Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, zárt (60 db)

Valakinek van olyan baja, esetleg volt, hogy a méhszája zárt?

m?tét vár ám de ennek mi lehet a következménye?

Legjobb válasz: Én eddig még nem hallottam olyat, hogy ez probléma egy olyan nõnél aki NEM terhes!! Hiszen akkor óvja meg a belsõ dolgokat ha zárt és az sokkal nagyobb probléma ha nyitva van! De ha ezt nõgyógyász mondta neked, én elmennék egy másiknak is megkérdezni a véleményét!! Persze egész más a kép ha terhességrõl van szó és már nyílni kéne a méhszájnak. Ilyen problémára sokan a málnalevél teára esküsznek. Keress rá a neten, sok fórumon beszélnek róla. Remélem azért tudtam segíteni.

Én eddig még nem hallottam olyat, hogy ez probléma egy olyan nõnél aki NEM terhes!! Hiszen akkor óvja meg a belsõ dolgokat ha zárt és az sokkal nagyobb probléma ha nyitva van! De ha ezt nõgyógyász mondta neked, én elmennék egy másiknak is megkérdezni a véleményét!! Persze egész más a kép ha terhességrõl van szó és már nyílni kéne a méhszájnak. Ilyen problémára sokan a málnalevél teára esküsznek. Keress rá a neten, sok fórumon beszélnek róla. Remélem azért tudtam segíteni.
Szia. Nem vagyok orvos ezzel kezdem :) Pénteken méhszájsebet találtak nálam, és ma egy kicsit körbeolvastam részletesebben a méh- méhszáj-jal kapcsolatos dolgokat, ezért gondolom, hogy van olyan. Természetes esetben a méhszáj nem lehet zárt, hiszen a mestruáció ott távozik". Viszont egy méhszájseb alkalmával, kórós deformálódás esetén elzárulhat a méhszáj, ezáltal a vér a meses idején nem tud távozni és komoly problémát okoz. Méhszáj-mütétek után is felhelyeznek egy kis csövet, hogy a hegesedés következtében ne tömödhessen el. Szüléskor viszont tágulnia kell a méhszájnak.A terhesség alatt nyákdugó védi a méhszáj nyilását a kórokóz ellen, igy ha a szülés elött még nincs tágulás és a nyákdugó sem ment el", akkor szokták mondani, hogy a méh még "zárt". Tehát ha valakinek szó szoros értelmében ZÁRT a méhnyaka, az rossz. Hallani még nem hallottam, viszont olvastam róla. Regi

Sikertelen ASK vizsgálat után enyhe vérzés teljesen zárt vagyok (3. baba 2. fiút 11 éve szültem), dec-23 ra voltam kiírva, semmi jele a szülésnek. Én már soha nem fogok megszülni? Van olyan kismama aki ugyanígy van?

Legjobb válasz: Szia! 3 éve volt: 09.16-ra voltam kiírva. Aznap mentem ASK vizsgálatra, teljesen zárt voltam. Aztán 2 naponta ismételték, mire az 5. vizsgálat után a doki közölte, hogy 1 ujjnyira nyitva vagyok. Volt is nagy öröm, hamarosan megszületik a babám. Aha. 12 ASK után, 14 nap túlhordás után is 1 ujjnyira voltam nyitva, de a szülésnek még mindig semmi jele nem volt. A délutáni nst-n nem volt jó a babám szívhangja, ezért azonnal áttoltak a mûtõbe és megcsászároztak.

Szia! 3 éve volt: 09.16-ra voltam kiírva. Aznap mentem ASK vizsgálatra, teljesen zárt voltam. Aztán 2 naponta ismételték, mire az 5. vizsgálat után a doki közölte, hogy 1 ujjnyira nyitva vagyok. Volt is nagy öröm, hamarosan megszületik a babám. Aha. 12 ASK után, 14 nap túlhordás után is 1 ujjnyira voltam nyitva, de a szülésnek még mindig semmi jele nem volt. A délutáni nst-n nem volt jó a babám szívhangja, ezért azonnal áttoltak a mûtõbe és megcsászároztak.
A MÉH-telepen!!!
A kérdező hozzászólása: Hasonló, csak zárt, tehát van állvédõ az alján. Sajnos már nem tudom mi a címe a filmnek amibe láttam.

Van olyan program androidra ami feltöri a zárt WiFi halózatokat?

Legjobb válasz: Ha a védelem wpa/wpa2 akkor: Backtrack 5 Csak kész kis informatikusnak kell lenni hogy sikerüljön. Ha viszont csak wep vel védik a hálózatot, akkor nagyon könnyû dolgod van, annak a feltörésére van ezer program

Ha a védelem wpa/wpa2 akkor: Backtrack 5 Csak kész kis informatikusnak kell lenni hogy sikerüljön. Ha viszont csak wep vel védik a hálózatot, akkor nagyon könnyû dolgod van, annak a feltörésére van ezer program
van. a nevét nem tom, csak azt h van és 10.000 ft körül van
Elõzõ vagyok, bocsi nem néztem hogy androidra kell. Írd be a Google play keresõjébe hogy wep key és csak kidob valamit. De hogy androiddal wpa2 - t nem törsz fel az biztos.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)

Lányok, van olyan aki egész nyáron zárt cipőben van?

És ha igen milyenben

Legjobb válasz: Balerinában, de csakis nagyon vékony bõrbõl készültekben, mert ebbe nem izzad bele a lábam, csak be kell púderezni minden alkalommal, mielõtt felveszem. No meg van 4-5 pár, hogy ne mindennap ugyanabban legyek. Legalábbis ez volt tavaly nyáron, idén már rákaptam a "peep-toe" balerinákra.

Balerinában, de csakis nagyon vékony bõrbõl készültekben, mert ebbe nem izzad bele a lábam, csak be kell púderezni minden alkalommal, mielõtt felveszem. No meg van 4-5 pár, hogy ne mindennap ugyanabban legyek. Legalábbis ez volt tavaly nyáron, idén már rákaptam a "peep-toe" balerinákra.
Igen:D a tavalyi nyarat Victoryban meg tornacsukában nyomtam le...néha flip-floppal.....idénre a tornacsuka helyett van mégegy Victorym meg egy balerinacipõm...de lehet, hogy veszek még valami szandált is....
Igen. tornacipõben.
Ha nem is egész nyáron de szoktam zárt cipõt is használni. Mostanság a vászoncipõ a favorit, mezítlábra szoktam felvenni. Van belõle több is, hogy ne mindig ugyanazt használjam és több színû, hogy variálni tudjam. Az a jó benne, hogy mosható. A másik kedvencem a balerina, ebbõl is több van, szóval van mibõl választani. A sarut is szeretem, tegnap és ma abban voltam. Papucsot nem hordok utcán, elválasztósat meg végképp nem mert nem szeretem.

Debrecenben van-e olyan kávézó, drink bár vagy egyéb pub féleség (ami nem kocsma) és vannak ilyen zárt blokkos megoldások vagy belső fallal elválasztott helyek, ahova nem lát be senki? Van-e ilyen hely Debrecenben?

címét, nevét, amit tudtok a helyr?l

Legjobb válasz: A Carpe Diem nevû teázóban ilyen, kis, különféle stílusban berendezett fülkécskék is vannak, de általában kell hozzá némi szerencse, hogy valamelyik épp üres legyen. A fõutcával párhuzamos egyik kis utcában van, a Google szerint Batthyány utca 8.

A Carpe Diem nevû teázóban ilyen, kis, különféle stílusban berendezett fülkécskék is vannak, de általában kell hozzá némi szerencse, hogy valamelyik épp üres legyen. A fõutcával párhuzamos egyik kis utcában van, a Google szerint Batthyány utca 8.

Van olyan bolt, ahol a ruhák alacsony ára nem zárja ki a jó minőséget? !? !

Legjobb válasz: lehet nevetni fogsz, meg persze egy egyénfüggõ, meg ruhafüggõ is de én a legjobb, legstrapabíróbb gatyámat az ázsiába vettem, a legkényelmesebb, szintén legstrapabíróbb cipõmet(nyári balerina) az auchanban, a mai napig hibátlan állapotban lévõ(kb 2 telet már kihúzotnagyon sokat volt a lábamon), kényelmes, elegáns csizmámat pedig a shoes streetben(nem bizti hogy ez a neve), az árkárdban, kb 4ezer forintért.Senki meg nem mondja, hogy nem márkásak... amúgy a márkás, drága cuccokat is ugyan úgy a kínaiak csinálják azzal a különbséggel, hogy van amelyikre rá kell varrniuk, hogy "gucci" van amelyik cuccra nem...

lehet nevetni fogsz, meg persze egy egyénfüggõ, meg ruhafüggõ is de én a legjobb, legstrapabíróbb gatyámat az ázsiába vettem, a legkényelmesebb, szintén legstrapabíróbb cipõmet(nyári balerina) az auchanban, a mai napig hibátlan állapotban lévõ(kb 2 telet már kihúzotnagyon sokat volt a lábamon), kényelmes, elegáns csizmámat pedig a shoes streetben(nem bizti hogy ez a neve), az árkárdban, kb 4ezer forintért.Senki meg nem mondja, hogy nem márkásak... amúgy a márkás, drága cuccokat is ugyan úgy a kínaiak csinálják azzal a különbséggel, hogy van amelyikre rá kell varrniuk, hogy "gucci" van amelyik cuccra nem...
:) Elsõvel egyetértek, én is Ázsiában vettem fekete farmert és kerek három évig fekete farmer volt.Akárhogy nyúztam, nem lett semmi baja.Most is kínaiban vettem(felbátorodva)egy másik fekete gatyót és nagyon jó minõségûnek és szép szabásúnak, jó anyagúnak tûnik, majd meglátjuk. Egyébiránt ilyen tényleg nincs, vannak az alacsonyabb árkategóriájú márkák pl.H&M, C&A, jeans club, tally weijl, ezek ugyan rendkívül népszerûek és olcsók, de minõség terén a béka segge alatt vannak. Leárazáskor kell menni és kis szerencsével találsz jó cuccokat, így jutottam hozzá két éve egy persona nacihoz 45000-ért és az a mai napig naci.Pimkie-ben is találok néha jó dolgokat, egy sima fehér, galléros fehér pólót 2300-ért vettem, barátnõm testvére viszont néhány hét múlva 700 ft-ért kapta meg. Ha plázában vásárolsz alapszabály, hogy menj sûrûn, így tudod figyelni, hogyan alakulnak az árak és csak azt vedd meg, amire feltétlenül szükség van.
Azért a Gucci nem kínai azt tisztázzuk:) a hamisítvány az kínai, és annak tényleg csak a rávarrt cimke miatt magasabb az ára. az eredeti Gucci viszont minõségi termék, minõségi anyagokból.:)
jaahhh persze.....én láttam eredeti guccit, eredeti boltban...made in china....és még tudnék sorolni néhány márkát ami szintén made in china! Tudod mi az eredeti nimõségi márka?Amikor megveszel mondjuk egy szép olasz anyagot, és megvarratod magadnak!Na az minõségi, egyedi.

Van olyan bicikli zár ami riasztós?

Nem riasztót keresek hanem olyan rendes bicikli zárat/láncot ami sípol,villog,csörög,zörög ha birizgálják.

Legjobb válasz: van

van
A kérdező hozzászólása: És megtudod mondani a nevét, hogy rákeressek a neten?
MI értelme lenne ennek?
A kérdező hozzászólása: Az, hogy ha valaki levágja akkor hangosan sípol vagy valami és a tolvajt elijeszti.
Felkészült lopó simán elbánik vele, akármilyen gyártó.
A kérdező hozzászólása: hát egy felkészült lopó mivel nem bánik el?
Az olcsóbbakat kikattogtatni 2 perc, ha pedig kb nanométerpontos akkor ugyanúgy vágható mint a kulcsos lakat.

Valaki tud olyan zárt Macska alom DOBOZ létezéséről aminek a tetején van a bejárat? A sima fedeles nem jó.

Legjobb válasz: A www.zooplus.hu oldalon van ilyen wc, ott nézz körül:)

A http://www.zooplus.hu oldalon van ilyen wc, ott nézz körül:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!