem azért tudtam segíteni.

Én eddig még nem hallottam olyat, hogy ez probléma egy olyan nõnél aki NEM terhes!! Hiszen akkor óvja meg a belsõ dolgokat ha zárt és az sokkal nagyobb probléma ha nyitva van! De ha ezt nõgyógyász mondta neked, én elmennék egy másiknak is megkérdezni a véleményét!! Persze egész más a kép ha terhességrõl van szó és már nyílni kéne a méhszájnak. Ilyen problémára sokan a málnalevél teára esküsznek. Keress rá a neten, sok fórumon beszélnek róla. Remélem azért tudtam segíteni.
Szia. Nem vagyok orvos ezzel kezdem :) Pénteken méhszájsebet találtak nálam, és ma egy kicsit körbeolvastam részletesebben a méh- méhszáj-jal kapcsolatos dolgokat, ezért gondolom, hogy van olyan. Természetes esetben a méhszáj nem lehet zárt, hiszen a mestruáció ott távozik". Viszont egy méhszájseb alkalmával, kórós deformálódás esetén elzárulhat a méhszáj, ezáltal a vér a meses idején nem tud távozni és komoly problémát okoz. Méhszáj-mütétek után is felhelyeznek egy kis csövet, hogy a hegesedés következtében ne tömödhessen el. Szüléskor viszont tágulnia kell a méhszájnak.A terhesség alatt nyákdugó védi a méhszáj nyilását a kórokóz ellen, igy ha a szülés elött még nincs tágulás és a nyákdugó sem ment el", akkor szokták mondani, hogy a méh még "zárt". Tehát ha valakinek szó szoros értelmében ZÁRT a méhnyaka, az rossz. Hallani még nem hallottam, viszont olvastam róla. Regi

Sikertelen ASK vizsgálat után enyhe vérzés teljesen zárt vagyok (3. baba 2. fiút 11 éve szültem), dec-23 ra voltam kiírva, semmi jele a szülésnek. Én már soha nem fogok megszülni? Van olyan kismama aki ugyanígy van?

Legjobb válasz: Szia! 3 éve volt: 09.16-ra voltam kiírva. Aznap mentem ASK vizsgálatra, teljesen zárt voltam. Aztán 2 naponta ismételték, mire az 5. vizsgálat után a doki közölte, hogy 1 ujjnyira nyitva vagyok. Volt is nagy öröm, hamarosan megszületik a babám. Aha. 12 ASK után, 14 nap túlhordás után is 1 ujjnyira voltam nyitva, de a szülésnek még mindig semmi jele nem volt. A délutáni nst-n nem volt jó a babám szívhangja, ezért azonnal áttoltak a mûtõbe és megcsászároztak.

Szia! 3 éve volt: 09.16-ra voltam kiírva. Aznap mentem ASK vizsgálatra, teljesen zárt voltam. Aztán 2 naponta ismételték, mire az 5. vizsgálat után a doki közölte, hogy 1 ujjnyira nyitva vagyok. Volt is nagy öröm, hamarosan megszületik a babám. Aha. 12 ASK után, 14 nap túlhordás után is 1 ujjnyira voltam nyitva, de a szülésnek még mindig semmi jele nem volt. A délutáni nst-n nem volt jó a babám szívhangja, ezért azonnal áttoltak a mûtõbe és megcsászároztak.
A MÉH-telepen!!!
A kérdező hozzászólása: Hasonló, csak zárt, tehát van állvédõ az alján. Sajnos már nem tudom mi a címe a filmnek amibe láttam.

Debrecenben van-e olyan kávézó, drink bár vagy egyéb pub féleség (ami nem kocsma) és vannak ilyen zárt blokkos megoldások vagy belső fallal elválasztott helyek, ahova nem lát be senki? Van-e ilyen hely Debrecenben?

címét, nevét, amit tudtok a helyr?l

Legjobb válasz: A Carpe Diem nevû teázóban ilyen, kis, különféle stílusban berendezett fülkécskék is vannak, de általában kell hozzá némi szerencse, hogy valamelyik épp üres legyen. A fõutcával párhuzamos egyik kis utcában van, a Google szerint Batthyány utca 8.

A Carpe Diem nevû teázóban ilyen, kis, különféle stílusban berendezett fülkécskék is vannak, de általában kell hozzá némi szerencse, hogy valamelyik épp üres legyen. A fõutcával párhuzamos egyik kis utcában van, a Google szerint Batthyány utca 8.

Van olyan, akinek azt mondták, hogy teljesen zárt és fent van a méhszáj, még tuti nem szül és mégis rá hamar beindult?

Ma 2100 volt a méhszáj értékem. Az orvos szerint még ez több nap mire beindul. Már túlhordásban vagyok.

Legjobb válasz: 40 hét 2 naposan a dokim úgy engedett el, hogy itt még nincs semmi, 40 hét 32 naposan meglett a babám. Szerintem ez kiszámíthatatlan.

40 hét 2 naposan a dokim úgy engedett el, hogy itt még nincs semmi, 40 hét 32 naposan meglett a babám. Szerintem ez kiszámíthatatlan.
Mind a kettõvel teljesen zárt voltam, az elsõ a 38. hét végén, a második a 39. elején született, fájásokkal indult. Elõtte vizsgáltak 1 és 2 nappal.
Teljesen zárt voltam mikor repedt a burok.
kedden nst+vizsgálat, azt mondták semmi, másnap reggel beindult, és rá három órára már meg is született a kisfiam, 38. hét volt. Elõtte már voltak jósló fájások, az igaz.
Este 7 nst, teljesen zárt méhszáj, doki szerint semmiképp nem lesz baba egy darabig. Aznap éjjel elfolyt a magzatvíz.
délután 5 körül vizsgáltak, majd ctg. azt mondták, hogy ebbõl pár napig tuti nem lesz baba. este 9kor elfolyt a magzatvíz
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló: rám hoztad a frászt...:D
38+4 reggelén voltam vizsgálaton 3000-es méhszájjal. Megbeszéltük, hogy 4 nap múlva újra találkozunk. Este beindult a szülés.
40 hét 3 naposan lett meg a baba! Bocs, nagyon elírtam :D:D:D
Az a helyzet, hogy a mai napig nem tudják pontosan mitõl indul be a szülés. Egy egészséges terhességben a méhszáj végig zárt, a vajúdás alatt kezd el nyílni. Türelem, okosak a babák és tudják õk hogy mikor kell indulni :)

Van olyan bicikli zár ami riasztós?

Nem riasztót keresek hanem olyan rendes bicikli zárat/láncot ami sípol,villog,csörög,zörög ha birizgálják.

Legjobb válasz: van

van
A kérdező hozzászólása: És megtudod mondani a nevét, hogy rákeressek a neten?
MI értelme lenne ennek?
A kérdező hozzászólása: Az, hogy ha valaki levágja akkor hangosan sípol vagy valami és a tolvajt elijeszti.
Felkészült lopó simán elbánik vele, akármilyen gyártó.
A kérdező hozzászólása: hát egy felkészült lopó mivel nem bánik el?
Az olcsóbbakat kikattogtatni 2 perc, ha pedig kb nanométerpontos akkor ugyanúgy vágható mint a kulcsos lakat.

Valaki tud olyan zárt Macska alom DOBOZ létezéséről aminek a tetején van a bejárat? A sima fedeles nem jó.

Legjobb válasz: A www.zooplus.hu oldalon van ilyen wc, ott nézz körül:)

A http://www.zooplus.hu oldalon van ilyen wc, ott nézz körül:)

Van olyan program androidra ami feltöri a zárt WiFi halózatokat?

Legjobb válasz: Ha a védelem wpa/wpa2 akkor: Backtrack 5 Csak kész kis informatikusnak kell lenni hogy sikerüljön. Ha viszont csak wep vel védik a hálózatot, akkor nagyon könnyû dolgod van, annak a feltörésére van ezer program

Ha a védelem wpa/wpa2 akkor: Backtrack 5 Csak kész kis informatikusnak kell lenni hogy sikerüljön. Ha viszont csak wep vel védik a hálózatot, akkor nagyon könnyû dolgod van, annak a feltörésére van ezer program
van. a nevét nem tom, csak azt h van és 10.000 ft körül van
Elõzõ vagyok, bocsi nem néztem hogy androidra kell. Írd be a Google play keresõjébe hogy wep key és csak kidob valamit. De hogy androiddal wpa2 - t nem törsz fel az biztos.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)

Lányok, van olyan aki egész nyáron zárt cipőben van?

És ha igen milyenben

Legjobb válasz: Balerinában, de csakis nagyon vékony bõrbõl készültekben, mert ebbe nem izzad bele a lábam, csak be kell púderezni minden alkalommal, mielõtt felveszem. No meg van 4-5 pár, hogy ne mindennap ugyanabban legyek. Legalábbis ez volt tavaly nyáron, idén már rákaptam a "peep-toe" balerinákra.

Balerinában, de csakis nagyon vékony bõrbõl készültekben, mert ebbe nem izzad bele a lábam, csak be kell púderezni minden alkalommal, mielõtt felveszem. No meg van 4-5 pár, hogy ne mindennap ugyanabban legyek. Legalábbis ez volt tavaly nyáron, idén már rákaptam a "peep-toe" balerinákra.
Igen:D a tavalyi nyarat Victoryban meg tornacsukában nyomtam le...néha flip-floppal.....idénre a tornacsuka helyett van mégegy Victorym meg egy balerinacipõm...de lehet, hogy veszek még valami szandált is....
Igen. tornacipõben.
Ha nem is egész nyáron de szoktam zárt cipõt is használni. Mostanság a vászoncipõ a favorit, mezítlábra szoktam felvenni. Van belõle több is, hogy ne mindig ugyanazt használjam és több színû, hogy variálni tudjam. Az a jó benne, hogy mosható. A másik kedvencem a balerina, ebbõl is több van, szóval van mibõl választani. A sarut is szeretem, tegnap és ma abban voltam. Papucsot nem hordok utcán, elválasztósat meg végképp nem mert nem szeretem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!